De 5 beste appene for planlegging av ansatte

The 5 best employee scheduling apps

De 5 beste appene for planlegging av ansatte

Enten du driver en bedrift, skole, veldedighet eller annen organisasjon; Planlegging av skift, møter, årlig ferie og mer er avgjørende for å opprettholde orden. I mange år stolte organisasjoner på kalendere, vanligvis skrevet for hånd. Selv med introduksjonen av selskapets datamaskiner og systemer, har planlegging fortsatt hatt sin del av problemer.

Fremkomsten av bedre, mer avansert teknologi har endret dette, og ethvert vellykket selskap eller etablissement bør bruke planleggingsapper for å holde sine ansatte glade og deres saker i orden. Men hvis du fremdeles ikke har omfavnet bekvemmeligheten til disse appene, eller du føler at ditt nåværende system ikke passer for dine behov, må du vite de beste planleggingsappene for enhver etterspørsel.

Med så mange på markedet er det utfordrende å avgjøre hvilken planleggingsapp som er riktig for bedriften din, så her er våre toppvalg av apper for planlegging av ansatte for å holde tiden din administrert og nyte bedre klarhet for alle involverte.

Fordeler med apper for planlegging av ansatte

Selv om du anser deg selv som den mest organiserte lederen i virksomheten, er planleggingsapper fortsatt avgjørende for å gjenopprette orden og opprettholde bedriftens eller organisasjonens momentum. Derfor er det viktig å vurdere de viktigste fordelene ved å investere i de beste planleggingsappene, slik at du forstår hvorfor de er et så viktig element i en vellykket bedrift.

Bedre tidsstyring

En av de mest åpenbare fordelene med planleggings- og organisasjonsapper er forbedret tidsstyring. Hvis du driver en hektisk, travel bedrift, eller er student med mye på tallerkenen din, er tidsstyring avgjørende for å etablere eksepsjonell praksis som lar deg fullføre alt du trenger å gjøre i tide, uten å måtte skynde deg, noe som kan påvirke kvaliteten på arbeidet ditt.

Ved å bruke planleggingsapper får du en klar og lett kontekstualisert ide om dagen, uken og måneden. Med dette kan du bestemme hvor mye tid du har til spesifikke oppgaver og prosjekter, noe som gjør at du kan opprettholde momentum, jobbe hardere eller føle deg mer komfortabel med å ta deg tid til å sikre at du fullfører prosjektet til høyeste standard.

Hvis du er noen som bruker for mye tid på å planlegge i stedet for å gjøre, kan denne fordelen forbedre ytelsen din dramatisk. Siden tiden kan føles for abstrakt for ofte, lar de beste planleggingsappene deg visualisere fremdriften din bedre, og dette hjelper deg med å administrere hvert trinn i prosjektet med nøyaktighet og letthet.

Bidrar til å prioritere oppgaver og prosjekter

I tillegg til tidsstyring hjelper organisasjons- og planleggingsapper med å prioritere oppgaver og prosjekter. Prokrastinering, eller bare å unngå mer krevende og utfordrende ansvar, kan alvorlig hindre bedriftens fremgang. Hvis du bruker for lang tid på å forsømme de viktigste prosjektene fordi de er skremmende, risikerer du å gå glipp av tidsfrister eller ikke oppfylle bedriftens høye standarder.

En medarbeiderplanleggingsapp av høy kvalitet lar deg sette opp prioriteringer og ordne prosjektene i rekkefølge fra viktigst til minst viktig, eller omvendt. Herfra kan du krysse av for hver oppgave underveis, noe som betyr at du ikke vil gå glipp av noe, og du vil unngå risikoen for å utsette vanskelige oppgaver til siste øyeblikk.

Planleggingsappen din kommer også med tidsfrister som lar deg spore prosjekter for bedre prioritering. I noen tilfeller kan du ha fargekodede systemer som markerer når et prosjekt er forsinket eller nær forfalt. Du kan kanskje velge bestemte farger (for eksempel oransje for nær forfalt og rød for forfalt), slik at du kan justere fokuset om nødvendig. Hvis du trenger et løft, bør du vurdere å tilordne Green til fullførte oppgaver for å holde deg i gang.

Forbedrer effektiviteten

Enten du er bedriftseier eller frivillig som driver en organisasjon, har du utvilsomt mye å gjøre. Uten en planleggingsapp av høy kvalitet er det lett å føle seg overveldet av mengden arbeid du må fullføre i tide, spesielt hvis ting endres mens du er borte på grunn av permisjonsforespørsler, sykdom eller uforutsette omstendigheter.

Det er her de fineste organisasjonsappene skiller seg ut fra hverdagslige alternativer. De lar deg justere oppgaver, tidsfrister og mer uansett hvor du er via en mobilapp. Dette betyr at du aldri trenger å vente på å komme inn på kontoret for å oppdatere systemet. Når du endrer noe i appen vår, vil det gjenspeiles i hovedsystemet.

Hvis du ikke kan kontakte noen på jobben eller organisasjonen din, er dette ideelt for å forbedre effektiviteten. Det vil minimere nedetid, spare teammedlemmer som venter på svar, og gi alle mulighet til å fortsette med det uten å måtte dobbeltsjekke detaljene.

Fremmer teamarbeid og samarbeid

Utmerket teamarbeid er avgjørende for enhver organisasjons suksess, og bortsett fra teambyggingsøvelser og ansettelse av likesinnede personer, kan apper for planlegging av ansatte forbedre teamarbeidet betydelig og øke samarbeidet for å hjelpe kontoret ditt med å dyrke en produktiv atmosfære.

I stedet for å tilordne en enkelt oppgave til én ansatt, kan du tilordne den samme oppgaven til et team som deretter kan bruke programvaren til å samarbeide, dele ideer og redigere deler av prosjektet etter behovene. Med dette vil du se en økning i produktiviteten og være vitne til at teamet ditt fremmer viktige arbeidsforhold. Du kan til og med finne et sertifisert Dream Team som utmerker seg i områder av virksomheten du ikke forventet.

Ansatte elsker når seniorene gjør livet så enkelt som mulig samtidig som de gir dem en utfordring, og de beste appene for planlegging av ansatte eliminerer vanskelig nedetid og lar dem komme i gang med prosjektteamet så raskt som mulig.

5 beste apper for planlegging av ansatte

Uansett årsakene til at du trenger apper for planlegging av ansatte, er det fem av de beste eksemplene du kan vurdere og transformere driften for å gjøre organisasjonen mer effektiv og vellykket.

Bookafy

Bookafy er det beste alternativet for bedrifter og organisasjoner som krever toppmoderne vaktplanlegging , samtidig som de opprettholder en rimelig abonnementsmodell.

Den har en rekke nyttige funksjoner, som fungerer både som en nettbasert plattform, men tilbyr også en smarttelefonversjon som lar deg gjøre justeringer i dine ansattes tidsplaner mens du er på farten. Dette er i motsetning til mange av sine rivaler, som bare lar deg oppdatere tidsplaner på arbeidsdatamaskinen.

Dette er imidlertid ikke den eneste funksjonen å bli begeistret for. Bookafys intelligente og robuste plattform er egnet for alle typer booking, inkludert engangsavtaler og tilbakevendende møter. Du kan integrere med alles favorittkonferanseprogramvare (Zoom, Gotomeeting), og du kan glede deg over en syv-dagers prøveperiode for å få tak i alt før du forplikter deg på heltid.

Bookafy tilbyr også kundeserviceløsninger via telefon og e-post for å sikre at du alltid kan komme gjennom til teamet av agenter hvis det skulle være et problem. Når du ringer, vil de kunne løse problemene dine raskt og effektivt for å hjelpe deg med å komme tilbake til å gjøre det du gjør best.

ZoomShift

ZoomShift er din go-to-løsning hvis du leter etter programvare for planlegging av ansatte. Med et brukervennlig dra-og-slipp-grensesnitt for skiftplanlegging kan du opprette tidsplaner i løpet av et minutt.

ZoomShift-planleggeren har ryddige og intuitive visninger som – Teammedlem, Plassering, Posisjon og Kalender. Basert på virksomhetens kompleksitet kan bedriftseiere og ledere lage tidsplaner på en forenklet måte. Det gir også bedriftseiere mulighet til effektivt å administrere skiftbytter, timelister, oppmøte, betalt fri, overtid og sømløs kommunikasjon i en enkelt app.

ZoomShift er kompatibel med både nett- og mobilapper. Mobilappen lar arbeidsgivere og ansatte ta alle programvarens evner på farten. Ansatte får øyeblikkelige appvarsler og e-post for hver skiftoppdatering. Det bidrar til å forbedre ansattes ansvarlighet, redusere manglende oppmøte og manuelle feil. GPS-tidsklokkefunksjonen er praktisk for å sjekke om de ansatte klokker inn fra riktig sted, til rett tid. Ledere får varsler om ugyldig tidsklokke.

ZoomShift er designet for alle små til mellomstore bedrifter. Det er mye brukt av restauranter, forhandlere, helsevesen, sykehjem, brannmenn, sikkerhetsvakt, call center, gjestfrihet, konstruksjon, utdanningsinstitusjoner og mange flere.

aktiPLANER

Hvis du ser på apper for planlegging av ansatte som tilbyr et bredt spekter av intuitive, brukervennlige funksjoner, kan actiPLANS være det perfekte tillegget til organisasjonen din. Den er ideell for planlegging av fritid for langsiktige og kortsiktige krav, og dette er ideelt hvis du ønsker å komme i forkant av skjelettmannskapsproblemer.

Ingen bedrifter ønsker å bli latt i stikken, så å vite hvem som er borte, når de er borte, og hvor lenge de er borte, vil dramatisk øke kontor- eller bedriftsorganisasjonen din. I stedet for å prøve å komme overens med redusert antall ansatte, kan du justere prosjektkrav og tidsfrister (hvis mulig) for å sikre at alle er der for å få jobben gjort riktig.

I tillegg til dette effektiviserer den automatiske permisjonsgodkjenningen prosessen, noe som vil være til nytte for ansatte, da de ikke trenger å vente på godkjenning som kan bli begravet under andre behov.

Du kan også dra nytte av PTO-balansen (paid-time-off), slik at alle forstår nøyaktig hvor mye mer tid de har råd til å ta av i løpet av året. Dette gjør at personalet kan planlegge ferien bedre og vil redusere risikoen for feil som gjøres gjennom året.

ShiftNote

ShiftNote er perfekt for catering- og restaurantbransjen, samt enhver bedrift som er avhengig av skiftarbeid for å opprettholde orden og suksess. Dette kan omfatte detaljhandel, men også hoteller og andre gjestfrihetsyrker. Uansett hvilken bedrift du har, kan du stole på at ShiftNote leverer noe nyttig fra toppen av pyramiden ned til bunnen.

Det brukervennlige planlegger- og fritidsstyringssystemet eliminerer bryet med å prøve å passe alle inn i uken uten å forstyrre resten av livet (noe som kan opprøre ansatte og risikere å ikke ha nok kropper når du trenger dem).

Det tilbyr også daglig kommunikasjon, som lar deg gjøre justeringer i timeplanen om nødvendig. Dette sikrer bedre poster som kan spore hvor mye ansatte har jobbet, og dermed hvor mye de har tjent, noe som vil holde bøkene dine i god stand og forhindre over- eller underbetaling.

Hvis planleggingsapper er nytt for deg, etter å ha stolt på håndskrevne vaktlister så lenge du kan huske, gir ShiftNote et enkelt, filmvennlig alternativ, og hvis du henter inn nytt personale, gjør opplærings – og ombordfunksjonene at alle kan føle seg trygge fra første dag på jobben.

Menneskehet

Med et navn som Humanity, forventer du at det skal være et alternativ som fokuserer på personen i stedet for den ansatte, og det er nettopp det det gjør. Like viktig som planlegging av ansatte er for virksomheten din, er det også viktig å erkjenne at de har sine egne liv å leve.

Med Humanity kan du skape en komfortabel og praktisk arbeidsplan for alle og vurdere andre behov som barnepass, medisinske avtaler og viktig fritid for å holde dem glade, sunne og motiverte på kontoret. Den vil integreres med din nåværende plattform som Oracle, Workday eller BambooHR , blant andre, og dette lar deg justere ansattes tidsplaner uansett hvor du er.

Plattformen er enkel å bruke og lett å lese, ved hjelp av fargekodede etiketter for å markere hvem som gjør hva på en gitt dag. Det finnes alternativer for No Shift, og dette resulterer i 80% færre feil når du trener den ukentlige eller månedlige rotaen.

Enten på et sykehus, skole, restaurant eller et hverdagskontor, er Humanity et av de fremste alternativene for pålitelig medarbeiderplanlegging, og det er garantert å forbedre medarbeideropplevelsen. Med den kan du sikre at ingen blir etterlatt i mørket eller går glipp av et skift igjen, noe som holder virksomheten eller organisasjonen din i orden.

Organiser organisasjonen din i dag

Hvert firma eller organisasjon har forskjellige spesifikke planleggingsbehov, og dette gjenspeiles i planleggingsappen du bestemmer er best for deg. Uansett hva du velger, kan du føle deg trygg på at det vil revolusjonere din praksis. Det vil gjøre det lettere for ansatte å vite hva de gjør, når de gjør det, og sikre at teamet ditt aldri blir latt i stikken på grunn av å være underbemannet.

Det vil imidlertid ikke bare være til nytte for dine ansatte. Både eldre ansatte og kunder vil glede seg over en mindre rotete organisasjon. Med den beste planleggingsappen kan du levere service av topp kvalitet, aldri gå glipp av en frist igjen, og informere kundene dine om den beste tiden å besøke, slik at du kan hjelpe dem med å overvinne eventuelle problemer.

Relaterte innlegg

Innholdsfortegnelse

Innholdsfortegnelse

Begynn å bestille timer
med Bookafy gratis!

Registrer deg i dag for en gratis prøveversjon av Bookafy Pro!

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder