BOOKAFY BLOGG

Slik legger du til Bookafy Booking Link til visittkortet ditt

Bookafy booking link

I DETTE INNLEGGET

Internett og e-post har begge endret måten å kommunisere på. Et visittkort er viktig for å markedsføre selskapet ditt. Det er et lite, trykt kort med informasjon om firmaet ditt og har samme størrelse som et kredittkort.

Visittkort er den primære måten bedrifter presenterer sin kontaktinformasjon til potensielle kunder eller klienter. De er et av de mest effektive direkte markedsføringsverktøyene fordi de gir en mer håndgripelig måte å formidle informasjon om hvem du er og hva du gjør.

Er visittkort fortsatt i bruk?

Visittkort er ikke noe nytt. De har vært der i rundt 600 år og er generelt lettere å distribuere. De inkluderer kontaktinformasjon og tilbud på et enkelt praktisk og tilgjengelig utdelingsark. Det resulterer i å utvide nettverket ditt og øke potensielle kunder og salg.

Folk kaster bort nesten 85% av visittkortene innen syv dager. Det er et stort antall og kan få deg til å revurdere å bruke visittkort. Så, hvordan å lage et visittkort mer relevant? Svaret er; du kan bruke en QR-kode på visittkortet ditt for å bli lagt merke til.

De har nylig sett en gjenoppblomstring, spesielt på bransjearrangementer. Folk bruker nå visittkort innen timer etter å ha mottatt dem for å utføre online forskning eller for å planlegge møter med deg mens det personlige møtet fortsatt er friskt i tankene.

Hvordan Link din Bookafy Booking Link til visittkort?

En QR-kode er en type strekkode som lagrer informasjon som en serie piksler i et firkantet rutenett og er lett lesbart av en digital enhet. For å lage QR-koden din, bestem hvilken URL du vil bruke til visittkortene dine.

Hver av avtaletypene dine på Bookafy har sin URL. Med disse avtaletypene kan du skille mellom tilgjengelighet, møtevarighet og annen planleggingslogistikk basert på formålet med møtet og hvem du møter. Her er noen enkle trinn som knytter Bookafy til visittkortet ditt.

  • Klikk først på avtaletyper, velg en Bookafy avtalelenke, og klikk på «kopier lenke» på avtaletypen du vil dele.
  • Velg den som passer best til visittkortsituasjonen din. Det er vanligvis den første samtalen eller møtet for en rekrutt eller kunde.
  • Du kan også opprette en lenke på nettstedet ditt som omdirigerer til din foretrukne Bookafy-lenke.

Videre, hvis du endrer avtaletypen, vil omdirigeringen på nettstedet ditt til din foretrukne avtaletype forbli gyldig. Du har nå en URL og kan generere en QR-kode for å legge til en forretningskontakt i kalenderen din.

Opprette en QR-kode for Bookafy

Den enkleste måten å gi en jevn og uanstrengt opplevelse for visittkortet ditt er å lage en QR-kode som vil lede besøkende til den valgte URL-en. Du kan ta hjelp fra QR-kodegeneratorverktøyene for å lage en enkel kode fra en nettadresse. De fleste er betalte verktøy, men du kan også få dem gratis. Printelf, Zazzle og Flowcode er noen eksempler.

Å lage en QR-kode er en enkel prosess, uavhengig av verktøyet. Klikk på «nettsted», skriv inn URL-en din, og klikk «Generer QR-kode» for å lage en QR-kode. Du kan deretter laste ned QR-koden for visittkortene dine.

Alternativ til QR-kode; Prøv Bitly

Noen mennesker kan motsette seg å ha en QR-kode på visittkortene sine på grunn av estetiske bekymringer. Det kan være mange andre grunner til å unngå en QR-kode. Du kan fortsatt inkludere en lenke til Bookafy ved å bruke Bitly.

Bitly er en koblingsadministrasjonsplattform som lar deg maksimere effekten av koblingene dine ved å forkorte, dele, administrere og analysere lenker til innholdet ditt.

Du kan forkorte din direkte Bookafy Appointment-lenke og eventuelle viderekoblinger du har satt opp via nettadressen din.

Konklusjon

Du kan finne QR-koder overalt. Du kan ha dem på arrangementer, kjøpesentre og flere andre steder. Det er enkelt å legge Bookafy til visittkortet ditt. Vurder å inkludere Bookafy på visittkortet ditt hvis du vil bestille flere møter.

Online scheduling software

Spar teamet ditt tid og penger med Bookafy!

Ved hjelp av online avtaleplanleggingsprogramvare kan du automatisere bestilling, påminnelser, synkronisering til kalendere, hente nettadresser til videomøter og mye mer. Prøv Bookafy gratis i dag!

Anbefalte artikler

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder