Az 5 legjobb munkavállalói időbeosztó alkalmazás

The 5 best employee scheduling apps

Az 5 legjobb munkavállalói időbeosztó alkalmazás

Legyen szó vállalkozásról, iskoláról, jótékonysági szervezetről vagy bármely más szervezetről; a műszakok, értekezletek, éves szabadságok és egyéb dolgok ütemezése elengedhetetlen a rend fenntartásához. Sok éven át a szervezetek a naptárakra támaszkodtak, amelyeket általában kézzel írtak. Még a vállalati számítógépek és rendszerek bevezetése után is akadtak problémák az ütemezéssel kapcsolatban.

A jobb, fejlettebb technológia megjelenése megváltoztatta ezt, és minden sikeres vállalatnak vagy létesítménynek használnia kell az időbeosztási alkalmazásokat, hogy az alkalmazottai elégedettek és az ügyei rendben legyenek. De ha még mindig nem fogadta el ezeknek az alkalmazásoknak a kényelmét, vagy úgy érzi, hogy a jelenlegi rendszere nem felel meg az igényeinek, akkor ismernie kell a legjobb ütemező alkalmazásokat minden igényhez.

Mivel olyan sok van a piacon, kihívást jelent annak meghatározása, hogy melyik ütemezési alkalmazás a megfelelő az Ön vállalkozásának, ezért itt vannak a legjobb választásaink az alkalmazottak ütemezési alkalmazásai közül, hogy az idő kezelése és a jobb áttekinthetőség minden érintett számára biztosított legyen.

A munkavállalói időbeosztási alkalmazások előnyei

Még akkor is, ha Ön tartja magát a legszervezettebb menedzsernek, az időbeosztó alkalmazások akkor is kulcsfontosságúak a rend helyreállításához és a vállalat vagy szervezet lendületének fenntartásához. Ezért fontos, hogy megvizsgálja a legjobb ütemező alkalmazásokba való befektetés legfontosabb előnyeit, hogy megértse, miért olyan fontos elemei egy sikeres vállalkozásnak.

Jobb időbeosztás

Az ütemezési és szervezési alkalmazások egyik legnyilvánvalóbb előnye a jobb időgazdálkodás. Ha hektikus, elfoglalt vállalkozást vezet, vagy diákként sok a dolga, az időgazdálkodás kulcsfontosságú olyan kivételes gyakorlatok kialakításához, amelyek lehetővé teszik, hogy mindent időben elvégezzen, amit el kell végeznie, anélkül, hogy sietnie kellene, ami befolyásolná a munka minőségét.

Az időbeosztó alkalmazások használatával világos és könnyen kontextusba helyezhető képet kaphatsz a napodról, a hetedről és a hónapodról. Ennek segítségével meghatározhatja, hogy mennyi ideje van az egyes feladatokra és projektekre, ami lehetővé teszi, hogy fenntartsa a lendületet, keményebben dolgozzon, vagy nyugodtabban szánjon időt arra, hogy a projektet a legmagasabb színvonalon fejezze be.

Ha Ön olyan ember, aki túl sok időt tölt tervezéssel ahelyett, hogy tenné, akkor ez az előny jelentősen javíthatja a teljesítményét. Mivel az időt túl gyakran túlságosan elvontnak érezheti, a legjobb ütemezési alkalmazások lehetővé teszik, hogy jobban szemléltesse a haladást, és ez segít abban, hogy a projekt minden egyes szakaszát pontosan és könnyedén kezelje.

Segít a feladatok és projektek rangsorolásában

Az időgazdálkodás mellett a szervezési és ütemezési alkalmazások segítenek a feladatok és projektek rangsorolásában. A halogatás, vagy pusztán a nagyobb kihívást jelentő feladatok elkerülése komolyan hátráltathatja a vállalat fejlődését. Ha túl sokáig hanyagolja a legfontosabb projekteket, mert azok félelmetesek, akkor azt kockáztatja, hogy lemarad a határidőkről, vagy nem felel meg a vállalat magas szintű elvárásainak.

Egy kiváló minőségű alkalmazotti időbeosztó alkalmazás lehetővé teszi a prioritások beállítását és a projektek sorrendbe állítását a legfontosabbtól a legkevésbé fontosig, vagy fordítva. Innen minden egyes feladatot menet közben kipipálhat, ami azt jelenti, hogy semmit sem fog kihagyni, és elkerülheti annak kockázatát, hogy a nehéz feladatokat az utolsó pillanatra hagyja.

Az ütemező alkalmazás határidőkkel is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a projektek nyomon követését a jobb rangsorolás érdekében. Bizonyos esetekben színkódolt rendszereket használhat, amelyek kiemelik, ha egy projekt késedelmes vagy közel van a késedelemhez. Lehetséges, hogy bizonyos színeket is ki tud választani (például narancssárga a közel késedelmes és piros a késedelmes), így szükség esetén beállíthatja a fókuszt. Ha szükséged van egy kis lendületre, fontold meg, hogy a befejezett feladatokhoz Zöldet rendelsz, hogy tovább tudj lépni.

Javítja a hatékonyságot

Akár vállalkozás tulajdonosa, akár egy szervezetet vezető önkéntes, kétségtelenül sok dolga van. Egy kiváló minőségű ütemező alkalmazás nélkül könnyen úgy érezheti, hogy túlterheli a munka mennyisége, amelyet időben el kell végeznie, különösen, ha a dolgok megváltoznak távolléte alatt szabadságkérelmek, betegség vagy előre nem látható körülmények miatt.

Ez az, ahol a legjobb szervezeti alkalmazások kiemelkednek a mindennapi alternatívák közül. Lehetővé teszik, hogy egy mobilalkalmazáson keresztül bárhol módosíthassa a feladatokat, határidőket és egyebeket. Ez azt jelenti, hogy soha nem kell várnia arra, hogy bejusson az irodába a rendszer frissítéséhez. Ha valamit megváltoztat az alkalmazásunkon, az a fő rendszerben is megjelenik.

Ha nem tud kapcsolatba lépni valakivel a munkahelyén vagy a szervezetében, ez ideális a hatékonyság javítására. Ez minimálisra csökkenti az állásidőt, megkíméli a csapattagokat a válaszra való várakozástól, és lehetővé teszi, hogy mindenki továbblépjen anélkül, hogy a részleteket kétszer is ellenőrizni kellene.

Elősegíti a csapatmunkát és az együttműködést

A kiváló csapatmunka minden szervezet sikeréhez elengedhetetlen, és a csapatépítő gyakorlatok és a hasonló gondolkodású egyének felvétele mellett a munkatársak időbeosztását segítő alkalmazások jelentősen javíthatják a csapatmunkát és fokozhatják az együttműködést, hogy irodájában produktív légkör alakuljon ki.

Ahelyett, hogy egyetlen feladatot bízna egyetlen alkalmazottra, ugyanazt a feladatot egy csapatra is kioszthatja, amely aztán a szoftver segítségével együttműködhet, megoszthatja ötleteit, és a projekt egyes részeit az igényeknek megfelelően szerkesztheti. Ennek köszönhetően megnő a termelékenység, és tanúja lehet annak, hogy csapata fontos munkakapcsolatokat alakít ki. Még az is előfordulhat, hogy olyan hitelesített Dream Teamet talál, amely az üzlet olyan területein is kiemelkedő teljesítményt nyújt, amelyekre nem számított.

Az alkalmazottak szeretik, ha a vezető munkatársak a lehető legkönnyebbé teszik az életüket, miközben kihívást jelentenek számukra, és a legjobb alkalmazotti időbeosztási alkalmazások kiküszöbölik a kínos állásidőt, és lehetővé teszik számukra, hogy a lehető leggyorsabban munkába álljanak a projektcsapatukkal.

Az 5 legjobb alkalmazotti időbeosztási alkalmazás

Nem számít, hogy miért van szüksége a munkavállalói időbeosztási alkalmazásokra, itt van öt legjobb példa, amelyet érdemes megfontolnia, és átalakítania a működését, hogy szervezetét hatékonyabbá és sikeresebbé tegye.

Bookafy

A Bookafy a legjobb megoldás azon vállalkozások és szervezetek számára, amelyeknek szükségük van a legmagasabb szintű munkatársak ütemezésére, ugyanakkor megfizethető előfizetési modellre.

Számos hasznos funkcióval büszkélkedhet, hiszen webes platformként is működik, de okostelefonos változatot is kínál, amely lehetővé teszi, hogy útközben is módosíthassa alkalmazottai időbeosztását. Ez ellentétben sok riválisával, amelyek csak a munkahelyi számítógépen teszik lehetővé az ütemtervek frissítését.

Ez azonban nem az egyetlen funkció, ami miatt izgatott lehet. A Bookafy intelligens és robusztus platformja minden típusú foglalásra alkalmas, beleértve az egyszeri találkozókat és az ismétlődő találkozókat is. Mindenki kedvenc konferenciaszoftverével(Zoom, Gotomeeting) integrálható, és hétnapos próbaverzióval mindent megismerhet, mielőtt teljes munkaidőben elkötelezné magát.

A Bookafy telefonos és e-mailes ügyfélszolgálati megoldásokat is kínál, hogy probléma esetén mindig elérje az ügynökök csapatát. Bármikor is hívja, képesek lesznek gyorsan és hatékonyan megoldani a problémáit, hogy Ön visszatérhessen ahhoz, amihez a legjobban ért.

ZoomShift

A ZoomShift a legjobb megoldás, ha munkavállalói időbeosztó szoftvert keres. A könnyen használható drag and drop műszakbeosztási felülettel egy percen belül elkészítheti a beosztásokat.

A ZoomShift beosztáskészítő olyan áttekinthető és intuitív nézetekkel rendelkezik, mint a Csapattag, a Hely, a Pozíció és a Naptár. Az üzleti komplexitás alapján a cégtulajdonosok és a vezetők egyszerűsített módon készíthetnek ütemterveket. Emellett lehetővé teszi a cégtulajdonosok számára a műszakcserék, a munkaidő-nyilvántartások, a jelenlét, a fizetett szabadidő, a túlórák és a zökkenőmentes kommunikáció hatékony kezelését egyetlen alkalmazásban.

A ZoomShift webes és mobilalkalmazásokkal egyaránt kompatibilis. A mobilalkalmazás lehetővé teszi a munkáltatók és a munkavállalók számára, hogy a szoftver összes funkcióját útközben is igénybe vegyék. Az alkalmazottak azonnali értesítéseket kapnak az alkalmazásból és e-mailben minden műszakfrissítésről. Segít javítani az alkalmazottak elszámoltathatóságát, csökkenti a nem megjelenő és a kézi hibák számát. A GPS-óra funkciója praktikus annak ellenőrzésére, hogy az alkalmazottak a megfelelő helyen, a megfelelő időben jelentkeznek-e be. A menedzserek figyelmeztetést kapnak minden érvénytelen időmérő óráról.

A ZoomShift minden kis- és középvállalkozás számára készült. Széles körben használják éttermek, kiskereskedők, egészségügy, idősotthonok, tűzoltók, biztonsági őrség, call center, vendéglátás, építőipar, oktatási intézmények és még sok más.

actiPLANS

Ha olyan alkalmazotti időbeosztási alkalmazásokat keres, amelyek intuitív, felhasználóbarát funkciók széles skáláját kínálják, az actiPLANS tökéletes kiegészítője lehet szervezetének. Ideális a hosszú és rövid távú igényekre vonatkozó szabadnapok megtervezéséhez, és ez ideális, ha a csontvázszemélyzet problémáit szeretné megelőzni.

Egyetlen vállalkozás sem akar a sarkában maradni, ezért ha tudja, hogy ki, mikor és mennyi ideig van távol, az drámaian megnöveli az irodai vagy üzleti szervezettséget. Ahelyett, hogy csökkentett létszámmal próbálna boldogulni, a projektigényeket és határidőket (ha lehetséges) úgy módosíthatja, hogy mindenki ott legyen, és jól végezze el a munkát.

Emellett az automatikus szabadságjóváhagyás egyszerűsíti a folyamatot, ami előnyös a munkavállalók számára, mivel nem kell várniuk a jóváhagyásra, amelyet más igények alá temethetnének.

A PTO (fizetett szabadidő) egyenlegét is kihasználhatja, így mindenki pontosan tudja, hogy mennyi szabadságot engedhet meg magának az év során. Ez lehetővé teszi a személyzet számára, hogy jobban megtervezzék a szabadságukat, és csökkenti az év során elkövetett hibák kockázatát.

ShiftNote

A ShiftNote tökéletes a vendéglátó- és éttermi ágazatban, valamint minden olyan vállalkozás számára, amely a műszakos munkára támaszkodik a rend és a siker fenntartása érdekében. Ide tartozhat a kiskereskedelem, de a szállodák és más vendéglátóipari szakmák is. Vállalatától függetlenül bízhat a ShiftNote-ban, hogy a piramis tetejétől a legaljáig valami hasznosat tud nyújtani.

Az egyszerűen használható ütemező és a szabadidő-kezelő rendszer kiküszöböli azt a gondot, hogy mindenkit beilleszthessen a hétbe anélkül, hogy ez megzavarná a többi dolgozó életét (ami felzaklathatja az alkalmazottakat, és azt kockáztatja, hogy nem lesz elég ember, amikor szükség van rájuk).

Emellett napi szintű kommunikációt is kínál, ami lehetővé teszi, hogy szükség esetén kiigazítsa a menetrendet. Ez jobb nyilvántartást biztosít, amely nyomon követheti, hogy az alkalmazottak mennyit dolgoztak, és így mennyit kerestek, ami jó állapotban tartja a könyvelést, és megakadályozza a túl- vagy alulfizetést.

Ha új az időbeosztási alkalmazások terén, mivel amióta az eszét tudja, kézzel írott munkarendre támaszkodik, a ShiftNote egyszerű, filmbarát lehetőséget kínál, ha pedig új munkatársakat vesz fel, a képzési és beszoktatási funkciói lehetővé teszik, hogy mindenki magabiztosnak érezze magát az első munkanapjától kezdve.

Emberiség

Egy olyan névvel, mint a Humanity, azt várnánk, hogy ez egy olyan lehetőség, amely inkább az emberre, mint a munkavállalóra összpontosít, és pontosan ezt teszi. Bármennyire is fontos a munkatársak beosztása az Ön vállalkozása számára, azt is fontos felismerni, hogy nekik is megvan a saját életük.

A Humanity segítségével mindenki számára kényelmes és kényelmes munkarendet hozhat létre, és figyelembe veheti az egyéb igényeket, például a gyermekfelügyeletet, az orvosi rendeléseket és a nélkülözhetetlen szabadidőt, hogy a munkatársak boldogok, egészségesek és motiváltak maradjanak az irodában. Integrálódik a jelenlegi platformjával, például az Oracle, a Workday vagy a BambooHR rendszerrel, és ez lehetővé teszi, hogy bárhol is legyen, kiigazítsa az alkalmazottak időbeosztását.

A platform könnyen használható és könnyen olvasható, színkódolt címkékkel jelzi, hogy ki mit csinál egy adott napon. Lehetőség van a műszak nélküli munkavégzésre, ami 80%-kal kevesebb hibát eredményez a heti vagy havi munkarend összeállításakor.

Legyen szó kórházról, iskoláról, étteremről vagy egy mindennapi irodáról, a Humanity a megbízható munkatársi időbeosztás egyik első számú lehetősége, és garantáltan javítja a munkatársak élményét. Segítségével biztosíthatja, hogy soha többé senki nem marad sötétben, vagy nem marad le egy műszakról, ami zökkenőmentesen működteti vállalkozását vagy szervezetét.

Szervezze meg szervezetét ma

Minden vállalatnak vagy szervezetnek más-más konkrét ütemezési igényei vannak, és ez tükröződik majd az Ön által kiválasztott ütemezési alkalmazásban, amely a legjobb az Ön számára. Bármelyiket is választja, biztos lehet benne, hogy forradalmasítani fogja a gyakorlatát. Ez megkönnyíti az alkalmazottak számára, hogy tudják, mit és mikor csinálnak, és biztosítja, hogy csapata soha ne maradjon hoppon a létszámhiány miatt.

Ez azonban nem csak az alkalmazottai számára lesz előnyös. Mind a vezető munkatársak, mind az ügyfelek élvezni fogják a kevésbé zsúfolt szervezetet. A legjobb időbeosztó alkalmazással kiváló minőségű szolgáltatást nyújthat, soha többé nem késhet le határidőt, és tájékoztathatja ügyfeleit a legjobb időpontról, hogy segíthessen nekik az esetleges problémák leküzdésében.

Kapcsolódó hozzászólások

Tartalomjegyzék

Tartalomjegyzék

Kezdje el foglalni a találkozókat
a Bookafy-val ingyen!

Regisztráljon még ma a Bookafy Pro ingyenes próbaverziójára!

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder