La Guia de l’autònom per gestionar diversos clients

La Guia de l’autònom per gestionar diversos clients

Gràcies a la digitalització de l’espai de treball, els professionals de diferents sectors han renovat la seva carrera en els últims anys convertint-se en autònoms i treballant des de casa.

Segons fonts com Statista , el nombre de persones que treballen independentment als Estats Units va passar de 53 milions el 2014 a 57 milions el 2019.

No obstant això, a causa del canvi forçat al treball a distància provocat per la COVID-19, l’autònom s’ha convertit de sobte en el principal model d’ocupació. Com a resultat, moltes empreses han canviat la seva força de treball tradicional per treballadors autònoms.

Amb aquesta tendència cada cop més popular, la demanda d’autònoms ha desbordat molts treballadors autònoms. Si us han posat en aquesta posició difícil, és probable que tingueu problemes per gestionar diversos clients.

Si aquest és el cas, no et desesperis. Hem recopilat alguns consells per ajudar-vos a gestionar l’augment del flux de treball que comporta treballar per a diversos clients alhora.

Programació i organització

Programació com a autònom hauria de ser la vostra màxima prioritat si voleu establir diverses relacions comercials alhora. Mantenir un calendari de treball organitzat i ben planificat us permetrà gestionar els terminis i prioritzar els projectes en conseqüència.

El camí a seguir és implementar una solució de programari que inclogui un calendari amb recordatoris automatitzats. Aquestes aplicacions poden ajudar els autònoms a mantenir un registre del seu progrés i fer un seguiment del seu flux de treball per ajudar-los a gestionar projectes.

A més, heu d’entendre l’abast de les vostres capacitats. Això vol dir que només hauríeu de treballar dins dels límits del que realment podeu gestionar. Això és especialment important si treballeu per a diverses empreses. La millor manera degestionar les relacions amb els clients de forma remota com a autònom és establir terminis raonables i acceptar una càrrega de treball realista.

Comunicació

El lloc de treball no és l’únic aspecte de l’autònom que ha canviat dràsticament a causa de la digitalització. Aquells que tenen prou edat per recordar-los poden estar familiaritzats amb els buscapersones. També coneguts com a beepers, aquests dispositius solien ser la principal eina de comunicació per als professionals fa 30 anys.

Les coses han canviat amb el temps i ara hem escrit comunicació per correu electrònic o missatgeria instantània. Especialment, per als autònoms, quan han d’enviar una presentació per correu electrònic fred o han d’actualitzar-se sobre qualsevol tasca sobre Slack (o qualsevol altre programari de comunicació), la comunicació escrita funciona millor.

Tanmateix, mantenir-lo impecable i lliure d’errors ortogràfics i gramaticals va ser un obstacle que ja no es manté igual a causa de les eines de verificació gramatical en línia .

Actualment, amb l’excepció de la indústria de la salut, s’han substituït per solucions de programari basades en el núvol que inclouen unservei telefònic en línia. Aquesta tecnologia s’ha fet camí en múltiples indústries.

Els autònoms utilitzen principalment telèfons VoIP per mantenir els seus clients al corrent. Tanmateix, les empreses també els utilitzen com a eina de comunicació en àrees com l’atenció al client. Alguns dels Els millors departaments de centres de trucades del Regne Unit utilitzen exclusivament telèfons VoIP.

Si sou un autònom que treballa amb diversos clients, aquí teniu un dels nostres els millors consells per als treballadors a distància: actualitzeu els vostres clients del vostre progrés de tant en tant. Una trucada setmanal pot mantenir-los informats i permetre’ls oferir qualsevol aportació. Tot i que, esmentant tots els detalls del flux de treball i procés juntament amb el cost al proposta de contractació seria suficient. Però si el projecte és a llarg termini amb diverses tasques bàsiques, manteniu els vostres clients actualitzats sobre el procés.

Mantenir un flux d’informació d’anada i tornada evita malentesos i és essencial quan es tracta de la gestió de la relació amb els clients , sobretot si sou un treballador autònom.

Compartimentació

La compartimentació és una paraula molt llarga per a un concepte molt senzill. En essència, significa “mantenir els límits”. Si voleu poder mantenir l’estil de vida autònom a la llarga i evitar l’esgotament, heu de separar la vostra vida laboral de la vostra vida personal.

Això és especialment cert si sou un treballador remot. Pot semblar divertit, però “covidsomnia” és real. Segons a Un estudi realitzat per la Universitat de Southampton l’agost del 2020, el nombre de persones que van experimentar insomni al Regne Unit va augmentar d’una de cada sis a una de cada quatre durant el confinament.

En molts casos, l’ansietat i l’insomni venien com a conseqüència directa de treballar a la mateixa habitació on dormien. La millor manera d’evitar difuminar les línies entre l’oficina i la casa és treballar en una habitació diferent o, idealment, en un estudi.

Si no teniu espai per fer-ho, no us preocupeu; sempre pots posar-te a les teves mans un bon parell d’auriculars amb cancel·lació de soroll i treballar des d’una cafeteria o un espai de coworking. Hauria de ser obvi, però només ho feu quan esteu treballant. Si aneu a organitzar una reunió amb el vostre empresari, assegureu-vos una àrea més privada, tranquil·la i d’aspecte professional.

Tot i que una bona salut mental és essencial per evitar problemes d’estrès, també hauríeu de considerar establir un estil de vida una mica saludable. Recordeu les habilitats organitzatives que hem comentat anteriorment? Bé, és important programar el vostre flux de treball per adaptar-se a les necessitats dels vostres clients, però tampoc hauríeu de descuidar les vostres.

Intenta programar una rutina real en termes d’horari laboral i inclou una mica de temps per a plans personals. Aquí teniu una llista de coses que podeu fer durant els vostres descansos:

  • Aneu al gimnàs, passegeu o feu un petit entrenament a casa.
  • Feu una mica de ioga i estiraments, sobretot si heu estat tot el dia asseguts. El teu coll i l’esquena t’ho agrairan!
  • Practiqueu una mica de meditació o feu una dutxa calenta o freda per relaxar-vos.
  • Mantenir una dieta equilibrada i saludable i mantenir-se hidratat. No abuseu de la cafeïna i el sucre. Llegeix informació sobre la salut .

Aprèn noves habilitats

Si treballeu per a diversos clients, hi ha la possibilitat que us demanin que feu alguna cosa que no esteu familiaritzat en algun moment. A causa de la digitalització de l’espai de treball, el nombre de les feines per fer des de casa han augmentat exponencialment recentment.

Si sou un redactor o un expert en màrqueting amb experiència parlant dels departaments d’atenció al client d’altres empreses, per exemple, considereu la possibilitat de formar-vos per convertir-vos en un expert en assistència al client. Podríeu fer un bon ús de les vostres habilitats de blocs sol·licitant-vos per treballar en a bloc de suport conversacional dins d’un equip d’atenció al client.

Si el vostre servei d’atenció al client no és el vostre i us agradaria limitar-vos a la publicitat o la redacció de textos, podeu considerar convertir-vos en representant de vendes. Si aquesta idea sembla una cosa que us interessa, potser comenceu per mirar consells de trucades en fred , per exemple.

Independentment de quina nova àrea de treball autònom decideixis explorar, aprendre una nova habilitat t’oferirà noves i emocionants oportunitats de treballar per a diferents clients alhora.

Articles Relacionats

Taula de continguts

Taula de continguts

Comenceu a reservar cites
amb Bookafy gratis!

Inscriviu-vos avui per obtenir una prova gratuïta de Bookafy Pro!


Prova Bookafy gratuïtament

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder