Tõhusad offline turundusideed idufirmadele aastal 2023

Tõhusad offline turundusideed idufirmadele aastal 2023 | bookafy

Tõhusad offline turundusideed idufirmadele aastal 2023

Alustavatel ettevõtetel on nii palju asju. Peate veenduma, et teil on õige meeskond, töötama välja tööplaani ja valmistama oma toote käivitamiseks ette. Turundus võib olla kuni vahetult enne käivitamist tagaplaanile jäänud ja sageli ei ole see suur osa alustava ettevõtte esialgsest eelarvest. Alustav ettevõte peaks kulutama kuni
35% oma eelarvest turundusele
alustamiseks, kuid paljud kulutavad sellest vaid murdosa.

Üks osa turundusest, mis võib unarusse jääda, on turundus väljaspool internetti. Tänapäeval näib kõik olevat digitaalne ja võib olla tõhus strateegia keskenduda digitaalsetele turundusmeetoditele. Siiski on oluline meeles pidada, et mõnikord võivad ja toimivad väga hästi proovitud meetodid klientide ligimeelitamiseks. Kuid te peate seda tegema õigesti, sest vastasel juhul viskate oma investeeringu lihtsalt ära. Siin on mõned tõhusad turundusideed idufirmade jaoks aastal 2023.

Lennukid

Sa võid mõelda lendlehtede peale kui nende paberite virnade peale, mida sa lapsena kätte toimetasid ja mida keegi ei tahtnud. Tõsi on aga see, et inimesed tahtsid lendlehte.ja need on endiselt tõhus turundustehnika.

Lennukid on raske mööda lasta. Nad ripuvad ukselingilt ja postkastidest. Inimesed peavad neid liigutama, et pääseda ligi oma postile või avada uksed. See tähendab, et teie kaubamärk võib olla potentsiaalsete klientide käeulatuses. Flaierid nõuavad suurt loovust ja uuenduslikkust, et juhtida lugeja tähelepanu ja panna teda aktiivselt vaatama, mida teil pakkuda on. Saate reklaamida kaupluseväljakut või isegi lasta flaieril viidata oma veebisaidile või sotsiaalmeediakanalitele, lisades sellele QR-koodi.. Mõned kõige tõhusamad offline-turundustaktikad on seotud digitaalsete taktikatega. Samuti ei ole kunagi varem olnud lihtsam teha suurepärase välimusega flaiereid, sest paljud veebipõhised teenused pakuvad malle ja kohandamisvõimalusi.

Osalege messidel

Kui teil on väga lahe toode ja soovite leida grupi inimesi, kes võiksid olla huvitatud selle ostmisest, siis mis oleks parem koht kui messi? Messid tulevad väga varsti tagasi ja tegelikult on olemas palju plaanilisi juba sel aastal. Need on võimalus tuua teie toode nende inimeste silme ette, kes võivad olla motiveeritumad teie toodet ostma kui keskmine tarbija.

Peate tagama, et teie stend näeks igati professionaalne välja. Teil on vaja meeldejäävat ekraani, mis sisaldab plakatiraamid, nagu need, mis tõmbavad vaatajaid ligi ja peegeldavad teie kaubamärki. Veenduge, et te korraldate kvaliteetse valiku kingitavatest esemetest või isegi loosimise.

Messid võimaldavad teil võrgustuda ja luua kontaktide nimekirja. Paluge osalejatelt nende kontaktandmeid või hankige need loosimise käigus. Kõige tähtsam on võtta ühendust kõigi inimestega, kellega te räägite. Tehke oma vestluste kohta märkmeid, et kui te ühendust võtate, saaksite rääkida probleemidest, mida nad soovivad lahendada, ja kujundada oma pakkumine selle ümber.

Isiklikud sidemed teie klientidega

Tunnustus on sisse lülitatud
Maslow’ vajaduste hierarhias
. See tähendab, et see on üks peamisi asju, mida inimesed vajavad, et oma elu õnnelikult elada. Kui inimesed tunnevad, et neid hinnatakse ja austatakse, siis tunneb inimene end paremini. Saate oma kliente seda tunda, kasutades offline-turundust, et nendega ühendust võtta ja oma tänu näidata.

Kui teil on tugev kliendisuhete haldamine (CRM) ja te töötate selle nimel, et teie klientidega oleksid isiklikud suhted, võite saata neile õnnitluskaarte või muud tüüpi e-turundussõnumeid, mis aitavad suhteid edendada. Veenduge, et saadate pühadeks või lihtsalt tänutäheks ka kaarte. Need tooted võib saata koos kupongide või allahindlustega või isegi uue toote tutvustusega. See paneb teie kliendid mitte ainult tundma, et neid hinnatakse, vaid ka seda, et nad on osa perekonnast. Teie kaubamärk on alati meeles ja nad soovitavad teid tõenäolisemalt sõpradele ja pereliikmetele.

Võtke telefon

On ahvatlev saata e-kirju ja loota, et saate vastuseid. See on lihtsam ja te saate lühikese aja jooksul jõuda paljude inimesteni. Kuid isegi kui te järgite mõningaid tehnikaid, et suurendada, kui palju inimesi teie e-kirju avab, ei ole see siiski alati usaldusväärne. Kui te alustate teenindusettevõtet, siis võib teie parim valik olla võtta telefon ja helistada oma juhtidele.

Miks neile helistada? See loob teie ja teie potentsiaalse kliendi vahel isikliku sideme. Kui te müüte toodet ja see on defektne või see ei meeldi kliendile, võib ta selle tagastada ja raha tagasi saada. Teenuste puhul peab klient siiski suutma usaldada palgatud ettevõtet. Vastasel juhul võivad nad lõpuks pettuda ega saa oma raha tagasi. Telefonikõne või isiklik külastus võimaldab kliendil teid tundma õppida ja saada aimu sellest, kuidas te äri ajate. Neil on mugavam teid palgata. Kui teete seda hästi, võite saada ka soovitusi, ja suusõnaliselt võib olla kõige tõhusam turundus “strateegia” üldse.

Kaasake ajakirjandust

Oma idufirmale reklaami saamine võib olla keeruline, kuid see võib end igati ära tasuda. Oluline on püüda luua isiklikke suhteid mõne kohaliku ajakirjanikuga, lootuses, et saate oma alustavale ettevõttele soodsat meediakajastust. Lisaks sellele, et teil on suhe, on alati parem, kui teil on neile pakkuda mingi konks või lugu. Nad otsivad alati sisu ja hea uudislugu kohalikust ettevõttest võiks sobida.

See lugu võib olla peaaegu mis tahes, mis on seotud teie ettevõttega. Kas teil on tipptasemel rajatis või tehnoloogia, mida teie linnas veel ei kasutata? See võiks olla lugu. Kas kavatsete võtta tööle palju inimesi või pakute teenust, mida varem ei ole olnud võimalik saada? Ka need võivad olla lood. Hea strateegia on kutsuda nad ekskursioonile. Isegi kui te arvate, et teie töökoht ei ole midagi erilist, võib ajakirjanik ja avalikkus olla huvitatud. Ringkäigu ajal saate vastata kõikidele küsimustele ja luua suhteid ka tulevase reklaami jaoks.

Ole ebakonventsionaalne

Tänapäeva ühiskonnas võib tunduda, et meid pommitatakse reklaamiga. See on reklaamtahvlitel, viitadel, busside külgedel, aedades ja igal veebisaidil, mida külastate. Mõne inimese jaoks seguneb see kõik kokku ja võib olla lihtne seda kõike välja lülitada, sest see muutub valgeks müraks. Seepärast võib ebakonventsionaalsus aidata teie kaubamärgil rahvarohkel turul silma paista.

Tarbijad tahavad elamusi ning kuna meid rabatakse kogu aeg nii palju teavet ja meelelahutust, peate kasutama taktikat, mis üllatab ja rõõmustab inimesi. Mõned nimetavad seda geriljaturunduseks. See on lõbus, see on kaasahaarav ja see ei pea olema kallis. Võtke näiteks mõned lauljad ja lavastage flashmob mõne lõbusa laulu või tantsukava. Võite kasutada ka oma meediakontakte ja anda neile vihjeid, kui soovite. See toob teile soovitud tähelepanu ja paneb kohalikud rääkima teie kaubamärgist. Teised idufirmad on leidnud edu kleepsukampaaniate kaudu. Nad paigutavad kleebised üle kogu ala ebatraditsioonilistesse kohtadesse, kus neid märgatakse, näiteks silmade kõrgusele pissuaarikabiinide kohal. Olge loovad, olge lõbusad ja leidke midagi, mis tõmbab teie sihtrühma tähelepanu.

Referral Marketing

Mäletate, kuidas me ütlesime, et suusõnaline reklaam on suurepärane turundus? Miks mitte pakkuda oma klientidele stiimulit, et nad soovitaksid teie tooteid ja teenuseid teistele? Alustades on teil vaja, et võimalikult palju inimesi astuks uksest sisse või külastaks teie veebisaiti. Kui te pakute soovitusboonust, näiteks allahindlust või tasuta toodet, siis võivad teie kliendid teie eest tööd teha. Nad räägivad oma sõpradega ja teevad kõik endast oleneva, et veenda neid ostu sooritama. Lisaks sellele võite pakkuda stiimulit, näiteks erihinda, klientidele, kes tulevad teie juurde soovituse kaudu. Nad on õnnelikud ja ka teie tulud on õnnelikud.

Kokkuvõte

Ärge unustage offline-turundust. Alustavatel ettevõtetel võib olla ahvatlev jääda digitaalse turunduse juurde, sest see on suhteliselt taskukohane ja nii suur osa meie elust kulub internetis. Kui turundus on aga õigesti tehtud, siis võib see tagada, et jõuate klientideni, kellest digitaalsete meetodite abil olete võib-olla ilma jäänud, ning luua tõhusaid võimalusi klientidega suhtlemiseks.

Seotud ametikohad

Sisukord

Sisukord

Alustage kohtumiste broneerimist
koos Bookafy'ga tasuta!

Registreeru juba täna Bookafy Pro tasuta prooviversiooniks!

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder