BOOKAFY BLOGI

7 strateegiaid kaugkoolituse sisu arendamiseks

7 strateegiaid kaugkoolituse sisu arendamiseks | bookafy

KÄESOLEVAGA POSTITATAKSE

Organisatsioonid seisavad tänapäeval silmitsi uue reaalsusega. Töötajad võivad töötada kõikjal maailmas, kui nad annavad väljundid õigeaegselt üle. Tehnoloogia kiire areng võimaldab neil võtta kasutusele kaug- ja hübriidtöö mudelid, eriti pärast koronaviiruse pandeemia puhkemist.

Kuigi organisatsioonidel on oma kohapealsete töötajate jaoks piisavad professionaalsed arenguprogrammid, on kaugtöötajate koolitamine endiselt keeruline ja pidevalt arenev.

Miks peaksite kaaluma kaugkoolitust oma sisuarendusstrateegias?

Kaugtöö võib pakkuda töötajatele puhkust riietumisest, igapäevasest pendeldamisest kontorisse ja monotoonsest eluviisist, kuid sellel on ka omad piirangud. Kuna kaugtöötajad täidavad praktiliselt enamiku ülesannetest (sealhulgas ametialase täiendkoolituse), on vaja pidada üks-ühele vestlusi kolleegide või koolitajatega. Tänapäeval on enamik töötajaid kogenud, et nad on osalenud veebipõhises õppes ja mõistnud, et mõned õppesessioonid ei paku õppijatele soovitud kvaliteeti või väärtust.

Organisatsioonidel peab olema
koolituse sisu arendamise strateegiate põhikomplekt
et optimeerida kaugkoolitusest saadavat kasu.

Siin on seitse strateegiat, mida organisatsioonid saavad kasutada kaugkoolituse jaoks.

1. Tarneviisi valimine

Allpool on kirjeldatud mitmesuguseid tarneviise.

  • Virtuaalne sünkroonne koolitus on koolitus, kus õppijad ja koolitajad kohtuvad virtuaalselt digitaalsel platvormil eelnevalt kindlaksmääratud ajakava alusel. Õppijad ja koolitajad saavad osaleda sellel koolitusel mis tahes asukohast.
  • Virtuaalne asünkroonne on e-õpe, mis on õppijatele kogu aeg kättesaadav. Virtuaalne asünkroonne edastamisviis võimaldab õppijatel läbida koolitust omas tempos.
  • Segakoolitus on koolitusprogramm, mis ühendab sünkroon- ja asünkroonseid kursusi ning on kõige populaarsem õppevorm kõigi kolme mooduli seas. See tagab tasakaalu õppijatele paindlikkuse tagamise ning võimaldab neil väljuda oma silost ja suhelda oma eakaaslaste ja kolleegidega.

2. Koolitusvajaduste analüüs

Võimalused edastamiseks
kaugkoolitus
on lõputud. Seetõttu peavad organisatsioonid viima läbi hoolika koolitusvajaduste analüüsi, et leida sobivad lahendused ning säästa aega, raha ja ressursse. Peamised küsimused, mida koolitusjuhtimismeeskond võib kaaluda, on järgmised:

  • Milliste väljakutsetega seisavad kaugtöötajad silmitsi?
  • Millised on kaugtöötajate esmased õppimisvajadused?
  • Millised on nende oskused ja tehnilised võimed, mida nad juba omavad?
  • Millised oleksid parimad taktikad ja strateegiad, et tagada piisav koolitus?
  • Millised on kaugtöötajate profiilid?

3. Virtuaalsed tarneplatvormid

Nõudluse kasvuga virtuaalse õppe järele suureneb ka koolituste korraldamiseks kättesaadavate digitaalsete platvormide valik. Igaüks neist pakub erinevaid disainilahendusi, komponente ja funktsioone. Organisatsioonid võivad valida ühe neist vastavalt koolitusvajadustele, visioonile ja eesmärkidele.

Arvestage oma organisatsiooni jaoks virtuaalse kättetoimetamise platvormi valimisel järgmisi soovitusi:

  • Seda peab olema lihtne kasutada ja selles navigeerida nii õpetajatele kui ka õppijatele.
  • See peab ühilduma erinevate seadmetega
  • See peab pakkuma suhtluskanaleid
  • See peab olema võimeline integreerima videoid, heli ja muud meediat.
  • See peab olema organisatsiooni eelarve piires

4. Järelmeetmed

Töötajate koolitamise eesmärk on anda neile uusi teadmisi ja aidata neil arendada uusi oskusi. Koolitusmoodulid annavad õppijatele vajalikku teavet. Väga oluline on teha järelülesandeid ja anda õppijatele võimalus rakendada äsja omandatud teadmisi turvalises keskkonnas, et näha muutusi õppijate käitumises.

Kui õppijad ei praktiseeri koolituse käigus õpitut, võib see lõpuks ebaefektiivseks osutuda. Õppimine on teekond ja koolituse sisu arendamise strateegia peab sisaldama tugevdamist, rakendamist. ja tagasisidet, et see oleks õppijatele ja organisatsioonidele kõige kasulikum.

5. Simulatsioonide kasutamine

Tehnoloogia võimaldab koolitusjuhtidel minna kaugemale, et aidata õppijatel oma õppeprogrammidest kasu saada. Organisatsioonid saavad investeerida stimuleerivate õpikeskkondade loomisesse, mis võimaldavad õppijatel harjutada ja rakendada uusi oskusi, et lahendada reaalseid probleeme ohutult, ilma et nad peaksid muretsema tagajärgede pärast.

Mida rohkem töötajad harjutavad, seda kindlamaks muutuvad nad probleemide lahendamisel töö käigus. Et saavutada kaasahaaravaid õpisimulatsioone, kaaluge järgmisi soovitusi.

  • Avatud lähtekoodiga vahendite abil interaktiivsete ja kaasahaaravate simulatsioonide väljatöötamine
  • Kasutage häälekõrgeid juhiseid, vihjeid, motivatsioonifraase ja tagasisidet.
  • Võtke oma õpihaldussüsteemis kasutusele navigatsioonielemendid
  • Hoidke granuleeritud moodulid ja kasutage malle tõhusa hoolduse jaoks
  • Kasutage oma koolituse sisus liitreaalsuse või virtuaalse reaalsuse tehnoloogiaid.

Koolitusprogrammide simulatsioonid suurendavad töötajate osalust ja kaasatust, muutes nad põnevaks ja motiveerituks õppimist jätkama.

6. Investeeri allhankesse

Kaugkoolituse sisu väljatöötamine on keeruline protsess, mis hõlmab mitut iteratsiooni, ulatuslikku halduskoostööd ja pidevat toetust koolituse väljatöötamise ja rakendamise eest vastutavale meeskonnale.

Juhtkond peab selgelt selgitama koolituse visiooni, et aidata arendajatel mõista koolituse eesmärke ja oodatavaid tulemusi. Mitmed spetsiaalsed ettevõtted aitavad organisatsioonidel välja töötada terviklikke koolituslahendusi, sealhulgas pakkuda ja skaleerida neid laiemale võrgustikule.

Organisatsioonid võivad investeerida allhangetesse ja agiilsesse arendusse, et kiirendada töötajate koolituse ümberkujundamist.
Allhanke kasutamine
aitab kaasa kogenud spetsialistide kaasamisele ja võimaldab seega kasutada aega organisatsiooni kasvu muude valdkondade strateegia koostamiseks.

7. Hoidke see lihtne

Strateegia väljatöötamine hõlmab mitmeid etappe, ülesandeid ja tegevusi. See on keeruline ja nõuab hoolikat planeerimist. Selleks, et saavutada koolitusmaterjal, mis on tõhus, kaasav ja annab soovitud tulemusi, veenduge, et te ei tee oma strateegiat liigselt keeruliseks.

Koolitusprogrammi selgelt määratletud visioon, eesmärgid ja sihid viivad teid lihtsa strateegia väljatöötamise lihtsa samm-sammulise protsessi juurde.

Oluline on ka turundusstrateegia loomine, mis teeb õppijad uuest koolitusprogrammist teadlikuks ja tekitab elevust.

Korraldage piloot- või näidisõpe, et testida koolituse sisu tõhusust ja küsida õppijatelt tagasisidet. Sisestage tagasiside koolitusprogrammi enne selle ametlikku käivitamist.

Kokkuvõte

Koronaviiruse pandeemia on avanud organisatsioonidele mitmeid võimalusi, mida uurida ja kasutusele võtta. Tulevane töökeskkond vajab paindlikud ja paindlikud koolitusstrateegiad vastupidavus ettearvamatutele muutustele. Spetsialistid vajavad uusi oskusi ja teadmisi, et olla kursis ettevõtete maailma tulevaste suundumustega. Järgige eespool mainitud meetodeid, et tagada kaugtöötajate koolitamiseks vajaliku veenva sisu väljatöötamine.

Online scheduling software

Säästke oma meeskonnale aega ja raha Bookafy abil!

Kasutades veebipõhist kohtumiste planeerimise tarkvara, saate automatiseerida broneerimist, meeldetuletusi, kalendritega sünkroniseerimist, videokohtumiste URL-ide otsimist ja palju muud. Proovi Bookafy't tasuta juba täna!

Soovitatavad artiklid

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder