BOOKAFY BLOGI

Tõhus müügi sisseelamine: A Guide To Accelerating Productivity and Performance: A Guide To Accelerating Productivity and Performance

Sales onboarding

KÄESOLEVAGA POSTITATAKSE

Kui soovite leida müügiinimesi ja varustada neid teadmiste, oskuste ja ressurssidega, mida nad teie arvates vajavad, et olla lähitulevikus oma müügitegevuses edukas, on oluline osaleda müügiinimeste sisseelamisel. Selleks, et luua tõeliselt võimas ja usaldusväärne müügimeeskond ja saavutada oma ärieesmärgid, on see kriitiline samm.

Võtmekomponentide kõige olulisemate näidete abil saame pakkuda teile kõige rohkem vajalikke ainealaseid teadmisi.

Müügi sisseelamisprotsess

The
müügi sissejuhatus
Müüjate kohanemisprotsess hõlmab tavaliselt kolme põhietappi: eelkoolitus, algkoolitus ning pidev toetus ja juhendamine.

Töölevõtueelsed tegevused on mõeldud uute töötajate ettevalmistamiseks nende esimeseks tööpäevaks. See võib hõlmata paberite täitmist, orienteerumisürituste planeerimist ja kontode seadistamist.

Algkoolitus hõlmab tavaliselt nii klassiruumi kui ka töökohal toimuvat koolitust. See võib hõlmata organisatsiooni toodete ja teenuste, müügiprotsesside ja klienditeenindusstandardite tundmaõppimist.

Pidev toetus ja juhendamine on vajalikud, et tagada uute töötajate jätkuv areng ja paranemine aja jooksul. See võib hõlmata regulaarseid ülevaatusi, mentorlust ja ametialaseid arenguvõimalusi.

Tõhusa müügi sisseelamise põhikomponendid

Et müügikoolitus oleks tõhus, peab see sisaldama mitmeid põhikomponente.

Selgete ootuste kehtestamine on oluline, et uued töötajad saaksid aru oma rollist ja sellest, kuidas neid hinnatakse. See võib hõlmata üksikasjalike ametikirjelduste koostamist, tulemuslikkuse mõõdikute määratlemist ning müügiosakonna ja organisatsiooni ootuste selgitamist.

Asjakohase ja praktilise koolituse pakkumine on oluline, et anda uutele töötajatele edu saavutamiseks vajalikud teadmised ja oskused. See võib hõlmata organisatsiooni toodete ja teenuste, müügiprotsesside ja klienditeenindusstandardite tundmaõppimist.

Toetava ja kaasava keskkonna loomine on oluline, et uued töötajad tunneksid end oodatuna ja hinnatud. See võib hõlmata võrgustike loomise ja suhete loomise võimaluste pakkumist ning austuse ja kaasamise kultuuri edendamist.

Mentorlusprogrammi loomine võib olla väärtuslik vahend uute töötajate juhendamisel ja toetamisel. See võib hõlmata uute töötajate sidumist kogenud müügiinimestega, kes saavad olla eeskujuks ning anda tagasisidet ja nõu.

Edukuse mõõtmine ja kohanduste tegemine on väga oluline, et tagada müügikoolitusprogrammi tõhusus. See võib hõlmata uute töötajate edusammude jälgimist, tagasiside kogumist ja vajaduse korral kohanduste tegemist.

Parimad praktikad müügi sisseelamiseks

Eduka müügi sisseelamisprogrammi loomine nõuab hoolikat planeerimist ja elluviimist. Siin on mõned parimad tavad, mida silmas pidada:

  • Anda pidevat tagasisidet ja tuge: Vaadake uued töötajad regulaarselt üle ning andke neile tagasisidet ja toetust, et aidata neil jätkuvalt areneda ja areneda.
  • Looge struktureeritud programm: Looge selge ja struktureeritud sisseelamisprogramm, mis hõlmab töölevõtmise eelseid tegevusi, algkoolitust ning pidevat toetust ja juhendamist.
  • Kaasa rollimängud ja muud interaktiivsed tegevused: Kasutage interaktiivseid tegevusi, näiteks rollimänge ja juhtumiuuringuid, et aidata uutel töötajatel rakendada õpitut reaalsetes olukordades.
  • Kasutage e-õppe tehnoloogiat ja vahendeid: Kasutage e-õppe tehnoloogiat ja vahendeid, et pakkuda uutele töötajatele asjakohast ja praktilist koolitust.

Tõhusate tehingute sisseelamise viis

Tõhusate tehingute sisseelamise tee, tõhusa tehingute sisseelamisprogrammi jõustamine ja protsessi käivitamisest tuleneva väärtuse suurendamine nõuab hoolikat planeerimist, strateegiat ja süüdistuste esitamist.

Siis on 7 olulist viisi:

Võtke plaani ja osalege selles koos uute uustulnukatega.

Üheks kannatlikuks probleemiks tehingute sisseelamise puhul on see, et tehingute sisseelamisprotsessis pööratakse liiga vähe tähelepanu planeerimisele ja seda ei edastata esindajatele. enam kui pooled tehingutega tegelevad esindajad mainivad ühes uuringus4 esindajate edusammude hindamiseks vajalike verstapostide puudumist kui juhtivat probleemi, mis on seotud kehva tehingute sisseelamisprogrammiga. Selle üks tulemus on koos esindajatega 30, 60 ja 90 päeva plaanide koostamine, mis hoiab uued töötajad õigel teel ja tagab, et nad ei ole kogu neile edastatavast teabest ülekoormatud. Kui tehingute sisseelamisprogrammid ei ole nõuetekohaselt ühtlustatud, on ühendustel raske aidata narkomaanidel hõlpsasti läbida tehingute sisseelamise alg-, kesk- ja lõppetapp. Ainult selge tegevuskava ja strateegia, mis põhineb stoner geste’il ja nõudmistel, võimaldab välja töötada kasulikud teetähised, mille alusel saab väljavaateid juhtida.

Joonis – paindumatus programmi sisse

Kõige tõhusamad pakkumiste sisseelamisprogrammid on formaliseeritud, et anda suur korduvus, mis võib protsessi käigus tõhusat tulu saavutada. Siiski peaks olema ruumi protsessi peenhäälestamiseks ja optimeerimiseks, tuginedes narkomaanide kogemuste ja rahulolu kohta kogutud andmetele. Lõpuks, tõepoolest, kui menetlused on formaliseeritud, on oluline, et need sisaldaksid ülesehitatud paindumatust, et võimaldada isikupärastamist, sõltuvalt erinevate ravimite kirjaoskuse omadustest ja valupunktidest.

Kasutage sisu edastamiseks ultramoodsaid interaktiivseid sisuformaate.

Arvestades, et praeguses olukorras võib isiklike tehingute sissejuhatus olla tõeliselt piiratud, on oluline toota sisu sellistes vormingutes, mis annavad tõepoolest kohaletoimetamisel kaasahaarava lugemiskogemuse. 3D-visualiseerimine, toodete tutvustamine ja videolindi ulatuslik kasutamine võivad aidata kaasata osalejaid ja edendada kirjaoskuse edendamist. kujundada sisu modulaarsus. Tehingute sisseelamine on järkjärguline ja iteratiivne protsess, mitte ühekordne infokogumine. Seega on oluline seada teabe edastamine etapiviisiliselt tähtsuse järjekorda ja jaotada sisu suupärasteks, sujuvalt tarbitavateks tükkideks.

Võimaldage eksistentsiaalset kirjaoskust

Ülimoodsad tehinguprotsessid on vähem seotud epigeneetiliste pakkumistega ja rohkem kliendispetsiifiliste väärtuspakkumiste edastamisega. See tähendab, et traditsioonilised kirjaoskuse stiilid, mis keskenduvad sisu tarbimisele ja meeldejätmisele, on ebaefektiivsed, kuna nad ei tee tehinguid loovate ja kohanemisvõimeliste repertuaaridega. Pigem on vaja sisseelamisprotsesse, mis keskenduvad omandamisele ja oskuste integreerimisele. Sarnast oskuste integreerimist on võimalik saavutada eksistentsiaalse kirjaoskuse või kirjaoskuse abil, mis on tõestatud, et see suurendab õpitu säilitamise määra nii oluliseks kui 75, võrreldes 5-30 traditsioonilise kirjaoskuse stiiliga, mis on sarnane loengute, lugemise, audiovisuaalsete vahendite ja demonstratsioonidega. 5 eksistentsiaalne sissejuhatus soodustab oskuste arendamist, sest see on üles ehitatud reaalsete stsenaariumide ümber ning on ka visuaalsem ja meeldejäävam. Kuna eksistentsiaalsed sisseelamisharjutused on mõeldud täpselt kalibreeritud küsimuste esitamiseks, annavad nad ka esindajatele otsese seose konkreetse tegevuse või käitumise ja tulemuste vahel. Selle käigus moodustavad nad selge pinnase ettepaneku ja praktika vahel. Seetõttu sobivad repliikmed võtma sarnastest harjutustest õpitud ülesandeid ja kohaldama neid otse analoogsetele olukordadele, millega nad faktiliste tehingute vahetamisel kokku puutuvad.

Mängulisus ja protsessi stimuleerimine

Mängustamine on oluline vahend esindajate motiveerimiseks ja kaasamiseks tehingute sisseelamisprotsessi ajal. Üldiselt hõlmab mängustamine osalejate jaoks praktiliste nõudmiste seadmist, edetabelite loomist, kus on loetletud parimad mängijad, ning auhindade ja stiimulite pakkumist neile, kes saavutavad paremaid tulemusi. Mängustamine muudab koolituse lõbusaks ja kiirendab kirjaoskuse omandamist.

Kohaldatavate kriteeriumide arendamine ja mõõtmine

Kohaldatavate kriteeriumide väljatöötamine ja jälgimine on vajalik selleks, et teada, millised tehingu sõlmimise protsessi koridorid toimivad ja millised mitte. Nende kriteeriumide eesmärk peaks olema mõõta osalejate edusamme tehingu sõlmimise protsessi eri etappides ja kokkupuutepunktides, mitte lihtsalt lõpptulemust.

Selgete tagasisidekanalite andmine

Tehingute vastuvõtuprotsessi nähtavus on otsustava tähtsusega, et saavutada väiksem tõhusus. Kuid ühepoolne suhtlemine selle protsessi käigus õõnestaks tõhusalt selle pakutavat väärtust, kui töölevõtmine peaks olema kännukeskne protsess. Ainult siis, kui tagasiside ja kaubanduse jaoks on antud õiged kanalid, saab protsessi optimeerida, et jõuda tõhususe kõrgema tasemeni. Tagasiside on oluline ka selleks, et tagada protsessi väiksem personaliseerimine, et osalejate konkreetseid valupunkte saaks sihtida ja käsitleda.

Kokkuvõte

Kokkuvõtteks võib öelda, et tõhus müügiintervjuu on tugeva müügimeeskonna ülesehitamise ja ärieesmärkide saavutamise oluline võtmepunkt. Asetades taevas selged ootused, pakkudes asjakohast ja rakendatavat koolitust, luues toetava ja kaasava keskkonna, arendades mentorprogrammi ja mõõtes edu, saavad organisatsioonid kiirendada tootlikkust ja tõhusust. Ärge unustage luua struktureeritud programmi, kasutada e-õppe tehnoloogiat ja vahendeid, lisada rollimänge ja muid interaktiivseid tegevusi ning anda pidevat tagasisidet ja tuge.

Online scheduling software

Säästke oma meeskonnale aega ja raha Bookafy abil!

Kasutades veebipõhist kohtumiste planeerimise tarkvara, saate automatiseerida broneerimist, meeldetuletusi, kalendritega sünkroniseerimist, videokohtumiste URL-ide otsimist ja palju muud. Proovi Bookafy't tasuta juba täna!

Soovitatavad artiklid

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder