BLOG BOOKAFY

Cum să generați întâlniri în mod automat cu instrumentele de vânzări potrivite?

Cum să generați întâlniri în mod automat cu instrumentele de vânzări potrivite? | bookafy

ÎN ACEST POST

Stabilirea unei întâlniri poate părea o simplă invitație la o întâlnire virtuală sau la o discuție de vânzări, dar are un rol mai important decât atât. Este un proces important de call-to-action care ajută la conversia lead-urilor în pâlnia de vânzări. O programare poate varia de la o afacere la alta, dar, de obicei, poate fi vorba de întâlniri programate, discuții despre propuneri sau o simplă demonstrație de produs. Aceste programări sunt, în general, stabilite de o echipă de vânzări cu ajutorul unui apelator telefonic.

Cele mai multe
întâlniri B2B
se fac la telefon, prin programarea factorilor de decizie pentru a discuta propuneri de afaceri și noi oportunități.

Deși programările nu înseamnă o vânzare imediată, ele măresc timpul de conversie al unui lead. Oferă o primă impresie prospectului dumneavoastră că sunteți serios în legătură cu afacerea cu el, adăugând impact eforturilor dumneavoastră de stimulare a contactelor. Setările de programări și tipurile acestora pot fi defalcate în pâlnia de vânzări.

Un exemplu tipic
pâlnie de vânzări
este compus din trei secțiuni. Partea superioară a pâlniei (TOFU) este etapa de conștientizare în care se generează interesul pentru compania dumneavoastră. Mijlocul pâlniei (MOFU) este etapa de interes/decizie în care clienții dvs. potențiali încep să observe produsul sau serviciul dvs. Partea de jos a pâlniei (BOFU) este locul în care are loc acțiunea de cumpărare.

Tipuri de întâlniri pe care trebuie să le cunoașteți

Numiri TOFU

Acest tip de programare este cel în care puteți
găsiți noi clienți potențiali sau potențiali clienți
care doresc să afle mai multe despre compania dumneavoastră. S-ar putea să vă simțiți frustrat în această etapă, deoarece este de obicei plină de neprezentări și de clienți necalificați. Este normal, deoarece această etapă se află în partea de sus și filtrează un număr mare de prospecți și clienți potențiali.

Numiri MOFU

Acest tip de întâlnire vă permite să găsiți prospecți care și-au exprimat interesul și considerația pentru compania dumneavoastră. De obicei, în cadrul acestor întâlniri se găsesc prospecții calificați, deoarece în această etapă aceștia își spun problemele și descoperă opțiuni pentru afacerea lor. Vă puteți confrunta cu multe obiecții și refuzuri, așa că ar fi bine să vă gestionați bine așteptările.

Numiri BOFU

Acest tip de programare este destinat acelor prospecți care doresc să
să se aboneze la produs sau serviciu
și, de obicei, doresc să discute despre personalizare, asistență dedicată și alte SLA-uri. Reprezentantul dumneavoastră de vânzări transmite de obicei întâlnirea unui manager de produs sau de cont pentru a încheia afacerea. Trebuie să acordați prioritate acestui tip de întâlnire și să monitorizați îndeaproape răspunsurile prospecților dumneavoastră.

Multe companii, în special cele B2B, depind încă de campaniile de programare. Progresele tehnologice în materie de software și de sisteme telefonice au permis companiilor să avanseze activitățile de vânzări la nivelul următor. Cu dreptul
instrument de vânzări
, un programator își poate pune în evidență profesionalismul prin reducerea și minimizarea erorilor manuale în datele de programare.

Nu mai există rezervări duble sau întâlniri care se suprapun la o singură dată. De asemenea, aceștia își pot optimiza timpul pentru întâlniri, găsind cea mai bună oră de stabilit, indiferent de fusul orar, deoarece ceasurile persoanei desemnate și ale întreprinderii sunt sincronizate. Următoarea secțiune vă va îndruma cu privire la instrumentele de vânzare de care aveți nevoie pentru a genera mai multe întâlniri.

Instrumente de vânzări potrivite pentru a genera automat întâlniri

Răspunzător automat de e-mail (Clara Labs)

După cum îi spune și numele, acest instrument îi ajută pe vânzători să răspundă zilnic la o mulțime de e-mailuri. Acesta devine asistentul lor personal de e-mail, potrivit pentru întâlnirile TOFU și MOFU. Un instrument AER utilizează un analizator de text pentru a identifica frazele critice cu potențial de interes pe care un om le-ar fi putut trece cu vederea în căsuța de e-mail. Funcția sa de mesaje sugestive și predictive ajută foarte mult
emaileri
răspund rapid și cu precizie contextuală.

Un răspuns automat la e-mail poate:

  • Coordonați o oră de rezervare cu prospectul dvs.
  • Urmăriți un răspuns în timp util
  • Finalizați un timp pentru dvs. și potențialul dvs.
  • Adăugați automat întâlnirile confirmate în calendarul de rezervări

Sistem de rezervare de întâlniri (
Bookafy
)

Acest instrument servește ca o consolă pentru toate programările de pe diferite site-uri web, formulare trimise, programări prin e-mail și chat etc. Puteți încorpora o notificare pop-up prin inserarea ușoară a codului HTML pe orice site web. Puteți crea un mini-site personalizat pentru evenimentele vizate. Ajustările de program sunt ușurate cu ajutorul funcția drag-and-drop în calendar. Funcționează ca o singură aplicație pentru toate tipurile de programări.

Un sistem de programare poate:

  • Programarea automată a ședințelor cu un link unic
  • Autorizarea și procesarea plăților în timpul procesului de rezervare
  • Setați memento-uri automate prin e-mail sau SMS cu privire la rezervare
  • Stabiliți timpi tampon între întâlniri

Aplicație de gestionare a timpului (Aplicație pentru ceasul mondial și de alegere)

Acest instrument îi poate ajuta pe reprezentanții dvs. de vânzări să
să își gestioneze și să își organizeze programul de lucru
. În cazuri precum vânzările la distanță, fusurile orare sunt peste tot și ar putea deveni confuze atât pentru clienți, cât și pentru reprezentanți. Acesta poate identifica cel mai bun moment comun și poate stabili o întâlnire prin e-mail. Vizualizarea mobilă a programării din aplicație este potrivită pentru agenții de vânzări aflați în mișcare. De asemenea, oferă un link de partajare dedicat pentru programările de ultim moment.

O aplicație de gestionare a timpului poate:

  • Determinarea disponibilității reciproce a persoanei numite și a gazdei
  • Partajați URL-ul clientului pentru a găzdui mai mulți participanți
  • Trimiteți invitații de calendar pentru ambele părți
  • Comparați și convertiți diferite fusuri orare geografice

Platforma de mesagerie text (
Mesageria text HubSpot
)

Există multe instrumente de mesagerie text pe piață, dar un lucru care iese în evidență este o platformă de mesagerie text compatibilă cu CRM. Puteți avea control complet asupra interacțiunii și puteți vizualiza întregul context al mesajului. Instrumentul de text CRM vă oferă un avantaj pentru a urmări o întâlnire în timp real și pentru a preveni neprezentările.

O platformă de mesagerie text poate:

  • Setați secvența SMS pentru campaniile SMS
  • Adăugați conținut multimedia bogat, cum ar fi fotografii și GIF-uri, la MMS-urile dvs.
  • Atrageți vizitatori de pe mobil pe site-ul dvs. web
  • Difuzarea SMS/MMS la scară largă cu o fracțiune de cost

Instrument de apelare a vânzărilor (Aloware)

În
generarea de întâlniri de vânzări
, apelarea la rece este în continuare preferabilă, pentru că se ajunge și se obține un răspuns imediat din partea prospectului. Apelarea la rece oferă vânzătorului o marjă de manevră mare pentru a negocia programul sau cel mai bun moment pentru o rechemare. Convorbirile telefonice imobiliare sunt utilizate în mod obișnuit în apelarea la rece, deoarece detectează și împiedică mașinile automate să se conecteze cu agentul de vânzări.

Un dialer de vânzări poate:

  • Formați până la 500 de contacte pe zi
  • Creșterea interacțiunii interumane
  • Lăsați un mesaj vocal preînregistrat
  • Înregistrați apelurile direct în CRM
  • Declanșarea apelurilor de ieșire pentru follow-up-uri

Chatbots (ManyChats)

Acest instrument a devenit o soluție de început pentru întreprinderile care doresc să își extindă și să își automatizeze programările primite. Mulți furnizori de chatboturi integrează fluxuri de lucru de chat cu inteligență artificială pentru a imita conversația umană și pentru a crește timpul de răspuns pe mai multe canale. Chatbots sunt utilizate în mod obișnuit cu Facebook Messenger, dar pot fi folosite și în cadrul unui webchat.

Un chatbot poate:

  • Exportați date prin intermediul foilor de calcul
  • Fiți conectat cu alte aplicații
  • Furnizarea de opțiuni discrete pentru persoanele numite
  • Răspundeți la întrebările frecvente pentru serviciul clienți

Cum să știți ce tehnologie se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră?

Înainte de a trece la instrumentele de vânzare de mai sus, trebuie să identificați mai întâi obiectivele de stabilire a întâlnirilor. Stabiliți un obiectiv pentru tipul de întâlniri pe care doriți să le generați. Faceți referire la pâlnia de vânzări (
TOFU, MOFU și BOFU
) și vedeți ce parte a procesului de vânzare doriți să îmbunătățiți.

Probabil că ar trebui să vă evaluați echipa actuală, deoarece programările pot fi efectuate numai de anumiți vânzători. Urmărirea unui tip de programare în care echipele dvs. nu sunt instruite vă poate afecta cu siguranță indicatorii de vânzări.

Împachetarea tuturor lucrurilor

S-au dus zilele de
stabilirea de întâlniri
într-o cabină telefonică cu un planificator cu piele groasă. Stabilirea unei întâlniri este un proces simplu, dar complex, care necesită ca vânzătorul să echilibreze eforturile umane și automatizarea mașinilor. Tehnologia a parcurs un drum lung pentru a pătrunde în procesul de vânzări, iar soluțiile tehnice apar peste tot pentru a rezolva și a ajuta vânzătorii în îndeplinirea sarcinilor lor. Alegerea instrumentului potrivit duce la o mai bună productivitate, eficiență și generații de setări de întâlniri în afacerea dumneavoastră.

Online scheduling software

Economisiți timp și bani pentru echipa dumneavoastră cu Bookafy!

Cu ajutorul software-ului de programare a întâlnirilor online, puteți automatiza rezervările, memento-urile, sincronizarea cu calendarele, preluarea URL-urilor de întâlniri video și multe altele. Încercați Bookafy gratuit astăzi!

Articole recomandate

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder