BOOKAFY BLOG

7 strategier til udvikling af indhold til fjernundervisning

7 strategier til udvikling af indhold til fjernundervisning | bookafy

I DETTE POST

Organisationer står i dag over for nye realiteter. Medarbejderne kan arbejde hvor som helst fra hele verden, så længe de leverer deres resultater til tiden. Den hurtige teknologiske udvikling gør det muligt for dem at indføre fjernarbejde og hybride arbejdsmodeller, især efter udbruddet af coronavirus-pandemien.

Mens organisationer har tilstrækkelige programmer for faglig udvikling for deres medarbejdere på stedet, er det stadig en udfordring at uddanne medarbejdere på afstand, og de udvikler sig løbende.

Hvorfor bør du overveje fjernundervisning i din strategi for udvikling af indhold?

Fjernarbejde kan give medarbejderne et pusterum fra at skulle klæde sig på, pendle til kontoret hver dag og føre en monoton livsstil, men det har også sine begrænsninger. Da fjernansatte medarbejdere praktisk talt udfører de fleste opgaver (herunder faglig udviklingstræning), er der behov for en-til-en-samtaler med kolleger eller undervisere. I dag har de fleste medarbejdere erfaring med at deltage i online læring og indse, at nogle sessioner ikke leverer den kvalitet eller værdi, som de lærende søger.

Organisationerne skal have en
et sæt centrale strategier for udvikling af uddannelsesindhold
for at optimere fordelene ved fjernundervisning.

Her er de syv strategier, som organisationer kan anvende til fjernundervisning.

1. Valg af leveringsform

Der er forskellige muligheder for leveringsformer, som beskrevet nedenfor.

  • Virtuel synkron træning er en træning, hvor elever og instruktører mødes virtuelt på en digital platform efter en forudbestemt tidsplan. Eleverne og instruktørerne kan deltage i denne uddannelse fra et hvilket som helst sted.
  • Virtuel asynkron er e-læring, der er tilgængelig for eleverne på alle tidspunkter. Virtuel asynkron levering gør det muligt for eleverne at gennemføre uddannelsen i deres eget tempo.
  • Blended learning er et uddannelsesprogram, der kombinerer synkrone og asynkrone kurser, og det er den mest populære leveringsform blandt alle tre. Det sikrer en balance mellem at give eleverne fleksibilitet og give dem mulighed for at træde ud af deres siloer og interagere med deres jævnaldrende og kolleger.

2. Analyse af uddannelsesbehov

Muligheder for formidling af
fjernundervisning
er uendelige. Derfor skal organisationer foretage en grundig analyse af uddannelsesbehov for at identificere passende løsninger og spare tid, penge og ressourcer. De vigtigste spørgsmål, som uddannelsesledelsen kan overveje, er bl.a:

  • Hvilke udfordringer står de eksterne medarbejdere over for?
  • Hvad er de primære læringsbehov hos fjernansatte medarbejdere?
  • Hvilke færdigheder og tekniske evner har de allerede?
  • Hvad ville være den bedste taktik og strategi for at sikre, at uddannelsen leveres på passende vis?
  • Hvilke profiler har medarbejdere på afstand?

3. Virtuelle leveringsplatforme

Med den stigende efterspørgsel efter virtuel læring stiger også antallet af digitale platforme, der er tilgængelige til levering af uddannelse. De har alle forskellige designs, komponenter og funktioner. Organisationer kan vælge en af dem ud fra deres uddannelsesbehov, visioner og mål.

Overvej følgende anbefalinger, når du vælger en virtuel leveringsplatform til din organisation:

  • Det skal være let at bruge og navigere for undervisere og elever
  • Den skal være kompatibel med forskellige enheder
  • Det skal give mulighed for interaktionskanaler
  • Den skal kunne integrere videoer, lyd og andre medier
  • Det skal ligge inden for organisationens budget

4. Opfølgning

Målet med at uddanne medarbejderne er at formidle ny viden og hjælpe dem med at udvikle nye færdigheder. Uddannelsesmodulerne vil give de nødvendige oplysninger til eleverne. Det er afgørende at have opfølgningsopgaver og give eleverne mulighed for at anvende den nyerhvervede viden i et sikkert miljø for at se en ændring i elevernes adfærd.

Medmindre eleverne øver sig i det, de lærer under uddannelsen, kan den i sidste ende være ineffektiv. Læring er en rejse, og strategien for udvikling af uddannelsesindhold skal omfatte forstærkning, anvendelse og feedback for at være mest gavnlig for eleverne og organisationerne.

5. Brug af simuleringer

Teknologi giver uddannelsesledere mulighed for at gå ud over det sædvanlige for at hjælpe eleverne med at få gavn af deres læringsprogrammer. Organisationer kan investere i at skabe stimulerende læringsmiljøer, der giver eleverne mulighed for at øve sig og anvende nye færdigheder til at løse virkelige problemer uden at bekymre sig om konsekvenserne.

Jo mere medarbejderne øver sig, jo mere sikre bliver de på at løse problemer på jobbet. For at opnå engagerende læringssimuleringer kan du overveje følgende anbefalinger.

  • Udvikle interaktive og fængslende simuleringer ved hjælp af open source-værktøjer
  • Brug voiceovers til at give instruktioner, tips, motiverende sætninger og feedback
  • Indfør navigationselementer i dit læringsstyringssystem
  • Behold granulære moduler og brug skabeloner for effektiv vedligeholdelse
  • Brug Augmented Reality- eller Virtual Reality-teknologier i dit uddannelsesindhold

Simuleringer i træningsprogrammer øger medarbejdernes deltagelse og engagement, hvilket gør dem begejstrede og motiverede for at blive ved med at lære.

6. Invester i udlicitering

Udvikling af indhold til fjernundervisning er en kompliceret proces, der involverer flere gentagelser, omfattende administration og løbende support til det team, der er ansvarligt for at udvikle og implementere undervisningen.

Administrationen skal klart forklare uddannelsesvisionen for at hjælpe udviklerne med at forstå uddannelsesmålene og de forventede resultater. En række dedikerede virksomheder hjælper organisationer med at udvikle end-to-end-uddannelsesløsninger, herunder levering og skalering til et bredere netværk.

Organisationer kan investere i outsourcing og agil udvikling for at fremskynde omstillingen af medarbejderuddannelsen.
Outsourcing
vil hjælpe med at få erfarne fagfolk om bord og dermed gøre det muligt for dig at bruge tiden på at lægge strategier på andre områder for din organisations vækst.

7. Hold det enkelt

Udviklingen af en strategi omfatter flere trin, opgaver og aktiviteter. Det er komplekst og kræver omhyggelig planlægning. For at opnå et uddannelsesindhold, der er effektivt, engagerende og giver de ønskede resultater, skal du sikre dig, at du ikke overudvikler din strategi.

En klart defineret vision, mål og målsætninger for træningsprogrammet vil føre dig til en ligefrem trinvis proces til udvikling af en enkel strategi.

Det er også vigtigt at udarbejde en markedsføringsstrategi, der gør eleverne opmærksomme på det nye uddannelsesprogram og skaber begejstring.

Gennemfør et pilotprojekt eller en demonstration for at afprøve effektiviteten af uddannelsesindholdet og indhente feedback fra de lærende. Indarbejd feedback i uddannelsesprogrammet, inden det officielt lanceres.

Konklusion

Coronavirus-pandemien har åbnet flere muligheder for organisationer til at udforske og vedtage. Det fremtidige arbejdsmiljø har brug for fleksible og smidige uddannelsesstrategier modstandsdygtige over for uforudsigelige ændringer. Fagfolk har brug for nye færdigheder og viden for at holde sig ajour med de nye tendenser i erhvervslivet. Følg de teknikker, der er nævnt ovenfor, for at sikre udvikling af overbevisende indhold til uddannelse af medarbejdere på afstand.

Online scheduling software

Spar dit team tid og penge med Bookafy!

Ved hjælp af software til online aftaleplanlægning kan du automatisere booking, påmindelser, synkronisering med kalendere, hente URL'er til videomøder og meget mere. Prøv Bookafy gratis i dag!

Anbefalede artikler

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder