5 nejlepších aplikací pro plánování zaměstnanců

The 5 best employee scheduling apps

5 nejlepších aplikací pro plánování zaměstnanců

Ať už se jedná o vedení firmy, školy, charitativní organizace nebo jiné organizace, plánování směn, schůzek, roční dovolené a další činnosti jsou pro udržení pořádku klíčové. Po mnoho let se organizace spoléhaly na kalendáře, které se obvykle psaly ručně. I po zavedení podnikových počítačů a systémů se plánování stále potýká s problémy.

S příchodem lepších a pokročilejších technologií se to změnilo a každá úspěšná společnost nebo podnik by měl používat aplikace pro plánování, aby byli jeho zaměstnanci spokojeni a měli ve svých záležitostech pořádek. Pokud jste však dosud nevyužili pohodlí těchto aplikací nebo máte pocit, že váš současný systém nevyhovuje vašim potřebám, potřebujete znát nejlepší aplikace pro plánování pro jakoukoli poptávku.

Na trhu je jich tolik, že je náročné určit, která aplikace pro plánování je pro vaši firmu ta pravá, proto vám přinášíme náš výběr nejlepších aplikací pro plánování zaměstnanců, které vám pomohou udržet čas pod kontrolou a zajistit lepší přehlednost pro všechny zúčastněné.

Výhody aplikací pro plánování zaměstnanců

I když se považujete za nejorganizovanějšího manažera ve firmě, aplikace pro plánování jsou stále klíčové pro obnovení pořádku a udržení dynamiky vaší firmy nebo organizace. Proto je důležité zvážit nejdůležitější výhody investice do nejlepších plánovacích aplikací, abyste pochopili, proč jsou tak důležitým prvkem úspěšného podniku.

Lepší řízení času

Jednou z nejviditelnějších výhod aplikací pro plánování a organizaci je lepší správa času. Pokud vedete hektickou a rušnou firmu nebo jste student, který toho má hodně, je řízení času klíčové pro zavedení výjimečných postupů, které vám umožní dokončit vše, co potřebujete, včas, aniž byste museli spěchat, což by mohlo ovlivnit kvalitu vaší práce.

Pomocí aplikací pro plánování získáte přehlednou a snadno kontextualizovanou představu o svém dni, týdnu a měsíci. Díky tomu můžete určit, kolik času máte na konkrétní úkoly a projekty, což vám umožní udržet tempo, pracovat intenzivněji nebo si dát více na čas, abyste projekt dokončili na nejvyšší úrovni.

Pokud patříte k lidem, kteří tráví příliš mnoho času plánováním, než aby něco dělali, tato výhoda by mohla výrazně zlepšit vaši výkonnost. Protože čas může příliš často působit příliš abstraktně, nejlepší aplikace pro plánování vám umožní lépe vizualizovat váš postup, což vám pomůže řídit každou fázi projektu s přesností a lehkostí.

Pomáhá stanovit priority úkolů a projektů

Kromě správy času pomáhají aplikace pro organizaci a plánování stanovit priority úkolů a projektů. Prokrastinace nebo pouhé vyhýbání se náročnějším a náročnějším povinnostem může vážně zbrzdit pokrok vaší společnosti. Pokud budete příliš dlouho zanedbávat nejdůležitější projekty, protože jsou zastrašující, riskujete, že nedodržíte termíny nebo nesplníte vysoké standardy vaší společnosti.

Kvalitní aplikace pro plánování zaměstnanců umožňuje nastavit priority a seřadit projekty od nejdůležitějších po nejméně důležité nebo naopak. Odtud si můžete jednotlivé úkoly průběžně odškrtávat, což znamená, že nic nezmeškáte a vyhnete se riziku, že složité úkoly necháte na poslední chvíli.

Vaše aplikace pro plánování bude také obsahovat termíny, které vám umožní sledovat projekty pro lepší stanovení priorit. V některých případech můžete mít barevně odlišené systémy, které upozorňují na to, kdy je projekt zpožděný nebo blízko zpoždění. Můžete si vybrat konkrétní barvy (například oranžovou pro téměř zpožděné a červenou pro zpožděné), abyste mohli v případě potřeby upravit zaměření. Pokud potřebujete povzbudit, zvažte přiřazení zelené barvy k dokončeným úkolům, abyste se nezastavili.

Zvyšuje efektivitu

Ať už jste majitel firmy, nebo dobrovolník, který vede organizaci, máte nepochybně spoustu práce. Bez kvalitní aplikace pro plánování je snadné cítit se zahlceni množstvím práce, kterou musíte včas dokončit, zejména pokud se během vaší nepřítomnosti změní situace kvůli žádostem o dovolenou, nemoci nebo nepředvídaným okolnostem.

Právě zde se ty nejlepší organizační aplikace odlišují od běžných alternativ. Umožňují upravovat úkoly, termíny a další věci, ať jste kdekoli, prostřednictvím mobilní aplikace. To znamená, že kvůli aktualizaci systému nemusíte čekat, až se dostanete do kanceláře. Jakmile něco změníte v naší aplikaci, projeví se to i v hlavním systému.

Pokud nemůžete kontaktovat někoho v práci nebo ve své organizaci, je to ideální řešení pro zvýšení efektivity. Minimalizuje prostoje, ušetří členy týmu čekání na odpověď a umožní všem pokračovat v práci bez nutnosti překontrolovat detaily.

Podporuje týmovou práci a spolupráci

Vynikající týmová práce je pro úspěch každé organizace klíčová a kromě cvičení na budování týmu a najímání podobně smýšlejících lidí mohou aplikace pro plánování zaměstnanců výrazně zlepšit týmovou práci a posílit spolupráci, a pomoci tak vaší kanceláři vytvořit produktivní atmosféru.

Namísto zadání jednoho úkolu jednomu zaměstnanci můžete stejný úkol přidělit týmu, který pak může pomocí softwaru spolupracovat, sdílet nápady a upravovat části projektu podle požadavků. Díky tomu se zvýší produktivita a váš tým si upevní důležité pracovní vztahy. Možná dokonce najdete certifikovaný tým snů, který vyniká v oblastech podnikání, které jste nečekali.

Zaměstnanci milují, když jim vedoucí pracovníci co nejvíce usnadňují život a zároveň jim dávají výzvy, a nejlepší aplikace pro plánování zaměstnanců eliminují nepříjemné prostoje a umožňují jim co nejrychleji se dostat do práce se svým projektovým týmem.

5 nejlepších aplikací pro plánování zaměstnanců

Bez ohledu na důvody, proč potřebujete aplikace pro plánování zaměstnanců, zde je pět nejlepších příkladů, které můžete zvážit a transformovat své operace, aby vaše organizace byla efektivnější a úspěšnější.

Bookafy

Bookafy je nejlepší volbou pro podniky a organizace, které vyžadují špičkové plánování zaměstnanců při zachování cenově dostupného modelu předplatného.

Nabízí řadu užitečných funkcí a funguje jako webová platforma, ale také ve verzi pro chytré telefony, která vám umožní provádět úpravy rozvrhu zaměstnanců na cestách. To je rozdíl od mnoha konkurenčních aplikací, které umožňují aktualizovat plány pouze na pracovním počítači.

To však není jediná funkce, která vás potěší. Inteligentní a robustní platforma společnosti Bookafy je vhodná pro všechny typy rezervací, včetně jednorázových schůzek a opakujících se setkání. Můžete se integrovat s oblíbeným konferenčním softwarem (Zoom, Gotomeeting) a můžete využít sedmidenní zkušební verzi, abyste se se vším seznámili, než se zavážete na plný úvazek.

Společnost Bookafy nabízí také telefonické a e-mailové řešení zákaznického servisu, abyste se v případě problému mohli vždy spojit s týmem jejích agentů. Kdykoli zavoláte, budou schopni rychle a efektivně vyřešit vaše problémy a pomohou vám vrátit se k tomu, co umíte nejlépe.

ZoomShift

Pokud hledáte software pro plánování zaměstnanců, je ZoomShift vaším řešením. Díky snadno použitelnému rozhraní pro plánování směn přetažením myší můžete vytvořit rozvrhy během minuty.

Plánovač ZoomShift má přehledná a intuitivní zobrazení, jako jsou členové týmu, umístění, pozice a kalendář. Na základě složitosti podniku mohou majitelé a manažeři podniků vytvářet rozvrhy zjednodušeným způsobem. Umožňuje také majitelům firem efektivně spravovat směny, pracovní výkazy, docházku, placené volno, přesčasy a bezproblémovou komunikaci v jediné aplikaci.

ZoomShift je kompatibilní s webovými i mobilními aplikacemi. Mobilní aplikace umožňuje zaměstnavatelům a zaměstnancům využívat všechny možnosti softwaru na cestách. Zaměstnanci dostávají okamžitá oznámení z aplikace a e-mail o každé aktualizaci směny. Pomáhá zlepšit odpovědnost zaměstnanců, omezit počet chyb, ke kterým nedošlo, a manuálních chyb. Jeho funkce GPS hodin je užitečná pro kontrolu, zda zaměstnanci odcházejí ze správného místa a ve správný čas. Manažeři dostávají upozornění na neplatné časové hodiny.

ZoomShift je určen pro každou malou a střední firmu. Široké uplatnění nachází v restauracích, obchodech, zdravotnictví, pečovatelských domech, u hasičů, ochranky, call center, v pohostinství, stavebnictví, vzdělávacích institucích a v mnoha dalších oborech.

actiPLANS

Pokud hledáte aplikace pro plánování zaměstnanců, které nabízejí širokou škálu intuitivních a uživatelsky přívětivých funkcí, může být actiPLANS ideálním doplňkem pro vaši organizaci. Je ideální pro plánování volna pro dlouhodobé i krátkodobé požadavky, a to v případě, že chcete předejít problémům s kosterní posádkou.

Žádná firma nechce zůstat na holičkách, takže informace o tom, kdo je pryč, kdy je pryč a jak dlouho je pryč, výrazně zlepší organizaci vaší kanceláře nebo firmy. Místo toho, abyste se snažili vyjít se sníženým počtem zaměstnanců, můžete upravit požadavky na projekt a termíny (pokud je to možné), abyste zajistili, že všichni budou připraveni odvést práci správně.

Kromě toho automatické schvalování dovolených zefektivňuje proces, z čehož budou mít zaměstnanci prospěch, protože nebudou muset čekat na schválení, které by mohlo být zahlceno jinými potřebami.

Můžete také využít zůstatek PTO (placeného volna), aby každý přesně věděl, kolik času si ještě může v roce dovolit vzít. To umožní zaměstnancům lépe plánovat dovolenou a sníží riziko chyb v průběhu roku.

ShiftNote

ShiftNote je ideální pro gastronomii a restaurace, stejně jako pro všechny podniky, které se spoléhají na práci na směny, aby udržely pořádek a úspěch. Může jít o maloobchod, ale také o hotely a další pohostinské profese. Bez ohledu na to, jaká je vaše společnost, můžete se spolehnout, že ShiftNote poskytne něco užitečného od vrcholu pyramidy až po její spodní část.

Snadno použitelný plánovač a systém správy volna odstraňují potíže s tím, aby se všichni vešli do týdne, aniž by zasáhli do svého ostatního života (což by mohlo zaměstnance rozrušit a hrozilo by, že nebudete mít dostatek lidí, když je budete potřebovat).

Nabízí také každodenní komunikaci, která vám v případě potřeby umožní provést úpravy rozvrhu. To zajistí lepší evidenci, která umožní sledovat, kolik zaměstnanci odpracovali, a tedy i kolik si vydělali, což udrží vaše účetnictví v dobrém stavu a zabrání přeplácení nebo nedoplácení.

Pokud s aplikacemi pro plánování začínáte a spoléháte se na ručně psané rozvrhy, co si jen pamatujete, ShiftNote nabízí snadnou a filmově přívětivou možnost, a pokud přijímáte nové zaměstnance, jeho funkce pro zaškolení a zapracování umožní každému cítit se jistě od prvního dne v práci.

Lidstvo

Při názvu Humanity byste očekávali, že se bude jednat o možnost, která se zaměřuje spíše na člověka než na zaměstnance, a přesně tak tomu je. Jakkoli je plánování zaměstnanců pro vaši firmu důležité, je také důležité si uvědomit, že mají své vlastní životy.

S Humanity můžete vytvořit pohodlný a vyhovující pracovní rozvrh pro všechny a zohlednit další potřeby, jako je péče o děti, lékařské prohlídky a nezbytné volno, aby byli v kanceláři spokojení, zdraví a motivovaní. Integruje se s vaší stávající platformou, jako je například Oracle, Workday nebo BambooHR , a umožňuje vám upravovat rozvrhy zaměstnanců bez ohledu na to, kde se nacházíte.

Platforma se snadno používá a je přehledná, protože pomocí barevných štítků upozorňuje na to, kdo co v daný den dělá. Existují možnosti bez směn, což vede k 80% snížení chyb při sestavování týdenních nebo měsíčních rozpisů.

Ať už se jedná o nemocnici, školu, restauraci nebo běžnou kancelář, Humanity je jednou z nejlepších možností spolehlivého plánování zaměstnanců a zaručeně zlepší jejich pohodlí. Díky němu můžete zajistit, že už nikdo nezůstane ve tmě nebo nezmešká směnu, což zajistí hladký chod vaší firmy nebo organizace.

Uspořádejte svou organizaci ještě dnes

Každá společnost nebo organizace má jiné specifické potřeby v oblasti plánování, což se odrazí v aplikaci pro plánování, kterou určíte jako nejvhodnější. Ať už si vyberete kteroukoli z nich, můžete si být jisti, že změní vaše postupy. Zaměstnanci tak budou snáze vědět, co a kdy dělají, a zajistí, že váš tým nikdy nezůstane na holičkách kvůli nedostatku zaměstnanců.

Nebude však přínosem jen pro vaše zaměstnance. Vedoucí pracovníci i zákazníci budou mít radost z méně přehledné organizace. S nejlepší aplikací pro plánování můžete poskytovat vysoce kvalitní služby, už nikdy nezmeškat termín a informovat své zákazníky o nejvhodnějším čase návštěvy, abyste jim mohli pomoci překonat případné problémy.

Související příspěvky

Obsah

Obsah

Zahájení rezervace schůzek
s Bookafy zdarma!

Zaregistrujte se ještě dnes a získejte bezplatnou zkušební verzi aplikace Bookafy Pro!

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder