BLOG DE BOOKAFY

7 estratègies per al desenvolupament de continguts per a la formació a distància

7 estratègies per al desenvolupament de continguts per a la formació a distància | bookafy

EN AQUESTA PUBLICACIÓ

Les organitzacions avui s’enfronten a noves realitats. Els empleats poden treballar des de qualsevol lloc del món sempre que entreguin els resultats a temps. El ràpid avenç tecnològic els permet adoptar models de treball a distància i híbrids, especialment després de l’esclat de la pandèmia de coronavirus.

Tot i que les organitzacions tenen programes de desenvolupament professional adequats per als seus empleats in situ, la formació del personal remot segueix sent un repte i evoluciona contínuament.

Per què hauríeu de considerar la formació remota a la vostra estratègia de desenvolupament de continguts?

El treball a distància pot proporcionar als empleats un respir per disfressar-se, anar diàriament a l’oficina i portar un estil de vida monòton, però també té les seves limitacions. Com que els empleats remots estan pràcticament realitzant la majoria de les tasques (inclosa la formació de desenvolupament professional), cal que hi hagi converses individuals amb els companys o entrenadors. Avui dia, la majoria dels empleats tenen l’experiència de participar en l’aprenentatge en línia i s’adonen que algunes sessions no ofereixen la qualitat ni el valor que busquen els estudiants.

Les organitzacions han de tenir un conjunt bàsic d’estratègies de desenvolupament de continguts de formació per optimitzar els beneficis de la formació a distància.

Aquestes són les set estratègies que les organitzacions poden adoptar per a la formació a distància.

1. Selecció de la modalitat de lliurament

Hi ha diverses opcions per a les modalitats de lliurament, tal com es descriu a continuació.

  • La formació sincrònica virtual és on els estudiants i els instructors es reuneixen virtualment en una plataforma digital en un horari predeterminat. Els estudiants i instructors poden assistir a aquesta formació des de qualsevol lloc.
  • L’asynchronous virtual és l’aprenentatge electrònic que està disponible per als estudiants en tot moment. La modalitat de lliurament asíncron virtual permet als estudiants completar la formació al seu propi ritme.
  • L’aprenentatge combinat és un programa de formació que combina cursos sincrònics i asíncrons i és la modalitat de lliurament més popular entre tots tres. Assegura un equilibri entre oferir flexibilitat als estudiants i permetre’ls sortir de les seves sitges i interactuar amb els seus companys i companys.

2. Anàlisi de les necessitats formatives

Opcions per impartir formació a distància són interminables. Per tant, les organitzacions han de dur a terme una anàlisi diligent de les necessitats de formació per identificar solucions adequades i estalviar temps, diners i recursos. Les preguntes clau que l’equip de gestió de la formació pot considerar inclouen:

  • Quins reptes s’enfronten al personal remot?
  • Quines són les necessitats d’aprenentatge principals del personal remot?
  • Quines són les habilitats i aptituds tècniques que ja posseeixen?
  • Quines serien les millors tàctiques i estratègies per garantir una formació adequada?
  • Quins són els perfils del personal remot?

3. Plataformes de lliurament virtual

Amb l’augment de la demanda d’aprenentatge virtual, també augmenta la varietat de plataformes digitals disponibles per impartir formació. Cadascun ofereix diferents dissenys, components i característiques. Les organitzacions poden triar-ne una en funció de les necessitats de formació, la visió i els objectius.

Tingueu en compte les recomanacions següents a l’hora de triar una plataforma de lliurament virtual per a la vostra organització:

  • Ha de ser fàcil d’utilitzar i de navegar per als instructors i els estudiants
  • Ha de ser compatible amb diferents dispositius
  • Ha de proporcionar canals d’interacció
  • Ha de ser capaç d’integrar vídeos, àudio i altres mitjans
  • Ha d’estar dins del pressupost de l’organització

4. Seguiment

L’objectiu de la formació dels empleats és transmetre nous coneixements i ajudar-los a desenvolupar noves habilitats. Els mòduls de formació donaran la informació necessària als alumnes. És crucial tenir tasques de seguiment i oferir als estudiants oportunitats d’aplicar els coneixements adquirits recentment en un entorn segur per presenciar un canvi en el comportament de l’aprenent.

A menys que els estudiants practiquen el que aprenen durant la formació, pot ser que finalment sigui ineficaç. L’aprenentatge és un viatge, i l’estratègia de desenvolupament de continguts de formació ha d’incloure reforç, aplicació i retroalimentació perquè sigui més beneficiosa per als aprenents i les organitzacions.

5. Ús de simulacions

La tecnologia permet als gestors de formació anar més enllà per ajudar els estudiants a beneficiar-se dels seus programes d’aprenentatge. Les organitzacions poden invertir en la creació d’entorns d’aprenentatge estimulants que permetin als estudiants practicar i aplicar noves habilitats per resoldre problemes de la vida real de manera segura sense preocupar-se per les conseqüències.

Com més practiquen els empleats, més confia en resoldre problemes mentre estan a la feina. Per aconseguir simulacions d’aprenentatge atractives, tingueu en compte les recomanacions següents.

  • Desenvolupa simulacions interactives i captivadores utilitzant eines de codi obert
  • Utilitzeu veus en off per proporcionar instruccions, consells, frases de motivació i comentaris
  • Introdueix elements de navegació al teu sistema de gestió de l’aprenentatge
  • Mantingueu mòduls granulars i utilitzeu plantilles per a un manteniment eficient
  • Utilitzeu tecnologies de Realitat Augmentada o Realitat Virtual en el vostre contingut de formació

Les simulacions dels programes de formació augmenten la participació i el compromís dels empleats, fent-los il·lusionats i motivats per seguir aprenent.

6. Invertir en subcontractació

El desenvolupament de contingut per a la formació remota és un procés complicat que implica múltiples iteracions, un ampli compromís de l’administració i un suport continu a l’equip responsable de desenvolupar i implementar la formació.

L’administració ha d’explicar clarament la visió de la formació per ajudar els desenvolupadors a comprendre els objectius de la formació i els resultats esperats. Una varietat d’empreses dedicades ajuden les organitzacions a desenvolupar solucions de formació d’extrem a extrem, que inclouen el lliurament i l’escala a una xarxa més àmplia.

Les organitzacions poden invertir en subcontractació i desenvolupament àgil per accelerar la transformació de la formació dels empleats. L’externalització us ajudarà a incorporar professionals experimentats i, per tant, us permetrà aprofitar el temps en l’estratègia d’altres àrees per al creixement de la vostra organització.

7. Mantingueu-ho senzill

El desenvolupament d’una estratègia implica diversos passos, tasques i activitats. És complex i requereix una planificació meticulosa. Per aconseguir un contingut de formació que sigui eficaç, atractiu i produeixi els resultats desitjats, assegureu-vos de no dissenyar massa la vostra estratègia.

Una visió, metes i objectius clarament definits per al programa de formació us portarà a un procés senzill pas a pas per desenvolupar una estratègia senzilla.

També és essencial crear una estratègia de màrqueting que faci que els estudiants coneguin el nou programa de formació i creï il·lusió.

Realitzeu una prova pilot o una demostració per provar l’eficàcia del contingut de la formació i buscar comentaris dels estudiants. Incorporar el feedback al programa de formació abans del seu llançament oficial.

Conclusió

La pandèmia del coronavirus ha obert múltiples vies perquè les organitzacions puguin explorar i adoptar. El futur entorn laboral necessita estratègies d’entrenament flexibles i àgils resistent a canvis impredictibles. Els professionals necessiten noves habilitats i coneixements per mantenir-se al dia amb les properes tendències del món corporatiu. Seguiu les tècniques esmentades anteriorment per garantir el desenvolupament de contingut convincent per a la formació remota dels empleats.

Online scheduling software

Estalvieu temps i diners al vostre equip amb Bookafy!

Mitjançant el programari de programació de cites en línia, podeu automatitzar la reserva, els recordatoris, la sincronització amb els calendaris, l'obtenció d'URL de reunions de vídeo i molt més. Prova Bookafy gratuïtament avui!

Articles recomanats

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder