BOOKAFY BLOGG

Hvordan generere avtaler automatisk med de riktige salgsverktøyene?

Hvordan generere avtaler automatisk med de riktige salgsverktøyene? | bookafy

I DETTE INNLEGGET

En avtaleinnstilling kan virke som en enkel invitasjon til noen til et virtuelt møte eller salgsprat, men det spiller en større rolle enn det. Det er en viktig oppfordringsprosess som hjelper til med konvertering av potensielle kunder i salgstrakten. En avtaleinnstilling kan variere i virksomheter, vanligvis kan det være bookede møter, forslagsdiskusjoner eller en enkel produktdemonstrasjon. Disse avtalene angis vanligvis ved hjelp av en telefonoppringing av et salgsteam.

De fleste
B2B-avtaler
gjøres over telefon ved å planlegge beslutningstakere for å diskutere forretningsforslag og nye muligheter.

Selv om avtaler ikke betyr et umiddelbart salg, øker de konverteringstiden for et kundeemne. Det gir et første inntrykk til prospektet ditt at du er seriøs om å gjøre forretninger med dem, og legger til innvirkning på din blypleie innsats. Avtaleinnstillinger og deres typer kan deles inn i salgstrakten din.

En typisk
salgstrakt
består av tre seksjoner. Toppen av trakten (TOFU) er bevissthetsstadiet der du genererer interesse for selskapet ditt. Midten av trakten (MOFU) er interesse-/beslutningsstadiet der potensielle kunder begynner å legge merke til produktet eller tjenesten din. Bunnen av trakten (BOFU) er der handlingen med å kjøpe skjer.

Typer avtaler du trenger å vite

TOFU-avtaler

Denne typen avtale er der du kan
finne nye potensielle kunder eller potensielle kunder
som ønsker å lære mer om din bedrift. Du kan bli frustrert i dette stadiet, da det vanligvis er gjørmete med manglende oppmøte og ukvalifiserte potensielle kunder. Det er normalt siden dette stadiet sitter øverst og filtrerer ut et høyt antall potensielle kunder og potensielle kunder helt.

MOFU-avtaler

Denne typen avtale er der du kan finne potensielle kunder som uttrykte interesse og omtanke for din bedrift. Vanligvis er de kvalifiserte prospektene funnet i disse avtalene som de forteller sine smertepunkter i dette stadiet og oppdager alternativer for sin virksomhet. Du kan støte på høye tilfeller av innvendinger og nedturer, så håndter forventningene dine godt.

BOFU avtaler

Denne typen avtale er for de potensielle kundene som ønsker å
registrere seg for produktet eller tjenesten
og vil vanligvis diskutere tilpasning, dedikert støtte og andre serviceavtaler. Salgsrepresentanten videresender vanligvis avtalen til en produkt- eller kontoadministrator for å avslutte avtalen. Du må prioritere denne typen avtaler høyt og følge nøye med på svarene til potensielle kunder.

Mange selskaper, spesielt B2B-er, er fortsatt avhengige av deres kampanjer for avtaleinnstilling. Teknologiske fremskritt innen programvare og telefonsystemer har gjort det mulig for bedrifter å fremme sine salgsaktiviteter til neste nivå. Med høyre
salgsverktøy
, kan en avtalesetter vise sin profesjonalitet ved å redusere og minimere manuelle feil i avtaledatoene.

Det er ikke flere dobbeltbestillinger eller overlappende avtaler på en enkelt dato. De kan også optimalisere tiden for avtaler ved å finne den beste tiden å stille inn uavhengig av tidssonen siden den ansatte og virksomhetens klokker er synkronisert. Følgende avsnitt vil veilede deg gjennom hvilke salgsverktøy du trenger for å generere flere avtaler.

Riktig salgsverktøy for automatisk å generere avtaler

Automatisk e-postsvarer (Clara Labs)

Som navnet tilsier, hjelper dette verktøyet selgere med å svare på mange e-postmeldinger daglig. Det blir deres personlige e-postassistent egnet for TOFU- og MOFU-avtaler. Et AER-verktøy bruker en tekstanalysator for å identifisere kritiske setninger med potensielle interesser som et menneske kan ha oversett i innboksen. Den suggestive og prediktive meldingsfunksjonen hjelper sterkt
E-postere
svarer raskt med kontekstuell presisjon.

En automatisk e-postsvarer kan:

  • Koordinere en booking tid med prospektet ditt
  • Følg opp en rettidig respons
  • Fullfør en tid for deg og ditt prospekt
  • Legg til bekreftede avtaler automatisk i din booking kalender

Avtale Booking System (
Bookafy
)

Dette verktøyet fungerer som en konsoll for alle dine avtaler fra forskjellige nettsteder, innsendte skjemaer, e-post og chatavtaler, etc. Du kan bygge inn et popup-varsel med enkel innsetting av HTML-kode på et hvilket som helst nettsted. Du kan opprette et personlig mini-nettsted for dine målrettede hendelser. Tidsplanjusteringer gjøres enkelt med sine Dra-og-slipp-funksjon i kalenderen. Den fungerer som en enkelt applikasjon for alle typer avtaler.

Et timebestillingssystem kan:

  • Planlegg møter automatisk med en unik kobling
  • Godkjenne og behandle betalinger under bestillingsprosessen
  • Angi automatiske e-post- eller SMS-påminnelser om bestillingen
  • Angi buffertider mellom møter

Time Management App (Velg og World Clock App)

Dette verktøyet kan hjelpe salgsrepresentantene dine med å
administrere og organisere tidsplanene sine
. I tilfeller som fjernsalg er tidssoner over alt og kan bli forvirrende for både kunder og representanter. Det kan identifisere det beste gjensidige tidspunktet og sette et møte via e-post. Mobilplanleggingsvisningen i appen passer for selgere på farten. Det gir også en dedikert koblingsdeling for avtaler i siste øyeblikk.

En tidsstyringsapp kan:

  • Bestem gjensidig tilgjengelighet av den utnevnte og verten
  • Del URL-adressen til kunden for å få plass til flere deltakere
  • Sende kalenderinvitasjoner for begge parter
  • Sammenlign og konverter forskjellige geografiske tidssoner

Tekstmeldingsplattform (
HubSpot tekstmeldinger
)

Det er mange tekstmeldingsverktøy i markedet, men en ting som skiller seg ut er en CRM-aktivert tekstmeldingsplattform. Du kan ha full kontroll over interaksjonen og se hele konteksten til meldingen. CRM-tekstverktøyet gir deg en fordel for å følge opp en avtale i sanntid og forhindre manglende oppmøte.

En tekstmeldingsplattform kan:

  • Angi SMS-sekvens for SMS-kampanjene dine
  • Legg til rike medier som bilder og GIF-er i MMS
  • Tiltrekk mobildrevne besøkende til nettstedet ditt
  • Kringkast SMS / MMS i stor skala med en brøkdel av en kostnad

Oppringingsverktøy for salg (Aloware)

Ved
generering av salgsavtaler
, kaldt ringer er fortsatt å foretrekke fordi den når ut og får en umiddelbar respons fra prospektet. Cold calling gir selgeren mye rom for å forhandle tidsplanen eller beste tid for en tilbakeringing. Eiendomsoppringere brukes ofte i kaldt anrop da de oppdager og forhindrer de automatiserte maskinene i å koble seg til salgsagenten.

En salgsoppringer kan:

  • Ringe så mange som 500 kontakter om dagen
  • Øk interaksjonen mellom mennesker
  • Slett en forhåndsinnspilt telefonsvarer
  • Logg samtaler direkte til CRM
  • Utløse utgående samtaler for oppfølging

Chatroboter (ManyChats)

Dette verktøyet har blitt en get-go-løsning for bedrifter som ønsker å skalere og automatisere sine innkommende avtaler. Mange chatbot-leverandører integrerer AI-chatarbeidsflyter for å etterligne menneskelig samtale og øke responstiden i flere kanaler. Chatbots brukes ofte med Facebook messenger, men kan også brukes i en webchat.

En chatrobot kan:

  • Eksportere data gjennom regneark
  • Være koblet til andre applikasjoner
  • Gi diskrete alternativer for utnevnte
  • Svar på vanlige spørsmål om kundeservice

Hvordan vite hvilken teknologi som passer best til dine behov?

Før du hopper og signerer til salgsverktøyene ovenfor, må du først identifisere målene for avtaleinnstillingen. Angi et mål for avtaletypen du vil generere. Se salgstrakten (TOFU, MOFU

og BOFU) og se hvilken del av salgsprosessen du vil forbedre.

Du bør sannsynligvis vurdere ditt nåværende team siden avtaler bare kan utføres av bestemte selgere. Å forfølge en type avtale der teamene dine ikke er opplært, kan definitivt skade salgsberegningene dine.

Innpakning Everything Up

Borte er dagene med
å sette avtaler
i en telefonkiosk med en tykk lærd planlegger. En avtaleinnstilling er en enkel, men kompleks prosess som krever at en selger balanserer menneskelig innsats og maskinautomatisering. Teknologi har kommet langt for å trenge inn i salgsprosessen, og teknologiske løsninger dukker opp overalt for å løse og hjelpe selgere med sine oppgaver. Å velge riktig verktøy fører til bedre produktivitet, effektivitet og generasjoner av avtaleinnstillinger i virksomheten din.

Online scheduling software

Spar teamet ditt tid og penger med Bookafy!

Ved hjelp av online avtaleplanleggingsprogramvare kan du automatisere bestilling, påminnelser, synkronisering til kalendere, hente nettadresser til videomøter og mye mer. Prøv Bookafy gratis i dag!

Anbefalte artikler

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder