5 najboljih aplikacija za raspoređivanje zaposlenika

The 5 best employee scheduling apps

5 najboljih aplikacija za raspoređivanje zaposlenika

Bilo da vodite tvrtku, školu, dobrotvornu ili bilo koju drugu organizaciju; zakazivanje smjena, sastanaka, godišnjeg odmora i još mnogo toga ključno je za održavanje reda. Dugi niz godina organizacije su se oslanjale na kalendare, obično pisane rukom. Čak i uz uvođenje kompjutorskih računala i sustava, raspoređivanje je i dalje imalo problema.

Pojava bolje, naprednije tehnologije to je promijenila i svaka uspješna tvrtka ili ustanova trebala bi koristiti aplikacije za planiranje kako bi njihovi zaposlenici bili zadovoljni, a njihovi poslovi u redu. No, ako još uvijek niste prihvatili praktičnost ovih aplikacija ili smatrate da vaš trenutni sustav nije prikladan za vaše potrebe, trebate znati koje su najbolje aplikacije za zakazivanje za sve zahtjeve.

S toliko mnogo njih na tržištu, izazovno je odrediti koja je aplikacija za zakazivanje prava za vaše poslovanje, pa evo naših najboljih odabira aplikacija za zakazivanje zaposlenika kako biste upravljali svojim vremenom i uživali u boljoj jasnoći za sve uključene.

Prednosti aplikacija za raspoređivanje zaposlenika

Čak i ako se smatrate najorganiziranijim menadžerom u poslu, aplikacije za zakazivanje i dalje su ključne za ponovno uspostavljanje reda i održavanje zamaha vaše tvrtke ili organizacije. Stoga je ključno razmotriti najvažnije prednosti ulaganja u najbolje aplikacije za zakazivanje kako biste razumjeli zašto su one tako važan element uspješnog poduzeća.

Bolje upravljanje vremenom

Jedna od najočitijih prednosti aplikacija za zakazivanje i organizaciju je poboljšano upravljanje vremenom. Ako vodite užurbani, užurbani posao ili ste student s puno posla, upravljanje vremenom ključno je za uspostavljanje iznimnih praksi koje vam omogućuju da dovršite sve što trebate učiniti na vrijeme, bez potrebe za žurbom, što bi moglo utjecati na kvalitetu vašeg rada.

Korištenjem aplikacija za planiranje dobivate jasnu i kontekstualiziranu ideju o svom danu, tjednu i mjesecu. S ovime možete odrediti koliko vremena imate za određene zadatke i projekte, što vam omogućuje da zadržite zamah, radite više ili se osjećate ugodnije uz odvajanje vremena kako biste osigurali da svoj projekt dovršite prema najvišem standardu.

Ako ste netko tko troši previše vremena na planiranje umjesto na obavljanje, ova bi pogodnost mogla dramatično poboljšati vašu izvedbu. Budući da se vrijeme prečesto može činiti previše apstraktnim, najbolje aplikacije za zakazivanje omogućuju vam da bolje vizualizirate svoj napredak, a to vam pomaže u upravljanju svakom fazom projekta s točnošću i lakoćom.

Pomaže u određivanju prioriteta zadataka i projekata

Osim upravljanja vremenom, aplikacije za organizaciju i raspoređivanje pomažu u određivanju prioriteta zadataka i projekata. Odugovlačenje ili puko izbjegavanje zahtjevnijih i izazovnijih obaveza može ozbiljno omesti napredak vaše tvrtke. Ako predugo zanemarujete najvažnije projekte jer su zastrašujući , riskirate propuštanje rokova ili neispunjavanje visokih standarda vaše tvrtke.

Visokokvalitetna aplikacija za raspoređivanje zaposlenika omogućuje vam postavljanje prioriteta i slaganje projekata od najvažnijeg do najmanje važnog ili obrnuto. Odavde možete označiti svaki zadatak u hodu, što znači da nećete ništa propustiti i da ćete izbjeći rizik da teške zadatke ostavite za posljednji trenutak.

Vaša aplikacija za zakazivanje također će imati rokove koji vam omogućuju praćenje projekata radi boljeg određivanja prioriteta. U nekim slučajevima možete imati sustave označene bojama koji ističu kada projekt kasni ili je blizu toga. Možda ćete moći odabrati određene boje (kao što je narančasta za gotovo kasni rok i crvena za kasni rok) , tako da možete prilagoditi svoj fokus ako je potrebno. Ako vam treba poticaj, razmislite o tome da Green dodijelite dovršenim zadacima kako biste nastavili.

Poboljšava učinkovitost

Bilo da ste vlasnik tvrtke ili volonter koji vodi organizaciju, nedvojbeno imate puno posla. Bez visokokvalitetne aplikacije za zakazivanje, lako se osjećati preopterećeno količinom posla koji morate obaviti na vrijeme, osobito ako se stvari promijene dok ste odsutni zbog zahtjeva za odsustvo, bolesti ili nepredviđenih okolnosti.

Ovdje se najbolje organizacijske aplikacije izdvajaju od svakodnevnih alternativa. Omogućuju vam prilagođavanje zadataka, rokova i još mnogo toga gdje god se nalazili putem mobilne aplikacije. To znači da nikada ne morate čekati da dođete u ured kako biste ažurirali svoj sustav. Nakon što nešto promijenite u našoj aplikaciji, to će se odraziti na glavni sustav.

Ako ne možete kontaktirati nekoga na poslu ili u svojoj organizaciji, ovo je idealno za poboljšanje učinkovitosti. Minimizirat će vrijeme zastoja, poštedjeti članove tima koji čekaju na odgovor i osnažiti svakoga da nastavi s tim bez potrebe za dvostrukom provjerom pojedinosti.

Potiče timski rad i suradnju

Izvrstan timski rad ključan je za uspjeh svake organizacije, a osim vježbi za izgradnju tima i zapošljavanja istomišljenika, aplikacije za raspoređivanje zaposlenika mogu značajno poboljšati timski rad i potaknuti suradnju kako bi vašem uredu pomogle u kultiviranju produktivne atmosfere.

Umjesto da jedan zadatak dodijelite jednom zaposleniku, isti zadatak možete dodijeliti timu koji zatim može koristiti softver za suradnju, razmjenu ideja i uređivanje dijelova projekta u skladu sa zahtjevima. Uz to ćete vidjeti povećanje produktivnosti i svjedočiti tome da vaš tim njeguje važne radne odnose. Možda ćete čak pronaći certificirani Dream Team koji se ističe u područjima poslovanja koja niste očekivali.

Zaposlenici vole kada im starije osoblje čini život što je moguće lakšim, a istovremeno im daje izazov, a najbolje aplikacije za raspoređivanje zaposlenika eliminiraju neugodne zastoje i omogućuju im da što brže dođu do posla sa svojim projektnim timom.

5 najboljih aplikacija za raspoređivanje zaposlenika

Bez obzira na razloge zašto su vam potrebne aplikacije za raspoređivanje zaposlenika, evo pet najboljih primjera koje možete razmotriti i transformirati svoje operacije kako bi vaša organizacija bila učinkovitija i uspješnija.

Bookafy

Bookafy je najbolja opcija za tvrtke i organizacije koje zahtijevaju vrhunsko raspoređivanje zaposlenika, a istovremeno održavaju pristupačan model pretplate.

Može se pohvaliti nizom korisnih značajki, djelujući i kao platforma temeljena na webu, ali također nudi verziju za pametni telefon koja vam omogućuje prilagođavanje rasporeda vaših zaposlenika u pokretu. Ovo je za razliku od mnogih njegovih rivala, koji vam omogućuju samo ažuriranje rasporeda na vašem radnom računalu.

No, ovo nije jedina značajka zbog koje se možete oduševiti. Bookafyjeva inteligentna i robusna platforma prikladna je za sve vrste rezervacija, uključujući jednokratne termine i sastanke koji se ponavljaju. Možete se integrirati sa svima omiljenim konferencijskim softverom ( Zoom , Gotomeeting ) i možete uživati u sedmodnevnom probnom razdoblju kako biste se uhvatili u koštac sa svime prije nego što se posvetite punom radnom vremenu.

Bookafy također nudi rješenja za telefonsku i e-mail službu za korisnike kako bi osigurao da uvijek možete kontaktirati njegov tim agenata ako dođe do problema. Kad god nazovete, oni će moći brzo i učinkovito riješiti vaše probleme kako bi vam pomogli da se vratite raditi ono u čemu ste najbolji.

ZoomShift

ZoomShift je vaše idealno rješenje ako tražite softver za raspoređivanje zaposlenika. Sa sučeljem za raspored pomaka i smjene koje je jednostavno za korištenje, možete izraditi rasporede u roku od jedne minute.

Planer ZoomShift ima uredne i intuitivne prikaze kao što su — član tima, lokacija, pozicija i kalendar. Na temelju složenosti poslovanja, vlasnici poduzeća i menadžeri mogu kreirati rasporede na pojednostavljen način. Također omogućuje vlasnicima tvrtki da učinkovito upravljaju izmjenama smjena, vremenskim tablicama, prisustvom, plaćenim slobodnim satima, prekovremenim radom i besprijekornom komunikacijom u jednoj aplikaciji.

ZoomShift je kompatibilan s web i mobilnim aplikacijama. Mobilna aplikacija omogućuje poslodavcima i zaposlenicima korištenje svih mogućnosti softvera u pokretu. Zaposlenici dobivaju trenutne obavijesti aplikacije i e-poštu za svaku ažuriranu smjenu. Pomaže u poboljšanju odgovornosti zaposlenika, smanjuje nepojavljivanje i ručne pogreške. Njegova značajka GPS sata zgodna je za provjeru mjere li zaposlenici vrijeme dolaska i odlaska s pravog mjesta, u pravo vrijeme. Upravitelji dobivaju upozorenja o neispravnom satu.

ZoomShift je dizajniran za svaku malu i srednju tvrtku. Naširoko ga koriste restorani, trgovci na malo, zdravstvo, starački domovi, vatrogasci, zaštitari, pozivni centri, ugostiteljstvo, građevinarstvo, obrazovni instituti i mnogi drugi.

actiPLANOVI

Ako tražite aplikacije za raspoređivanje zaposlenika koje nude širok raspon intuitivnih značajki jednostavnih za korištenje, actiPLANS bi mogao biti savršen dodatak vašoj organizaciji. Idealan je za planiranje slobodnog vremena za dugoročne i kratkoročne zahtjeve, a idealan je ako želite preduhitriti probleme s kosturom posade.

Niti jedan posao ne želi biti ostavljen na cjedilu, pa će saznanje tko je odsutan, kada je odsutan i koliko dugo odsutan dramatično povećati organizaciju vašeg ureda ili poslovanja. Umjesto da se pokušavate složiti sa smanjenim brojem osoblja, možete prilagoditi projektne zahtjeve i rokove (ako je moguće) kako biste bili sigurni da su svi tu kako bi obavili posao kako treba.

Osim toga, automatsko odobrenje dopusta pojednostavljuje proces, što će koristiti zaposlenicima jer neće morati čekati na odobrenje koje bi moglo biti zatrpano drugim potrebama.

Također možete iskoristiti ravnotežu PTO (plaćenog slobodnog vremena) tako da svatko točno razumije koliko si više vremena može priuštiti za odlazak u godini. To omogućuje osoblju da bolje planira svoje godišnje odmore i smanjit će rizik od pogrešaka tijekom godine.

ShiftNote

ShiftNote je savršen za ugostiteljstvo i restoransku industriju, kao i za sve tvrtke koje se oslanjaju na smjenski rad za održavanje reda i uspjeha. To može uključivati maloprodaju, ali i hotele i druge ugostiteljske profesije. Bez obzira na vašu tvrtku, možete vjerovati ShiftNoteu da će isporučiti nešto korisno od vrha piramide do dna.

Planer jednostavan za korištenje i sustav upravljanja slobodnim vremenom eliminiraju gnjavažu pokušaja da se svi uklope u tjedan bez ometanja ostatka njihovih života (što bi moglo uznemiriti zaposlenike i riskirati da nemaju dovoljno tijela kada ih trebate).

Također nudi dnevnu komunikaciju, što će vam omogućiti da prilagodite raspored ako je potrebno. Ovo osigurava bolju evidenciju koja može pratiti koliko su zaposlenici radili, a time i koliko su zaradili, što će vaše knjige održavati u dobrom stanju i spriječiti pretjerano ili premalo plaćanje.

Ako ste novi u aplikacijama za raspoređivanje i oslanjate se na rukom pisane rasporede otkad pamtite, ShiftNote pruža jednostavnu opciju prilagođenu filmovima, a ako dovodite novo osoblje, njegove značajke obuke i uključivanja omogućuju svima da se osjećaju samouvjereno od svog prvog dana na poslu.

Čovječanstvo

S imenom kao što je Humanity, očekivali biste da je to opcija koja se fokusira na osobu , a ne na zaposlenika, a to je upravo ono što čini. Koliko god je planiranje osoblja važno za vaše poslovanje, također je važno prepoznati da oni moraju živjeti svoje živote.

Uz Humanity možete stvoriti udoban i prikladan raspored rada za sve i uzeti u obzir druge potrebe kao što su briga o djeci, liječnički pregledi i neophodno slobodno vrijeme kako bi bili sretni, zdravi i motivirani u uredu. Integrirat će se s vašom trenutnom platformom kao što su Oracle, Workday ili BambooHR, među ostalima, a to vam omogućuje prilagodbu rasporeda zaposlenika bez obzira gdje se nalazite.

Platforma je jednostavna za korištenje i čitljivost, koristeći oznake označene bojama kako bi se istaknulo tko što radi određenog dana. Postoje opcije za Bez smjene , a to rezultira 80% manje pogrešaka pri izradi tjedne ili mjesečne rotacije.

Bilo da se radi o bolnici, školi, restoranu ili svakodnevnom uredu, Humanity je jedna od najboljih opcija za pouzdano raspoređivanje zaposlenika i zajamčeno poboljšava iskustvo zaposlenika. Uz to, možete osigurati da nitko više nikada ne ostane u neznanju ili da ne propusti smjenu, što vaše poslovanje ili organizaciju održava glatkim.

Organizirajte svoju organizaciju danas

Svaka tvrtka ili organizacija ima različite specifične potrebe za raspoređivanjem, a to će se odraziti na aplikaciju za zakazivanje za koju odlučite da je najbolja za vas. Što god odabrali, možete biti sigurni da će revolucionirati vašu praksu. Olakšat će zaposlenicima da znaju što rade, kada to rade i osigurati da vaš tim nikada ne ostane na cjedilu zbog nedostatka osoblja.

No, to neće koristiti samo vašim zaposlenicima. I stariji članovi osoblja i kupci uživat će u manje pretrpanoj organizaciji. S najboljom aplikacijom za zakazivanje možete pružiti uslugu vrhunske kvalitete, nikada više ne propustiti rok i obavijestiti svoje klijente o najboljem vremenu za posjet kako biste im pomogli u rješavanju problema.

Povezane objave

Sadržaj

Sadržaj

Počnite rezervirati termine
uz Bookafy besplatno!

Prijavite se danas za besplatnu probnu verziju Bookafy Pro!

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder