BOOKAFY BLOG

Hvordan genererer du automatisk aftaler med de rigtige salgsværktøjer?

Hvordan genererer du automatisk aftaler med de rigtige salgsværktøjer? | bookafy

I DETTE POST

En aftale kan virke som en simpel invitation til et virtuelt møde eller en salgssamtale, men den spiller en større rolle end som så. Det er en vigtig call-to-action-proces, der hjælper med at konvertere leads i salgstrappen. En aftale kan variere fra virksomhed til virksomhed, normalt kan det være bookede møder, forslagsdrøftelser eller en simpel produktdemonstration. Disse aftaler aftales normalt af et salgsteam ved hjælp af en telefonopkaldsfunktion.

De fleste
B2B aftaler
foregår over telefonen, hvor beslutningstagere planlægger at drøfte forretningstilbud og nye muligheder.

Selv om aftaler ikke betyder et øjeblikkeligt salg, øger de konverteringstiden for et lead. Det giver et første indtryk af, at du er seriøs med hensyn til at gøre forretninger med dem, og det øger effekten af din lead nurturing-indsats. Aftaleindstillinger og deres typer kan opdeles i din salgstragt.

En typisk
salgstragt
består af tre afsnit. Den øverste del af tragten (TOFU) er den fase, hvor du skaber interesse for din virksomhed. Midten af tragt (MOFU) er interesse/beslutningsfasen, hvor dine kundeemner begynder at lægge mærke til dit produkt eller din service. Det er i bunden af tragten (BOFU), at købet sker.

Typer af udnævnelser, du skal kende

TOFU-udnævnelser

Ved denne type aftale kan du
finde nye kundeemner eller potentielle kunder
der ønsker at få mere at vide om din virksomhed. Du kan være frustreret i denne fase, da den normalt er fyldt med no-shows og ukvalificerede kundeemner. Det er normalt, da denne fase ligger øverst og filtrerer et stort antal potentielle kunder og kundeemner fra.

MOFU Udnævnelser

Ved denne type aftale kan du finde potentielle kunder, der har udtrykt interesse for din virksomhed og har overvejet den. Normalt findes de kvalificerede kundeemner i disse aftaler, da de fortæller om deres smertepunkter i denne fase og opdager mulighederne for deres virksomhed. Du kan støde på mange indsigelser og afvisninger, så du bør styre dine forventninger godt.

BOFU-udnævnelser

Denne type aftale er for de potentielle kunder, der ønsker at
tilmelde sig et produkt eller en tjenesteydelse
og ønsker typisk at drøfte tilpasning, dedikeret support og andre SLA’er. Din salgsmedarbejder videresender typisk deres aftale til en produkt- eller kundeansvarlig, der skal lukke aftalen. Du skal prioritere denne type aftaler højt og nøje overvåge dine potentielle kundernes svar.

Mange virksomheder, især B2B-virksomheder, er stadig afhængige af deres kampagner til aftalefastsættelse. Teknologiske fremskridt inden for software og telefonsystemer har gjort det muligt for virksomheder at løfte deres salgsaktiviteter til det næste niveau. Med den rigtige
salgsværktøj
kan en aftaleansætter vise sin professionalisme ved at reducere og minimere manuelle fejl i sine aftaledatoer.

Det er slut med dobbeltbookinger eller overlappende aftaler på en enkelt dato. De kan også optimere deres tid til aftaler ved at finde det bedste tidspunkt uanset tidszonen, da den udpegede og virksomhedens ure er synkroniserede. I det følgende afsnit får du en gennemgang af de salgsværktøjer, du har brug for for at generere flere aftaler.

De rigtige salgsværktøjer til automatisk at generere aftaler

Automatisk e-mail-responder (Clara Labs)

Som navnet antyder, hjælper dette værktøj sælgerne med at besvare en masse e-mails dagligt. Det bliver deres personlige e-mail-assistent, der er velegnet til TOFU- og MOFU-aftaler. Et AER-værktøj bruger en tekstanalysator til at identificere kritiske sætninger med potentielle interesser, som et menneske måske har overset i sin e-mailindbakke. Dens suggestive og forudsigende beskedfunktion hjælper i høj grad
e-mailers
reagere hurtigt med kontekstuel præcision.

En automatisk e-mailresponder kan:

  • Koordinér et bookingtidspunkt med din kunde
  • Opfølgning af et rettidigt svar
  • Aftal et tidspunkt for dig og din kunde
  • Tilføj bekræftede aftaler automatisk til din bookingkalender

System til tidsbestilling (
Bookafy
)

Dette værktøj fungerer som en konsol for alle dine aftaler fra forskellige websteder, indsendte formularer, e-mail og chataftaler osv. Du kan integrere en pop-up-meddelelse med nem HTML-kode på et hvilket som helst websted. Du kan oprette et personligt mini-websted til dine målrettede begivenheder. Det er nemt at justere tidsplanen med dens træk-og-slip-funktion i kalenderen. Det fungerer som et enkelt program til alle typer aftaler.

Et tidsbestillingssystem kan:

  • Planlæg møder automatisk med et unikt link
  • Godkende og behandle betalinger under bookingprocessen
  • Indstil automatiske påmindelser om reservationen via e-mail eller SMS
  • Fastsæt buffertider mellem møderne

App til tidsstyring (app til valg og verdensur)

Dette værktøj kan hjælpe dine salgsrepræsentanter med at
at administrere og organisere deres tidsplanlægning
. I tilfælde som f.eks. fjernsalg er tidszonerne spredt over hele landet, hvilket kan være forvirrende for både kunder og repræsentanter. Den kan finde det bedste fælles tidspunkt og aftale et møde via e-mail. Den mobile planlægningsvisning i appen er velegnet til sælgere, der er på farten. Det giver også en dedikeret linkdeling til last-minute aftaler.

En tidsstyringsapp kan:

  • Afgøre, om den udpegede og værten er til rådighed for hinanden
  • Del kundens URL for at give plads til flere deltagere
  • Send kalenderinvitationer til begge parter
  • Sammenligne og konvertere forskellige geografiske tidszoner

Platform for tekstbeskeder (
HubSpot tekstbeskeder
)

Der findes mange sms-værktøjer på markedet, men en ting, der skiller sig ud, er en CRM-aktiveret sms-platform. Du kan have fuld kontrol over interaktionen og se hele konteksten for meddelelsen. CRM-tekstværktøjet giver dig mulighed for at følge op på en aftale i realtid og forhindre udeblivelser.

En platform til tekstbeskeder kan:

  • Indstil SMS-sekvens for dine SMS-kampagner
  • Tilføj rige medier som billeder og GIF’er til din MMS
  • Tiltræk mobile besøgende til dit websted
  • Udsend SMS/MMS i stor skala med en brøkdel af en omkostning

Salgsopkaldsværktøj (Aloware)


generering af salgsaftaler
, er koldt opkald stadig at foretrække, fordi det når ud og får et øjeblikkeligt svar fra den potentielle kunde. Koldt opkald giver sælgeren stor mulighed for at forhandle om tidsplanen eller det bedste tidspunkt for en tilbagekaldelse. Opkaldere til ejendomsmæglere anvendes ofte til kold opkald, da de registrerer og forhindrer automatiske maskiner i at forbinde med sælgeren.

Det kan en salgsdialer:

  • Ring op til op til 500 kontakter om dagen
  • Øget interaktion mellem mennesker
  • Afsæt en forudindspillet voicemail
  • Log opkald direkte til CRM
  • Udløs udgående opkald til opfølgning

Chatbots (ManyChats)

Dette værktøj er blevet en løsning for virksomheder, der ønsker at skalere og automatisere deres indgående aftaler. Mange chatbot-udbydere integrerer AI-chatworkflows for at efterligne menneskelig samtale og øge svartiden på flere kanaler. Chatbots bruges ofte i Facebook Messenger, men kan også bruges i en webchat.

En chatbot kan:

  • Eksport af data via regneark
  • Forbindes med andre applikationer
  • Tilvejebringe diskrete muligheder for de udpegede personer
  • Besvar ofte stillede spørgsmål til kundeservice

Hvordan ved du, hvilken teknologi der passer bedst til dine behov?

Før du begynder at bruge ovenstående salgsværktøjer, skal du først identificere dine mål for aftalefastsættelse. Sæt dig et mål for den type aftale, du ønsker at generere. Henvis til din salgstragt (
TOFU, MOFU og BOFU
) og se, hvilken del af salgsprocessen du ønsker at forbedre.

Du bør nok vurdere dit nuværende team, da aftaler kun kan udføres af bestemte sælgere. Hvis du vælger en type aftale, som dine teams ikke er uddannet i, kan det helt sikkert skade dine salgsmålinger.

Afslutning af det hele

De dage er forbi, hvor
aftale af aftaler
i en telefonboks med en tyk læderet planlægger. En aftale er en enkel, men kompleks proces, som kræver, at sælgeren balancerer mellem menneskelig indsats og maskinel automatisering. Teknologien har nået langt i salgsprocessen, og der dukker tekniske løsninger op overalt for at løse og hjælpe sælgerne med deres opgaver. Når du vælger det rigtige værktøj, fører det til bedre produktivitet, effektivitet og flere generationer af aftaleindstillinger i din virksomhed.

Online scheduling software

Spar dit team tid og penge med Bookafy!

Ved hjælp af software til online aftaleplanlægning kan du automatisere booking, påmindelser, synkronisering med kalendere, hente URL'er til videomøder og meget mere. Prøv Bookafy gratis i dag!

Anbefalede artikler

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder