БЛОГ БУКАФІ

7 стратегій розробки контенту для дистанційного навчання

7 стратегій розробки контенту для дистанційного навчання | bookafy

У ЦЬОМУ ПОСТІ

Сьогодні організації стикаються з новими реаліями. Співробітники можуть працювати з будь-якої точки світу, якщо вони виконують роботу вчасно. Стрімкий технологічний прогрес дозволяє їм впроваджувати віддалені та гібридні моделі роботи, особливо після спалаху пандемії коронавірусу.

У той час як організації мають адекватні програми професійного розвитку для своїх штатних співробітників, навчання віддаленого персоналу все ще залишається складним завданням і постійно розвивається.

Чому ви повинні враховувати дистанційне навчання у своїй стратегії розвитку контенту?

Дистанційна робота може дати працівникам можливість відпочити від щоденних поїздок до офісу та монотонного способу життя, але вона також має свої обмеження. Оскільки віддалені працівники віртуально виконують більшість завдань (включно з навчанням для підвищення кваліфікації), необхідно проводити індивідуальні бесіди з колегами або тренерами. Сьогодні більшість працівників мають досвід участі в онлайн-навчанні і розуміють, що деякі сесії не забезпечують якості та цінності, яких прагнуть учні.

Організації повинні мати
основний набір стратегій розробки навчального контенту
щоб оптимізувати переваги дистанційного навчання.

Ось сім стратегій, які організації можуть застосувати для дистанційного навчання.

1. Вибір способу доставки

Існують різні варіанти способів доставки, як описано нижче.

  • Віртуальне синхронне навчання – це коли учні та викладачі зустрічаються віртуально на цифровій платформі за заздалегідь визначеним розкладом. Учні та викладачі можуть відвідувати цей тренінг з будь-якого місця.
  • Віртуальне асинхронне – це електронне навчання, яке доступне учням у будь-який час. Віртуальна асинхронна форма навчання дозволяє студентам проходити навчання у власному темпі.
  • Змішане навчання – це навчальна програма, яка поєднує синхронні та асинхронні курси і є найпопулярнішою формою навчання серед усіх трьох. Це забезпечує баланс між наданням гнучкості учням і можливістю вийти за межі своєї замкненості та взаємодіяти зі своїми однолітками та колегами.

2. Аналіз потреб у навчанні

Варіанти викладання
дистанційне навчання
нескінченні. Тому організації повинні провести ретельний аналіз потреб у навчанні, щоб знайти відповідні рішення і заощадити час, гроші та ресурси. Основні питання, які може розглянути команда з управління тренінгом, включають наступні:

  • З якими проблемами стикаються віддалені співробітники?
  • Які основні навчальні потреби віддалених співробітників?
  • Якими навичками та технічними здібностями вони вже володіють?
  • Яка тактика і стратегія була б найкращою для забезпечення належного проведення тренінгів?
  • Якими є профілі віддалених співробітників?

3. Віртуальні платформи доставки

Зі зростанням попиту на віртуальне навчання зростає і різноманітність цифрових платформ, доступних для проведення тренінгів. Кожен з них пропонує різні конструкції, компоненти та функції. Організації можуть обрати один з них, виходячи з потреб у навчанні, бачення та цілей.

Враховуйте наступні рекомендації при виборі віртуальної платформи доставки для вашої організації:

  • Він має бути простим у використанні та навігації для викладачів та студентів
  • Він повинен бути сумісним з різними пристроями
  • Він повинен забезпечувати канали взаємодії
  • Він повинен мати можливість інтегрувати відео, аудіо та інші медіа
  • Це має бути в межах бюджету організації

4. Подальші дії

Мета навчання співробітників – дати їм нові знання та допомогти розвинути нові навички. Навчальні модулі нададуть слухачам необхідну інформацію. Дуже важливо мати подальші завдання та надавати учням можливість застосувати отримані знання в безпечному середовищі, щоб побачити зміни в поведінці учня.

Якщо студенти не застосовують на практиці те, чого вони навчилися під час тренінгу, він може виявитися неефективним. Навчання – це подорож, і стратегія розробки навчального контенту повинна включати закріплення, застосування та зворотній зв’язок, щоб бути максимально корисною для учнів та організацій.

5. Використання симуляцій

Технології дозволяють тренінг-менеджерам вийти за рамки, щоб допомогти учням отримати вигоду від своїх навчальних програм. Організації можуть інвестувати у створення стимулюючого навчального середовища, яке дозволить учням практикувати і застосовувати нові навички для безпечного вирішення реальних проблем, не турбуючись про наслідки.

Чим більше працівники практикуються, тим більше вони стають впевненими у вирішенні проблем під час роботи. Щоб створити цікаві навчальні симуляції, врахуйте наступні рекомендації.

  • Розробляйте інтерактивні та захоплюючі симуляції за допомогою інструментів з відкритим вихідним кодом
  • Використовуйте голос за кадром для надання інструкцій, підказок, мотиваційних фраз і зворотного зв’язку
  • Впровадьте елементи навігації у вашій системі управління навчанням
  • Зберігайте деталізовані модулі та використовуйте шаблони для ефективного обслуговування
  • Використовуйте технології доповненої або віртуальної реальності у своєму навчальному контенті

Симуляції в навчальних програмах підвищують активність та залученість працівників, викликаючи у них захоплення та мотивацію до подальшого навчання.

6. Інвестуйте в аутсорсинг

Розробка контенту для дистанційного навчання – це складний процес, що включає в себе безліч ітерацій, широке залучення адміністрації та постійну підтримку команди, відповідальної за розробку та впровадження тренінгу.

Адміністрація повинна чітко пояснити бачення тренінгу, щоб допомогти розробникам зрозуміти цілі та очікувані результати навчання. Різноманітні спеціалізовані компанії допомагають організаціям розробляти комплексні навчальні рішення, включаючи доставку та масштабування на більш широку мережу.

Організації можуть інвестувати в аутсорсинг та гнучкий розвиток, щоб прискорити трансформацію навчання співробітників.
Аутсорсинг
допоможе залучити досвідчених професіоналів і, таким чином, дозволить вам використати час для розробки стратегій в інших сферах для зростання вашої організації.

7. Не ускладнювати.

Розробка стратегії передбачає кілька кроків, завдань і заходів. Він складний і вимагає ретельного планування. Щоб навчальний контент був ефективним, цікавим і приносив бажані результати, переконайтеся, що ви не надмірно ускладнюєте свою стратегію.

Чітко визначене бачення, цілі та завдання навчальної програми приведуть вас до простого покрокового процесу розробки простої стратегії.

Важливо також розробити маркетингову стратегію, яка поінформує учнів про нову навчальну програму і створить ажіотаж.

Проведіть пілотний проект або демонстрацію, щоб перевірити ефективність навчального контенту та отримати зворотній зв’язок від учнів. Врахуйте відгуки в навчальній програмі до її офіційного запуску.

Висновок

Пандемія коронавірусу відкрила перед організаціями безліч можливостей для вивчення та впровадження. Майбутнє робоче середовище потребує гнучкі та швидкі стратегії навчання стійкий до непередбачуваних змін. Професіоналам потрібні нові навички та знання, щоб не відставати від майбутніх тенденцій у корпоративному світі. Дотримуйтесь вищезгаданих методів, щоб забезпечити розробку цікавого контенту для дистанційного навчання співробітників.

Online scheduling software

Заощаджуйте час і гроші вашої команди з Bookafy!

Використовуючи програмне забезпечення для планування зустрічей онлайн, ви можете автоматизувати бронювання, нагадування, синхронізацію з календарями, отримання URL-адрес відеозустрічей та багато іншого. Спробуйте Bookafy безкоштовно вже сьогодні!

Рекомендовані статті

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder