De 5 bedste apps til planlægning af medarbejdere

The 5 best employee scheduling apps

De 5 bedste apps til planlægning af medarbejdere

Uanset om du driver en virksomhed, skole, velgørenhedsorganisation eller en anden organisation, er det afgørende for at opretholde orden at planlægge vagter, møder, ferie og meget mere. I mange år har organisationer været afhængige af kalendere, som normalt blev skrevet i hånden. Selv med indførelsen af virksomhedens computere og systemer har planlægningen stadig haft sin del af problemer.

Med fremkomsten af bedre og mere avanceret teknologi har dette ændret sig, og enhver succesfuld virksomhed eller institution bør bruge planlægningsapps til at holde deres medarbejdere tilfredse og deres sager i orden. Men hvis du stadig ikke har taget bekvemmeligheden ved disse apps til dig, eller hvis du føler, at dit nuværende system ikke passer til dine behov, skal du kende de bedste planlægningsapps til ethvert behov.

Der er så mange apps på markedet, at det er svært at afgøre, hvilken planlægningsapp der er den rigtige for din virksomhed, så her er vores bedste bud på apps til planlægning af medarbejdere, så du kan holde styr på din tid og få mere klarhed for alle involverede.

Fordele ved apps til planlægning af medarbejdere

Selv om du anser dig selv for at være den mest organiserede leder i branchen, er apps til planlægning stadig afgørende for at genoprette orden og opretholde din virksomheds eller organisations dynamik. Derfor er det vigtigt at overveje de vigtigste fordele ved at investere i de bedste apps til planlægning, så du forstår, hvorfor de er så vigtige for en succesfuld virksomhed.

Bedre tidsstyring

En af de mest indlysende fordele ved apps til planlægning og organisering er forbedret tidsstyring. Hvis du driver en hektisk og travl virksomhed eller er studerende med meget at se til, er tidsstyring afgørende for at etablere en usædvanlig praksis, der gør det muligt for dig at gennemføre alt det, du skal gøre, til tiden, uden at du behøver at skynde dig, hvilket kan påvirke kvaliteten af dit arbejde.

Ved at bruge planlægningsapps får du et klart og letkontekstualiseret overblik over din dag, uge og måned. På den måde kan du bestemme, hvor meget tid du har til specifikke opgaver og projekter, så du kan bevare momentum, arbejde hårdere eller føle dig mere tryg ved at tage dig tid til at sikre, at du gennemfører dit projekt til den højeste standard.

Hvis du er en person, der bruger for meget tid på at planlægge i stedet for at gøre noget, kan denne fordel forbedre din præstation betydeligt. Da tid ofte kan føles for abstrakt, giver de bedste planlægningsapps dig mulighed for at visualisere dine fremskridt bedre, og det hjælper dig med at styre hver fase af projektet med nøjagtighed og lethed.

Hjælper med at prioritere opgaver og projekter

Ud over tidsstyring hjælper apps til organisering og planlægning med at prioritere opgaver og projekter. Udskydelse eller blot at undgå mere krævende og udfordrende ansvarsområder kan være en alvorlig hindring for din virksomheds fremskridt. Hvis du bruger for lang tid på at forsømme de vigtigste projekter, fordi de er skræmmende, risikerer du at overskride deadlines eller ikke at leve op til virksomhedens høje standarder.

En medarbejderplanlægningsapp af høj kvalitet giver dig mulighed for at opstille prioriteter og arrangere projekterne i rækkefølge fra det vigtigste til det mindst vigtige eller omvendt. Herfra kan du krydse hver enkelt opgave af efterhånden, så du ikke går glip af noget, og du undgår risikoen for at glemme vanskelige opgaver til det sidste øjeblik.

Din planlægningsapp vil også indeholde frister, så du kan spore projekter for bedre at kunne prioritere dem. I nogle tilfælde kan du have farvekodede systemer, der fremhæver, hvornår et projekt er forsinket eller tæt på at være forsinket. Du kan muligvis vælge bestemte farver (f.eks. orange for næsten forsinket og rød for forsinket), så du kan justere dit fokus, hvis det er nødvendigt. Hvis du har brug for et boost, kan du overveje at tildele grønt til afsluttede opgaver for at holde dig i gang.

Forbedrer effektiviteten

Uanset om du er virksomhedsejer eller frivillig og leder en organisation, har du uden tvivl meget at lave. Uden en planlægningsapp af høj kvalitet er det nemt at føle sig overvældet af den mængde arbejde, du skal nå at udføre i tide, især hvis tingene ændrer sig, mens du er væk, på grund af ferie, sygdom eller uforudsete omstændigheder.

Det er her, at de bedste organisationsapps skiller sig ud fra de almindelige alternativer. De giver dig mulighed for at justere opgaver, deadlines og meget mere, uanset hvor du er, via en mobilapp. Det betyder, at du aldrig behøver at vente på at komme ind på kontoret for at opdatere dit system. Når du ændrer noget i vores app, vil det blive afspejlet i hovedsystemet.

Hvis du ikke er i stand til at kontakte nogen på arbejdet eller i din organisation, er dette ideelt til at forbedre effektiviteten. Det minimerer nedetiden, sparer teammedlemmer for at vente på et svar og giver alle mulighed for at komme videre uden at skulle dobbelttjekke detaljerne.

Fremmer teamwork og samarbejde

Et godt teamwork er afgørende for enhver organisations succes, og ud over teambuilding-øvelser og ansættelse af ligesindede personer kan apps til planlægning af medarbejdere forbedre teamwork og øge samarbejdet betydeligt, så dit kontor kan skabe en produktiv atmosfære.

I stedet for at tildele en enkelt medarbejder en enkelt opgave, kan du tildele den samme opgave til et team, som derefter kan bruge softwaren til at samarbejde, dele idéer og redigere dele af projektet, så det passer til kravene. På den måde vil du se en stigning i produktiviteten og opleve, at dit team udvikler vigtige arbejdsrelationer. Måske finder du endda et certificeret Dream Team, der udmærker sig inden for områder af virksomheden, som du ikke havde forventet.

Medarbejderne elsker, når ledelsen gør deres liv så nemt som muligt for dem, samtidig med at de stadig får en udfordring, og de bedste apps til planlægning af medarbejdere eliminerer akavet nedetid og giver dem mulighed for at komme i gang med arbejdet så hurtigt som muligt sammen med deres projektteam.

5 bedste apps til planlægning af medarbejdere

Uanset hvorfor du har brug for apps til planlægning af medarbejdere, er her fem af de bedste eksempler, som du kan overveje og ændre dine aktiviteter for at gøre din organisation mere effektiv og succesfuld.

Bookafy

Bookafy er den bedste løsning for virksomheder og organisationer, der har brug for top-of-the-range medarbejderplanlægning, samtidig med at de har en overkommelig abonnementsmodel.

Den kan prale af en række nyttige funktioner, der både fungerer som en webbaseret platform og tilbyder også en smartphone-version, så du kan foretage justeringer af dine medarbejderes skemaer på farten. Dette er i modsætning til mange af konkurrenterne, som kun giver dig mulighed for at opdatere skemaer på din arbejdscomputer.

Det er dog ikke den eneste funktion, der er noget at glæde sig over. Bookafys intelligente og robuste platform er velegnet til alle typer bookinger, herunder engangsbestillinger og tilbagevendende møder. Du kan integrere med alles foretrukne konferencesoftware(Zoom, Gotomeeting), og du kan få en syv-dages prøveperiode, så du kan få styr på det hele, før du beslutter dig for fuld tid.

Bookafy tilbyder også kundeserviceløsninger via telefon og e-mail for at sikre, at du altid kan komme igennem til deres team af agenter, hvis der skulle opstå et problem. Når du ringer, vil de være i stand til at løse dine problemer hurtigt og effektivt, så du kan vende tilbage til det, du er bedst til at gøre.

ZoomShift

ZoomShift er din løsning, hvis du er på udkig efter software til planlægning af medarbejdere. Med en brugervenlig træk-og-slip-grænseflade til vagtplanlægning kan du oprette vagtplaner på et minut.

ZoomShift-skemalægger har pæne og intuitive visninger som f.eks. holdmedlem, placering, position og kalender. Baseret på virksomhedens kompleksitet kan virksomhedsejere og ledere oprette skemaer på en forenklet måde. Det giver også virksomhedsejere mulighed for effektivt at administrere vagtskifte, timesheets, tilstedeværelse, betalt fritid, overarbejde og problemfri kommunikation i en enkelt app.

ZoomShift er kompatibel med både web- og mobilapps. Med mobilappen kan arbejdsgivere og medarbejdere tage alle softwarens funktioner med på farten. Medarbejderne får øjeblikkelige app-meddelelser og e-mails om hver opdatering af vagtskiftet. Det er med til at forbedre medarbejdernes ansvarlighed, reducere antallet af udeblivelser og manuelle fejl. GPS-tidsklokkefunktionen er praktisk til at kontrollere, om medarbejderne stempler ind og ud fra det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Ledere får advarsler om ugyldige tidsure.

ZoomShift er designet til alle små og mellemstore virksomheder. Det er meget udbredt i restauranter, detailhandlere, sundhedssektoren, plejehjem, brandmænd, sikkerhedsvagter, callcentre, hotel- og restaurationsbranchen, byggebranchen, uddannelsesinstitutioner og mange flere.

actiPLANS

Hvis du leder efter apps til medarbejderplanlægning, der tilbyder en bred vifte af intuitive og brugervenlige funktioner, kan actiPLANS være den perfekte tilføjelse til din organisation. Det er ideelt til at planlægge fridage for lang- og kortsigtede krav, og det er ideelt, hvis du ønsker at komme på forkant med problemer med skeletbesætninger.

Ingen virksomhed ønsker at blive efterladt i stikken, så hvis du ved, hvem der er væk, hvornår de er væk, og hvor længe de er væk, vil det dramatisk forbedre din kontor- eller virksomhedsorganisation. I stedet for at forsøge at klare dig med et reduceret antal medarbejdere kan du justere projektkrav og tidsfrister (hvis det er muligt) for at sikre, at alle er til stede for at få arbejdet gjort ordentligt.

Desuden strømliner den automatiske godkendelse af ferie processen, hvilket vil være til gavn for medarbejderne, da de ikke behøver at vente på en godkendelse, som kan være begravet under andre behov.

Du kan også udnytte PTO-saldoen (betalt fritid), så alle ved præcist, hvor meget mere tid de har råd til at tage fri i løbet af året. Det giver personalet mulighed for at planlægge ferierne bedre og mindsker risikoen for fejl i løbet af året.

ShiftNote

ShiftNote er perfekt til catering- og restaurationsbranchen samt til enhver virksomhed, der er afhængig af skifteholdsarbejde for at opretholde orden og succes. Dette kan omfatte detailhandel, men også hoteller og andre hotelbranchen. Uanset hvilken virksomhed du har, kan du stole på, at ShiftNote leverer noget nyttigt fra toppen af pyramiden og ned til bunden.

Den brugervenlige planlægger og det brugervenlige system til administration af afspadsering fjerner besværet med at forsøge at få alle til at passe ind i ugen uden at forstyrre resten af deres liv (hvilket kan gøre medarbejderne oprevet og risikerer, at der ikke er nok folk, når du har brug for dem).

Der er også mulighed for daglig kommunikation, så du kan foretage justeringer i planen, hvis det er nødvendigt. Dette sikrer bedre registreringer, der kan spore, hvor meget medarbejderne har arbejdet, og dermed hvor meget de har tjent, hvilket vil holde dine regnskaber i god stand og forhindre over- eller underbetaling.

Hvis du er ny med apps til planlægning, og du har været afhængig af håndskrevne vagtplaner, så længe du kan huske, er ShiftNote en nem og filmvenlig løsning, og hvis du ansætter nye medarbejdere, kan alle føle sig trygge fra deres første arbejdsdag takket være ShiftNote’s funktioner til uddannelse og indskoling.

Menneskeheden

Med et navn som Humanity forventer man, at det er en mulighed, der fokuserer på personen snarere end på medarbejderen, og det er præcis, hvad den gør. Selv om planlægning af medarbejdere er vigtig for din virksomhed, er det også vigtigt at erkende, at de har deres eget liv at leve.

Med Humanity kan du skabe en behagelig og bekvem arbejdstidsplan for alle og tage hensyn til andre behov som børnepasning, lægeaftaler og vigtige fridage for at holde dem glade, sunde og motiverede på kontoret. Det vil integrere med din nuværende platform som Oracle, Workday eller BambooHR , blandt andre, og det giver dig mulighed for at justere medarbejdernes skemaer, uanset hvor du er.

Platformen er let at bruge og let at læse, og der er farvekodede etiketter til at fremhæve, hvem der laver hvad på en given dag. Der er mulighed for ingen skift, og det resulterer i 80 % færre fejl, når du udarbejder den ugentlige eller månedlige vagtplan.

Uanset om det er på et hospital, en skole, en restaurant eller et almindeligt kontor, er Humanity en af de bedste muligheder for pålidelig medarbejderplanlægning, og det vil med garanti forbedre medarbejdernes oplevelse. Med den kan du sikre, at ingen bliver efterladt i mørke eller går glip af et skift igen, hvilket holder din virksomhed eller organisation i gang.

Organiser din organisation i dag

Hver virksomhed eller organisation har forskellige specifikke behov for planlægning, og dette vil afspejle sig i den planlægningsapp, som du vælger som den bedste for dig. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at det vil revolutionere din praksis. Det vil gøre det lettere for medarbejderne at vide, hvad de laver, hvornår de gør det, og sikre, at dit team aldrig bliver efterladt i stikken på grund af underbemanding.

Det vil dog ikke kun være til gavn for dine medarbejdere. Både ledende medarbejdere og kunder vil nyde godt af en mindre rodet organisation. Med den bedste planlægningsapp kan du levere service af højeste kvalitet, aldrig mere gå glip af en deadline og informere dine kunder om det bedste tidspunkt at besøge dem, så du kan hjælpe dem med at løse eventuelle problemer.

Relaterede indlæg

Indholdsfortegnelse

Indholdsfortegnelse

Begynd at bestille aftaler
med Bookafy gratis!

Tilmeld dig i dag for en gratis prøveperiode med Bookafy Pro!

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder