BLOG DE BOOKAFY

Com generar cites automàticament amb les eines de vendes adequades?

Com generar cites automàticament amb les eines de vendes adequades? | bookafy

EN AQUESTA PUBLICACIÓ

Una configuració de cita pot semblar una simple invitació a algú a una reunió virtual o una xerrada de vendes, però té un paper més important que això. És un procés de crida a l’acció important que ajuda a la conversió de clients potencials a l’embut de vendes. La configuració de la cita pot variar en les empreses, normalment, es poden reservar reunions, debats de propostes o una simple demostració de producte. Aquestes cites generalment es fixen mitjançant un marcador telefònic per un equip de vendes.

La majoria de les cites B2B es fan per telèfon programant els responsables de la presa de decisions per discutir propostes de negoci i noves oportunitats.

Encara que les cites no signifiquen una venda immediata, augmenten el temps de conversió d’un client potencial. Dóna una primera impressió al vostre client potencial que us interessa fer negocis amb ells, afegint impacte als vostres esforços de nutrició de clients potencials. La configuració de les cites i els seus tipus es poden desglossar al vostre embut de vendes.

Un embut de vendes típic es compon de tres seccions . La part superior de l’embut (TOFU) és l’etapa de conscienciació on generes interès per la teva empresa. El centre de l’embut de conversió (MOFU) és l’etapa d’interès/decisió on els vostres clients potencials comencen a notar el vostre producte o servei. La part inferior de l’embut (BOFU) és on es produeix l’acció de comprar.

Tipus de cites que necessiteu saber

Cites TOFU

Aquest tipus de cites és on podeu trobar nous clients potencials o clients potencials que vulguin aprendre més sobre la seva empresa. És possible que us sentiu frustrat en aquesta etapa, ja que normalment es troba amb no-shows i clients potencials no qualificats. És normal, ja que aquesta etapa se situa a la part superior i filtra un gran nombre de clients potencials i clients potencials.

Cites MOFU

Aquest tipus de cites és on podeu trobar clients potencials que expressin interès i consideració per la vostra empresa. Normalment, els clients potencials qualificats es troben en aquestes cites mentre expliquen els seus problemes en aquesta etapa i descobreixen opcions per al seu negoci. Podeu trobar casos elevats d’objeccions i rebuigs, així que gestioneu bé les vostres expectatives.

Cites BOFU

Aquest tipus de cita és per a aquells clients potencials que vulguin donar-se d’alta al producte o servei i normalment volen parlar de personalització, suport dedicat i altres SLA. El vostre representant de vendes sol reenviar la seva cita a un gestor de producte o de compte per tancar l’acord. Heu de prioritzar molt aquest tipus de cites i supervisar de prop les respostes dels vostres clients potencials.

Moltes empreses, especialment les B2B, encara depenen de les seves campanyes de fixació de cites. Els avenços tecnològics en programari i sistemes telefònics han permès a les empreses avançar les seves activitats de vendes al següent nivell. Amb la dreta eina de vendes , un programador de cites pot mostrar la seva professionalitat reduint i minimitzant els errors manuals en les dates de les seves cites.

Ja no hi ha reserves dobles ni cites superposades en una sola data. També poden optimitzar el seu temps per a les cites trobant la millor hora per configurar, independentment de la zona horària, ja que els rellotges de la persona designada i de l’empresa estan sincronitzats. La secció següent us guiarà a través de quines eines de vendes necessiteu per generar més cites.

Eines de vendes adequades per generar cites automàticament

Resposta automàtica de correu electrònic (Clara Labs)

Com el seu nom indica, aquesta eina ajuda els venedors a respondre a molts correus electrònics diàriament. Es converteix en el seu assistent de correu electrònic personal adequat per a les cites TOFU i MOFU. Una eina AER utilitza un analitzador de text per identificar frases crítiques amb interessos potencials que un humà pot haver passat per alt a la seva safata d’entrada de correu electrònic. La seva funció de missatges suggerents i predictius ajuda molt Els correus electrònics responen ràpidament amb precisió contextual.

Una resposta automàtica de correu electrònic pot:

  • Coordina una hora de reserva amb el teu client potencial
  • Seguiu una resposta oportuna
  • Finalitzeu un moment per a vosaltres i el vostre client potencial
  • Afegiu cites confirmades automàticament al vostre calendari de reserves

Sistema de reserva de cites ( Bookafy )

Aquesta eina serveix de consola per a totes les vostres cites des de diferents llocs web, formularis enviats, cites per correu electrònic i xat, etc. Podeu inserir una notificació emergent amb fàcil inserció de codi HTML a qualsevol lloc web. Podeu crear un mini lloc web personalitzat per als vostres esdeveniments específics. Els ajustos de l’horari es fan fàcils amb el seu funció d’arrossegar i deixar anar al calendari. Funciona com una única aplicació per a tot tipus de cites.

Un sistema de reserva de cites pot:

  • Programeu reunions automàticament amb un enllaç únic
  • Autoritzar i processar els pagaments durant el procés de reserva
  • Estableix recordatoris automàtics per correu electrònic o SMS sobre la reserva
  • Estableix temps de memòria intermèdia entre reunions

Aplicació de gestió del temps (aplicació Pick i World Clock)

Aquesta eina pot ajudar els vostres representants de vendes a gestionar i organitzar els seus horaris. En casos com la venda a distància, les zones horàries es troben a tot arreu i poden resultar confuses tant per als clients com per als representants. Pot identificar el millor moment mutu i establir una reunió per correu electrònic. La vista de programació mòbil de l’aplicació és adequada per als venedors que estiguin en moviment. També ofereix un enllaç dedicat per compartir cites d’última hora.

Una aplicació de gestió del temps pot:

  • Determinar la disponibilitat mútua de la persona designada i de l’amfitrió
  • Comparteix l’URL del client per acollir diversos participants
  • Envieu invitacions al calendari per a ambdues parts
  • Comparar i convertir diferents zones horàries geogràfiques

Plataforma de missatgeria de text ( missatgeria de text HubSpot )

Hi ha moltes eines de missatgeria de text al mercat, però una cosa que destaca és una plataforma de missatgeria de text habilitat per CRM. Podeu tenir un control total sobre la interacció i veure tot el context del missatge. L’eina de text CRM us ofereix un avantatge per fer un seguiment d’una cita en temps real i evitar les no presentacions.

Una plataforma de missatgeria de text pot:

  • Estableix la seqüència d’SMS per a les teves campanyes d’SMS
  • Afegiu contingut multimèdia com fotos i GIF al vostre MMS
  • Atreu visitants impulsats per mòbils al teu lloc web
  • Emetre SMS/MMS a gran escala amb una fracció d’un cost

Eina de marcatge de vendes (Aloware)

En la generació de cites de vendes, la trucada en fred encara és preferible perquè s’acosta i obté una resposta immediata del client potencial. Les trucades en fred ofereixen molt espai al venedor per negociar l’horari o el millor moment per a una devolució. Els marcadors immobiliaris s’utilitzen habitualment en trucades en fred , ja que detecten i impedeixen que les màquines automatitzades es connectin amb l’agent de vendes.

Un marcador de vendes pot:

  • Marqueu fins a 500 contactes al dia
  • Augmentar la interacció entre persones
  • Deixeu un missatge de veu pregravat
  • Registra les trucades directament al CRM
  • Activa les trucades sortints per fer seguiments

Chatbots (molts xats)

Aquesta eina s’ha convertit en una solució inicial per a les empreses que volen escalar i automatitzar les seves cites entrants. Molts proveïdors de chatbots integren fluxos de treball de xat d’IA per imitar la conversa humana i augmentar el temps de resposta en diversos canals. Els chatbots s’utilitzen habitualment amb Facebook Messenger, però també es poden utilitzar en un xat web.

Un chatbot pot:

  • Exportar dades mitjançant fulls de càlcul
  • Estar connectat amb altres aplicacions
  • Proporcioneu opcions discretes per als designats
  • Respon a les preguntes freqüents per al servei d’atenció al client

Com saber quina tecnologia s’adapta millor a les vostres necessitats?

Abans de saltar i signar a les eines de vendes anteriors, primer heu d’identificar els objectius de la vostra cita. Establiu un objectiu per al tipus de cita que voleu generar. Consulteu el vostre embut de vendes (TOFU, MOFU i BOFU ) i mireu quina part del procés de vendes voleu millorar.

Probablement hauríeu d’avaluar el vostre equip actual, ja que les cites només poden ser realitzades per venedors específics. Perseguir un tipus de cita en què els vostres equips no estan formats, definitivament, pot perjudicar les vostres mètriques de vendes.

Embolicant-ho tot

Enrere queden els dies de fixar cites en una cabina telefònica amb un planificador de pell gruixuda. Una configuració de cita és un procés senzill però complex que requereix que un venedor equilibri els esforços humans i l’automatització de la màquina. La tecnologia ha recorregut un llarg camí per penetrar en el procés de vendes i les solucions tecnològiques estan apareixent a tot arreu per resoldre i ajudar els venedors amb les seves tasques. Escollir l’eina adequada comporta una millor productivitat, eficiència i generacions de configuració de cites al vostre negoci.

Online scheduling software

Estalvieu temps i diners al vostre equip amb Bookafy!

Mitjançant el programari de programació de cites en línia, podeu automatitzar la reserva, els recordatoris, la sincronització amb els calendaris, l'obtenció d'URL de reunions de vídeo i molt més. Prova Bookafy gratuïtament avui!

Articles recomanats

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder