5 parimat töötajate planeerimise rakendust

The 5 best employee scheduling apps

5 parimat töötajate planeerimise rakendust

Olgu tegemist ettevõtte, kooli, heategevusorganisatsiooni või mis tahes muu organisatsiooni juhtimisega; vahetuste, koosolekute, põhipuhkuse ja muu sellise planeerimine on korra säilitamiseks hädavajalik. Palju aastaid tuginesid organisatsioonid kalendritele, mis olid tavaliselt käsitsi kirjutatud. Isegi pärast ettevõtte arvutite ja süsteemide kasutuselevõttu on ajakava koostamisel ikka veel olnud probleeme.

Parema ja arenenuma tehnoloogia tulek on seda muutnud ning iga edukas ettevõte või asutus peaks kasutama ajakava rakendusi, et hoida oma töötajad õnnelikud ja asjad korras. Aga kui te pole veel nende rakenduste mugavust omaks võtnud või tunnete, et teie praegune süsteem ei sobi teie vajadustele, peate teadma, millised on parimad ajakava rakendused mis tahes nõudluse korral.

Kuna turul on nii palju rakendusi, on keeruline kindlaks teha, milline ajakava rakendus on teie ettevõttele õige, seega on siin meie valitud töötajate ajakava rakendused, et hoida oma aega hallatud ja nautida paremat selgust kõigile asjaosalistele.

Töötajate ajaplaneerimise rakenduste eelised

Isegi kui peate ennast kõige organiseeritumaks juhiks, on ajakava rakendused siiski väga olulised korra taastamiseks ja teie ettevõtte või organisatsiooni hoo säilitamiseks. Seetõttu on väga oluline kaaluda parimatesse ajaplaneerimisrakendustesse investeerimise kõige olulisemaid eeliseid, et mõista, miks need on eduka ettevõtte jaoks nii oluline element.

Parem ajajuhtimine

Üks kõige ilmsematest ajakava- ja organiseerimisrakenduste eelistest on parem ajajuhtimine. Kui teil on kiire ja hõivatud äri või olete üliõpilane, kellel on palju tööd, on ajajuhtimine väga oluline, et kehtestada erakordsed tavad, mis võimaldavad teil lõpetada kõik, mida peate tegema, õigeaegselt, ilma et peaksite kiirustama, mis võib mõjutada teie töö kvaliteeti.

Kasutades ajakava rakendusi, saad selge ja hõlpsasti seostatava ettekujutuse oma päevast, nädalast ja kuust. Selle abil saate kindlaks määrata, kui palju aega teil on konkreetsete ülesannete ja projektide jaoks, mis võimaldab teil säilitada hoogu, töötada rohkem või võtta rohkem aega, et tagada oma projekti kvaliteetne lõpuleviimine.

Kui te olete keegi, kes veedab liiga palju aega planeerimise asemel, võib see eelis teie tulemuslikkust oluliselt parandada. Kuna aeg võib liiga sageli tunduda liiga abstraktsena, võimaldavad parimad ajakava rakendused paremini visualiseerida oma edusamme, mis aitab teil projekti iga etappi täpselt ja lihtsalt hallata.

Aitab seada ülesandeid ja projekte tähtsuse järjekorda

Lisaks ajajuhtimisele aitavad organiseerimise ja ajakava rakendused ülesandeid ja projekte tähtsuse järjekorda seada. Edasilükkamine või lihtsalt nõudlikumate ja keerulisemate kohustuste vältimine võib tõsiselt takistada teie ettevõtte arengut. Kui jätate kõige olulisemad projektid liiga pikalt tähelepanuta, sest need on hirmutavad, siis on oht, et jäete tähtaegadest ilma või ei vasta oma ettevõtte kõrgetele standarditele.

Kvaliteetne töötajate ajakava rakendus võimaldab teil seada prioriteete ja järjestada projektid kõige tähtsamast kõige vähem tähtsamasse või vastupidi. Siit saate iga ülesande jooksvalt ära märkida, mis tähendab, et te ei jäta midagi vahele ja väldite ohtu, et jätate keerulised ülesanded viimasele minutile.

Teie ajaplaneerimisrakenduses on ka tähtajad, mis võimaldavad teil projekte jälgida, et neid paremini prioriseerida. Mõnel juhul võivad teil olla värvikoodidega süsteemid, mis tõstavad esile, kui projekt on üle tähtaja või selle lähedal. Teil on võimalik valida konkreetseid värve (näiteks oranž, kui see on peaaegu ületatud, ja punane, kui see on ületatud), nii et saate vajaduse korral fookust kohandada. Kui vajate hoogu, siis kaaluge, kas teil on vaja rohelist värvi, et täita täidetud ülesandeid, mis hoiavad teid töös.

Parandab tõhusust

Olenemata sellest, kas olete ettevõtte omanik või vabatahtlik, kes juhib organisatsiooni, on teil kahtlemata palju tööd. Ilma kvaliteetse ajakava rakenduseta on lihtne tunda end ülekoormatuna tööde hulgast, mis tuleb õigeaegselt ära teha, eriti kui asjad muutuvad teie äraoleku ajal puhkuse taotluste, haiguse või ettenägematute asjaolude tõttu.

See on koht, kus parimad organisatsioonirakendused eristuvad igapäevastest alternatiividest. Need võimaldavad teil mobiilirakenduse kaudu kohandada ülesandeid, tähtaegu ja muud, kus iganes te ka ei viibiksite. See tähendab, et te ei pea kunagi ootama, kuni te oma süsteemi uuendamiseks kontorisse jõuate. Kui muudate midagi meie rakenduses, kajastub see ka põhisüsteemis.

Kui te ei saa kellegagi tööl või oma organisatsioonis ühendust võtta, on see ideaalne vahend tõhususe parandamiseks. See vähendab tööseisakuid, säästab meeskonnaliikmeid vastuse ootamist ja annab kõigile võimaluse asjaga edasi minna, ilma et nad peaksid üksikasju topelt kontrollima.

Edendab meeskonnatööd ja koostööd

Suurepärane meeskonnatöö on iga organisatsiooni edu seisukohalt ülioluline ning lisaks meeskonnatöö harjutustele ja sarnaselt mõtlevate inimeste palkamisele võivad töötajate tööajakorralduse rakendused märkimisväärselt parandada meeskonnatööd ja edendada koostööd, et aidata teie kontoril luua produktiivset õhkkonda.

Selle asemel, et määrata üks ülesanne ühele töötajale, saate sama ülesande määrata meeskonnale, kes saab tarkvara kasutada koostööks, ideede jagamiseks ja projekti osade muutmiseks vastavalt vajadusele. Selle tulemusel näete, kuidas tootlikkus suureneb, ja näete, kuidas teie meeskond kasvatab olulisi töösuhteid. Võite leida isegi sertifitseeritud Dream Team’i, mis paistab silma valdkondades, mida te ei osanud oodata.

Töötajatele meeldib, kui juhtivtöötajad teevad nende elu võimalikult lihtsaks, pakkudes neile samas väljakutseid, ning parimad töötajate ajakava rakendused kõrvaldavad ebamugavad seisakud ja võimaldavad neil koos oma projektimeeskonnaga võimalikult kiiresti tööle asuda.

5 parimat töötajate ajaplaneerimise rakendust

Olenemata sellest, miks te vajate töötajate ajaplaneerimise rakendusi, on siin viis parimat näidet, mida saate kaaluda ja muuta oma tegevust, et muuta oma organisatsiooni tõhusamaks ja edukamaks.

Bookafy

Bookafy on parim valik ettevõtetele ja organisatsioonidele, kes vajavad tipptasemel töötajate ajaplaneerimist, säilitades samal ajal taskukohase tellimusmudeli.

See pakub hulgaliselt kasulikke funktsioone, tegutsedes nii veebipõhise platvormina kui ka nutitelefoni versioonina, mis võimaldab teil oma töötajate ajakavasid liikvel olles kohandada. See erineb paljudest konkurentidest, mis võimaldavad teil ajakavasid uuendada ainult oma tööarvutis.

See ei ole aga ainus funktsioon, mille üle põnevust tunda. Bookafy intelligentne ja töökindel platvorm sobib igat liiki broneeringute tegemiseks, sealhulgas ühekordsete kohtumiste ja korduvate koosolekute jaoks. Saate integreerida kõigi lemmik konverentsitarkvaraga(Zoom, Gotomeeting) ja saate nautida seitsmepäevast prooviperioodi, et enne täistööajaga pühendumist kõigega tutvuda.

Bookafy pakub ka telefoni- ja e-posti klienditeeninduse lahendusi, et tagada, et saate alati ühendust oma agentide meeskonnaga, kui peaks tekkima mõni probleem. Iga kord, kui helistate, suudavad nad teie probleemid kiiresti ja tõhusalt lahendada, et aidata teil tagasi tegeleda sellega, mida te kõige paremini teete.

ZoomShift

ZoomShift on teie lahendus, kui otsite töötajate tööaja planeerimise tarkvara. Tänu lihtsale ja hõlpsasti kasutatavale lohistamisliidesele saate luua graafikuid ühe minuti jooksul.

ZoomShift’i ajaplaneerijal on kenad ja intuitiivsed vaated, näiteks – meeskonnaliige, asukoht, positsioon ja kalender. Ettevõtte keerukusest lähtuvalt saavad ettevõtte omanikud ja juhid luua ajakavasid lihtsustatud viisil. Samuti annab see ettevõtjatele võimaluse tõhusalt hallata vahetusi, tööajatabelid, kohalolekut, tasustatud vaba aega, ületunde ja sujuvat suhtlust ühes rakenduses.

ZoomShift ühildub nii veebi- kui ka mobiilirakendustega. Mobiilirakendus võimaldab tööandjatel ja töötajatel võtta kõik tarkvara võimalused kasutusele. Töötajad saavad iga vahetuse uuendamise kohta kohese rakenduse teateid ja e-kirju. See aitab parandada töötajate aruandekohustust, vähendada esitamata jätmist ja käsitsi tehtud vigu. Selle GPS-kella funktsioon on kasulik, et kontrollida, kas töötajad on õigest kohast ja õigel ajal sisse- ja väljaregistreerinud. Juhid saavad hoiatusi iga kehtetu ajakella kohta.

ZoomShift on mõeldud igale väikesele ja keskmise suurusega ettevõttele. Seda kasutavad laialdaselt restoranid, jaemüüjad, tervishoiuasutused, hooldekodud, tuletõrjujad, turvamehed, kõnekeskused, hotellindus, ehitus, haridusasutused ja paljud teised.

actiPLANS

Kui otsite töötajate tööajakorralduse rakendusi, mis pakuvad mitmesuguseid intuitiivseid ja kasutajasõbralikke funktsioone, võiks actiPLANS olla teie organisatsiooni jaoks ideaalne täiendus. See on ideaalne pikaajaliste ja lühiajaliste nõudmiste jaoks vaba aja planeerimiseks ning see on ideaalne, kui soovite ette näha luukereiga seotud probleeme.

Ükski ettevõte ei taha jääda hätta, nii et teadmine, kes, millal ja kui kaua on ära, suurendab oluliselt teie kontori või ettevõtte korraldust. Selle asemel, et püüda toime tulla vähendatud töötajate arvuga, saate kohandada projekti nõudmisi ja tähtaegu (kui võimalik), et tagada, et kõik oleksid kohal, et töö saaks õigesti tehtud.

Lisaks sellele lihtsustab automaatne puhkuse heakskiitmine protsessi, mis on kasulik töötajatele, sest nad ei pea ootama heakskiitu, mis võib olla muude vajaduste alla mattunud.

Samuti saate kasutada ära PTO (tasustatud vaba aeg) saldot, nii et igaüks saab täpselt aru, kui palju ta saab endale aasta jooksul veel puhkust lubada. See võimaldab töötajatel oma puhkusi paremini planeerida ja vähendab kogu aasta jooksul tehtavate vigade ohtu.

ShiftNote

ShiftNote sobib ideaalselt toitlustus- ja restoranitööstusele ning kõigile ettevõtetele, mis sõltuvad korra ja edu säilitamiseks vahetustega töölt. See võib hõlmata jaekaubandust, aga ka hotelle ja muid külalislahkuse kutsealasid. Sõltumata sellest, milline on teie ettevõte, võite usaldada, et ShiftNote pakub midagi kasulikku püramiidi tipust alla.

Lihtsalt kasutatav ajakava ja vaba aja haldussüsteem välistavad probleemid, mis on seotud sellega, et püüda kõiki inimesi nädalasse mahutada, ilma et see segaks nende ülejäänud elu (mis võib töötajaid ärritada ja tekitada riski, et teil ei ole piisavalt töötajaid, kui neid vajate).

Samuti pakub see igapäevast suhtlust, mis võimaldab teil vajadusel ajakava kohandada. See tagab parema arvestuse, mille abil saab jälgida, kui palju töötajad on töötanud ja seega kui palju nad on teeninud, mis hoiab teie raamatupidamisarvestuse korras ja hoiab ära üle- või alatasude maksmise.

Kui te ei ole varem kasutanud ajakava rakendusi, kuna olete nii kaua, kui mäletate, toetunud käsitsi kirjutatud tööplaanidele, pakub ShiftNote lihtsat ja filmisõbralikku võimalust, ning kui te võtate tööle uusi töötajaid, võimaldavad selle koolitus- ja sisseelamisfunktsioonid kõigil end kindlalt tunda juba esimesest tööpäevast alates.

Inimkond

Sellise nimega nagu Humanity võiks eeldada, et tegemist on valikuga, mis keskendub pigem inimesele kui töötajale, ja just seda see ka teeb. Nii oluline kui personali tööaja planeerimine on teie ettevõtte jaoks, on ka oluline tunnistada, et neil on oma elu, mida nad peavad elama.

Humanity abil saate luua kõigile mugava ja mugava töögraafiku ning võtta arvesse muid vajadusi, nagu lastehoid, arsti vastuvõtud ja oluline vaba aeg, et hoida nad kontoris õnnelikud, terved ja motiveeritud. See integreerub teie praeguse platvormiga, näiteks Oracle, Workday või BambooHR, ning see võimaldab teil kohandada töötajate tööplaane, olenemata sellest, kus te olete.

Platvormi on lihtne kasutada ja lugeda, kasutades värvikoodiga märgiseid, et tuua esile, kes mida teeb mis tahes päeval. On olemas valik ” No Shift“, mille tulemuseks on 80% vähem vigu nädalase või igakuise töögraafiku koostamisel.

Humanity on üks peamisi võimalusi usaldusväärse tööaja planeerimise jaoks, olgu see siis haiglas, koolis, restoranis või igapäevases kontoris, ja see parandab garanteeritult töötajate kogemust. Selle abil saate tagada, et keegi ei jääks enam kunagi pimedusse ega jätaks vahetust vahele, mis hoiab teie ettevõtte või organisatsiooni sujuvalt toimimas.

Korraldage oma organisatsioon täna

Igal ettevõttel või organisatsioonil on erinevad spetsiifilised ajaplaneerimisvajadused ja see kajastub teie jaoks parima ajaplaneerimisrakenduse leidmisel. Ükskõik millise valiku te ka ei teeks, võite olla kindel, et see muudab teie praktika revolutsiooniliseks. See muudab töötajate jaoks lihtsamaks, et nad teavad, mida ja millal nad teevad, ning tagab, et teie meeskond ei jää kunagi puuduliku personali tõttu hätta.

See ei tule aga ainult teie töötajatele kasuks. Nii juhtivtöötajad kui ka kliendid naudivad vähem segast organisatsiooni. Parima ajaplaneerimisrakendusega saate pakkuda kvaliteetset teenust, ei jää enam kunagi tähtajast ilma ja saate teavitada oma kliente parimast külastusaegadest, et saaksite aidata neil kõikidest probleemidest üle saada.

Seotud ametikohad

Sisukord

Sisukord

Alustage kohtumiste broneerimist
koos Bookafy'ga tasuta!

Registreeru juba täna Bookafy Pro tasuta prooviversiooniks!

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder