Idees efectives de màrqueting fora de línia per a startups el 2023

Idees efectives de màrqueting fora de línia per a startups el 2023 | bookafy

Idees efectives de màrqueting fora de línia per a startups el 2023

Hi ha tantes coses que entren a les startups. Heu d’assegurar-vos que teniu l’equip adequat, establir un calendari de treball i preparar el vostre producte per al llançament. El màrqueting pot ser una idea posterior fins just abans del llançament, i sovint no és una gran part del pressupost inicial d’una startup. Una startup hauria de gastar fins a El 35% del seu pressupost en màrqueting per engegar, però molts gasten una fracció d’això.

Una de les parts del màrqueting que es poden descuidar és el màrqueting fora de línia. Tot sembla ser digital en aquests dies, i pot ser una estratègia eficaç centrar-se en mètodes de màrqueting digital. Tanmateix, és important recordar que, de vegades, els mètodes provats i veritables de dibuixar als clients poden funcionar i funcionen molt bé. Tanmateix, heu de fer-ho bé, en cas contrari només esteu llençant la vostra inversió. Aquí teniu algunes idees de màrqueting efectives per a startups el 2023.

Volants

Podríeu pensar en els fulletons com aquelles piles de papers que vau lliurar quan eres un nen que ningú realment volia. Tanmateix, la veritat és que la gent sí que volia fulletons, i segueixen sent una tècnica de màrqueting eficaç.

Els volants són difícils de perdre. Pengen dels poms de les portes i de les bústies. Les persones han de moure’ls per poder accedir al seu correu o obrir les seves portes. Això vol dir que la vostra marca pot estar al davant i al centre al palmell de les mans d’un client potencial. Els volants requereixen una gran creativitat i innovació per cridar l’atenció del lector i fer-los mirar activament el que ofereix. Podeu anunciar-vos per a una botiga o, fins i tot, fer que el fullet indiqui el vostre lloc web o canals de xarxes socials incrussant-hi un codi QR .. Algunes de les tàctiques de màrqueting fora de línia més efectives impliquen combinar-se amb tàctiques digitals. Tampoc mai ha estat tan fàcil fer fulletons amb un aspecte fantàstic , ja que hi ha molts serveis en línia que ofereixen plantilles i opcions de personalització.

Assisteix a fires comercials

Si tens un producte genial i vols trobar un grup de persones que puguin estar interessades a comprar-lo, quin millor lloc que una fira? Les fires comercials tornaran molt aviat i, de fet, n’hi ha molts programats per aquest any ja. Són una oportunitat per posar el vostre producte davant dels ulls de la gent que podria estar més motivada per comprar el vostre producte que el consumidor mitjà.

Heu d’assegurar-vos que el vostre estand tingui un aspecte professional en tots els sentits. Necessiteu una pantalla enganxosa que inclogui marcs de cartells, com aquests , que atreuen els espectadors i reflecteixen la teva marca. Assegureu-vos d’organitzar una selecció de qualitat d’articles de regal, o fins i tot un sorteig.

Les fires comercials us permeten connectar-vos i crear una llista de contactes de clients potencials. Demaneu als assistents la seva informació de contacte o obteniu-la com a part del sorteig. El més important és fer un seguiment amb tothom amb qui parleu. Preneu nota de les vostres converses perquè, quan us poseu en contacte, pugueu parlar dels problemes que estan buscant resoldre i elaborar el vostre argument al voltant d’això.

Connexions personals amb els vostres clients

L’apreciació està en la jerarquia de necessitats de Maslow. Això vol dir que és una de les coses més importants que els éssers humans necessiten per fer la seva vida feliç. Quan la gent se sent apreciada i respectada, fa sentir-se millor amb un mateix. Podeu fer que els vostres clients se sentin d’aquesta manera utilitzant el màrqueting fora de línia per connectar amb ells i mostrar la vostra gratitud.

Si teniu una gestió de relacions amb els clients (CRM) sòlida i treballeu per tenir relacions personals amb els vostres clients, podeu enviar-los targetes de feliç aniversari o altres tipus de missatges de màrqueting per correu electrònic per ajudar a fomentar la relació. Assegureu-vos que també envieu targetes per a les vacances, o simplement per donar les gràcies. Aquests articles es poden enviar amb cupons o descomptes, o fins i tot un cop d’ull a un producte nou. Això farà que els vostres clients no només se sentin apreciats, sinó que també se sentin part de la família. La vostra marca sempre estarà al capdavant i serà més probable que us recomanin a amics i familiars.

Agafar el telèfon

És temptador enviar correus electrònics i esperar que rebeu respostes. És més fàcil i pots arribar a molta gent en un curt període de temps. Tanmateix, fins i tot si seguiu algunes de les tècniques per augmentar el nombre de persones que obren el vostre correu electrònic, encara no sempre és fiable. Si esteu iniciant un negoci de serveis, la vostra millor aposta pot ser agafar el telèfon i trucar als vostres clients potencials.

Per què telefonar-los? Construeix una connexió personal entre tu i el teu client potencial. Si ven un producte i és defectuós, o si a un client no li agrada, el poden tornar per obtenir un reemborsament. Tanmateix, quan es tracta de serveis, un client ha de poder confiar en l’empresa que contracta. En cas contrari, poden acabar frustrats i no poden recuperar els seus diners. Una trucada telefònica o una visita presencial permetrà que el client us conegui i tingui una idea de com feu negocis. Seran més còmodes contractant-te. Si ho feu bé, també podeu obtenir referències i el boca a boca podria ser l'”estratègia” de màrqueting més eficaç de totes.

Implica la premsa

Aconseguir una mica de publicitat per a la vostra empresa pot ser complicat, però pot donar-vos els seus fruits. És important intentar establir relacions personals amb alguns dels periodistes locals amb l’esperança que pugueu obtenir una cobertura mediàtica favorable per a la vostra startup. A part de tenir una relació, sempre és millor si tens algun tipus de ganxo o història per oferir-los. Sempre busquen contingut, i una bona notícia d’un negoci local podria encaixar.

Aquesta història pot ser gairebé qualsevol cosa relacionada amb el vostre negoci. Tens una instal·lació d’última generació o tecnologia que encara no s’utilitza a la teva ciutat? Això podria ser una història. Teniu previst donar feina a molta gent o esteu oferint un servei que no estava disponible abans? També poden ser històries. Una bona estratègia és convidar-los a fer una gira. Fins i tot si creieu que el vostre lloc de treball no és gens especial, un periodista i el públic poden estar interessats. Durant el recorregut, també podeu respondre qualsevol pregunta i establir relacions per a la futura publicitat.

Sigues no convencional

Pot semblar que estem bombardejats amb publicitat a la societat actual. Es troba a les cartelleres, als pals indicadors, als laterals dels autobusos, a les tanques i a tots els llocs web que visiteu. Per a algunes persones, tot es barreja, i pot ser fàcil ajustar-ho tot a mesura que es converteix en soroll blanc. És per això que ser poc convencional pot ajudar la vostra marca a destacar en un mercat ple de gent.

Els consumidors volen experiències, i amb tanta informació i entreteniment que ens ofereixen en tot moment, cal que utilitzeu tàctiques que sorprenguin i delectin la gent. Alguns anomenen a això màrqueting de guerrilla. És divertit, atractiu i no ha de ser car. Per exemple, aconseguiu cantants i escenifiqueu un flash mob d’una cançó divertida o una rutina de ball. També podeu utilitzar els vostres contactes multimèdia i avisar-los si voleu. Això us atraurà l’atenció desitjada i farà que els locals parlin de la vostra marca. Altres startups han tingut èxit a través de campanyes d’adhesius. Col·loquen adhesius per tota la zona en llocs poc convencionals on es notaran, com ara a l’alçada dels ulls per sobre de les parades d’orinals. Sigues creatiu, diverteix-te i troba alguna cosa que cridi l’atenció del teu públic destinat.

Màrqueting de referència

Recordeu com dèiem que el boca-orella era un gran màrqueting? Per què no oferir un incentiu perquè els vostres clients recomanin els vostres productes i serveis a altres? A l’hora de començar, necessiteu que el màxim de gent possible passi per les portes o visiti el vostre lloc web. Si ofereix una bonificació de referència, com ara un descompte o un producte gratuït, els vostres clients poden fer la feina per vosaltres. Parlaran amb els seus amics i faran el possible per convèncer-los perquè facin una compra. A més d’això, podeu oferir un incentiu, com ara un preu especial, als clients que us vinguin per referència. Seran feliços i els vostres ingressos també ho seran.

Conclusió

No us oblideu del màrqueting fora de línia. Pot ser temptador per a les startups seguir amb el màrqueting digital, ja que és relativament assequible i gran part de les nostres vides es passen en línia. Tanmateix, el màrqueting fora de línia, si es fa correctament, pot assegurar-vos que arribeu als clients que potser us heu perdut amb tècniques digitals i podeu crear maneres efectives de relacionar-vos amb els vostres clients.

Articles Relacionats

Taula de continguts

Taula de continguts

Comenceu a reservar cites
amb Bookafy gratis!

Inscriviu-vos avui per obtenir una prova gratuïta de Bookafy Pro!

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder