BOOKAFY BLOGI

Top Actionable Tips Email Copywriting Email Marketing

Email copywriting

KÄESOLEVAGA POSTITATAKSE

Head tekstid ei ole sugugi viimane asi, mida ükski ettevõte vajab digitaalses ruumis. Nad aitavad toodet kasumlikult esitleda, kliendivalu läbi töötada, vastata küsimustele ja tuua konversioone pisarateni. Selles artiklis otsustasime uurida e-kirjade kirjutamise keerukust ja jagada teiega oma kogemusi.

E-posti kirjutamise eripärad

Kõigepealt määratleme, et
kontrollige oma e-posti copywriting
:

  • Lühidus ja lihtsus. See reegel kehtib tänapäeva maailmas kogu kommunikatsiooni kohta. Õppige rääkima lihtsalt ja lühidalt, vältige pikki lauseid ja keerulisi konstruktsioone;
  • Rõhuasetus kasule. Iga saadetud sõnum peaks olema vastuvõtjale kasulik. See reegel on e-kirjade hea toimivuse ja loetavuse alus. Samal ajal saab uudiskirjas kasu väljendada mitte ainult allahindluste ja kampaaniate, vaid ka huvitava teabe kujul;
  • Visuaalne atraktiivsus. Tekstiga lõuendeid tahavad vähesed inimesed lugeda, kuid kui lisate pilte, loetelusid, pealkirju ja muid elemente – elamine ja hingamine korraga muutub lihtsamaks. Ärge unustage kujundust, kirja nähes peaks silm olema ainult õnnelik;
  • Osalemine ja huvi. Teie sõnumi mõte peaks olema kergesti loetav ja leidma lugejas vastukaja. Sest kvaliteetne tekst ja hea kujundus ei aita palju, kui kirjutate küünelaki keemilisest koostisest inimesele, kes on palju rohkem huvitatud 2023. aasta suve moevärvide värvipaleti tundmaõppimisest;
  • Tegevusorientatsioon. Sõnumi tekst peaks motiveerima inimesi teiega ühendust võtma või kinnitama teie asjatundlikkust mingil teemal. Ärge unustage kasutada üleskutseid tegevusele: osta, vaadata, rohkem teada saada, võtta ühendust juhiga, kirjutada, helistada ja muid verbe. Te suurendate võimalusi konverteerimiseks hetkega!

Kuidas kirjutada hea uudiskirja tekst?

Hea uudiskirja kirjutamiseks soovitame järgida järgmisi punkte.

Määrake sõnumi eesmärk

Kui olete just istunud tühja paberilehe peale ja otsustanud avaldada uue meisterliku e-kirjateksti, küsige endalt, miks te kliendile kirjutate. Oletame, et olete otsustanud, et soovite seda sõnumit kasutada oma varude müümiseks või uue sortimendi saabumisest teavitamiseks – selline postitus oleks reklaami iseloomuga. Kui aga soovite teatada ettevõtte uudistest või jagada kasulikke nõuandeid, siis on tegemist infopostiga.

Sellest tulenevalt on esimese uudiskirja peamine tulemusnäitaja konversioon. Teine on meelelahutuslik, nii et postituse avamismäärad ja läbiklikkide arv võib olla määratletud KPI-dena.

Uudiskirjade kirjutamisel on omad eripärad. Sellised uudiskirjad ei müü, vaid õpetavad midagi või teavitavad millestki olulisest. Selliste uudiskirjade allikad võivad olla:

  • blogiartiklid;
  • ülevaated;
  • huvitavaid lugusid;
  • uurimistöö;
  • turu või niši uudised,
  • teadaanded eelseisvatest üritustest.

Järelikult peaksid sellised tekstid olema lühikesed, intrigeerivad ja äratama huvi rohkem teada saada, olema arusaadavad ja kergesti mõistetavad ning lihtsalt kasulikud ja nauditavad lugeda.

Reklaamtekstide kirjutamise eripära seisneb selles, et need tekstid peaksid eelkõige müüma. Parem kasutada rohkem visuaalset materjali. Näidake toote või teenuse ostmise hindu ja eeliseid ning lisage live-tõendeid, interaktiivseid rollover-blokke, gif-kujutisi, nuppe ja karusselle. Suured tekstiosad on siin täiesti ebavajalikud, jätke need teavitamiseks.

Määrake oma suhtlusstiil

Ideaalne on, kui ettevõttel on äratuntav hääletoon, mis aitab hoida kogu kommunikatsiooni ühesuguses stiilis. Aga isegi kui te pole kunagi selle teema peale mõelnud, võite seda nüüd proovida. Järelikult peaksid sellised tekstid olema lühikesed, intrigeerivad ja äratama huvi rohkem teada saada, olema arusaadavad ja kergesti mõistetavad ning lihtsalt kasulikud ja nauditavad lugeda. Vaadake, kuidas teie konkurendid suhtlevad, kuidas teie keskkonnas on tavaks pidada klientidega dialoogi ja mis teid eristab. Laske oma kirjades rääkida elavas keeles, mitte minevikust pärit klišeedes.

Skitseeri struktuur

Jah, jah, sa ei kujuta seda ette. Nii nagu tekstidel, peaksid ka kirjadel olema struktuur ja kohustuslikud plokid. Struktureerimine aitab teil meeles pidada, et lisate oma e-kirjadele õiged elemendid: nupud, pealkirjad, fotod ja sotsiaalmeedia plokid ning paigutate teabe lihtsalt nii, et seda oleks lihtne lugeda.

Teksti lisamine

Kui oled oma kirja vundamenti valmis saanud, on aeg lisada tekst. Püüdke muuta oma mõtted selgeks ja arusaadavaks ning vältige klišeed, labasusi ja vett. Uskuge mind, see tuleb teie postitusele ainult kasuks.

Kuidas naelutada oma e-posti turundust?

Ikka selleks, et saada jälgijaskond hakata lugema kogu seda kohutavat dupeeringut, Kui saadetiste turundamine on teema. Üks tõhus samm selle soodustamiseks on e-kirjade opitomiseerimine. Kuidas? Tehke seda kontaktide kaudu peaaegu teemaribal või õpikus. On mitmeid vahendeid, mis aitavad isikupärastamisel.

Saatekontaktide nimekirjade koostamise sissejuhatav süsteem on registreerimisvorm. Õige registreerimisvormiga saate koguda ka väärtuslikke andmeid. Näiteks, teades juhtiva isiku sünnipäeva, saate tulistada neile põhjendatud õnnitluskaardi. Trikk on kujundada registreerimisvorm selliselt, et see liigutaks jälgijat andma võimalikult olulist teavet – A/B-testimine toimetamiseks.

Sotsiaalmeedia analüüsiplatvorm võib anda teile ülevaate sellest, millised teie tooted ja saadetised tekitavad kõige suuremat kaasatust. Nende andmete abil saate saata e-kirju, milles mainitakse, mis on hetkel “kuum”. Lähetuste otsinguvahendid võivad leida olulisi üksikasju teie ühenduste kohta. See võib sisaldada nende faktilist nime, garçon positsiooni, ettevõtet ja sotsiaalmeedia biograafiat. Lühikeste nimekirjade puhul saate neid andmeid kasutada oma e-kirjade käsitsi kohandamiseks.

E-posti kirjutamise nõuanded

Täiendava jälgimisalase teabe abil saate parandada oma copywritingi. Illustratsiooniks võib tuua, et teemaread on oluline tegur avamismäärades, samas kui personaliseerimine ja hiljutine kuum sisu võivad samuti mõjutada. Ütleme, et sa katad viimasel ajal sotsiaalmeedias postituses, mis oli tõeliselt populaarne. Nii et pane kõik need koostisosad kokku teemarubriiki, mis ütleb: ” Lugupeetud XXX, kas tead, et meie toode armastab maastikku? ” Järgneb ka dupeering, mis selgitab, miks teil on roheline toode ja mida heategija saab kohe praegu teha, et aidata maastikku. Peamine kommunikatsioon saadetise ja CTA peaks mõlemad tegema ” üle pakendi “, st esimeses lõigus. Hoidke ülejäänud õpiku üksikasjad ja täiendavad tõendid oma väite kohta alles.

E-posti turunduse näpunäited

Saadetiste turunduses saab teha igasuguseid väiksemaid kohandusi, mis annavad kokku suure eelise.

Näiteks võib avanemismäära mõjutada see, millisel kellaajal te saadetist pildistate. Sellel teemal on tehtud värvikaid uuringuid. Ja tõepoolest on olemas teenused, mis suudavad arvutada teie brändi jaoks optimaalse ajastuse. Üldiselt on stiilne aeg e-kirjade saatmiseks tööpäeva esimesel kolmel päeval vahemikus 800 ja 1100.

Oluline on ka professionaalse välimuse säilitamine. E-kirjades peaks olema ettevõtte totem ja saatekäsk, mis sisaldab faktilise isiku kontaktandmeid. Samuti on hea mõte kohandada harjutusteksti, mis ilmub näiteks mobiiltelefonides ja Gmailis.

Online scheduling software

Säästke oma meeskonnale aega ja raha Bookafy abil!

Kasutades veebipõhist kohtumiste planeerimise tarkvara, saate automatiseerida broneerimist, meeldetuletusi, kalendritega sünkroniseerimist, videokohtumiste URL-ide otsimist ja palju muud. Proovi Bookafy't tasuta juba täna!

Soovitatavad artiklid

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder