BOOKAFY BLOGI

Kuinka luoda tapaamisia automaattisesti oikeilla myyntityökaluilla?

Kuinka luoda tapaamisia automaattisesti oikeilla myyntityökaluilla? | bookafy

TÄSSÄ POSTISSA

Tapaaminen voi vaikuttaa yksinkertaiselta kutsulta virtuaaliseen kokoukseen tai myyntikeskusteluun, mutta sillä on sitäkin suurempi merkitys. Se on tärkeä call-to-action-prosessi, joka auttaa liidien muuntamisessa myyntisuppilossa. Tapaaminen voi vaihdella yrityksittäin, yleensä se voi olla varattu kokous, ehdotuskeskustelu tai yksinkertainen tuote-esittely. Myyntitiimi asettaa nämä tapaamiset yleensä puhelinvalintaohjelman avulla.

Useimmat
B2B-tapaamiset
tehdään puhelimitse, kun päätöksentekijät keskustelevat liiketoimintaehdotuksista ja uusista mahdollisuuksista.

Vaikka tapaamiset eivät tarkoita välitöntä myyntiä, ne lisäävät liidien muuntoaikaa. Se antaa mahdolliselle asiakkaalle ensivaikutelman siitä, että olet tosissasi tekemässä heidän kanssaan kauppaa, ja lisää näin vaikutusvaltaa lead nurturing -pyrkimyksillesi. Nimitysasetukset ja niiden tyypit voidaan jakaa myyntisuppiloon.

Tyypillinen
myyntisuppilo
koostuu kolmesta osasta. Suppilon yläosa (Top of the Funnel, TOFU) on tietoisuusvaihe, jossa herätät kiinnostusta yritystäsi kohtaan. Suppilon keskivaihe (MOFU) on kiinnostuksen/päätöksenteon vaihe, jossa liidit alkavat huomata tuotteesi tai palvelusi. Ostaminen tapahtuu suppilon pohjalla (BOFU).

Nimitystyypit, jotka sinun on tiedettävä

TOFU-nimitykset

Tämäntyyppisessä tapaamisessa voit
löytää uusia johtolankoja tai potentiaalisia asiakkaita
jotka haluavat oppia lisää yrityksestäsi. Saatat olla turhautunut tässä vaiheessa, koska se on yleensä täynnä ei-esiintymisiä ja kvalifioimattomia johtolankoja. Se on normaalia, koska tämä vaihe on huipulla ja suodattaa pois suuren määrän näkymiä ja johtolankoja.

MOFU:n nimitykset

Tämäntyyppisissä tapaamisissa voit löytää näkymiä, jotka ovat ilmaisseet kiinnostuksensa ja harkintansa yritystäsi kohtaan. Yleensä näissä tapaamisissa löydetään pätevät potentiaaliset asiakkaat, koska he kertovat tässä vaiheessa kipupisteistään ja löytävät vaihtoehtoja liiketoiminnalleen. Voit kohdata paljon vastalauseita ja kieltäytymisiä, joten sinun on parempi hallita odotuksiasi hyvin.

BOFU-nimitykset

Tämäntyyppinen tapaaminen on tarkoitettu niille mahdollisille asiakkaille, jotka haluavat
tilata tuotteen tai palvelun
ja haluavat yleensä keskustella räätälöinnistä, erityisestä tuesta ja muista SLA-sopimuksista. Myyntiedustajasi tyypillisesti välittää tapaamisen tuote- tai asiakaspäällikölle, joka tekee sopimuksen. Sinun on asetettava tämäntyyppiset tapaamiset etusijalle ja seurattava tiiviisti mahdollisuuksien vastauksia.

Monet yritykset, erityisesti B2B-yritykset, ovat edelleen riippuvaisia tapaamisten sopimuskampanjoistaan. Ohjelmistojen ja puhelinjärjestelmien teknisen kehityksen ansiosta yritykset ovat voineet viedä myyntitoimintansa uudelle tasolle. Oikealla
myyntityökalu
, ajanvarauksen järjestäjä voi osoittaa ammattitaitoaan vähentämällä ja minimoimalla manuaaliset virheet tapaamispäivämäärissä.

Tuplavarauksia tai päällekkäisiä tapaamisia samana päivänä ei enää ole. He voivat myös optimoida tapaamisaikansa löytämällä parhaan mahdollisen ajan aikavyöhykkeestä riippumatta, koska tapaamisen vastaanottajan ja yrityksen kellot on synkronoitu. Seuraavassa osiossa kerrotaan, mitä myyntityökaluja tarvitset saadaksesi lisää tapaamisia.

Oikeat myyntityökalut tapaamisten automaattiseen luomiseen

Automaattinen sähköpostivastaava (Clara Labs)

Nimensä mukaisesti tämä työkalu auttaa myyjiä vastaamaan päivittäin moneen sähköpostiin. Siitä tulee heidän henkilökohtainen sähköpostiavustajansa, joka sopii TOFU- ja MOFU-tapaamisiin. AER-työkalu käyttää tekstianalysaattoria tunnistamaan kriittisiä lauseita, joilla on potentiaalisia etuja ja jotka ihminen on saattanut jättää huomiotta sähköpostilaatikossaan. Sen vihjaileva ja ennakoiva viestiominaisuus auttaa suuresti
sähköpostin lähettäjät
vastata nopeasti ja kontekstisidonnaisella tarkkuudella.

Automaattinen sähköpostivastaava voi:

  • Koordinoi varausaika mahdollisesi kanssa
  • Seuraa oikea-aikaista vastausta
  • Viimeistele aika sinulle ja mahdolliselle asiakkaallesi.
  • Lisää vahvistetut tapaamiset automaattisesti varauskalenteriin

Ajanvarausjärjestelmä (
Bookafy
)

Tämä työkalu toimii konsolina kaikille tapaamisillesi eri verkkosivustoilta, lähetetyille lomakkeille, sähköposti- ja chat-tapaamisille jne. Voit upottaa ponnahdusikkunailmoituksen helposti HTML-koodin avulla mihin tahansa verkkosivustoon. Voit luoda henkilökohtaisen minisivuston kohdennettuja tapahtumia varten. Aikataulun mukauttaminen on helppoa sen vedä ja pudota -toiminto kalenterissa. Se toimii yhtenä sovelluksena kaikentyyppisiä tapaamisia varten.

Ajanvarausjärjestelmä voi:

  • Aikatauluta kokoukset automaattisesti yksilöllisen linkin avulla
  • Maksujen hyväksyminen ja käsittely varausprosessin aikana
  • Aseta automaattiset sähköposti- tai tekstiviestimuistutukset varauksesta.
  • Aseta puskuriaikoja kokousten välille

Ajanhallintasovellus (Pick and World Clock App)

Tämä työkalu voi auttaa myyntiedustajia
hallita ja järjestää aikataulujaan
. Etämyynnin kaltaisissa tapauksissa aikavyöhykkeet ovat kaukana toisistaan, mikä voi hämmentää sekä asiakkaita että edustajia. Se voi määrittää parhaan yhteisen ajan ja sopia tapaamisen sähköpostitse. Sovelluksen mobiiliaikataulunäkymä sopii liikkeellä oleville myyjille. Se tarjoaa myös erityisen linkin jakamisen viime hetken tapaamisia varten.

Ajanhallintasovellus voi:

  • Määritetään nimitettävän ja isäntävaltion molemminpuolinen saatavuus.
  • Jaa asiakkaan URL-osoite usean osallistujan käyttöön
  • Lähetä kalenterikutsut molemmille osapuolille
  • Vertaa ja muunna eri maantieteellisiä aikavyöhykkeitä

Tekstiviestialusta (
HubSpot-tekstiviestit
)

Markkinoilla on monia tekstiviestityökaluja, mutta yksi asia, joka erottuu joukosta, on CRM-tekstiviestialusta. Voit hallita vuorovaikutusta täysin ja tarkastella viestin koko kontekstia. CRM-tekstityökalun avulla voit seurata tapaamista reaaliaikaisesti ja estää saapumatta jäämisen.

Tekstiviestialusta voi:

  • Aseta tekstiviestikampanjoiden tekstiviestijärjestys
  • Lisää rikas media, kuten valokuvat ja GIF-kuvat, MMS:ään
  • Houkuttele mobiilivetoisia kävijöitä verkkosivustollesi.
  • Lähetä tekstiviestejä ja multimediaviestejä suuressa mittakaavassa murto-osalla kustannuksista.

Sales Dialer Tool (Aloware)

Osoitteessa
myyntitapaamisten luominen
Kylmäsoitto on silti parempi vaihtoehto, koska se tavoittaa potentiaaliset asiakkaat ja saa heiltä välittömän vastauksen. Kylmäsoitto antaa myyjälle paljon tilaa neuvotella aikataulusta tai parhaasta ajankohdasta takaisinsoittoa varten. Kylmäpuheluissa käytetään yleisesti kiinteistöpuhelimia, sillä ne havaitsevat ja estävät automaatteja ottamasta yhteyttä myyjään.

Myyntipuhelin voi:

  • Soita jopa 500 yhteystietoa päivässä
  • Ihmisten välisen vuorovaikutuksen lisääminen
  • Pudota ennalta nauhoitettu ääniviesti.
  • kirjaa puhelut suoraan CRM:ään
  • Käynnistää lähteviä puheluita seurantaa varten.

Chatbotit (ManyChats)

Tästä työkalusta on tullut aloitusratkaisu yrityksille, jotka haluavat skaalata ja automatisoida saapuvat tapaamiset. Monet chatbot-palveluntarjoajat integroivat tekoälyn chat-työnkulkuja jäljitelläkseen ihmisten välistä keskustelua ja nopeuttaakseen vastausaikaa useissa kanavissa. Chatbotteja käytetään yleisesti Facebook messengerissä, mutta niitä voidaan käyttää myös verkkokeskusteluissa.

Chatbot voi:

  • Tietojen vienti laskentataulukoiden kautta
  • Olla yhteydessä muihin sovelluksiin
  • Tarjota nimitettäville hienovaraisia vaihtoehtoja.
  • Vastaa asiakaspalvelun usein kysyttyihin kysymyksiin

Mistä tietää, mikä teknologia sopii parhaiten tarpeisiisi?

Ennen kuin hyppäät ja allekirjoitat edellä mainitut myyntityökalut, sinun on ensin määriteltävä tapaamisen asettamistavoitteesi. Aseta tavoite sille, millaisen tapaamisen haluat luoda. Katso myyntisuppiloa (
TOFU, MOFU, ja BOFU
) ja katso, mitä myyntiprosessin osaa haluat parantaa.

Sinun pitäisi luultavasti arvioida nykyinen tiimisi, sillä tapaamisia voivat tehdä vain tietyt myyjät. Sellaisen tapaamisen toteuttaminen, johon tiimejäsi ei ole koulutettu, voi ehdottomasti vahingoittaa myyntimittareitasi.

Kaiken kääriminen

Menneet ovat päivät, jolloin
tapaamisten sopiminen
puhelinkopissa, jossa on paksu nahkapäällysteinen suunnittelija. Tapaamisen sopiminen on yksinkertainen mutta monimutkainen prosessi, jossa myyjän on tasapainotettava inhimilliset ponnistelut ja koneautomaatio. Teknologia on tunkeutunut pitkälle myyntiprosessiin, ja teknisiä ratkaisuja ilmestyy kaikkialle ratkaisemaan ja auttamaan myyjiä heidän tehtävissään. Oikean työkalun valitseminen johtaa parempaan tuottavuuteen, tehokkuuteen ja tapaamisasetusten sukupolviin yrityksessäsi.

Online scheduling software

Säästä tiimisi aikaa ja rahaa Bookafyn avulla!

Käyttämällä online-ajanvarausohjelmistoa voit automatisoida varauksen, muistutukset, synkronoinnin kalentereihin, videokokouksen URL-osoitteiden hakemisen ja paljon muuta. Kokeile Bookafya ilmaiseksi tänään!

Suositellut artikkelit

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder