Freelancerin opas useiden asiakkaiden hallintaan

Freelancerin opas useiden asiakkaiden hallintaan

Kiitos

digitalisointia


Työtilan kehittymisen myötä eri alojen ammattilaiset ovat viime vuosina uudistaneet uraansa ryhtymällä itsenäisiksi freelancereiksi ja työskentelemällä kotoa käsin.

Seuraavien lähteiden mukaan

Statista

mukaan Yhdysvalloissa freelancerina työskentelevien ihmisten määrä kasvoi 53 miljoonasta vuonna 2014 57 miljoonaan vuonna 2019.

COVID-19:n aiheuttaman etätyöhön siirtymisen vuoksi freelancetyö on kuitenkin yhtäkkiä noussut pääasialliseksi työllistämismalliksi. Tämän seurauksena monet yritykset ovat vaihtaneet perinteisen työvoimansa freelance-työntekijöihin.

Koska tämä suuntaus on yhä suositumpi, freelancereiden kysyntä on ylikuormittanut monet itsenäiset ammatinharjoittajat. Jos olet joutunut tähän vaikeaan tilanteeseen, sinulla on todennäköisesti vaikeuksia hallita useita asiakkaita.

Jos näin on, älä ole epätoivoinen. Olemme koonneet muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua selviytymään lisääntyneestä työnkulusta, joka johtuu siitä, että työskentelet useille asiakkaille samanaikaisesti.

Aikataulutus ja organisointi

Aikataulutus freelancerina pitäisi olla tärkein prioriteettisi, jos haluat luoda useita liikesuhteita samaan aikaan. Järjestäytyneen ja hyvin suunnitellun työaikataulun avulla voit hallita määräaikoja ja priorisoida projekteja asianmukaisesti.

Tässä tapauksessa kannattaa ottaa käyttöön ohjelmistoratkaisu, joka sisältää kalenterin, jossa on mukana automaattiset muistutukset. Nämä sovellukset voivat auttaa freelancereita pitämään kirjaa edistymisestään ja seuraamaan työnkulkua, mikä auttaa heitä hallitsemaan projekteja.

Lisäksi sinun on ymmärrettävä kykyjesi laajuus. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi työskennellä vain sen rajoissa, mitä todella pystyt hallitsemaan. Tämä on erityisen tärkeää, jos työskentelet useammalle yritykselle. Paras tapa

hoitaa asiakassuhteita etänä


freelancerina on asettaa järkevät määräajat ja hyväksyä realistinen työmäärä.

Viestintä

Työpaikka ei ole ainoa freelancetyön osa-alue, joka on muuttunut radikaalisti digitalisaation myötä. Ne, jotka ovat tarpeeksi vanhoja muistamaan, saattavat tuntea hakulaitteet. Nämä laitteet, jotka tunnetaan myös nimellä piipparit, olivat 30 vuotta sitten ammattilaisten tärkein viestintäväline.

Asiat muuttuivat ajan myötä, ja nyt olemme kirjoittaneet viestintä sähköpostin tai pikaviestien välityksellä. Erityisesti freelancereille kirjallinen viestintä toimii parhaiten, kun heidän on lähetettävä piki kylmällä sähköpostilla tai päivitettävä tehtäviä Slackissa (tai muussa viestintäohjelmistossa).

Sen pitäminen virheettömänä ja puhtaana kirjoitus- ja kielioppivirheistä oli kuitenkin este, jota ei enää ole jäljellä.

sama, koska

online-kieliopin tarkistustyökalut

.

Nykyään ne on terveydenhuoltoalaa lukuun ottamatta korvattu pilvipohjaisilla ohjelmistoratkaisuilla, jotka sisältävätonline-puhelinpalvelu. Tämä teknologia on levinnyt useille eri teollisuudenaloille.

Freelancerit käyttävät useimmiten VoIP-puhelimia pitääkseen asiakkaansa ajan tasalla. Yritykset käyttävät niitä kuitenkin myös viestintävälineenä esimerkiksi asiakaspalvelussa. Osa

paras Yhdistyneen kuningaskunnan puhelinpalvelukeskus


osastot käyttävät yksinomaan VoIP-puhelimia.

Jos olet freelancer, joka työskentelee useiden asiakkaiden kanssa, tässä on yksi meidän parhaat vinkit etätyöntekijöille: päivitä asiakkaillesi edistymisestäsi aina silloin tällöin. Viikoittainen puhelu voi pitää heidät ajan tasalla ja antaa heille mahdollisuuden antaa panoksensa. Vaikka kaikki työn ja prosessin kulun yksityiskohdat sekä kustannukset on mainittava asiakirjassa. rekrytointiehdotus riittäisi. Jos hanke on kuitenkin pitkäaikainen ja sisältää useita perustehtäviä, pidä asiakkaasi ajan tasalla prosessin etenemisestä.

Tiedonkulun ylläpitäminen edestakaisin välttää väärinkäsityksiä ja on välttämätöntä, kun on kyse seuraavista asioista. asiakassuhteiden hallinnassa, varsinkin jos olet freelance-työntekijä.

Osastointi

Osastointi on hyvin pitkä sana hyvin yksinkertaiselle käsitteelle. Pohjimmiltaan se tarkoittaa ”rajojen pitämistä”. Jos haluat säilyttää freelancer-elämäntyylin pitkällä aikavälillä ja välttää loppuunpalamisen, sinun on erotettava työelämä ja yksityiselämä toisistaan.

Tämä pätee erityisesti, jos olet etätyöntekijä. Se voi kuulostaa hassulta, mutta ”covidsomnia” on todellinen. Erään tutkimus Southamptonin yliopiston elokuussa 2020 tekemän tutkimuksen mukaan unettomuutta kokevien määrä Yhdistyneessä kuningaskunnassa nousi lukituksen aikana joka kuudennesta joka neljänteen.

Monilla ihmisillä ahdistus ja unettomuus olivat suoraa seurausta siitä, että he työskentelivät samassa huoneessa, jossa he nukkuivat. Paras tapa välttää toimiston ja kodin välisen rajan hämärtyminen on työskennellä eri huoneessa tai – mieluiten – studiossa.

Jos sinulla ei ole siihen tilaa, älä huoli; voit aina hankkia hyvät melua vaimentavat kuulokkeet ja työskennellä kahvilassa tai coworking-tilassa. Sen pitäisi olla itsestään selvää, mutta tee tämä vain silloin, kun olet töissä. Jos aiot järjestää kokouksen työnantajasi kanssa, varmista yksityisempi, rauhallisempi ja ammattimaisemman näköinen tila.

Vaikka hyvä mielenterveys on olennaisen tärkeää stressiongelmien välttämiseksi, sinun pitäisi myös harkita jokseenkin terveellisten elämäntapojen luomista. Muistatko ne organisointitaidot, joista puhuimme aiemmin? Työnkulun ajoittaminen asiakkaidesi tarpeiden mukaan on tärkeää, mutta sinun ei pidä laiminlyödä myöskään omia tarpeitasi.

Yritä suunnitella työaikaan todellinen rutiini ja varaa aikaa henkilökohtaisille suunnitelmille. Tässä on luettelo asioista, joita voit tehdä taukojesi aikana:

  • Käy kuntosalilla, kävele tai tee pieni harjoitus kotona.
  • Joogaa ja venyttele, varsinkin jos olet istunut koko päivän. Niskasi ja selkäsi kiittävät sinua siitä!
  • Harjoittele meditaatiota tai ota kuuma tai kylmä suihku rentoutuaksesi.
  • Nauti tasapainoisesta ja terveellisestä ruokavaliosta ja pysy nesteytettynä. Älä käytä väärin kofeiinia ja sokeria. Lue terveysnäkökohtia.

Opi uusia taitoja

Jos työskentelet useille asiakkaille, on mahdollista, että he pyytävät sinua tekemään jotain, jota et tunne. Työtilojen digitalisoitumisen vuoksi määrä
kotoa käsin tehtävät työt
on lisääntynyt eksponentiaalisesti viime aikoina.

Jos olet copywriter tai markkinointiasiantuntija, jolla on kokemusta esimerkiksi muiden yritysten asiakaspalveluosastoista puhumisesta, harkitse asiakastuen asiantuntijan koulutusta. Voisit hyödyntää bloggaustaitojasi hakemalla töihin seuraavaan osoitteeseen keskusteleva tuki blogi asiakaspalvelutiimin sisällä.

Jos asiakaspalvelu ei ole sinun juttusi ja haluaisit pysyä mainonnan tai copywritingin parissa, voit hakeutua myyntiedustajaksi. Jos tämä ajatus tuntuu kiinnostavalta, voit aloittaa katsomalla seuraavia osoitteita kylmään soittamiseen liittyviä vinkkejäesimerkiksi.

Riippumatta siitä, mitä uutta freelancerin osa-aluetta päätät tutkia, uuden taidon oppiminen antaa sinulle uusia ja jännittäviä mahdollisuuksia työskennellä samanaikaisesti eri asiakkaille.

Aiheeseen liittyvät viestit

Sisällysluettelo

Sisällysluettelo

Aloita tapaamisten varaaminen
Bookafyn kanssa ilmaiseksi!

Rekisteröidy tänään Bookafy Pron ilmaiseen kokeiluversioon!


Kokeile Bookafy ilmaiseksi

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder