5 parasta työntekijän aikataulusovellusta

The 5 best employee scheduling apps

5 parasta työntekijän aikataulusovellusta

Olipa kyseessä sitten yrityksen, koulun, hyväntekeväisyysjärjestön tai muun organisaation johtaminen; työvuorojen, kokousten, vuosilomien ja muiden asioiden aikataulutus on tärkeää järjestyksen ylläpitämiseksi. Monien vuosien ajan organisaatiot luottivat kalentereihin, jotka kirjoitettiin yleensä käsin. Yritysten tietokoneiden ja järjestelmien käyttöönotosta huolimatta aikatauluttamisessa on edelleen ollut ongelmia.

Paremman ja kehittyneemmän teknologian tulo on muuttanut tämän, ja jokaisen menestyvän yrityksen tai laitoksen tulisi käyttää aikataulusovelluksia pitääkseen työntekijänsä tyytyväisinä ja asiansa järjestyksessä. Mutta jos et ole vieläkään omaksunut näiden sovellusten mukavuutta tai jos nykyinen järjestelmäsi ei mielestäsi sovellu tarpeisiisi, sinun on tiedettävä, mitkä ovat parhaat aikataulusovellukset kaikkiin tarpeisiin.

Markkinoilla on niin paljon sovelluksia, että on haastavaa päättää, mikä aikataulusovellus sopii yrityksellesi, joten tässä ovat parhaimmat valikoimamme työntekijöiden aikataulusovelluksista, joiden avulla voit hallita aikaasi ja nauttia paremmasta selkeydestä kaikille osapuolille.

Työntekijöiden aikataulusovellusten edut

Vaikka pitäisitkin itseäsi alan organisoivimpana johtajana, aikataulusovellukset ovat silti ratkaisevan tärkeitä järjestyksen palauttamisessa ja yrityksesi tai organisaatiosi vauhdin ylläpitämisessä. Siksi on tärkeää pohtia tärkeimpiä hyötyjä, joita parhaimpiin aikataulusovelluksiin sijoittaminen tuo, jotta ymmärrät, miksi ne ovat niin tärkeä osa menestyvää yritystä.

Parempi ajanhallinta

Yksi aikataulutus- ja organisointisovellusten ilmeisimmistä hyödyistä on parempi ajanhallinta. Jos sinulla on kiireinen ja kiireinen yritys tai olet opiskelija, jolla on paljon tekemistä, ajanhallinta on ratkaisevan tärkeää, jotta voit luoda poikkeuksellisia käytäntöjä, joiden avulla saat kaiken tarvittavan valmiiksi ajoissa ilman kiirettä, joka voisi vaikuttaa työsi laatuun.

Käyttämällä aikataulusovelluksia saat selkeän ja helposti hahmotettavan käsityksen päivästäsi, viikostasi ja kuukaudestasi. Tämän avulla voit määrittää, kuinka paljon aikaa sinulla on tiettyihin tehtäviin ja projekteihin, jolloin voit ylläpitää vauhtia, työskennellä kovemmin tai ottaa mieluummin aikaa varmistaaksesi, että saat projektin valmiiksi mahdollisimman laadukkaasti.

Jos vietät liikaa aikaa suunnitteluun tekemisen sijaan, tämä etu voi parantaa suorituskykyäsi huomattavasti. Koska aika voi tuntua liian usein liian abstraktilta, parhaiden aikataulusovellusten avulla voit visualisoida edistymistäsi paremmin, ja tämä auttaa sinua hallitsemaan projektin jokaista vaihetta tarkasti ja helposti.

Auttaa priorisoimaan tehtäviä ja projekteja

Ajanhallinnan lisäksi organisointi- ja aikataulusovellukset auttavat priorisoimaan tehtäviä ja projekteja. Viivyttely tai vain vaativampien ja haastavampien tehtävien välttely voi haitata vakavasti yrityksesi edistymistä. Jos laiminlyöt liian kauan tärkeimpiä projekteja, koska ne ovat pelottavia, vaarana on, että myöhästyt määräajoista tai et täytä yrityksesi korkeita standardeja.

Laadukkaan työntekijän aikataulusovelluksen avulla voit asettaa prioriteetit ja järjestää projektit tärkeimmästä tärkeimpään tai päinvastoin. Tästä voit rastittaa jokaisen tehtävän sitä mukaa kuin etenet, joten et jätä mitään tekemättä ja vältät riskin, että jätät vaikeat tehtävät viime hetkeen.

Aikataulusovelluksessa on myös määräajat, joiden avulla voit seurata projekteja ja priorisoida ne paremmin. Joissakin tapauksissa sinulla voi olla värikoodattuja järjestelmiä, jotka korostavat, milloin projekti on myöhässä tai lähellä myöhästymistä. Voit ehkä valita tietyt värit (esimerkiksi oranssi lähellä myöhästymistä ja punainen myöhästymistä), jotta voit tarvittaessa säätää tarkennusta. Jos kaipaat vauhtia, harkitse Vihreän osoittamista suoritetuille tehtäville, jotta pysyt liikkeellä.

Parantaa tehokkuutta

Olitpa sitten yrityksen omistaja tai vapaaehtoistyöntekijä, joka johtaa järjestöä, sinulla on epäilemättä paljon tekemistä. Ilman laadukasta aikataulusovellusta on helppo tuntea, että työmäärä, joka sinun on saatava valmiiksi ajoissa, on liian suuri, varsinkin jos asiat muuttuvat poissa ollessasi lomapyyntöjen, sairauden tai odottamattomien olosuhteiden vuoksi.

Tässä hienoimmat organisaatiosovellukset erottuvat arkisista vaihtoehdoista. Niiden avulla voit mukauttaa tehtäviä, määräaikoja ja muita asioita mobiilisovelluksen avulla missä tahansa oletkin. Näin sinun ei tarvitse koskaan odottaa, että pääset toimistoon päivittämään järjestelmääsi. Kun muutat jotain sovelluksessamme, se näkyy pääjärjestelmässä.

Jos et voi ottaa yhteyttä johonkin työpaikallasi tai organisaatiossasi työskentelevään henkilöön, tämä on ihanteellinen tapa parantaa tehokkuutta. Se minimoi käyttökatkokset, säästää tiimin jäsenet vastauksen odottamiselta ja antaa kaikille mahdollisuuden jatkaa työtä ilman, että yksityiskohtia tarvitsee tarkistaa uudelleen.

Edistää tiimityötä ja yhteistyötä

Erinomainen tiimityöskentely on ratkaisevan tärkeää minkä tahansa organisaation menestyksen kannalta, ja tiiminrakennusharjoitusten ja samanhenkisten henkilöiden palkkaamisen lisäksi työntekijöiden aikataulusovellukset voivat merkittävästi parantaa tiimityötä ja lisätä yhteistyötä, jotta toimistossasi vallitsee tuottava ilmapiiri.

Sen sijaan, että osoittaisit yksittäisen tehtävän yhdelle työntekijälle, voit antaa saman tehtävän tiimille, joka voi sitten käyttää ohjelmistoa yhteistyöhön, ideoiden jakamiseen ja projektin osien muokkaamiseen vaatimusten mukaan. Tämän ansiosta tuottavuus paranee ja tiimisi voi kehittää tärkeitä työsuhteita. Saatat jopa löytää sertifioidun Dream Team -tiimin, joka toimii erinomaisesti sellaisilla liiketoiminnan osa-alueilla, joita et osannut odottaa.

Työntekijät rakastavat sitä, kun ylempi johto tekee heidän elämästään mahdollisimman helppoa, mutta antaa heille silti haasteita, ja parhaat työntekijöiden aikataulusovellukset poistavat hankalat seisokkiajat ja antavat heille mahdollisuuden päästä mahdollisimman nopeasti töihin projektiryhmänsä kanssa.

5 parasta työntekijän aikataulusovellusta

Riippumatta siitä, miksi tarvitset työntekijöiden aikataulusovelluksia, tässä on viisi parasta esimerkkiä, joita voit harkita ja muuttaa toimintojasi, jotta organisaatiosi olisi tehokkaampi ja menestyksekkäämpi.

Bookafy

Bookafy on paras vaihtoehto yrityksille ja organisaatioille, jotka vaativat huippuluokan työntekijöiden aikataulutusta ja säilyttävät samalla edullisen tilausmallin.

Se tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, sillä se toimii sekä verkkopohjaisena alustana että älypuhelinversiona, jonka avulla voit tehdä muutoksia työntekijöidesi aikatauluihin tien päällä. Toisin kuin monet sen kilpailijoista, joiden avulla voit päivittää aikatauluja vain työpaikkatietokoneellasi.

Tämä ei kuitenkaan ole ainoa ominaisuus, josta voi olla innoissaan. Bookafyn älykäs ja vankka alusta soveltuu kaikenlaisiin varauksiin, kuten kertaluonteisiin tapaamisiin ja toistuviin kokouksiin. Voit integroitua kaikkien suosikkikonferenssiohjelmistoihin(Zoom, Gotomeeting), ja voit käyttää seitsemän päivän kokeilujaksoa, jotta voit tutustua kaikkeen ennen kuin sitoudut täysipäiväisesti.

Bookafy tarjoaa myös puhelin- ja sähköpostipalveluratkaisuja, joilla varmistetaan, että saat aina yhteyden asiamiesten tiimiin, jos jokin ongelma ilmenee. Aina kun soitat, he pystyvät ratkaisemaan ongelmasi nopeasti ja tehokkaasti, jotta voit palata tekemään sitä, mitä teet parhaiten.

ZoomShift

ZoomShift on oikea ratkaisu, jos etsit työntekijöiden aikataulutusohjelmistoa. Helppokäyttöisen vedä ja pudota -käyttöliittymän avulla voit luoda aikatauluja minuutissa.

ZoomShift-aikataulussa on siistit ja intuitiiviset näkymät, kuten tiimin jäsen, sijainti, asema ja kalenteri. Yritysten omistajat ja johtajat voivat luoda aikatauluja yksinkertaistetusti liiketoiminnan monimutkaisuuden perusteella. Se antaa myös yritysten omistajille mahdollisuuden hallita tehokkaasti työvuorojen vaihtoja, työaikatauluja, läsnäoloa, palkallisia vapaita, ylityötunteja ja saumatonta viestintää yhdellä sovelluksella.

ZoomShift on yhteensopiva sekä verkko- että mobiilisovellusten kanssa. Mobiilisovelluksen avulla työnantajat ja työntekijät voivat ottaa kaikki ohjelmiston ominaisuudet käyttöönsä matkalla. Työntekijät saavat välittömästi sovelluksen ilmoitukset ja sähköpostin jokaisesta työvuoropäivityksestä. Se auttaa parantamaan työntekijöiden vastuullisuutta, vähentämään esiintymättömyyttä ja manuaalisia virheitä. Sen GPS-aikakello-ominaisuus on kätevä, kun tarkistat, että työntekijät kirjautuvat ulos oikeasta paikasta oikeaan aikaan. Esimiehet saavat hälytyksiä kaikista virheellisistä aikakelloista.

ZoomShift on suunniteltu jokaista pientä ja keskisuurta yritystä varten. Sitä käytetään laajalti ravintoloissa, vähittäiskauppiaissa, terveydenhuollossa, hoitokodeissa, palomiehissä, vartijoissa, puhelinkeskuksissa, vieraanvaraisuudessa, rakentamisessa, oppilaitoksissa ja monissa muissa.

actiPLANS

Jos etsit työntekijöiden aikataulusovelluksia, jotka tarjoavat laajan valikoiman intuitiivisia ja käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, actiPLANS voi olla täydellinen lisä organisaatiollesi. Se sopii erinomaisesti vapaapäivien suunnitteluun pitkän ja lyhyen aikavälin vaatimusten varalta, ja tämä on ihanteellista, jos haluat päästä eteenpäin luurankomiehistöä koskevissa kysymyksissä.

Yksikään yritys ei halua jäädä pulaan, joten tieto siitä, kuka on poissa, milloin hän on poissa ja kuinka kauan hän on poissa, parantaa huomattavasti toimistosi tai yrityksesi organisaatiota. Sen sijaan, että yrittäisit tulla toimeen vähentyneellä henkilöstömäärällä, voit mukauttaa projektivaatimuksia ja määräaikoja (jos mahdollista) varmistaaksesi, että kaikki ovat paikalla ja tekevät työnsä oikein.

Tämän lisäksi automaattinen lomien hyväksyntä sujuvoittaa prosessia, mikä hyödyttää työntekijöitä, koska heidän ei tarvitse odottaa hyväksyntää, joka voi jäädä muiden tarpeiden alle.

Voit myös hyödyntää PTO-saldoa (palkallista vapaa-aikaa), jotta jokainen ymmärtää tarkalleen, kuinka paljon enemmän aikaa hänellä on varaa ottaa vapaaksi vuoden aikana. Näin henkilökunta voi suunnitella lomansa paremmin ja vähentää virheiden riskiä koko vuoden aikana.

ShiftNote

ShiftNote sopii täydellisesti catering- ja ravintola-aloille sekä kaikille yrityksille, jotka luottavat vuorotyöhön järjestyksen ja menestyksen ylläpitämiseksi. Tämä voi koskea vähittäiskauppaa, mutta myös hotelleja ja muita majoitus- ja ravitsemisalan ammatteja. Yrityksestäsi riippumatta voit luottaa siihen, että ShiftNote tarjoaa jotain hyödyllistä pyramidin huipulta alaspäin.

Helppokäyttöinen aikataulutusohjelma ja vapaiden hallintajärjestelmä poistavat ongelman, joka aiheutuu siitä, että kaikkien työntekijöiden on yritettävä sovittaa työaikansa viikolle häiritsemättä heidän muuta elämäänsä (mikä voi järkyttää työntekijöitä ja aiheuttaa riskin siitä, että työntekijöitä ei ole riittävästi silloin, kun heitä tarvitaan).

Se tarjoaa myös päivittäisen yhteydenpidon, jonka avulla voit tarvittaessa tehdä muutoksia aikatauluun. Näin varmistetaan parempi kirjanpito, jonka avulla voidaan seurata, kuinka paljon työntekijät ovat työskennelleet ja kuinka paljon he ovat ansainneet, mikä pitää kirjanpitosi kunnossa ja estää yli- tai alipalkkauksen.

Jos aikataulusovellukset ovat sinulle uusia ja olet käyttänyt käsinkirjoitettuja työvuorolistoja niin kauan kuin muistat, ShiftNote tarjoaa helpon, elokuvaystävällisen vaihtoehdon, ja jos olet ottamassa uutta henkilöstöä, sen koulutus- ja perehdytysominaisuudet antavat kaikille mahdollisuuden tuntea olonsa varmaksi heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien.

Ihmiskunta

Humanityn nimestä voisi päätellä, että se on vaihtoehto, jossa keskitytään ihmiseen eikä työntekijään, ja juuri niin se tekeekin. Niin tärkeää kuin aikataulutus onkin yrityksellesi, on myös tärkeää tunnustaa, että henkilöstöllä on oma elämänsä.

Humanityn avulla voit luoda kaikille mukavan ja kätevän työaikataulun ja ottaa huomioon muut tarpeet, kuten lastenhoidon, lääkärikäynnit ja tärkeät vapaat, jotta työntekijät pysyvät toimistossa tyytyväisinä, terveinä ja motivoituneina. Se integroituu nykyiseen alustaan, kuten Oracleen, Workdayyn tai BambooHR:ään , ja sen avulla voit mukauttaa työntekijöiden aikatauluja riippumatta siitä, missä olet.

Alusta on helppokäyttöinen ja helppolukuinen, ja värikoodattujen merkintöjen avulla voidaan korostaa, kuka tekee mitäkin tiettynä päivänä. Vaihtoehtoina on Ei työvuoroa, ja tämä vähentää virheitä 80 prosenttia viikoittaisen tai kuukausittaisen työvuoroluettelon laatimisessa.

Olipa kyseessä sairaala, koulu, ravintola tai jokapäiväinen toimisto, Humanity on yksi tärkeimmistä vaihtoehdoista luotettavan aikataulutuksen laatimiseen, ja se parantaa taatusti työntekijöiden kokemusta. Sen avulla voit varmistaa, että kukaan ei enää koskaan jää pimentoon tai myöhästy työvuorosta, mikä pitää yrityksesi tai organisaatiosi sujuvana.

Järjestä organisaatiosi tänään

Jokaisella yrityksellä tai organisaatiolla on erilaiset erityiset aikataulutustarpeet, ja tämä heijastuu siihen, mikä aikataulusovellus on sinulle paras. Kumman tahansa valitsetkin, voit luottaa siihen, että se mullistaa käytäntösi. Sen avulla työntekijöiden on helpompi tietää, mitä he tekevät, milloin he tekevät sitä, ja varmistaa, ettei tiimiäsi koskaan jätetä pulaan vajaamiehityksen vuoksi.

Se ei kuitenkaan hyödytä vain työntekijöitäsi. Sekä ylemmät toimihenkilöt että asiakkaat nauttivat vähemmän sekavasta organisaatiosta. Parhaan aikataulusovelluksen avulla voit tarjota laadukasta palvelua, et myöhästy enää koskaan määräajasta ja voit ilmoittaa asiakkaillesi parhaan vierailuajan, jotta voit auttaa heitä selviytymään kaikista ongelmista.

Aiheeseen liittyvät viestit

Sisällysluettelo

Sisällysluettelo

Aloita tapaamisten varaaminen
Bookafyn kanssa ilmaiseksi!

Rekisteröidy tänään Bookafy Pron ilmaiseen kokeiluversioon!

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder