BOOKAFY BLOG

Hogyan adhatja hozzá a Bookafy foglalási linkjét a névjegykártyájához?

Bookafy booking link

EBBEN A BEJEGYZÉSBEN

Az internet és az e-mail egyaránt megváltoztatta az üzleti kommunikáció módját. A névjegykártya elengedhetetlen a cég marketingjéhez. Ez egy kis, nyomtatott kártya, amely az Ön vállalatára vonatkozó információkat tartalmaz, és mérete megegyezik egy hitelkártyáéval.

A névjegykártyák a vállalkozások elsődleges eszközei, amelyekkel a potenciális ügyfeleknek vagy vásárlóknak bemutatják elérhetőségeiket. Ezek az egyik leghatékonyabb direkt marketingeszköz, mert kézzelfoghatóbb módon közvetítik az információt arról, hogy ki Ön és mivel foglalkozik.

Még mindig használatosak a névjegykártyák?

A névjegykártyák nem új dolog. Körülbelül 600 éve vannak ott, és általában könnyebb őket terjeszteni. Ezek az elérhetőségeket és az ajánlatokat egyetlen kézzelfogható és hozzáférhető kézikönyvben tartalmazzák. Ez a hálózatának kiszélesítését, valamint a leadek és az eladások növelését eredményezi.

Az emberek a névjegykártyák majdnem 85%-át hét napon belül kidobják. Ez egy nagy szám, és arra késztetheti Önt, hogy átgondolja a névjegykártyák használatát. Hogyan lehet tehát egy névjegykártyát relevánsabbá tenni? A válasz az, hogy egy QR-kódot használhat a névjegykártyáján, hogy észrevegyék.

A közelmúltban újjáéledtek, különösen az ipari rendezvényeken. Az emberek ma már a névjegykártyákat a kézhezvételt követő órákon belül használják arra, hogy online kutatást végezzenek, vagy hogy találkozókat szervezzenek Önnel, amíg a személyes találkozás még frissen él a fejükben.

Hogyan kösse a Bookafy foglalási linkjét a névjegykártyához?

A QR-kód egy olyan vonalkódtípus, amely az információt pixelek sorozataként tárolja egy négyzet alakú rácsban, és egy digitális eszközzel könnyen olvasható. A QR-kód létrehozásához döntse el, hogy melyik URL-címet szeretné használni a névjegykártyáin.

A Bookafy-n minden egyes időpont-típusnak megvan az URL címe. Ezek a találkozótípusok lehetővé teszik a rendelkezésre állás, a találkozó időtartama és egyéb ütemezési logisztika megkülönböztetését a találkozó célja és a találkozó résztvevői alapján. Íme néhány egyszerű lépés, amely összekapcsolja a Bookafy-t a névjegykártyájával.

  • Először kattintson az időpont típusokra, válasszon ki egy Bookafy időpont linket, és kattintson a „link másolása” gombra a megosztani kívánt időpont típuson.
  • Válassza ki azt, amelyik a legjobban megfelel a névjegykártya helyzetének. Általában ez az első hívás vagy találkozó az újonc vagy ügyfél számára.
  • Létrehozhat egy olyan linket is a weboldalán, amely az Ön által preferált Bookafy linkre irányít át.

Sőt, ha megváltoztatja az időpont típusát, a weboldalán az Ön által preferált időpont típusra történő átirányítás továbbra is érvényes marad. Most már van egy URL-címe, és létrehozhat egy QR-kódot, amellyel hozzáadhat egy üzleti kapcsolatot a naptárához.

QR-kód létrehozása a Bookafy számára

A legegyszerűbb módja annak, hogy zökkenőmentes és könnyed élményt nyújtson a névjegykártyája számára, egy QR-kód létrehozása, amely a látogatókat a kiválasztott URL-címre vezeti. A QR-kódgenerátor eszközök segítségével egyszerű kódot készíthet egy online címről. A legtöbb fizetős eszköz, de ingyen is hozzájuthatsz. A Printelf, a Zazzle és a Flowcode csak néhány példa.

A QR-kód létrehozása egyszerű folyamat, függetlenül az eszköztől. Kattintson a „weboldal” gombra, írja be az URL-címét, majd kattintson a „QR-kód generálása” gombra a QR-kód létrehozásához. Ezután letöltheti a QR-kódot a névjegykártyáihoz.

A QR-kód alternatívája; Próbálja ki a Bitly-t

Egyesek esztétikai okokból ellenezhetik, hogy a névjegykártyájukon QR-kód szerepeljen. Számos más oka is lehet a QR-kód elkerülésének. A Bitly használatával továbbra is tartalmazhat linket a Bookafy-jára.

A Bitly egy linkkezelő platform, amely lehetővé teszi, hogy maximalizálja a linkek hatását a tartalmakra mutató linkek lerövidítésével, megosztásával, kezelésével és elemzésével.

Rövidítheti a közvetlen Bookafy Appointment linkjét és minden olyan átirányítást, amelyet a weboldal URL-címén keresztül állított be.

Következtetés

QR-kódokat mindenhol találhatsz. Rendezvényeken, bevásárlóközpontokban és számos más helyen is lehet őket tartani. A Bookafy-t egyszerűen hozzáadhatja a névjegykártyájához. Fontolja meg, hogy a Bookafy-t felveszi a névjegykártyájára, ha több találkozót szeretne lefoglalni.

Online scheduling software

Spóroljon időt és pénzt csapatának a Bookafy segítségével!

Az online időpontfoglaló szoftver segítségével automatizálhatja a foglalást, az emlékeztetőket, a naptárakkal való szinkronizálást, a videós találkozók URL-címének lekérdezését és még sok mást. Próbálja ki a Bookafy-t ingyenesen még ma!

Ajánlott cikkek

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder