BLOG BOOKAFY

7 Strategii pentru dezvoltarea de conținut pentru instruire la distanță

7 strategii pentru dezvoltarea de conținut pentru instruire la distanță | bookafy

ÎN ACEST POST

Organizațiile de astăzi se confruntă cu noi realități. Angajații pot lucra de oriunde în lume, atâta timp cât livrează rezultatele la timp. Progresul tehnologic rapid le permite să adopte modele de lucru la distanță și hibride, în special după izbucnirea pandemiei de coronavirus.

În timp ce organizațiile dispun de programe adecvate de dezvoltare profesională pentru angajații lor de la fața locului, instruirea personalului de la distanță este încă o provocare și evoluează continuu.

De ce ar trebui să luați în considerare instruirea la distanță în strategia dvs. de dezvoltare a conținutului?

Munca la distanță le poate oferi angajaților un răgaz pentru a nu se mai îmbrăca, a nu mai face naveta zilnic la birou și a nu mai duce un stil de viață monoton, dar are și limitele sale. Deoarece angajații la distanță se ocupă virtual de majoritatea sarcinilor (inclusiv de formarea profesională), este nevoie de conversații individuale cu colegii sau formatorii. În prezent, majoritatea angajaților au experiența de a se implica în învățarea online și de a realiza că unele sesiuni nu oferă calitatea sau valoarea pe care o caută cursanții.

Organizațiile trebuie să aibă un
un set de bază de strategii de dezvoltare a conținutului de instruire
pentru a optimiza beneficiile formării la distanță.

Iată cele șapte strategii pe care organizațiile le pot adopta pentru instruirea la distanță.

1. Selectarea modalității de livrare

Există diferite opțiuni pentru modalitățile de livrare, așa cum sunt descrise mai jos.

  • Formarea virtuală sincronă este cea în care cursanții și instructorii se întâlnesc virtual pe o platformă digitală la un program prestabilit. Cursanții și instructorii pot participa la această formare din orice locație.
  • Asincronul virtual este e-learning-ul care este disponibil pentru cursanți în orice moment. Modalitatea de livrare asincronă virtuală permite cursanților să finalizeze formarea în propriul ritm.
  • Învățarea mixtă este un program de formare care combină cursuri sincrone și asincrone și este cea mai populară modalitate de predare dintre toate cele trei. Acesta asigură un echilibru între asigurarea flexibilității cursanților și posibilitatea de a ieși din silozurile lor și de a interacționa cu colegii și colegii lor.

2. Analiza nevoilor de formare

Opțiuni de transmitere a cunoștințelor
formare la distanță
sunt nesfârșite. Prin urmare, organizațiile trebuie să efectueze o analiză diligentă a nevoilor de formare pentru a identifica soluții adecvate și pentru a economisi timp, bani și resurse. Întrebările cheie pe care echipa de management al formării ar putea să le ia în considerare includ:

  • Cu ce provocări se confruntă personalul de la distanță?
  • Care sunt nevoile principale de învățare ale personalului de la distanță?
  • Care sunt competențele și aptitudinile tehnice pe care le posedă deja?
  • Care ar fi cele mai bune tactici și strategii pentru a asigura o formare adecvată?
  • Care sunt profilurile personalului de la distanță?

3. Platformele de livrare virtuale

Odată cu creșterea cererii de învățare virtuală, crește și varietatea platformelor digitale disponibile pentru furnizarea de formare. Fiecare dintre ele oferă modele, componente și caracteristici diferite. Organizațiile pot alege unul dintre acestea în funcție de nevoile de formare, viziune și obiective.

Luați în considerare următoarele recomandări atunci când alegeți o platformă de livrare virtuală pentru organizația dumneavoastră:

  • Trebuie să fie ușor de utilizat și de navigat pentru instructori și cursanți.
  • Trebuie să fie compatibil cu diferite dispozitive
  • Acesta trebuie să ofere canale de interacțiune
  • Trebuie să fie capabil să integreze clipuri video, audio și alte mijloace media.
  • Trebuie să se încadreze în bugetul organizației

4. Urmărire

Scopul formării angajaților este de a le transmite noi cunoștințe și de a-i ajuta să își dezvolte noi competențe. Modulele de formare le vor oferi cursanților informațiile necesare. Este esențial să se prevadă sarcini de urmărire și să se ofere cursanților oportunități de a aplica cunoștințele nou dobândite într-un mediu sigur pentru a asista la o schimbare în comportamentul cursantului.

Dacă cursanții nu pun în practică ceea ce au învățat în timpul formării, aceasta poate fi în cele din urmă ineficientă. Învățarea este o călătorie, iar strategia de dezvoltare a conținutului de formare trebuie să includă consolidarea, aplicarea și feedback-ul pentru a fi cât mai benefică pentru cursanți și organizații.

5. Utilizarea simulărilor

Tehnologia le permite managerilor de formare să facă mai mult decât atât pentru a-i ajuta pe cursanți să beneficieze de programele de învățare. Organizațiile pot investi în crearea unor medii de învățare stimulative, care să le permită cursanților să exerseze și să aplice noi competențe pentru a rezolva probleme din viața reală în siguranță, fără a se îngrijora de consecințe.

Cu cât angajații exersează mai mult, cu atât devin mai încrezători în rezolvarea problemelor la locul de muncă. Pentru a realiza simulări de învățare captivante, luați în considerare următoarele recomandări.

  • Dezvoltați simulări interactive și captivante folosind instrumente open-source
  • Utilizați voice-over pentru a oferi instrucțiuni, sfaturi, fraze motivaționale și feedback.
  • Introduceți elemente de navigare în sistemul de management al învățării
  • Păstrați modulele granulare și utilizați șabloane pentru o întreținere eficientă
  • Folosiți tehnologiile de realitate augmentată sau realitate virtuală în conținutul de instruire

Simulările din cadrul programelor de instruire sporesc participarea și implicarea angajaților, făcându-i entuziasmați și motivați să continue să învețe.

6. Investiți în externalizare

Dezvoltarea conținutului pentru formarea la distanță este un proces complicat care implică mai multe iterații, o implicare extinsă a administrației și un sprijin continuu pentru echipa responsabilă de dezvoltarea și implementarea formării.

Administrația trebuie să explice în mod clar viziunea de formare pentru a-i ajuta pe dezvoltatori să înțeleagă obiectivele de formare și rezultatele așteptate. O varietate de companii specializate ajută organizațiile să dezvolte soluții de formare de la un capăt la altul, inclusiv livrarea și extinderea la o rețea mai largă.

Organizațiile pot investi în externalizare și dezvoltare agilă pentru a accelera transformarea formării angajaților.
Externalizarea
va contribui la aducerea de profesioniști cu experiență la bord și, astfel, vă va permite să utilizați timpul în elaborarea de strategii în alte domenii pentru creșterea organizației dumneavoastră.

7. Păstrați-o simplă

Elaborarea unei strategii implică mai multe etape, sarcini și activități. Este complex și necesită o planificare meticuloasă. Pentru a obține un conținut de formare care să fie eficient, atractiv și să producă rezultatele dorite, asigurați-vă că nu vă suprasolicitați strategia.

O viziune, scopuri și obiective clar definite pentru programul de formare vă vor conduce la un proces simplu, pas cu pas, pentru dezvoltarea unei strategii simple.

Crearea unei strategii de marketing care să îi facă pe cursanți să conștientizeze noul program de formare și să creeze entuziasm este, de asemenea, esențială.

Efectuați un proiect pilot sau o demonstrație pentru a testa eficacitatea conținutului de formare și solicitați feedback din partea cursanților. Încorporați feedback-ul în programul de formare înainte de lansarea oficială a acestuia.

Concluzie

Pandemia de Coronavirus a deschis mai multe căi de explorare și adoptare pentru organizații. Viitorul mediu de lucru are nevoie de strategii de formare flexibile și agile rezistente la schimbări imprevizibile. Profesioniștii au nevoie de noi abilități și cunoștințe pentru a fi la curent cu noile tendințe din lumea corporatistă. Urmați tehnicile menționate mai sus pentru a asigura dezvoltarea unui conținut convingător pentru formarea angajaților la distanță.

Online scheduling software

Economisiți timp și bani pentru echipa dumneavoastră cu Bookafy!

Cu ajutorul software-ului de programare a întâlnirilor online, puteți automatiza rezervările, memento-urile, sincronizarea cu calendarele, preluarea URL-urilor de întâlniri video și multe altele. Încercați Bookafy gratuit astăzi!

Articole recomandate

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder