BOOKAFY BLOGI

Kuidas kasutada viktoriinide ja hinnangute kasutamist juhtide suurendamiseks?

Quizzes and assessments

KÄESOLEVAGA POSTITATAKSE

Viimastel aastatel on viktoriinid ja hindamised muutunud üha populaarsemaks vahendiks juhtide genereerimiseks. Need on tõhusad külastajate kaasamisel ja nende tähelepanu köitmisel lõbusal ja interaktiivsel viisil, andes samas väärtuslikku teavet nende huvide, eelistuste ja valupunktide kohta.

Pakutavate viktoriinide ja hindamiste abil saavad ettevõtted mitte ainult luua juhtumeid, vaid ka saada sügavamat ülevaadet oma sihtrühmast ning kasutada neid teadmisi personaalsemate ja tõhusamate turundusstrateegiate loomiseks.

Selles artiklis uurime erinevaid viktoriinide ja hinnangute tüüpe, mida saab kasutada juhtide genereerimiseks, ning anname näpunäiteid ja parimaid tavasid tõhusate viktoriinide kujundamiseks ja juhtide kasvatamiseks läbi müügisahvli.

Lisaks juhtide püüdmisele saab viktoriinide ja hindamiste abil suurendada ka brändi tuntust ja kaasatust. Luues jagatavaid viktoriinid ja hinnanguid, mis on sihtrühmale asjakohased ja huvitavad, saavad ettevõtted meelitada laiemat sihtrühma ja suurendada oma haaret.

Viktoriinide ja hindamiste abil saab tooteid ja teenuseid reklaamida, lisades viktoriini tulemustele asjakohaseid pakkumisi või kampaaniaid. Üldiselt on viktoriinid ja hindamised mitmekülgsed ja tõhusad vahendid, mille abil ettevõtted saavad luua kontakti oma sihtrühmaga, luua juhtumeid ning lõppkokkuvõttes suurendada konversioone ja müüki.

Miks on viktoriinid ja hindamised tõhusad Lead Generation?

Viktoriinid ja hindamised on väga tõhusad külastajate kaasamisel ja nende tähelepanu köitmisel. Erinevalt staatilisest sisust, näiteks blogipostitustest või tootelehekülgedest, pakuvad viktoriinid ja hindamised kasutajatele interaktiivset ja meelelahutuslikku kogemust. See muudab külastajad tõenäolisemaks, et nad veedavad teie veebisaidil rohkem aega, mis võib viia teie brändi sügavama mõistmiseni ja potentsiaalselt suurendada tõenäosust, et nad muutuvad klientideks.

Lisaks pakuvad viktoriinid ja hinnangud väärtuslikke teadmisi teie sihtrühma kohta. Küsides küsimusi nende huvide, eelistuste ja valupunktide kohta, saavad ettevõtted oma sihtrühma sügavamalt mõista ning luua personaalsemaid ja tõhusamaid turundusstrateegiaid. Neid teadmisi saab kasutada ka sihipärase sisu ja pakkumiste loomiseks, mis tõenäoliselt kõnetavad külastajaid, suurendades nende muutmise tõenäosust juhtideks ja klientideks.

Lõpuks on viktoriinid ja hinnangud väga hästi jagatavad, mistõttu on külastajatel lihtne jagada oma viktoriini tulemusi oma sõprade ja jälgijatega sotsiaalmeedias. Suust-suhu turundus aitab ettevõtetel jõuda laiema sihtrühmani ja luua rohkem juhtumeid.

Tüübid viktoriinid ja hinnangud Lead Generation

Ettevõtted saavad kasutada erinevaid viktoriinide ja hinnangute tüüpe juhtide genereerimiseks. Siin on viis näidet:

Isiksuse viktoriinid

Isiksuse viktoriinid on populaarne viktoriini tüüp, mis aitab külastajatel enda kohta rohkem teada saada. Vastates küsimustele oma meeldimiste, vastumeelsuste, harjumuste ja eelistuste kohta, saavad külastajad personaliseeritud tulemusi, mis annavad neile rohkem teavet nende isiksusetüübi, väärtuste ja iseloomujoonte kohta. Ettevõtted võivad kasutada isiksuse viktoriinide abil juhtide püüdmiseks, pakkudes sügavamat analüüsi külastaja isiksuse kohta või pakkudes isikupärastatud tootesoovitusi vastavalt tema isiksusetüübile.

Näited

  • “Milline on sinu sisustusstiil?” viktoriin Havenly poolt: See viktoriin küsib küsimusi külastaja sisustus-eelistuste ja -stiili kohta, et aidata neil kindlaks teha oma sisustusstiili. Vastuste põhjal saavad külastajad isiklikke disaininõuandeid ja tootesoovitusi, mis sobivad nende stiiliga.
  • Buzzfeedi viktoriin “Milline telereklaami tegelane oled sina?”: See viktoriin esitab mitmeid küsimusi, mis aitavad külastajatel kindlaks teha, millise telenäitlejaga nad kõige rohkem sarnanevad. Vastuste põhjal saavad külastajad tulemuse, mis ütleb neile, milline tegelane nad on, ning annab teavet nende isiksuse ja iseloomujoonte kohta.
  • National Geographici viktoriin “Mis on sinu vaimne loom?”: See viktoriin küsib küsimusi külastaja isiksuse ja huvide kohta, et aidata neil oma vaimlooma kindlaks teha. Vastuste põhjal saavad külastajad tulemuse, mis ütleb neile, milline loom esindab nende isiksust, ning annab teavet looma omaduste ja iseloomulike tunnuste kohta.

Diagnostilised hinnangud

Diagnostilised hindamised aitavad külastajatel kindlaks teha oma tugevused ja nõrkused konkreetses valdkonnas. Näiteks võiks turundusteenuseid pakkuv ettevõte koostada diagnostilise hinnangu, mis aitab külastajatel hinnata nende praegust turundusstrateegiat ja teha kindlaks valdkonnad, mida on vaja parandada. Pakkudes hindamistulemuste põhjal isikustatud nõuandeid ja soovitusi, saavad ettevõtted püüda juhtumeid ja luua usaldust oma sihtrühmaga.

Näited

  • Mozi hinnang “Kas teie veebisait on SEO-optimeeritud?”: See hinnang aitab külastajatel hinnata oma veebisaidi otsingumootori optimeerimise (SEO) tulemuslikkust. Hindamisel esitatakse küsimusi erinevate SEO-faktorite kohta, näiteks lehekülje optimeerimine ja linkide loomine, ning antakse hinne, mis näitab, kui hästi on veebisait otsingumootorite jaoks optimeeritud.
  • “Mis on sinu nahatüüp?” viktoriin Sephora poolt: See viktoriin aitab külastajatel määrata oma nahatüüpi, küsides küsimusi nende nahaprobleemide ja harjumuste kohta. Vastuste põhjal saavad külastajad personaalsed tootesoovitused, mis vastavad nende nahatüübile ja probleemidele.
  • Trello viktoriin “How Productive Are You?”: See viktoriin aitab külastajatel hinnata oma tootlikkuse harjumusi ja leida valdkondi, mida parandada. Viktoriin esitab küsimusi nende tööharjumuste, ajajuhtimise ja keskendumise kohta ning annab vastuste põhjal personaalseid näpunäiteid ja soovitusi.

Teadmiste testid

Teadmiste testid on viktoriinid, mis hindavad külastaja teadmisi konkreetsest teemast. Näiteks võiks finantsplaneerimisteenuseid pakkuv ettevõte luua teadmiste testi, mis aitab külastajatel hinnata oma teadmisi isiklikest rahandusvaldkondadest. Andes külastajate testitulemustel põhinevaid personaliseeritud soovitusi, saavad ettevõtted püüda juhtumeid ja näidata oma asjatundlikkust teemavaldkonnas.

Näited

  • “Kas sa tead neid hämaramaid Harry Potteri fakte?” Buzzfeedi viktoriin: See viktoriin testib külastajate teadmisi Harry Potteri kohta. Viktoriin esitab rea küsimusi tegelaste, süžeedetailide ja maagiliste olendite kohta ning annab tulemuse, mis näitab, kui paljudele küsimustele külastaja õigesti vastas.
  • “Kui palju sa tegelikult tead kliimamuutustest?” The Guardian’i viktoriin: See viktoriin testib külastajate teadmisi kliimamuutuste teadusest ja poliitikast. Viktoriin esitab küsimusi kasvuhoonegaaside, taastuvenergia ja rahvusvaheliste lepingute kohta ning annab tulemuse, mis näitab, kui palju külastaja teemast teab.
  • “Kas sa oskad neid kuulsaid maale tuvastada?” viktoriin Mental Floss: See viktoriin testib külastajate teadmisi kunstiajaloost. Viktoriin näitab külastajatele mitmeid kuulsaid maale ja palub neil tuvastada kunstnik või pealkiri. Külastajad saavad punktisumma, mis näitab, mitu maali nad õigesti tuvastasid.

Interaktiivsed viktoriinid

Interaktiivsed viktoriinid on viktoriinid, mis sisaldavad multimeediaelemente, nagu pildid, videod ja heli, et muuta viktoriin kaasahaaravamaks ja interaktiivsemaks. Näiteks võiks toiduvalmistamise kursusi pakkuv ettevõte luua interaktiivse viktoriini, mis aitab külastajatel määrata nende toiduvalmistamise stiili nende toidueelistuste põhjal ja pakub personaalseid soovitusi nende huvidele vastavate kursuste kohta.

Näited

  • Lonely Planeti viktoriin “Milline reisija oled?”: See viktoriin aitab külastajatel määrata oma reisistiili, esitades küsimusi nende eelistuste ja huvide kohta. Vastuste põhjal saavad külastajad personaalsed reisisoovitused, mis vastavad nende stiilile ja huvidele.
  • iZotope’i viktoriin “Milline muusik oled sa?”: See viktoriin aitab külastajatel tuvastada oma muusikatootmisstiili, esitades küsimusi nende loomingulise protsessi ja eelistuste kohta. Vastuste põhjal saavad külastajad personaalseid nõuandeid ja soovitusi oma muusikaproduktsiooni oskuste parandamiseks.
  • Petfinderi viktoriin “Millist tüüpi lemmiklooma peaksite hankima?”: See viktoriin aitab külastajatel kindlaks teha, milline lemmiklooma tüüp sobib kõige paremini nende elustiili ja isiksuse jaoks. Viktoriin esitab küsimusi külastaja eluolukorra, aktiivsuse taseme ja eelistuste kohta ning annab personaalsed soovitused lemmikloomatüüpide kohta, mis sobivad tema elustiiliga.

Uuringud

Küsitlused on teatud tüüpi hindamine, mis aitab ettevõtetel koguda teavet oma sihtrühma eelistuste, arvamuste ja käitumise kohta. Sihtotstarbeliste küsimuste esitamise ja tulemuste analüüsimise abil saavad ettevõtted luua sihipärasemaid turunduskampaaniaid ja tootepakkumisi, mis vastavad nende sihtrühma vajadustele ja soovidele.

Näited

  • “Klientide rahulolu uuring” SurveyMonkey poolt: See uuring aitab ettevõtetel koguda klientidelt tagasisidet oma toodete või teenuste kohta. Uuringus esitatakse küsimusi kliendi kogemuse, rahulolu ja arvamuste kohta ning see annab ettevõtetele väärtuslikku teavet parandamist vajavate valdkondade ja klientide rahulolu suurendamise võimaluste kohta.
  • “Töötajate pühendumise uuring”, mille on koostanud Qualtrics: See uuring aitab ettevõtetel mõõta oma töötajate pühendumuse taset ja teha kindlaks valdkonnad, mida tuleks parandada. Uuringus esitatakse küsimusi töötajate tööga rahulolu, motivatsiooni ja suhte kohta oma juhiga ning see annab ettevõtetele teavet selle kohta, kuidas nad saavad parandada oma töökultuuri ja hoida tipptegijaid.
  • “Turu-uuringute uuring” SurveyGizmo poolt: See uuring aitab ettevõtetel koguda andmeid oma sihtturu eelistuste, käitumise ja arvamuste kohta. Uuringus esitatakse küsimusi kliendi demograafiliste andmete, elustiili ja ostuharjumuste kohta ning see annab ettevõtetele ülevaate oma sihtturu vajadustest ja eelistustest.

Kasutades neid erinevaid viktoriinide ja hinnangute liike, saavad ettevõtted kaasata oma veebisaidi külastajaid, luua juhtumeid ja koguda väärtuslikke teadmisi oma sihtrühma kohta. Edu võti on kujundada tõhusad viktoriinid ja hindamised, mis on kaasahaaravad, hõlpsasti täidetavad ja annavad külastajale väärtuslikku teavet. Järgides parimaid tavasid ja kasutades esitatud näiteid, saavad ettevõtted luua viktoriinid ja hindamised, mis meelitavad ja kaasavad oma sihtrühma ning suurendavad lõpuks konversioone ja müüki.

Tõhusate viktoriinide ja hindamiste koostamine

Viktoriinide ja hindamiste koostamisel on oluline silmas pidada, et külastajad saaksid neid hõlpsasti ja ilma suurema vaevata täita. Viktoriin või hindamine peaks olema lihtne ja arusaadav, selged juhised ja küsimused, millele on lihtne vastata. Tõhusate viktoriinide ja hindamiste koostamiseks on oluline arvestada järgmisi parimaid tavasid:

Hoidke see lihtne

Viktoriinid ja hindamised peaksid olema hõlpsasti täidetavad ega tohiks nõuda külastajalt liiga palju aega või pingutust. See tähendab, et küsimused peavad olema lühikesed ja lihtsad ning vältida liiga tehnilist või segadusttekitavat keelt. Näiteks viktoriin, mille eesmärk on aidata külastajatel leida ideaalne treeningkava, võib sisaldada küsimusi nagu “Milline on teie treenituse tase?” ja “Kui palju aega teil on nädalas treenida?”, selle asemel et küsida konkreetsete harjutuste või treeningmeetodite kohta.

Väärtuse pakkumine

Viktoriinid ja hinnangud peaksid pakkuma väärtuslikke teadmisi või soovitusi, mis on külastajale isikupärastatud. See võib tähendada isikustatud tootesoovituste pakkumist, mis põhinevad külastaja vastustel, või nende isiksuse või käitumise tundmaõppimist, mis võiks aidata neil oma elu kuidagi parandada. Näiteks võib moemüügiettevõtte jaoks loodud isiksuseviktoriin pakkuda stiilinõuandeid ja tootesoovitusi vastavalt külastaja isiksusetüübile, näiteks “Sa oled klassikaline minimalist – proovi meie lihtsaid, kuid keerukaid esemeid, et täiendada oma garderoobi”.

Ole kaasav

Viktoriinidel ja hindamistel peaks olema lõbus ja interaktiivne sisu, kaasahaarav visuaal ja selge üleskutse tegutsemiseks. See tähendab, et kasutage pilkupüüdvaid pilte ja graafikat ning veenduge, et viktoriin on kergesti navigeeritav ja arusaadav. Näiteks võib viktoriin, mis on mõeldud külastajate abistamiseks nende ideaalse reisisihtkoha leidmisel, sisaldada pilte erinevatest sihtkohtadest ja iga valiku selget, lühikest kirjeldust.

Pakkuda jagatavaid tulemusi

Viktoriinid ja hindamised peaksid pakkuma jagatavaid tulemusi, mida külastajad saavad sotsiaalmeedias postitada või oma sõpradega jagada. See võib aidata suurendada teie viktoriini ulatust ja luua rohkem juhtumeid. Näiteks võib viktoriin, mis on mõeldud külastajate abistamiseks nende ideaalse töökoha leidmisel, pakkuda jagatavat märki või pilti, mis näitab nende isiksusetüüpi ja kõige sobivamat karjääri, koos lingiga teie veebisaidi viktoriinile.

Järgides neid parimaid tavasid, saate luua viktoriinid ja hindamised, mis on nii tõhusad juhtide genereerimisel kui ka meeldivad külastajatele.

Nurturing Leads koos viktoriini tulemustega

Viktoriini tulemustega seotud kontaktide kasvatamine on oluline samm, et muuta viktoriini läbiviijaid maksvateks klientideks. Kui olete viktoriinide ja hindamistega juhtumeid kogunud, saate saadud teadmisi kasutada, et pakkuda neile personaalsemat kogemust. See tähendab, et kohandage oma sõnumeid, sisu ja pakkumisi vastavalt nende konkreetsetele huvidele ja valupunktidele.

DoFaste’s isiksuse viktoriin on suurepärane näide sellest, kuidas viktoriinide abil saab liiderit luua. Aidates külastajatel määrata oma paastu isiksusetüüpi ja pakkudes kohandatud paastukavasid, suudab DoFasting püüda juhtnööre ja pakkuda isikupärastatud lahendusi, mis vastavad oma sihtrühma vajadustele. Järgides käesolevas artiklis kirjeldatud parimaid tavasid ning kasutades viktoriinidest ja hindamistest kogutud teadmisi, saavad sellised ettevõtted nagu DoFasting luua eduka juhtide loomise strateegia, mis aitab kaasa kasvule ja tuludele.

Kasutage personaliseeritud sõnumeid

Üks võimalus personaliseeritud sõnumite kasutamiseks on lisada viktoriini või hindamise tulemused oma e-kampaaniatesse. Näiteks kui keegi võtab osa nahahoolduse viktoriinist ja tema tulemuseks on kuiv nahk, saate talle saata sihtotstarbelisi e-kirju nõuannete ja tootesoovitustega kuiva naha jaoks. See näitab neile, et te mõistate nende vajadusi ja pakute nende probleemidele individuaalseid lahendusi.

Segmenteerige oma publikut

Teine viis juhtide kasvatamiseks on segmenteerida oma sihtrühma nende viktoriini või hindamise tulemuste põhjal. See võimaldab teil luua igale segmendile suunatud e-posti kampaaniaid või uuesti suunatud reklaame. Näiteks kui keegi teeb fitnessi käsitleva viktoriini ja tulemus on, et ta on huvitatud jõutreeningust, saate talle saata selle teemaga seotud sisu ja pakkumisi.

Kasutage uuesti suunatud reklaami

Uuesti suunatud reklaamid on veel üks tõhus viis, kuidas võtta ühendust viktoriinide tegijatega, kes ei muutunud juhtideks. Näitades neile reklaame, mis on seotud nende viktoriini või hindamise tulemustega, saate neile meelde tuletada oma kaubamärki ja julgustada neid tegutsema. Näiteks kui keegi teeb lemmikloomade hooldamise viktoriini ja selle tulemusel selgub, et ta vajab abi oma koera treenimisel, saate teda uuesti suunata koerte treenimise teenuste või toodete reklaamidega.

Kokkuvõttes nõuab viktoriinide tulemuste kasutamine strateegilist lähenemist, mis võtab arvesse viktoriinidest ja hindamistest saadud teadmisi. Kasutades personaliseeritud sõnumeid, segmenteerimist ja uuesti suunatud reklaame, saate pakkuda oma juhtidele personaalsemat kogemust ja suunata neid läbi müügisahvli.

Kokkuvõte

Kokkuvõttes on viktoriinid ja hindamised väärtuslikud vahendid juhtide genereerimiseks. Pakkudes midagi interaktiivset ja informatiivset, saavad ettevõtted püüda juhtumeid, suhelda külastajatega ja anda teavet oma sihtrühma kohta. Õige kujunduse ja järelmeetmete strateegiate abil võivad viktoriinid ja hindamised aidata ettevõtetel suunata liine läbi müügisahvli ja muuta need klientideks.

Kui kujundate viktoriinide ja hinnangute koostamist juhtimiste genereerimiseks, on oluline meeles pidada, millised viktoriinid sobivad teie sihtrühmale kõige paremini, samuti on oluline meeles pidada parimaid tavasid huvipakkuva ja väärtusliku sisu loomiseks. Järgides neid suuniseid ja kasutades tulemusi oma sõnumite ja sisu isikupärastamiseks, saate luua tõhusa juhtide loomise strateegia, mis aitab teie ettevõttel kasvada.

Online scheduling software

Säästke oma meeskonnale aega ja raha Bookafy abil!

Kasutades veebipõhist kohtumiste planeerimise tarkvara, saate automatiseerida broneerimist, meeldetuletusi, kalendritega sünkroniseerimist, videokohtumiste URL-ide otsimist ja palju muud. Proovi Bookafy't tasuta juba täna!

Soovitatavad artiklid

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder