BOOKAFY BLOG

Hoe voeg je een Bookafy reservatielink toe aan je visitekaartje?

Bookafy booking link

IN DEZE POST

Internet en e-mail hebben beide de manier van zakelijke communicatie veranderd. Een visitekaartje is essentieel voor de marketing van uw bedrijf. Het is een kleine, bedrukte kaart met informatie over uw bedrijf en heeft hetzelfde formaat als een creditcard.

Visitekaartjes zijn het voornaamste middel waarmee ondernemingen hun contactgegevens presenteren aan potentiële klanten of cliënten. Ze zijn een van de meest effectieve direct-marketinginstrumenten omdat ze een tastbare manier bieden om informatie over te brengen over wie u bent en wat u doet.

Zijn visitekaartjes nog steeds in gebruik?

Visitekaartjes zijn niet nieuw. Ze bestaan al ongeveer 600 jaar en zijn over het algemeen gemakkelijker te verdelen. Ze bevatten contactgegevens en aanbiedingen op één handige en toegankelijke hand-out. Het leidt tot verbreding van uw netwerk en tot meer leads en omzet.

Mensen gooien bijna 85% van de visitekaartjes binnen zeven dagen weg. Het is een groot aantal en kan je doen nadenken over het gebruik van visitekaartjes. Dus, hoe maak je een visitekaartje relevanter? Het antwoord is; u kunt een QR-code op uw visitekaartje gebruiken om op te vallen.

Ze hebben onlangs een heropleving gezien, vooral op industriële evenementen. Mensen gebruiken visitekaartjes nu binnen enkele uren na ontvangst om online onderzoek te doen of om vergaderingen met u te plannen terwijl de persoonlijke ontmoeting nog vers in hun geheugen ligt.

Hoe koppelt u uw Bookafy reservatielink aan uw visitekaartje?

Een QR-code is een soort barcode die informatie opslaat als een reeks pixels in een vierkant raster en gemakkelijk leesbaar is door een digitaal apparaat. Om uw QR-code te maken, beslist u welke URL u wilt gebruiken voor uw visitekaartjes.

Elk van uw afspraaktypes op Bookafy heeft zijn URL. Met deze afspraaktypes kunt u beschikbaarheid, duur van de vergadering en andere planningslogistiek differentiëren op basis van het doel van uw vergadering en wie u ontmoet. Hier zijn enkele eenvoudige stappen die Bookafy aan je visitekaartje koppelen.

  • Klik eerst op afspraaktypes, selecteer een Bookafy afspraaklink, en klik op “kopieer link” op het afspraaktype dat u wilt delen.
  • Kies degene die het beste bij uw visitekaartje past. Het is meestal het eerste gesprek of de eerste ontmoeting met een aanwinst of klant.
  • Je kunt ook een link op je website maken die doorverwijst naar de link van je voorkeur bij Bookafy.

Bovendien, als u het afspraaktype verandert, blijft de verwijzing op uw website naar het gewenste afspraaktype geldig. U hebt nu een URL en kunt een QR-code genereren om een zakelijk contact aan uw agenda toe te voegen.

Een QR-code maken voor Bookafy

De eenvoudigste manier om uw visitekaartje een vlotte en moeiteloze ervaring te bezorgen, is een QR-code te creëren die bezoekers naar de door u gekozen URL leidt. U kunt de hulp inroepen van de QR code generator tools om een eenvoudige code te maken van een online adres. De meeste zijn betaalde tools, maar je kunt ze ook gratis krijgen. Printelf, Zazzle en Flowcode zijn enkele voorbeelden.

Het maken van een QR-code is een eenvoudig proces, ongeacht de tool. Klik op “website”, voer uw URL in en klik op “QR-code genereren” om een QR-code te maken. U kunt dan de QR-code downloaden voor uw visitekaartjes.

Alternatief voor QR-code; probeer Bitly

Sommige mensen kunnen bezwaar hebben tegen een QR-code op hun visitekaartje vanwege esthetische bezwaren. Er kunnen tal van andere redenen zijn om een QR-code te vermijden. Je kunt nog steeds een link naar je Bookafy opnemen door Bitly te gebruiken.

Bitly is een platform voor linkbeheer waarmee u de impact van uw links kunt maximaliseren door links naar uw inhoud in te korten, te delen, te beheren en te analyseren.

Je kunt je directe Bookafy Appointment link en eventuele redirects die je hebt ingesteld via je website URL inkorten.

Conclusie

QR-codes vind je overal. U kunt ze hebben op evenementen, in winkelcentra en op vele andere plaatsen. Het is eenvoudig om Bookafy toe te voegen aan je visitekaartje. Overweeg Bookafy op je visitekaartje te zetten als je meer bijeenkomsten wilt boeken.

Online scheduling software

Bespaar uw team tijd en geld met Bookafy!

Met online afsprakensoftware kunt u het maken van reserveringen, herinneringen, het synchroniseren met agenda's, het ophalen van URL's voor videovergaderingen en nog veel meer automatiseren. Probeer Bookafy vandaag nog gratis uit!

Aanbevolen artikelen

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder