BOOKAFY BLOGI

Tehokas myynnin perehdyttäminen: A Guide To Accelerating Productivity And Performance: A Guide To Accelerating Productivity And Performance

Sales onboarding

TÄSSÄ POSTISSA

Jos haluat löytää myyjiä ja varustaa heidät tiedoilla, taidoilla ja resursseilla, joita he mielestäsi tarvitsevat menestyäkseen myyntiliiketoiminnassasi lähitulevaisuudessa, on tärkeää osallistua myyjien perehdyttämiseen. Tämä on kriittinen askel, jotta voit rakentaa todella tehokkaan ja luotettavan myyntitiimin ja saavuttaa liiketoimintasi tavoitteet.

Esimerkkejä tärkeimmistä avainkomponenteista, ja voimme tarjota sinulle eniten tarvitsemaasi tietämystä.

Myynnin aloitusprosessi

The
myynnin käynnistäminen
Myyjien sopeuttamisprosessi sisältää yleensä kolme päävaihetta: esivalmennus, peruskoulutus sekä jatkuva tuki ja valmennus.

Työllistymistä edeltävien toimien tarkoituksena on valmistella uusia työntekijöitä heidän ensimmäiseen työpäiväänsä. Tähän voi kuulua paperitöiden täyttämistä, perehdytystilaisuuksien suunnittelua ja tilien perustamista.

Peruskoulutukseen kuuluu yleensä sekä luokkahuone- että työpaikkakoulutusta. Siihen voi kuulua organisaation tuotteisiin ja palveluihin, myyntiprosesseihin ja asiakaspalvelustandardeihin perehtyminen.

Jatkuva tuki ja mentorointi ovat välttämättömiä sen varmistamiseksi, että uudet työntekijät kehittyvät ja paranevat ajan mittaan. Tämä voi sisältää säännöllisiä arviointeja, mentorointia ja ammatillisia kehitysmahdollisuuksia.

Tehokkaan myynnin perehdytyksen keskeiset osatekijät

Ollakseen tehokasta myyntikoulutuksen on sisällettävä useita keskeisiä osatekijöitä.

Selkeiden odotusten asettaminen on tärkeää, jotta uudet työntekijät ymmärtävät roolinsa ja sen, miten heitä arvioidaan. Tähän voi sisältyä yksityiskohtaisten tehtäväkuvausten laatiminen, suorituskykymittareiden määrittely ja myyntiosastoa ja organisaatiota koskevien odotusten selventäminen.

Asianmukaisen ja käytännönläheisen koulutuksen tarjoaminen on ratkaisevan tärkeää, jotta uusille työntekijöille voidaan antaa tiedot ja taidot, joita he tarvitsevat menestyäkseen. Tähän voi sisältyä organisaation tuotteisiin ja palveluihin, myyntiprosesseihin ja asiakaspalvelustandardeihin perehtyminen.

Tukevan ja osallistavan ympäristön luominen on tärkeää, jotta uudet työntekijät voivat tuntea itsensä tervetulleiksi ja arvostetuiksi. Tähän voi kuulua verkostoitumisen ja suhteiden luomisen mahdollisuuksien tarjoaminen sekä kunnioituksen ja osallisuuden kulttuurin edistäminen.

Mentorointiohjelman luominen voi olla arvokas keino tarjota uusille työntekijöille opastusta ja tukea. Tähän voi kuulua uusien työntekijöiden yhdistäminen kokeneisiin myyjiin, jotka voivat toimia roolimalleina ja antaa palautetta ja neuvoja.

Onnistumisen mittaaminen ja mukautusten tekeminen on erittäin tärkeää myyntikoulutusohjelman tehokkuuden varmistamiseksi. Tähän voi kuulua uusien työntekijöiden edistymisen seuranta, palautteen kerääminen ja tarvittavien muutosten tekeminen.

Parhaat käytännöt myynnin perehdyttämiseen

Onnistuneen myynnin perehdytysohjelman luominen edellyttää huolellista suunnittelua ja toteutusta. Seuraavassa on muutamia parhaita käytäntöjä, jotka kannattaa pitää mielessä:

  • Anna jatkuvaa palautetta ja tukea: Tarkastele uusia työntekijöitä säännöllisesti ja anna palautetta ja tukea, jotta he voivat kehittyä ja parantua.
  • Luo jäsennelty ohjelma: Luo selkeä ja jäsennelty perehdyttämisohjelma, joka käsittää työhönottoa edeltävät toimet, peruskoulutuksen sekä jatkuvan tuen ja valmennuksen.
  • Sisällytä roolileikkejä ja muita vuorovaikutteisia toimintoja: Käytä vuorovaikutteisia toimintoja, kuten roolileikkejä ja tapaustutkimuksia, jotta uudet työntekijät voivat soveltaa oppimaansa tosielämän tilanteisiin.
  • Käytä verkko-oppimisteknologiaa ja -välineitä: Käytä verkko-oppimisteknologiaa ja -työkaluja, jotta uusille työntekijöille voidaan tarjota asianmukaista ja käytännönläheistä koulutusta.

Tie tehokkaisiin sopimuksiin Onboarding

Tehokkaan kauppojen sisäänoton toteuttaminen, tehokkaan kauppojen sisäänotto-ohjelman toteuttaminen ja prosessin käynnistämisestä saatavan arvon lisääminen edellyttävät huolellista suunnittelua, strategiaa ja syytetoimia.

Sitten on 7 ratkaisevaa tapaa:

Laadi suunnitelma ja osallistu siihen uusien tulokkaiden kanssa.

Eräässä tutkimuksessa4 yli puolet yrityskauppojen edustajista mainitsi, että edustajan edistymistä mittaavien mittareiden puute on johtava ongelma huonossa yrityskauppojen sisäänotto-ohjelmassa. Yksi tämän tuloksista on luoda yhdessä edustajien kanssa 30, 60 ja 90 päivän suunnitelmat, jotka pitävät uudet työntekijät oikealla tiellä ja varmistavat, etteivät he ole hukkua kaikkeen heille toimitettavaan tietoon. Kun kauppojen aloitusohjelmia ei ole asianmukaisesti yhtenäistetty, yhdistykset kamppailevat auttaakseen huumeidenkäyttäjiä siirtymään helposti kauppojen alku-, keski- ja loppuvaiheiden läpi. Vain selkeän etenemissuunnitelman ja strategian avulla, joka perustuu stoner gesteen ja vaatimuksiin, voidaan kehittää hyödyllisiä kilometripylväitä, joita vasten näkymiä voidaan hallita.

Kuva – joustamattomuus ohjelmaan

Tehokkaimmat sopimusten sisäänotto-ohjelmat on virallistettu niin, että ne antavat suuren toistuvuuden, joka voi johtaa tehokkaisiin tuloksiin prosessissa. Silti prosessia olisi voitava vielä hienosäätää ja optimoida, ja sen perustana olisi oltava pilvenkokemuksesta ja tyytyväisyydestä kerätty tieto. Kun menettelyt virallistetaan, on tärkeää, että ne ovat joustamattomia, jotta niitä voidaan mukauttaa eri lääkkeiden lukutaito-ominaisuuksien ja kipupisteiden mukaan.

Käytä sisällön toimittamiseen huippumodernia interaktiivisia sisältömuotoja.

Kun otetaan huomioon, että henkilökohtaisten kauppojen perehdyttäminen voi olla nykytilanteessa todella rajallista, on tärkeää tuottaa sisältöä sellaisissa muodoissa, jotka antavat lukutaitoa syventävän kokemuksen, kun se toimitetaan. 3D-visualisointi, tuotteiden läpikäynti ja videonauhan laajamittainen käyttö voivat auttaa sitouttamaan toimijoita ja edistämään lukutaitoa. sisällyttää sisältöön modulaarisuutta. Asiakkuuksien sisäänotto on asteittainen ja iteratiivinen prosessi, ei kertaluonteinen tiedonsiirto. Siksi on tärkeää priorisoida tiedon toimittaminen vaiheittain ja pilkkoa sisältö pieniin, sujuvasti nautittaviin palasiin.

Mahdollistetaan eksistentiaalinen lukutaito

Ultramodernit kaupantekoprosessit ovat vähemmän epigeneettisiä syöttöjä ja enemmän asiakaskohtaisten arvolupausten välittämistä. Tämä tarkoittaa, että perinteiset lukutaitotyylit, jotka keskittyvät sisällön kuluttamiseen ja ulkoa opetteluun, ovat tehottomia, koska ne eivät tee kauppojen edustajista luovia ja mukautuvia. Pikemminkin on tarpeen luoda perehdytysprosesseja, joissa keskitytään hallintaan ja taitojen integrointiin. Samanlainen taitojen integrointi voidaan saavuttaa eksistentiaalisella lukutaidolla eli tekemällä lukutaidolla, jonka on todistettu lisäävän opetuksen säilymisastetta jopa 75 prosenttiin verrattuna perinteisten lukutaitotyylien, kuten luentojen, lukemisen, audiovisuaalisten apuvälineiden ja demonstraatioiden, 5-30 prosenttiin. 5 eksistentiaalinen perehdyttäminen edistää taitojen kehittymistä, koska se perustuu tosielämän käsikirjoituksiin ja on myös sisäistettävämpää ja mieleenpainuvampaa. Koska eksistentiaaliset perehdyttämisharjoitukset on suunniteltu antamaan tarkasti kalibroituja kysymyksiä, ne antavat myös edustajille suoran yhteyden tiettyjen toimien tai käyttäytymisen ja tulosten välillä. Prosessin aikana ne muodostavat selkeän rajan ehdotuksen ja käytännön välille. Tämän vuoksi toistimet sopivat ottamaan vastaavista harjoituksista opitut tehtävät ja soveltamaan niitä suoraan analogisiin tilanteisiin, joita he kohtaavat tosiasiallisten kauppojen vaihdoissa.

Pelillistäminen ja prosessin kannustaminen

Pelillistäminen on tärkeä väline, jolla voidaan motivoida ja sitouttaa edustajia sopimusten sisäänottoprosessin aikana. Yleensä pelillistämiseen kuuluu, että toimijoille asetetaan toteutettavissa olevia vaatimuksia, perustetaan tulostauluja, joissa luetellaan parhaat pelaajat, ja tarjotaan hintoja ja kannustimia niille, jotka suoriutuvat paremmin. Pelillistäminen tekee koulutuksesta hauskaa ja nopeuttaa lukutaitoa.

Sovellettavien kriteerien kehittäminen ja mittaaminen

Sovellettavien kriteerien kehittäminen ja seuraaminen on välttämätöntä, jotta tiedetään, mitkä kauppojen sisäänottoprosessin käytävät toimivat ja mitkä eivät. Näillä kriteereillä olisi pyrittävä mittaamaan toimijoiden edistymistä kauppojen sisäänottoprosessin eri vaiheissa ja kosketuspisteissä, eikä pelkästään lopputulosta.

Selkeiden palautekanavien tarjoaminen

Näkyvyys tarjousten sisäänottoprosessiin on ratkaisevan tärkeää, jotta se olisi vähemmän tehokas. Yksisuuntainen viestintä tämän prosessin aikana kuitenkin heikentäisi tehokkaasti sen tarjoamaa arvonnousua, jos palvelukseen ottamisen on tarkoitus olla pilvipalvelukeskeinen prosessi. Vasta kun palautetta ja kaupankäyntiä varten on olemassa asianmukaiset kanavat, prosessi voidaan optimoida niin, että saavutetaan edistynyt tehokkuus. Palaute on myös olennaisen tärkeää, jotta voidaan varmistaa prosessin henkilökohtaistaminen, jotta toimijoiden erityiset kipupisteet voidaan kohdistaa ja niihin voidaan puuttua.

Päätelmä

Yhteenvetona voidaan todeta, että tehokas myynnin perehdyttäminen on olennainen tekijä vahvan myyntitiimin rakentamisessa ja liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa. Organisaatiot voivat nopeuttaa tuottavuutta ja tehokkuutta asettamalla taivaalle selkeät odotukset, tarjoamalla asiaankuuluvaa ja toteuttamiskelpoista koulutusta, luomalla kannustavan ja osallistavan ympäristön, kehittämällä mentorointiohjelman ja mittaamalla onnistumista. Muista luoda jäsennelty ohjelma, käyttää verkko-oppimisteknologiaa ja -työkaluja, sisällyttää siihen roolileikkejä ja muita vuorovaikutteisia toimintoja sekä antaa jatkuvaa palautetta ja tukea.

Online scheduling software

Säästä tiimisi aikaa ja rahaa Bookafyn avulla!

Käyttämällä online-ajanvarausohjelmistoa voit automatisoida varauksen, muistutukset, synkronoinnin kalentereihin, videokokouksen URL-osoitteiden hakemisen ja paljon muuta. Kokeile Bookafya ilmaiseksi tänään!

Suositellut artikkelit

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder