Frilanserens guide til administrasjon av flere klienter

Frilanserens guide til administrasjon av flere klienter

Takket være

digitaliseringen


av arbeidsområdet har fagfolk på tvers av ulike bransjer gitt karrieren en oppdatering de siste årene ved å bli selvstendig næringsdrivende frilansere og jobbe hjemmefra.

Ifølge kilder som

Statista

gikk antall frilansere i USA fra 53 millioner i 2014 til 57 millioner i 2019.

Men på grunn av den tvungne overgangen til hjemmekontor forårsaket av COVID-19, har frilansing plutselig overtatt som den viktigste ansettelsesmodellen. Som et resultat har mange selskaper byttet ut sine tradisjonelle arbeidsstyrker med frilansarbeidere.

Med denne trenden blir stadig mer populær, har etterspørselen etter frilansere overveldet mange selvstendig næringsdrivende. Hvis du har blitt satt i denne vanskelige posisjonen, sliter du sannsynligvis med å administrere flere klienter.

Hvis dette er tilfelle, fortvil ikke. Vi har samlet noen tips for å hjelpe deg med å håndtere den økte arbeidsflyten som følger med å jobbe for forskjellige kunder samtidig.

Planlegging og organisering

Planlegging som frilanser bør være din topp prioritet hvis du ønsker å etablere flere forretningsforhold samtidig. Å holde en organisert og godt planlagt arbeidsplan vil tillate deg å administrere tidsfrister og prioritere prosjekter deretter.

Veien å gå her er å implementere en programvareløsning som inkluderer en kalender med Automatiserte påminnelser. Disse appene kan hjelpe frilansere med å holde oversikt over fremdriften og spore arbeidsflyten for å hjelpe dem med å administrere prosjekter.

I tillegg må du forstå omfanget av dine evner. Dette betyr at du bare bør jobbe innenfor rammen av det du virkelig kan klare. Dette er spesielt Viktig hvis du jobber for flere selskaper. Den beste måten å

Administrer kundeforhold eksternt


som frilanser er å sette fornuftige tidsfrister og akseptere en realistisk arbeidsmengde.

Kommunikasjon

Arbeidsplassen er ikke det eneste aspektet av freelancing som har blitt drastisk endret på grunn av digitalisering. De som er gamle nok til å huske, er kanskje kjent med personsøkere. Også kjent som pipere, pleide disse enhetene å være det viktigste kommunikasjonsverktøyet for fagfolk for 30 år siden.

Ting endret seg med tiden, og nå har vi skrevet kommunikasjon via e-post eller direktemeldinger. Spesielt for frilansere, når de må sende ut en tonehøyde via kald e-post eller må oppdatere om en hvilken som helst oppgave på Slack (eller annen kommunikasjonsprogramvare), fungerer skriftlig kommunikasjon best.

Men å holde det feilfritt og fritt for skrivefeil og grammatiske feil var et hinder som ikke lenger forblir det

samme på grunn av

online grammatikkkontrollverktøy

.

I dag, med unntak av helsevesenet, har de blitt erstattet av skydrevne programvareløsninger som inkluderer enOnline telefontjeneste. Denne teknologien har funnet veien til flere bransjer.

Frilansere bruker for det meste VoIP-telefoner for å holde kundene i løkken. Imidlertid bruker selskaper dem også som et kommunikasjonsverktøy på områder som kundeservice. Noen av de

beste britiske call center


avdelinger bruker VoIP-telefoner utelukkende.

Hvis du er frilanser som jobber med flere kunder, her er en av våre De beste tipsene for fjernarbeidere: Oppdater kundene dine på fremdriften din en gang i blant. En ukentlig samtale kan holde dem informert og tillate dem å komme med innspill. Selv om du nevner alle detaljer om arbeid og prosessflyt sammen med kostnadene i Forslag til rekruttering ville være nok. Men hvis prosjektet er langsiktig med flere grunnleggende oppgaver, må du holde kundene oppdatert om prosessen.

Å opprettholde en frem og tilbake informasjonsflyt unngår misforståelser og er viktig når det gjelder kundeforholdsstyring, spesielt hvis du er frilansarbeider.

Compartmentalization

Compartmentalization er et veldig langt ord for et veldig enkelt konsept. I hovedsak betyr det «å holde grenser». Hvis du vil være i stand til å opprettholde frilanslivsstilen i det lange løp og unngå utbrenthet, må du skille arbeidslivet ditt fra ditt personlige liv.

Dette gjelder spesielt hvis du er en ekstern arbeider. Det høres kanskje morsomt ut, men «Covidsomnia» er ekte. I henhold til en studie utført av University of Southampton i august 2020, økte antallet personer som opplevde søvnløshet i Storbritannia fra en av seks til en av fire under nedstengningen.

I mange tilfeller kom angst og søvnløshet som en direkte konsekvens av å jobbe i samme rom der de sov. Den beste måten å unngå å viske ut grensene mellom kontor og hus er å jobbe i et annet rom eller – ideelt sett – et studio.

Hvis du ikke har plass til å gjøre det, ikke bekymre deg; Du kan alltid få tak i et par gode støyreduserende hodetelefoner og jobbe fra en kafé eller et kontorfellesskap. Det burde være åpenbart, men bare gjør dette når du jobber. Hvis du skal være vert for et møte med arbeidsgiveren din, sikre deg et mer privat, rolig og profesjonelt utseende.

Selv om god mental helse er viktig for å unngå stressproblemer, bør du vurdere å etablere en litt sunn livsstil også. Husker du de organiseringsferdighetene vi diskuterte tidligere? Vel, det er viktig å planlegge arbeidsflyten din for å imøtekomme kundenes behov, men du bør heller ikke forsømme dine egne.

Prøv å planlegge en ekte rutine når det gjelder arbeidstid og ta med litt tid til personlige planer. Her er en liste over ting du kan gjøre i pausene dine:

  • Hit treningsstudioet, gå en tur, eller ta en liten treningsøkt hjemme.
  • Gjør litt yoga og tøyninger, spesielt hvis du har sittet hele dagen. Nakken og ryggen vil takke deg for det!
  • Øv litt meditasjon eller ta en varm eller kald dusj for å slappe av.
  • Ha et balansert og sunt kosthold og hold deg hydrert. Ikke misbruk koffein og sukker. Les om helseinnsikt.

Lær nye ferdigheter

Hvis du jobber for flere kunder, er det en sjanse for at de vil be deg om å gjøre noe du ikke er kjent med på et tidspunkt. På grunn av digitaliseringen av arbeidsområdet, antall
Jobber å gjøre hjemmefra
har økt eksponentielt nylig.

Hvis du for eksempel er tekstforfatter eller markedsføringsekspert med erfaring med å snakke om andre selskapers kundeserviceavdelinger, bør du vurdere å trene for å bli kundesupportekspert. Du kan sette blogging ferdigheter til god bruk ved å søke om å jobbe med en Samtalestøtteblogg i et kundeserviceteam.

Hvis kundestøtte ikke er din greie, og du vil holde deg til reklame eller tekstforfattere, kan du se på å bli salgsrepresentant. Hvis den ideen virker som noe du vil være interessert i, kan du begynne med å se på kalde ringetips, for eksempel.

Uansett hvilket nytt frilansområde du bestemmer deg for å utforske, vil det å lære en ny ferdighet gi deg nye og spennende muligheter til å jobbe for forskjellige kunder samtidig.

Relaterte innlegg

Innholdsfortegnelse

Innholdsfortegnelse

Begynn å bestille timer
med Bookafy gratis!

Registrer deg i dag for en gratis prøveversjon av Bookafy Pro!


Prøv Bookafy gratis

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder