BOOKAFY BLOG

Effektiv indskoling i salgsafdelingen: En guide til at fremskynde produktivitet og ydeevne

Sales onboarding

I DETTE POST

Hvis du ønsker at finde sælgere og udstyre dem med den viden, de færdigheder og de ressourcer, som du mener, de har brug for for at få succes i din salgsvirksomhed i den nærmeste fremtid, er det vigtigt at deltage i onboarding af sælgerne. For at opbygge et virkelig stærkt og troværdigt salgsteam og nå dine forretningsmål er dette et afgørende skridt.

Med eksempler på de vigtigste nøglekomponenter kan vi give dig den viden om emnet, som du har mest brug for.

Processen for indslusning i salgsafdelingen

The
indslusning til salg
processen for tilpasning af sælgere omfatter normalt tre hovedtrin: før træning, indledende træning og løbende støtte og coaching.

Aktiviteter forud for ansættelsen har til formål at forberede nye medarbejdere på deres første arbejdsdag. Dette kan omfatte udfyldelse af papirarbejde, planlægning af orienteringsmøder og oprettelse af konti.

Den indledende uddannelse omfatter normalt både undervisning i klasseværelser og uddannelse på arbejdspladsen. Det kan omfatte læring om organisationens produkter og tjenester, salgsprocesser og kundeservicestandarder.

Løbende støtte og mentorordninger er nødvendige for at sikre, at nye medarbejdere fortsat udvikler sig og forbedrer sig med tiden. Dette kan omfatte regelmæssige evalueringer, mentorordninger og muligheder for faglig udvikling.

Nøglekomponenter for effektiv onboarding af salg

For at være effektiv skal salgstræning indeholde flere nøglekomponenter.

Det er vigtigt at opstille klare forventninger, så nye medarbejdere forstår deres rolle, og hvordan de vil blive evalueret. Dette kan omfatte detaljerede jobbeskrivelser, definition af præstationsmålinger og præcisering af forventninger til salgsafdelingen og organisationen.

Relevant og praktisk uddannelse er afgørende for at give nye medarbejdere den viden og de færdigheder, de skal bruge for at få succes. Dette kan omfatte læring om organisationens produkter og tjenester, salgsprocesser og kundeservicestandarder.

Det er vigtigt at skabe et støttende og inkluderende miljø for at hjælpe nye medarbejdere med at føle sig velkomne og værdsat. Dette kan omfatte etablering af netværk og muligheder for at opbygge relationer samt fremme en kultur af respekt og inklusion.

Et mentorprogram kan være et værdifuldt værktøj til at give nye medarbejdere vejledning og støtte. Dette kan omfatte at parre nyansatte med erfarne sælgere, der kan fungere som rollemodeller og give feedback og råd.

Det er meget vigtigt at måle succes og foretage justeringer for at sikre, at salgstræningsprogrammet er effektivt. Dette kan omfatte sporing af de nyansattes fremskridt, indsamling af feedback og justeringer efter behov.

Bedste praksis for indslusning af salg

At skabe et vellykket introduktionsprogram for salg kræver omhyggelig planlægning og gennemførelse. Her er nogle eksempler på bedste praksis, som du bør huske på:

  • Giv løbende feedback og støtte: Gennemgå nyansatte regelmæssigt og giv dem feedback og støtte for at hjælpe dem med at fortsætte med at udvikle sig og forbedre sig.
  • Skab et struktureret program: Skab et klart og struktureret onboarding-program, der omfatter aktiviteter forud for ansættelsen, indledende uddannelse og løbende støtte og coaching.
  • Inddrag rollespil og andre interaktive aktiviteter: Brug interaktive aktiviteter som f.eks. rollespil og casestudier for at hjælpe de nyansatte med at anvende det, de har lært, på virkelige situationer.
  • Brug e-læringsteknologi og -værktøjer: Brug e-learning-teknologi og -værktøjer til at give nye medarbejdere relevant og praktisk uddannelse.

Vejen til en effektiv indslusning i forbindelse med aftaler

Vejen til effektiv onboarding af aftaler, håndhævelse af et effektivt program til onboarding af aftaler og værdiskabelse fra lanceringen af processen kræver omhyggelig planlægning, strategi og opfølgning.

Så er der 7 afgørende måder:

Hav en plan og deltag i den sammen med de nye rookies

Et af de store problemer i forbindelse med onboarding af virksomheder er, at der ikke lægges særlig stor vægt på planlægning i forbindelse med onboardingprocessen, og at der ikke kommunikeres om dette til repræsentanterne. mere end halvdelen af repræsentanterne i en undersøgelse4 nævner manglen på milepæle til at måle en repræsentants fremskridt som det største problem i forbindelse med et dårligt onboardingprogram for virksomheder. Et resultat af dette er at lave fælles planer med repræsentanterne om 30, 60 og 90 dage, der holder de nyansatte på sporet og sikrer, at de ikke bliver overvældet af alle de oplysninger, de får leveret. Når programmerne for indføring i aftaler ikke er behørigt homogeniserede, kæmper foreningerne for at hjælpe de nye kunder med at komme let igennem de tidlige, mellemliggende og sene faser af indføring i aftaler. Det er kun med en klar køreplan og strategi, der er baseret på stoner geste og krav, at der kan udvikles brugbare milepæle, som kan bruges til at styre potentielle kundeemner.

Figur – i ufleksibilitet i programmet

De mest effektive onboarding-programmer er formaliserede for at give en høj grad af gentagelse, der kan skabe en effektiv indtjening i processen. Alligevel bør der være plads til at finjustere og optimere processen på baggrund af data indsamlet om stoners oplevelse og tilfredshed. I sidste ende er det vigtigt, at procedurerne, efterhånden som de formaliseres, indeholder en indbygget ufleksibilitet, der giver mulighed for personlig tilpasning, afhængigt af de forskellige lægemidlers karakteristika og smertepunkter.

Brug topmoderne interaktive indholdsformater til at levere indhold

Da det i den nuværende situation kan være begrænset, om man kan få adgang til de forskellige tilbud på et personligt møde, er det vigtigt at producere indhold i formater, der giver en medrivende læse- og skriveoplevelse, når det leveres. 3D-visualisering, produktgennemgange og en omfattende brug af videobånd kan være med til at engagere aktørerne og fremme læse- og skrivefærdigheden. at indarbejde modularitet i indholdet. Indkøring af medarbejdere er en progressiv og iterativ proces, ikke en engangsinformation. Derfor er det vigtigt at prioritere informationsformidlingen i etaper og opdele indholdet i små bidder, der er lette at indtage.

Muliggøre eksistentiel literacy

Ultramoderne forretningsprocesser handler mindre om epigenetiske pitches og mere om at formidle kundespecifikke værditilbud. Det betyder, at traditionelle læse- og skrivefærdigheder, der er koncentreret om indholdsforbrug og udenadslære, er ineffektive, da de ikke gør det kreative og tilpasningsdygtige arbejde, som repræsentanterne for forretninger kan udføre. Der er snarere behov for onboarding-processer, der er koncentreret om beherskelse og integration af færdigheder. Lignende integration af færdigheder kan opnås gennem eksistentiel literacy, eller literacy by doing, som har vist sig at øge fastholdelsesgraden til op til 75 % sammenlignet med 5-30 % ved traditionelle læse- og skrivestile som foredrag, læsning, audiovisuelle hjælpemidler og demonstrationer. 5 eksistentiel onboarding tilskynder til udvikling af færdigheder, fordi den er bygget op omkring virkelige scripts og også er mere visceral og mindeværdig. Da eksistentielle indslusningsøvelser er designet til at give præcist kalibrerede spørgsmål, giver de også repræsentanterne en direkte forbindelse mellem bestemte handlinger eller adfærd og resultater. I denne proces skaber de en klar grænse mellem forslag og praksis. Derfor er reps egnede til at tage opgaver fra lignende øvelser og anvende dem direkte på analoge situationer, som de står over for i faktuelle udvekslinger af tilbud.

Gamification og incitamenter til processen

Gamification er et vigtigt værktøj til at motivere og engagere medarbejdere i forbindelse med onboarding-processen. Generelt indebærer gamification, at man sætter praktiske krav til aktørerne, opretter ranglister, der viser de bedste spillere, og tilbyder priser og impulser til dem, der klarer sig bedre end andre. Gamification gør uddannelse sjov og fremskynder læse- og skriveprocessen.

Udvikling og måling af gældende kriterier

Det er nødvendigt at udvikle og følge gældende kriterier for at vide, hvilke korridorer i onboarding-processen for aftaler der fungerer, og hvilke korridorer der ikke fungerer. Disse kriterier bør tage sigte på at måle aktørernes fremskridt gennem de forskellige faser og kontaktpunkter i processen for indarbejdelse af aftaler og ikke blot det endelige resultat.

Giv klare feedbackkanaler

Synlighed i onboardingprocessen er afgørende for at opnå mindre effektivitet. Envejskommunikation under denne proces vil imidlertid effektivt underminere den værditilvækst, som den giver, hvis onboarding skal være en stencentreret proces. Kun når der er de rette kanaler for feedback og handel, kan processen optimeres til at nå frem til avancerede effektivitetssituationer. Feedback er også afgørende for at sikre mindre personlig tilpasning af processen, så aktørernes specifikke smertepunkter kan målrettes og adresseres.

Konklusion

Kort sagt er effektiv onboarding af salgsmedarbejdere et vigtigt nøglepunkt for at opbygge et stærkt salgsteam og nå virksomhedens mål. Ved at opstille klare forventninger, tilbyde relevant og brugbar uddannelse, skabe et støttende og inkluderende miljø, udvikle et mentorprogram og måle succes kan organisationer øge produktiviteten og effektiviteten. Husk at skabe et struktureret program, brug e-læringsteknologi og -værktøjer, inddrag rollespil og andre interaktive aktiviteter og giv løbende feedback og støtte.

Online scheduling software

Spar dit team tid og penge med Bookafy!

Ved hjælp af software til online aftaleplanlægning kan du automatisere booking, påmindelser, synkronisering med kalendere, hente URL'er til videomøder og meget mere. Prøv Bookafy gratis i dag!

Anbefalede artikler

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder