BLOG DE BOOKAFY

Com afegir el vostre enllaç de reserva Bookafy a la vostra targeta de visita

Bookafy booking link

EN AQUESTA PUBLICACIÓ

Internet i el correu electrònic han canviat la forma de comunicació empresarial. Una targeta de visita és essencial per comercialitzar la vostra empresa. És una petita targeta impresa amb informació sobre la teva empresa i té la mateixa mida que una targeta de crèdit.

Les targetes de visita són el mitjà principal que les empreses presenten la seva informació de contacte a clients o clients potencials. Són una de les eines de màrqueting directe més efectives perquè proporcionen una manera més tangible de transmetre informació sobre qui ets i què fas.

Les targetes de visita encara estan en ús?

Les targetes de visita no són novetats. Fa uns 600 anys que hi són i, en general, són més fàcils de distribuir. Inclouen informació de contacte i ofertes en un sol fullet pràctic i accessible. Es tradueix en ampliar la vostra xarxa i augmentar els clients potencials i les vendes.

La gent llença gairebé el 85% de les targetes de visita en set dies. És un gran nombre i et pot fer reconsiderar l’ús de targetes de visita. Aleshores, com fer que una targeta de visita sigui més rellevant? La resposta és; podeu utilitzar un codi QR a la vostra targeta de visita per fer-vos notar.

Recentment han vist un ressorgiment, sobretot en esdeveniments del sector. La gent ara fa servir targetes de visita poques hores després de rebre-les per dur a terme investigacions en línia o per programar reunions amb tu mentre la trobada en persona encara està fresca a la seva ment.

Com enllaçar el vostre enllaç de reserva de Bookafy a la targeta de visita?

Un codi QR és un tipus de codi de barres que emmagatzema informació com una sèrie de píxels en una graella de forma quadrada i és fàcilment llegible per un dispositiu digital. Per crear el vostre codi QR, decidiu quin URL voleu utilitzar per a les vostres targetes de visita.

Cadascun dels vostres tipus de cites a Bookafy té el seu URL. Aquests tipus de cites us permeten diferenciar la disponibilitat, la durada de les reunions i una altra logística de programació en funció del propòsit de la vostra reunió i amb qui us trobeu. Aquests són alguns passos senzills que enllacen Bookafy amb la vostra targeta de visita.

  • En primer lloc, feu clic a tipus de cita, seleccioneu un enllaç de cita de Bookafy i feu clic a “copiar l’enllaç” al tipus de cita que voleu compartir.
  • Trieu el que millor s’adapti a la vostra situació de targeta de visita. Normalment és la primera trucada o reunió per a un recluta o client.
  • També podeu crear un enllaç al vostre lloc web que redirigeixi al vostre enllaç Bookafy preferit.

A més, si canvieu el tipus de cita, la redirecció del vostre lloc web al vostre tipus de cita preferida continuarà sent vàlida. Ara teniu un URL i podeu generar un codi QR per afegir un contacte comercial al vostre calendari.

Creació d’un codi QR per a Bookafy

La manera més senzilla d’oferir una experiència fluida i sense esforç per a la vostra targeta de visita és crear un codi QR que condueixi els visitants a l’URL escollit. Podeu obtenir ajuda de les eines del generador de codi QR per crear un codi senzill des d’una adreça en línia. La majoria són eines de pagament, però també les podeu obtenir gratuïtament. Printelf, Zazzle i Flowcode en són alguns exemples.

Crear un codi QR és un procés senzill, independentment de l’eina. Feu clic a “lloc web”, introduïu el vostre URL i feu clic a “Genera codi QR” per crear un codi QR. A continuació, podeu descarregar el codi QR de les vostres targetes de visita.

Alternativa del codi QR; Prova Bitly

Algunes persones poden oposar-se a tenir un codi QR a les seves targetes de visita per problemes estètics. Hi podria haver moltes altres raons per evitar un codi QR. Encara podeu incloure un enllaç al vostre Bookafy utilitzant Bitly.

Bitly és una plataforma de gestió d’enllaços que us permet maximitzar l’impacte dels vostres enllaços escurçant, compartint, gestionant i analitzant els enllaços al vostre contingut.

Podeu escurçar l’enllaç directe de la cita de Bookafy i les redireccions que hàgiu configurat a través de l’URL del vostre lloc web.

Conclusió

Podeu trobar codis QR a tot arreu. Podeu tenir-los en esdeveniments, centres comercials i molts altres llocs. És senzill afegir Bookafy a la vostra targeta de visita. Penseu en incloure Bookafy a la vostra targeta de visita si voleu reservar més reunions.

Online scheduling software

Estalvieu temps i diners al vostre equip amb Bookafy!

Mitjançant el programari de programació de cites en línia, podeu automatitzar la reserva, els recordatoris, la sincronització amb els calendaris, l'obtenció d'URL de reunions de vídeo i molt més. Prova Bookafy gratuïtament avui!

Articles recomanats

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder