BLOG DE BOOKAFY

Incorporació efectiva de vendes: una guia per accelerar la productivitat i el rendiment

Sales onboarding

EN AQUESTA PUBLICACIÓ

Si voleu trobar venedors i equipar-los amb els coneixements, les habilitats i els recursos que creieu que necessiten per tenir èxit en el vostre negoci de vendes en un futur proper, serà important participar en la incorporació de venedors. Per tal de crear un equip de vendes realment potent i de confiança i assolir els vostres objectius empresarials, aquest és un pas crític.

Amb exemples dels components clau més importants, podem oferir-vos el coneixement de la matèria que més necessiteu.

El procés d’incorporació de vendes

El procés d’ incorporació de vendes d’adaptació dels venedors sol incloure tres passos principals: formació prèvia, formació inicial i suport i entrenament continus.

Les activitats prèvies a l’ocupació estan dissenyades per preparar els nous empleats per al seu primer dia de feina. Això pot incloure omplir la documentació, programar sessions d’orientació i configurar comptes.

La formació inicial sol incloure tant la formació presencial com la formació en el lloc de treball. Pot incloure l’aprenentatge sobre els productes i serveis de l’organització, els processos de vendes i els estàndards de servei al client.

El suport i la tutorització constants són necessaris per garantir que els nous empleats continuïn desenvolupant-se i millorant amb el pas del temps. Això pot incloure revisions periòdiques, tutoria i oportunitats de desenvolupament professional.

Components clau de la incorporació efectiva de vendes

Per ser eficaç, la formació de vendes ha d’incloure diversos components clau.

Establir expectatives clares és essencial perquè els nous empleats entenguin el seu paper i com seran avaluats. Això pot incloure proporcionar descripcions de treball detallades, definir mètriques de rendiment i aclarir les expectatives per al departament de vendes i l’organització.

Proporcionar formació rellevant i pràctica és fonamental per equipar els nous empleats amb els coneixements i les habilitats que necessiten per tenir èxit. Això pot incloure l’aprenentatge sobre els productes i serveis de l’organització, els processos de vendes i els estàndards d’atenció al client.

Crear un entorn de suport i inclusiu és important per ajudar els nous empleats a sentir-se benvinguts i valorats. Això pot incloure la creació de xarxes i oportunitats de creació de relacions, així com el foment d’una cultura de respecte i inclusió.

La creació d’un programa de mentoria pot ser una eina valuosa per proporcionar orientació i suport als nous empleats. Això pot incloure emparellar nous contractants amb venedors experimentats que poden servir com a models a seguir i oferir comentaris i consells.

Mesurar l’èxit i fer ajustos és molt important per garantir l’efectivitat del programa de formació de vendes. Això pot incloure el seguiment del progrés de les noves contractacions, la recollida de comentaris i els ajustos necessaris.

Bones pràctiques per a la incorporació de vendes

La creació d’un programa d’inducció de vendes amb èxit requereix una planificació i execució acuradas. Aquestes són algunes de les millors pràctiques que cal tenir en compte:

  • Proporcioneu comentaris i suport continus: reviseu els nous contractats regularment i proporcioneu comentaris i suport per ajudar-los a continuar desenvolupant-se i millorant.
  • Creeu un programa estructurat: creeu un programa d’incorporació clar i estructurat que inclogui activitats prèvies a l’ocupació, formació inicial i suport i entrenament continus.
  • Incloeu jocs de rol i altres activitats interactives: feu servir activitats interactives, com ara jocs de rol i estudis de casos, per ajudar els nous contractats a aplicar el que han après a situacions de la vida real.
  • Utilitzeu la tecnologia i les eines d’aprenentatge electrònic: utilitzeu la tecnologia i les eines d’aprenentatge electrònic per oferir als nous empleats una formació pràctica i rellevant.

Manera d’incorporar ofertes efectives

La manera d’incorporar ofertes eficaç, fer complir un programa d’incorporació d’ofertes eficaç i impulsar el valor des del llançament del procés requereix una planificació, una estratègia i una persecució acuradas.

Llavors hi ha 7 maneres crucials:

Teniu un pla i participa-hi amb els nous novells

Un dels problemes pacients de la incorporació de les ofertes és la tímida atenció que es presta a la planificació en el procés d’incorporació de les ofertes i la manca de comunicació amb els representants. més de la meitat dels representants d’ofertes d’un estudi4 esmenten la manca de fites per avaluar el progrés d’un representant com el principal problema d’un programa d’incorporació deficient d’ofertes. Un dels resultats d’això és crear plans conjuntament amb els representants de 30, 60 i 90 dies que mantindran els nous contractats en bon camí i garantiran que no es vegin aclaparats per tota la informació que se’ls lliura. Quan els programes d’incorporació d’ofertes no estan degudament homogeneïtzats, les associacions lluiten per ajudar les drogues a passar fàcilment a les etapes inicials, mitjanes i últimes de la incorporació de les ofertes. És només amb un full de ruta i una estratègia clars, basats en el gest i els requisits de Stoner, que es poden desenvolupar fites útils, amb les quals es poden gestionar les perspectives.

Figura – en inflexibilitat en el programa

Els programes d’incorporació d’ofertes més efectius es formalitzen per donar un alt grau de repetició que pot generar guanys efectius en el procés. Tot i així, hi hauria d’haver espai per ajustar i optimitzar el procés, basant-se en les dades recollides sobre l’experiència i la satisfacció del stoner. Finalment, a mesura que els procediments es formalitzen, és essencial que continguin una inflexibilitat erigida per permetre la personalització , en funció de les característiques d’alfabetització i els punts dolorosos dels diferents fàrmacs.

Utilitzeu formats de contingut interactiu ultramoderns per oferir contingut

Atès que la incorporació d’ofertes en persona pot ser realment limitada en la situació actual, és important produir contingut en formats que ofereixin una experiència d’alfabetització immersiva quan es lliura. La visualització en 3D, les explicacions dels productes i l’ús ampli de la cinta de vídeo poden ajudar a implicar els actors i afavorir la causa de l’alfabetització. incorporar la modularitat al contingut. La incorporació d’ofertes és un procés progressiu i iteratiu, no un abocament d’informació puntual. Per tant, és essencial prioritzar el lliurament d’informació per etapes i desglossar el contingut en peces de mida petita i que es puguin consumir amb fluïdesa.

Habilitar l’alfabetització existencial

Els processos d’ofertes ultramoderns són més baixos pel que fa als arguments epigenètics i més en la transmissió de propostes de valor específiques del client. Això vol dir que els estils d’alfabetització tradicionals centrats en el consum i la memorització de continguts són ineficaços, ja que no fan les tasques creatives i adaptatives dels representants d’ofertes. Més aviat, la necessitat de l’hora és per a processos d’incorporació que es concentren en el domini i la integració d’habilitats. Es pot aconseguir una integració similar d’habilitats mitjançant l’alfabetització existencial, o l’alfabetització mitjançant la pràctica, que s’ha demostrat que augmenta les taxes de retenció fins a 75 en comparació amb els 5 a 30 dels estils d’alfabetització tradicionals similars a les conferències, la lectura, els equipaments audiovisuals i les demostracions. . La incorporació existencial 5 fomenta el desenvolupament d’habilitats perquè s’aixeca al voltant de guions de la vida real i també és més visceral i memorable. Com que els exercicis d’incorporació existencials estan dissenyats per donar problemes calibrats amb precisió, també proporcionen als representants un enllaç directe entre accions o conductes concretes i resultats. En el procés, formen un terreny clar entre la proposta i la pràctica. Per tant, els representants són adequats per prendre tasques apreses d’exercicis similars i aplicar-les directament a situacions anàlogues a les quals s’enfronten en els intercanvis d’ofertes de fet.

Gamificació i incentivació del procés

La gamificació és una eina important per motivar i implicar els representants durant el procés d’incorporació de les ofertes. En general, la gamificació implica establir pretensions practicables per als actors, establir taules de classificació que enumeren els millors jugadors i oferir preus i impulsos a aquells que superen el rendiment. La gamificació fa que la formació sigui divertida i accelera el ritme de l’alfabetització.

Evolució i mesura dels criteris aplicables

L’evolució i l’ombra dels criteris aplicables és necessari per saber quins corredors del procés d’incorporació de les ofertes funcionen i quins no. Aquests criteris haurien d’estar dirigits a mesurar el progrés dels actors a través de les diferents etapes i punts de contacte del procés d’incorporació de les ofertes i no només el resultat final.

Oferint canals de feedback clars

La visibilitat del procés d’incorporació de les ofertes és crucial per oferir una menor eficàcia. No obstant això, la comunicació unidireccional durant aquest procés debilitaria de manera efectiva els guanys de valor que proporciona, si l’incorporació ha de ser un procés centrat en el stoner. Només quan es lliuren els canals adequats per a la retroalimentació i el comerç, es pot optimitzar el procés per arribar a situacions avançades d’eficàcia. La retroalimentació també és essencial per garantir una menor personalització del procés de manera que els punts de dolor específics dels actors es puguin orientar i abordar.

Conclusió

En resum, la incorporació efectiva de vendes és un punt clau essencial per construir un equip de vendes sòlid i assolir els objectius comercials. En establir expectatives clares, proporcionar una formació rellevant i accionable, crear un entorn de suport i inclusiu, desenvolupar un programa de mentoria i mesurar l’èxit, les organitzacions poden accelerar la productivitat i l’eficàcia. Recordeu crear un programa estructurat, utilitzar la tecnologia i les eines d’aprenentatge electrònic, incorporar jocs de rol i altres activitats interactives i proporcionar comentaris i suport permanents.

Online scheduling software

Estalvieu temps i diners al vostre equip amb Bookafy!

Mitjançant el programari de programació de cites en línia, podeu automatitzar la reserva, els recordatoris, la sincronització amb els calendaris, l'obtenció d'URL de reunions de vídeo i molt més. Prova Bookafy gratuïtament avui!

Articles recomanats

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder