BLOG BOOKAFY

Sfaturi de top pentru copywriting de e-mail în email marketing

Email copywriting

ÎN ACEST POST

Textele bune nu sunt în niciun caz ultimul lucru de care are nevoie o afacere în spațiul digital. Aceștia ajută la prezentarea profitabilă a unui produs, la rezolvarea dificultăților clienților, la răspunsuri la întrebări și la realizarea de conversii în lacrimi. În acest articol, am decis să analizăm complexitatea copywriting-ului de e-mail și să vă împărtășim experiențele noastre.

Particularități ale copywriting-ului de e-mail

La început, să definim
verificați-vă copywriting-ul pentru e-mailuri
:

  • Brevitate și simplitate. Această regulă se aplică tuturor comunicărilor din lumea de astăzi. Învățați să vorbiți simplu și la obiect, evitați propozițiile lungi și construcțiile complicate;
  • Accent pe beneficii. Orice mesaj pe care îl trimiteți ar trebui să fie util pentru destinatar. Această regulă reprezintă baza unei bune operabilități și lizibilități a e-mailurilor. În același timp, în buletinul informativ, beneficiul poate fi exprimat nu numai prin reduceri și promoții, ci și sub forma unor informații interesante;
  • Atracție vizuală. Pânzele de text pe care puțini oameni vor dori să le citească, dar dacă adăugați imagini, liste cu puncte, titluri și alte elemente – a trăi și a respira în același timp devine mai ușor. Nu neglijați designul, la vederea literei ochiul trebuie să fie doar fericit;
  • Implicare și interes. Semnificația mesajului dvs. trebuie să fie ușor de citit și să găsească un răspuns în cititor. Pentru că un text de calitate și un design bun nu vor ajuta prea mult dacă scrieți despre compoziția chimică a lacului de unghii pentru o persoană care este mult mai interesată să afle despre paleta de culori la modă pentru vara 2023;
  • Orientarea spre acțiune. Textul mesajului ar trebui să motiveze oamenii să vă contacteze sau să vă afirme expertiza pe un anumit subiect. Nu uitați să folosiți apeluri la acțiune: cumpărați, priviți, aflați mai multe, contactați un manager, scrieți, sunați și alte verbe. Creșteți șansele de conversie în cel mai scurt timp!

Cum să scrieți un text bun de newsletter?

Pentru a scrie un buletin informativ bun, vă sfătuim să respectați următoarele puncte.

Stabiliți scopul mesajului

Atunci când tocmai te-ai așezat pe o foaie albă de hârtie și ai decis să lansezi o nouă capodoperă de copywriting pentru e-mail, întreabă-te de ce îi scrii clientului. Să spunem că ați decis să utilizați acest mesaj pentru a vinde stocul sau pentru a-i anunța despre sosirea unui nou sortiment – un astfel de mailing ar fi de natură promoțională. Dar dacă doriți să prezentați noutăți despre companie sau să împărtășiți sfaturi utile, este un mailing informativ.

Prin urmare, primul buletin informativ va avea ca principal KPI conversia. Cel de-al doilea este divertismentul, astfel încât ratele de deschidere și numărul de click-uri din mailing pot fi definite ca KPI.

Redactarea de buletine de știri are particularitățile sale. Astfel de buletine de știri nu vând, ci învață ceva sau informează despre ceva important. Sursele pentru astfel de buletine informative pot fi:

  • articole pe blog;
  • comentarii;
  • povești interesante;
  • cercetare;
  • știri de piață sau de nișă,
  • anunțuri privind evenimentele viitoare.

Prin urmare, astfel de texte ar trebui să fie succinte, intrigante și să provoace interesul de a afla mai multe, ușor de înțeles și de înțeles și, pur și simplu, utile și plăcute de citit.

Particularitatea copywriting-ului pentru scriere promoțională este că aceste texte, în primul rând, trebuie să vândă. Ar fi bine să folosiți mai mult material vizual. Arătați prețurile și beneficiile cumpărării unui produs sau serviciu și adăugați mărturii în direct, blocuri interactive cu rollover, gif-uri, butoane și caruseluri. Textul de mari dimensiuni este complet inutil aici, lăsați-l pentru informare.

Determinați-vă stilul de comunicare

Este ideal atunci când o companie are un ton de voce ușor de recunoscut, ceea ce ajută la menținerea aceluiași stil în toate comunicările. Dar chiar dacă nu v-ați gândit niciodată la acest subiect, puteți încerca acum. Prin urmare, astfel de texte ar trebui să fie succinte, intrigante și să provoace interesul de a afla mai multe, ușor de înțeles și de înțeles și, pur și simplu, utile și plăcute de citit. Analizați modul în care comunică concurenții dumneavoastră, modul în care se obișnuiește să dialogați cu clienții în mediul dumneavoastră și ce vă face pe dumneavoastră diferit. Lăsați scrisorile dumneavoastră să vorbească într-un limbaj viu, nu în clișee din trecut.

Schițați o structură

Da, da, nu vă imaginați. La fel ca și textele, scrisorile trebuie să aibă o structură și blocuri obligatorii. Structurarea vă va ajuta să vă amintiți să adăugați elementele potrivite în e-mailurile dumneavoastră: butoane, anteturi, fotografii și blocuri de social media și să plasați informațiile într-un mod ușor de citit.

Adăugați text

După ce ai pregătit scheletul scrisorii, este timpul să adaugi niște text. Încercați să vă faceți gândurile clare și ușor de înțeles și evitați clișeele, platitudinile și apa. Credeți-mă, acest lucru va fi benefic pentru corespondența dumneavoastră.

Cum de a vă asigura marketingul prin e-mail?

Totuși, este pentru a obține followership pentru a începe să citească toate aceste dupe groaznice, Dacă marketingul de expediere are o temă. Un pas eficient pentru a încuraja acest lucru este să opitomizați e-mailurile. Cum? Fă-o prin a se referi la contactul aproape în linia de subiect sau în manualul de text. Există mai multe instrumente care pot ajuta la personalizare.

Sistemul introductiv de creare a listelor de contact pentru dispecerat este formularul de înscriere. Cu un formular de înscriere potrivit, puteți, de asemenea, să adunați detalii prețioase. De exemplu, dacă știți ziua de naștere a unui client, puteți să-i trimiteți o felicitare cu argumente întemeiate. Șmecheria este să concepeți formularul de înscriere astfel încât să îi determini pe cei care te urmăresc să dea informații cât mai importante – teste A/B pentru a obține rezultate.

O platformă de analiză a rețelelor de socializare vă poate oferi o idee despre care dintre produsele și expedierile dvs. creează cel mai mare grad de implicare. Cu aceste date, puteți trimite e-mailuri care să menționeze ce este „la modă” în acest moment. Instrumentele de căutare a dispeceratului pot găsi detalii esențiale despre conexiunile dumneavoastră. Acest lucru poate include numele lor factual, poziția de garçon, compania și biografiile din social media. În cazul listelor scurte, puteți utiliza aceste date pentru a vă personaliza manual e-mailurile.

Sfaturi de copywriting pentru e-mailuri

Cu mai multe informații despre followership, vă puteți îmbunătăți copywriting-ul. De exemplu, liniile de subiect sunt un factor major în ratele de deschidere, în timp ce personalizarea și un conținut recent și interesant pot avea, de asemenea, un impact. Să spunem că în ultima vreme ați acoperit produse prietenoase cueco într-o postare în social media care a fost foarte populară. Deci, puneți toți acești constituenți împreună cu o linie de subiect care spune: „Dragă XXX, știi că produsul nostru iubește terenul? „, urmați, de asemenea, de un dupe care să explice de ce aveți un produs verde și ce poate face filantropul chiar acum pentru a ajuta terenul. Comunicarea principală a expedierii și CTA ar trebui să se facă ambele „deasupra pachetului”, adică în primul paragraf. Păstrați restul manualului pentru detalii și dovezi suplimentare ale afirmației dumneavoastră.

Sfaturi de marketing prin e-mail

Se pot face tot felul de adaptări minore în jongleriile de marketing de expediere care se adaugă la un mare avantaj.

De exemplu, momentul din zi în care trimiteți o expediere poate afecta rata de deschidere. Au existat studii colorate pe această temă. Există, într-adevăr, servicii care pot calcula momentul optim pentru marca dumneavoastră. În general, momentul elegant pentru a trimite e-mailuri este între 800 și 1100 în primele trei zile ale săptămânii de lucru.

De asemenea, este important să păstrați un aspect profesional. E-mailurile ar trebui să prezinte totemul companiei și o mână de expediere, care să includă datele de contact ale unei persoane concrete. De asemenea, este o idee bună să personalizați manualul de exerciții care apare, de exemplu, pe telefoanele mobile și în Gmail.

Online scheduling software

Economisiți timp și bani pentru echipa dumneavoastră cu Bookafy!

Cu ajutorul software-ului de programare a întâlnirilor online, puteți automatiza rezervările, memento-urile, sincronizarea cu calendarele, preluarea URL-urilor de întâlniri video și multe altele. Încercați Bookafy gratuit astăzi!

Articole recomandate

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder