BLOG BOOKAFY

Cum să adăugați linkul de rezervare Bookafy la cartea dvs. de vizită

Bookafy booking link

ÎN ACEST POST

Atât internetul, cât și e-mailul au schimbat modul de comunicare în afaceri. O carte de vizită este esențială pentru comercializarea companiei dumneavoastră. Este un card mic, tipărit cu informații despre compania dumneavoastră și are aceeași dimensiune ca un card de credit.

Cărțile de vizită sunt principalul mijloc prin care întreprinderile își prezintă informațiile de contact potențialilor clienți sau clienți. Acestea reprezintă unul dintre cele mai eficiente instrumente de marketing direct, deoarece oferă o modalitate mai tangibilă de a transmite informații despre cine sunteți și ce faceți.

Mai sunt cărțile de vizită încă în uz?

Cărțile de vizită nu sunt un lucru nou. Acestea există de aproximativ 600 de ani și sunt, în general, mai ușor de distribuit. Acestea includ informații de contact și oferte într-un singur document ușor de consultat și accesibil. Aceasta are ca rezultat extinderea rețelei dumneavoastră și creșterea numărului de clienți potențiali și a vânzărilor.

Oamenii aruncă aproape 85% din cărțile de vizită în șapte zile. Este un număr mare și vă poate face să vă gândiți din nou la utilizarea cărților de vizită. Deci, cum să faci o carte de vizită mai relevantă? Răspunsul este: puteți utiliza un cod QR pe cartea dvs. de vizită pentru a vă face remarcat.

Recent, acestea au cunoscut o revenire, în special în cadrul evenimentelor din industrie. În prezent, oamenii folosesc cărțile de vizită la câteva ore după ce le primesc pentru a face cercetări online sau pentru a programa întâlniri cu dumneavoastră, în timp ce întâlnirea în persoană este încă proaspătă în mintea lor.

Cum să vă legați link-ul de rezervare Bookafy la cartea de vizită?

Un cod QR este un tip de cod de bare care stochează informațiile sub forma unei serii de pixeli într-o grilă de formă pătrată și este ușor de citit de un dispozitiv digital. Pentru a vă crea codul QR, decideți ce URL doriți să utilizați pentru cărțile de vizită.

Fiecare dintre tipurile de programări de pe Bookafy are propriul URL. Aceste tipuri de întâlniri vă permit să diferențiați disponibilitatea, durata întâlnirii și alte aspecte logistice de programare în funcție de scopul întâlnirii și de persoana cu care vă întâlniți. Iată câțiva pași simpli care leagă Bookafy de cartea dvs. de vizită.

  • În primul rând, faceți clic pe tipuri de programări, selectați un link de programare Bookafy și faceți clic pe „copiază link-ul” pe tipul de programare pe care doriți să îl partajați.
  • Alegeți-o pe cea care se potrivește cel mai bine cu situația cărții dumneavoastră de vizită. Este, de obicei, primul apel sau prima întâlnire pentru un recrut sau un client.
  • De asemenea, puteți crea un link pe site-ul dvs. web care să redirecționeze către link-ul preferat de Bookafy.

În plus, dacă schimbați tipul de programare, redirecționarea de pe site-ul dvs. către tipul de programare preferat va rămâne valabilă. Acum aveți un URL și puteți genera un cod QR pentru a adăuga un contact de afaceri în calendar.

Crearea unui cod QR pentru Bookafy

Cel mai simplu mod de a oferi o experiență ușoară și fără efort pentru cartea dvs. de vizită este să creați un cod QR care să conducă vizitatorii la adresa URL aleasă. Vă puteți ajuta de instrumentele generatoare de coduri QR pentru a crea un cod simplu de la o adresă online. Majoritatea sunt instrumente plătite, dar le puteți obține și gratuit. Printelf, Zazzle și Flowcode sunt câteva exemple.

Crearea unui cod QR este un proces simplu, indiferent de instrument. Faceți clic pe „website”, introduceți URL-ul și faceți clic pe „Generate QR Code” pentru a crea un cod QR. Apoi puteți descărca codul QR pentru cărțile dvs. de vizită.

Alternativă la codul QR; Încercați Bitly

Unele persoane ar putea avea obiecții cu privire la includerea unui cod QR pe cărțile lor de vizită din motive estetice. Ar putea exista numeroase alte motive pentru a evita un cod QR. Puteți include în continuare un link către Bookafy folosind Bitly.

Bitly este o platformă de gestionare a legăturilor care vă permite să maximizați impactul legăturilor dvs. prin scurtarea, partajarea, gestionarea și analizarea legăturilor către conținutul dvs.

Puteți scurta linkul direct pentru programări Bookafy și orice redirecționări pe care le-ați configurat prin URL-ul site-ului dvs. web.

Concluzie

Puteți găsi coduri QR peste tot. Le puteți avea la evenimente, în mall-uri și în multe alte locuri. Este simplu să adăugați Bookafy la cartea dumneavoastră de vizită. Luați în considerare posibilitatea de a include Bookafy pe cartea dvs. de vizită dacă doriți să rezervați mai multe întâlniri.

Online scheduling software

Economisiți timp și bani pentru echipa dumneavoastră cu Bookafy!

Cu ajutorul software-ului de programare a întâlnirilor online, puteți automatiza rezervările, memento-urile, sincronizarea cu calendarele, preluarea URL-urilor de întâlniri video și multe altele. Încercați Bookafy gratuit astăzi!

Articole recomandate

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder