BOOKAFY BLOGI

Kuidas luua kohtumisi automaatselt õigete müügivahenditega?

Kuidas luua kohtumisi automaatselt õigete müügivahenditega? | bookafy

KÄESOLEVAGA POSTITATAKSE

Kohtumise määramine võib tunduda lihtsa kutsena kellelegi virtuaalsele kohtumisele või müügivestlusele, kuid see mängib suuremat rolli kui see. See on oluline call-to-action protsess, mis aitab kaasa müügisahvri kontaktide konverteerimisele. Kohtumise korraldus võib ettevõtetes erineda, tavaliselt võib see olla broneeritud kohtumine, ettepanekute arutamine või lihtne toote tutvustus. Need kohtumised määratakse tavaliselt müügimeeskonna poolt telefonikõne abil.

Enamik
B2B kohtumised
toimub telefoni teel, kui otsustajad lepivad kokku, et arutada ärivõimalusi ja uusi võimalusi.

Kuigi kohtumised ei tähenda kohest müüki, suurendavad need juhtide konverteerimise aega. See jätab teie potentsiaalsele kliendile esmamulje, et te suhtute nendega tõsiselt äritegevusse, mis lisab mõju teie pingutustele. Kohtumiste seadistused ja nende tüübid saab jaotada teie müügisahtrasse.

Tüüpiline
müügisahtel
koosneb kolmest osast. Trummeli ülemine osa (top of the funnel, TOFU) on teadlikkuse tõstmise etapp, kus tekitate huvi oma ettevõtte vastu. Trummeli keskel (MOFU) on huvi/otsustamisetapp, kus teie kliendid hakkavad teie toodet või teenust märkama. Ostujuhtumi põhjas (BOFU) toimub ostutegevus.

Nimetuste tüübid, mida peate teadma

TOFU määramine

Seda tüüpi kohtumine on kohtumine, kus saate
leida uusi juhtumeid või väljavaateid
kes soovivad teie ettevõtte kohta rohkem teada saada. Selles etapis võite olla pettunud, sest see on tavaliselt täis mitteilmumisi ja kvalifitseerimata juhtumeid. See on normaalne, sest see etapp on kõige kõrgemal ja filtreerib välja suure hulga väljavaateid ja juhtumeid.

MOFU määramine

Seda tüüpi kohtumine on kohtumine, kus saate leida väljavaateid, kes on väljendanud huvi ja kaalutlust teie ettevõtte vastu. Tavaliselt leitakse nende kohtumiste käigus kvalifitseeritud potentsiaalsed kliendid, kuna nad räägivad selles etapis oma valupunktidest ja avastavad oma ettevõtte jaoks võimalusi. Teil võib esineda palju vastuväiteid ja tagasilükkamisi, seega juhtige oma ootusi paremini.

BOFU nimetused

Seda tüüpi kohtumine on mõeldud neile väljavaadetele, kes soovivad
tellida toodet või teenust
ja soovivad tavaliselt arutada kohandamist, spetsiaalset tuge ja muid SLAsid. Teie müügiesindaja edastab oma kohtumise tavaliselt toote- või kliendihaldurile, et sõlmida tehing. Te peate seda tüüpi kohtumisi väga tähtsaks pidama ja jälgima tähelepanelikult oma väljavaadete vastuseid.

Paljud ettevõtted, eriti B2B-ettevõtted, sõltuvad endiselt oma kohtumiste määramise kampaaniatest. Tehnoloogilised edusammud tarkvara ja telefonisüsteemide vallas on võimaldanud ettevõtetel viia oma müügitegevus järgmisele tasemele. Õigete
müügivahend
, saab kohtumiste määraja näidata oma professionaalsust, vähendades ja minimeerides manuaalseid vigu kohtumiste kuupäevades.

Ei ole enam topeltbroneeringuid ega kattuvaid kohtumisi ühel kuupäeval. Samuti saavad nad optimeerida oma kohtumiste aega, leides parima kellaaja, mida määrata, olenemata ajavööndist, kuna kohtumiste saaja ja ettevõtte kellad on sünkroonitud. Järgnevas jaotises selgitatakse, milliseid müügivahendeid on vaja, et luua rohkem kohtumisi.

Õiged müügivahendid kohtumiste automaatseks genereerimiseks

Automaatne e-posti vastutaja (Clara Labs)

Nagu nimigi ütleb, aitab see tööriist müügiinimestel vastata igapäevaselt paljudele e-kirjadele. Sellest saab nende isiklik e-posti assistent, mis sobib TOFU ja MOFU kohtumiste jaoks. AER-vahend kasutab tekstianalüsaatorit, et tuvastada kriitilised fraasid, mis võivad olla huvipakkuvad ja mida inimene ei ole oma e-postkastis tähele pannud. Selle soovituslik ja prognoosiv sõnumifunktsioon aitab oluliselt kaasa
e-posti aadress
vastata kiiresti ja kontekstipõhiselt.

Automaatne e-kirjadele reageerija võib:

  • Kooskõlastage broneeringu aeg oma potentsiaalsete kandidaatidega
  • Järelmeetmed õigeaegne vastus
  • Lõplik aeg teile ja teie potentsiaalsele kliendile.
  • Lisage kinnitatud kohtumised automaatselt oma broneerimiskalendrisse

Kohtade broneerimissüsteem (
Bookafy
)

See tööriist on konsool kõigi teie kohtumiste jaoks erinevatelt veebisaitidelt, esitatud vormide, e-posti ja vestluse kohtumiste jne jaoks. Saate hõlpsasti HTML-koodi sisestamise abil lisada pop-up-teate mis tahes veebisaidile. Saate luua isikupärastatud miniveebisaidi oma sihtotstarbeliste sündmuste jaoks. Ajagraafiku kohandamine on lihtne tänu selle drag-and-drop funktsioon kalendris. See toimib ühtse rakendusena igat liiki kohtumiste jaoks.

Kohtumiste broneerimise süsteem võib:

  • Planeeri koosolekud automaatselt unikaalse lingi abil
  • Autoriseerida ja töödelda makseid broneerimisprotsessi käigus
  • Määrake automaatne e-posti või SMS meeldetuletus broneeringu kohta
  • Määrake koosolekute vahele puhverajad

Ajajuhtimise rakendus (Pick and World Clock App)

See vahend aitab teie müügiesindajatel
hallata ja korraldada oma ajakava
. Sellisel juhul nagu kaugmüük on ajavööndid kõikjal ja see võib segadust tekitada nii klientidele kui ka esindajatele. See võib kindlaks teha parima ühise aja ja määrata kohtumise e-posti teel. Rakenduse mobiilne ajaplaneerimise vaade sobib liikuvatele müügiinimestele. See pakub ka spetsiaalset linkide jagamist viimase hetke kohtumiste jaoks.

Ajajuhtimise rakendus võib:

  • Määrata ametisse nimetatava ja vastuvõtva asutuse vastastikune kättesaadavus.
  • Jaga kliendi URL, et mahutada mitu osalejat
  • Saatke kalendrikutsed mõlemale poolele
  • Erinevate geograafiliste ajavööndite võrdlemine ja teisendamine

Tekstisõnumiplatvorm (
HubSpot tekstisõnumid
)

Turul on palju tekstisõnumivahendeid, kuid üks asi, mis paistab silma, on CRM-toega tekstisõnumiplatvorm. Teil on täielik kontroll suhtluse üle ja te saate vaadata kogu sõnumi konteksti. CRM-i tekstivahend annab teile võimaluse jälgida kohtumist reaalajas ja vältida mitteilmumisi.

Tekstisõnumiplatvorm võib:

  • Määrake SMS-kampaaniate SMS-järjekord
  • Lisage oma MMS-i rikkalik meedia, näiteks fotod ja GIF-id.
  • meelitada oma veebisaidile mobiiliga liikuvaid külastajaid
  • Suures mahus SMS/MMS-i edastamine murdosa maksumusega

Müügikõne tööriist (Aloware)

Veebilehel
müügikohtumiste genereerimine
, külmad kõned on siiski eelistatavamad, sest need jõuavad potentsiaalsetele klientidele ja saavad neilt kohe vastuse. Külmalt helistades on müügiinimesel palju ruumi, et pidada läbirääkimisi tagasikutsumise ajakava või parima aja üle. Kinnisvara valimisseadmeid kasutatakse tavaliselt külma kõnes, sest need tuvastavad ja takistavad automaatide ühendust müügiagendiga.

Müügikõne saab:

  • Valige kuni 500 kontakti päevas
  • Suurendada inimestevahelist suhtlemist
  • Eelsalvestatud kõneposti saatmine
  • Logi kõned otse CRM-i
  • Väljaminevate kõnede käivitamine järelmeetmete võtmiseks

Vestlusrobotid (ManyChats)

See tööriist on muutunud saada-go lahendus ettevõtetele, kes soovivad oma sissetulevaid kohtumisi skaleerida ja automatiseerida. Paljud juturobotite pakkujad integreerivad tehisintellekti töövooge, et jäljendada inimese vestlust ja suurendada vastamisaega mitmes kanalis. Vestlusroboteid kasutatakse tavaliselt Facebooki messengeri puhul, kuid neid saab kasutada ka veebivestluses.

Vestlusrobot saab:

  • Andmete eksportimine tabelite kaudu
  • Olla ühendatud teiste rakendustega
  • Tagada diskreetsed võimalused ametisse nimetatavatele isikutele.
  • Vastake klienditeeninduse korduma kippuvatele küsimustele

Kuidas teada, milline tehnoloogia sobib teie vajadustele kõige paremini?

Enne ülaltoodud müügivahendite juurde hüppamist ja allkirjastamist peate kõigepealt kindlaks määrama oma kohtumiste seadmise eesmärgid. Seadke eesmärk, millist tüüpi kohtumisi soovite luua. Viidake oma müügisahtrale (
TOFU, MOFU ja BOFU
) ja vaadake, millist müügiprotsessi osa soovite parandada.

Tõenäoliselt peaksite hindama oma praegust meeskonda, sest kohtumisi saavad teha ainult konkreetsed müügiinimesed. Sellise ametisse nimetamise taotlemine, milleks teie meeskonnad ei ole koolitatud, võib kindlasti kahjustada teie müügimõõdikuid.

Kõike kokku pakkides

Möödas on päevad, mil
kohtumiste määramine
telefonikabiinis paksu nahaga planeerija. Kohtumise määramine on lihtne, kuid keeruline protsess, mis nõuab müügiinimestelt inimtöö ja masinate automatiseerimise tasakaalustamist. Tehnoloogia on müügiprotsessi jõudsalt tunginud ja kõikjal on tekkinud tehnoloogilised lahendused, mis aitavad müügitöötajatel oma ülesandeid lahendada ja neid aidata. Õige tööriista valimine toob kaasa parema tootlikkuse, tõhususe ja põlvkondade kohtumiste seadete loomise teie ettevõttes.

Online scheduling software

Säästke oma meeskonnale aega ja raha Bookafy abil!

Kasutades veebipõhist kohtumiste planeerimise tarkvara, saate automatiseerida broneerimist, meeldetuletusi, kalendritega sünkroniseerimist, videokohtumiste URL-ide otsimist ja palju muud. Proovi Bookafy't tasuta juba täna!

Soovitatavad artiklid

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder