BOOKAFY BLOGG

Topp handlingsrike tips for e-postkopiering i e-postmarkedsføring

Email copywriting

I DETTE INNLEGGET

Gode tekster er på ingen måte det siste en bedrift trenger i det digitale rom. De hjelper til med å presentere et produkt lønnsomt, jobbe gjennom kundesmerter, svare på spørsmål og bringe konverteringer til tårer. I denne artikkelen bestemte vi oss for å se på vanskelighetene med e-postkopiering og dele våre erfaringer med deg.

Særegenheter Av Email Copywriting

I begynnelsen, la oss definere
sjekk din e-post copywriting
:

  • Kortfattethet og enkelhet. Denne regelen gjelder for all kommunikasjon i dagens verden. Lær å snakke enkelt og rett på sak, unngå lange setninger og kompliserte konstruksjoner;
  • Vekt på fordel. Enhver melding du sender, skal være nyttig for mottakeren. Denne regelen er grunnlaget for god brukbarhet og lesbarhet av e-post. Samtidig, i nyhetsbrevet, kan fordelen uttrykkes ikke bare i rabatter og kampanjer, men også i form av interessant informasjon;
  • Visuell appell. Lerreter med tekst få mennesker vil ønske å lese, men hvis du legger til bilder, punktlister, overskrifter og andre elementer – blir det lettere å leve og puste på en gang. Ikke forsøm designet, ved synet av brevet skal øyet bare være lykkelig;
  • Engasjement og interesse. Betydningen av meldingen din skal være lett å lese og finne et svar i leseren. Fordi kvalitetstekst og et godt design ikke vil hjelpe mye hvis du skriver om den kjemiske sammensetningen av neglelakken for en person som er mye mer interessert i å lære om paletten med fasjonable farger for sommeren 2023;
  • Handlingsorientering. Meldingsteksten skal motivere folk til å kontakte deg eller bekrefte din kompetanse om et emne. Ikke glem å bruke handlingsoppfordringer: kjøp, se, lær mer, kontakt en leder, skriv, ring og andre verb. Du øker sjansene for konvertering på kort tid!

Hvordan skrive en god nyhetsbrevtekst?

For å skrive et godt nyhetsbrev, anbefaler vi deg å holde deg til følgende punkter.

Sett målet med meldingen

Når du nettopp har satt deg ned på et blankt ark og bestemt deg for å gi ut et nytt mesterverk av e-posttekst, spør deg selv hvorfor du skriver til klienten. La oss si at du har bestemt deg for at du vil bruke denne meldingen til å selge aksjen din eller fortelle dem om ankomsten av et nytt sortiment – en slik utsendelse vil være av salgsfremmende karakter. Men hvis du vil rapportere bedriftsnyheter eller dele nyttige tips, er det en informativ utsendelse.

Følgelig vil det første nyhetsbrevet ha konvertering som hoved-KPI. Den andre er underholdende, så åpne priser og klikk fra utsendelsen kan defineres som KPI-er.

Copywriting nyhetsbrev har sine særegenheter. Slike nyhetsbrev selger ikke, men lærer noe eller varsler om noe viktig. Kilder for slike nyhetsbrev kan være:

  • blogg artikler;
  • Vurderinger;
  • interessante historier;
  • forskning;
  • marked eller nisje nyheter,
  • kunngjøringer av kommende arrangementer.

Derfor bør slike tekster være kortfattede, spennende og provoserende interesse for å lære mer, forståelig og lett å forstå, og bare nyttig og hyggelig å lese.

Det særegne ved copywriting for salgsfremmende skriving er at disse tekstene i utgangspunktet skal selge. Bedre bruk mer visuelt materiale. Vis prisene og fordelene ved å kjøpe et produkt eller en tjeneste, og legg til live attester, interaktive rollover-blokker, gifs, knapper og karuseller. Store tekststykker er helt unødvendige her, la dem være til informasjon.

Bestem kommunikasjonsstilen din

Det er ideelt når et selskap har en gjenkjennelig tone, noe som bidrar til å holde all kommunikasjon i samme stil. Men selv om du aldri har tenkt på dette emnet, kan du prøve det nå. Derfor bør slike tekster være kortfattede, spennende og provoserende interesse for å lære mer, forståelig og lett å forstå, og bare nyttig og hyggelig å lese. Se på hvordan konkurrentene kommuniserer, hvordan det er vanlig å ha en dialog med kundene i miljøet ditt, og hva som gjør deg annerledes. La brevene dine snakke i levende språk, ikke i klisjeer fra fortiden.

Skisse en struktur

Ja, ja, du forestiller deg det ikke. På samme måte som tekster, bør bokstaver ha struktur og obligatoriske blokker. Strukturering vil hjelpe deg å huske å legge til de riktige elementene i e-postene dine: knapper, overskrifter, bilder og blokkeringer av sosiale medier, og bare plassere informasjonen på en måte som er lett å lese.

Legg til tekst

Når du har fått skjelettet til brevet klart, er det på tide å legge til litt tekst. Prøv å gjøre tankene dine klare og forståelige, og unngå klisjeer, platityder og vann. Tro meg, dette vil bare være til nytte for utsendelsen din.

Hvordan spikre e-postmarkedsføringen din?

Likevel er det for å få tilhengerne til å begynne å lese alt det forferdelige lettlurte, Hvis forsendelsesmarkedsføring har et tema. Et effektivt skritt for å oppmuntre til dette er å opitomize e-post. Hvordan? Gjør det ved å forholde seg til kontakten nesten i emnelinjen eller læreboken. Det finnes flere verktøy som kan hjelpe med personalisering.

Det innledende systemet for å opprette kontaktlister for forsendelse er påmeldingsskjemaet. Med riktig påmeldingsskjema kan du også samle dyrebare detaljer. For tilfelle, ved å kjenne en leders bursdag, kan du skyte dem et underbygget gratulasjonskort. Trikset er å utforme påmeldingsskjemaet på en slik måte at følgerskapet flyttes for å gi så viktig informasjon som mulig – A/B-testing til leveransen.

En analyseplattform for sosiale medier kan gi deg en ide om hvilke av produktene og forsendelsene dine som skaper størst mulig engasjement. Med disse dataene kan du skyte e-postmeldinger som nevner hva som er ‘varmt’ for øyeblikket. Forsendelsesoppslagsverktøy kan finne viktige detaljer om tilkoblingene dine. Dette kan inkludere deres faktiske navn, garçon-stilling, selskap og biografier på sosiale medier. For korte lister kan du bruke disse dataene til å tilpasse e-postene dine manuelt.

Email Copywriting Tips

Med ytterligere oppfølgingsinformasjon kan du forbedre tekstforfatteren din. For illustrasjon er emnelinjer en viktig faktor i åpningsfrekvensen, mens personalisering og et nylig varmt innhold også kan ha innvirkning. La oss si at du i det siste har dekketmiljøvennlige produkter i et innlegg på sosiale medier som var veritably populært. Så sett alle disse bestanddelene sammen med en emnelinje som sier: «Kjære XXX, vet du at produktet vårt elsker terrenget?» følger også opp med lettlurt som forklarer hvorfor du har et grønt produkt, og hva filantropen kan gjøre akkurat nå for å hjelpe terrenget. Hovedkommunikasjonen til utsendelsen og CTA bør begge gjøre «over pakken», dvs. i første ledd. Spar resten av læreboken for detaljer og ytterligere bevis på påstanden din.

Tips om e-postmarkedsføring

Alle slags mindre tilpasninger kan gjøres i forsendelsesmarkedsføring juggernauts som legger opp til en stor fordel.

For illustrasjon kan tidspunktet på dagen du skyter en forsendelse påvirke åpningsfrekvensen. Det har vært fargerike studier om dette emnet. Og det er faktisk tjenester som kan beregne den optimale timingen for merkevaren din. Vanligvis er den stilige tiden til å skyte e-post mellom 800 og 1100 på de tre første dagene av arbeidsuken.

Å opprettholde et profesjonelt utseende er også viktig. E-postmeldinger skal inneholde selskapets totem og en forsendelseshånd, som inkluderer kontaktinformasjonen til en faktisk person. Det er også en god idé å tilpasse oppgaveboken som vises, for illustrasjon, på mobiltelefoner og i Gmail.

Online scheduling software

Spar teamet ditt tid og penger med Bookafy!

Ved hjelp av online avtaleplanleggingsprogramvare kan du automatisere bestilling, påminnelser, synkronisering til kalendere, hente nettadresser til videomøter og mye mer. Prøv Bookafy gratis i dag!

Anbefalte artikler

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder