BLOG DE BOOKAFY

Les 5 principals necessitats que una petita empresa necessita per classificar-se a Google (o altres motors de cerca)?

Rank in google

EN AQUESTA PUBLICACIÓ

“Petit” negoci no vol dir negoci “menys digne”. El vostre projecte pot oferir solucions a les persones que abordin problemes d’una regió concreta, i cap empresa global no oferirà una solució tan eficaç com la vostra. Donat el potencial del vostre projecte, teniu tot per fer que el vostre lloc web empresarial estigui entre els tres primers.

Aquí teniu les cinc necessitats per assegurar-vos que us classifiqueu bé en breu i mantingueu les vostres millors posicions en diverses SERP!

1. Comprovació de la classificació local

Les petites empreses que ofereixen solucions per als reptes locals i se centren en preguntes d’una regió necessiten un verificador de classificació local per veure el seu rendiment i avaluar el seu progrés. – diu Eyal Elazar, cap de màrqueting de productes de Riskified .

A més, podeu orientar-vos no a un estat/país sencer, sinó a una ciutat o fins i tot a un poble petit; una eina completa us permetrà comprovar de prop els rànquings dels mapes per veure què heu aconseguit i quins buits hi ha per omplir.

Per exemple, podeu classificar-vos bé a Louisiana amb diverses paraules clau, però les vostres grans classificacions d’Utah depenen de les imatges, mentre que heu aconseguit resultats positius a Texas a causa de la forta creació d’enllaços.

A més, és possible que descobriu que el lloc web de la vostra empresa es classifica millor als llocs als quals no us heu orientat. Un èxit tan afortunat és la vostra oportunitat número 1 d’ampliar el vostre grup de compradors i aconseguir més clients interessats. A més, podeu consolidar el vostre èxit contribuint a l’optimització del contingut d’aquestes regions. – Va esmentar Christa Reed, responsable d’Investigació del mercat laboral de Job Searcher .

Suposem que sou un empresari d’Indiana i, de sobte, observeu com el vostre lloc web es troba molt bé a Nebraska i Illinois encara que no hi hàgiu anunciat les vostres ofertes. Atès que ja teniu certa popularitat en aquests estats, podeu contribuir més als anuncis i a l’optimització per obtenir un millor abast, més clics i, per descomptat, més comandes!

Un altre exemple més afortunat és quan veus que les teves ofertes són populars al Regne Unit o en alguns països europeus. Descobrir-ho amb un verificador de rànquing local és una oportunitat de 10/10 per convertir-se en un proveïdor de productes/serveis demandat a tot el món!

2. Treball profund de paraules clau

En primer lloc, la vostra petita empresa necessita un rastrejador de posició de paraules clau per identificar quines frases clau ajuden el vostre lloc web a mantenir-se més alt. A més, aquesta eina és essencial per descobrir quines frases entren i surten de la part superior, ja que aquest és el vostre senyal per actualitzar el vostre contingut o afegir noves peces que ajudin a l’optimització del vostre lloc web. Però també, has d’estar atent als components següents que fan que els cercadors “apreciïn” el teu contingut i et classifiquen millor:

Volum

El volum de cerca és la freqüència amb què es cerca una paraula clau/frase clau en un motor determinat. Per exemple, una paraula clau amb un volum de 8K a Google pot tenir 13K a Bing i 4K a DuckDuckGo. Voleu paraules clau amb el volum més alt El programari de seguiment de paraules clau pot trobar (que ha de ser rellevant per al vostre nínxol i direcció).

Esforça’t per centrar-te en les paraules clau amb 1K i més volum. No obstant això, descuidar les paraules clau de baix volum no és prudent perquè encara hi ha entre 10 i 900 persones que escriuen aquesta consulta. Però tingueu en compte que les paraules clau de baix volum us poden suposar els reptes següents:

  • Errors gramaticals. Per regla general, les paraules clau de baix volum tenen problemes ortogràfics o altres errors. Tot i que això serà imperceptible per a molts usuaris, alguns poden pensar que el vostre contingut no és professional.
  • Si utilitzeu qualsevol aplicació que correcte la gramàtica, l’IA pot canviar les vostres paraules clau prioritzades per a la claredat i la correcció, i haureu de dedicar més temps a assegurar-vos que heu utilitzat el formulari adequat.

No obstant això, les paraules clau de baix volum tenen diversos avantatges!

  • Poden ser les vostres millors paraules clau sinònimes que atrauran nous compradors.
  • Les paraules clau de baix volum solen ser llargues i la seva especificitat pot ajudar els usuaris a trobar les vostres ofertes més ràpidament.
  • Podeu evitar el correu brossa de paraules clau diversificant les vostres paraules clau amb formularis sinònims.

KD — Dificultat de la paraula clau

Aquesta mètrica explica la freqüència amb què els recursos informatius utilitzen grups de paraules clau, el que significa que podeu veure la competitivitat d’una frase clau. Per regla general, 50 KD i més són prou difícils, i només hauríeu d’utilitzar aquestes paraules clau quan tinguin un volum superior a 3 000. Les claus de KD baix són les vostres entrades gratuïtes per a millors classificacions, però tingueu en compte que hi ha d’haver almenys 1K de volum per tenir èxit amb elles.

Tenint en compte les dues mètriques explicades, podeu tenir una fórmula per a la millor paraula clau per utilitzar-la per facilitar la classificació.

Volum alt + KD baix = La vostra drecera cap a la part superior

Longitud de la paraula clau

Hem esmentat que les tecles de baix volum podrien ser llargues i específiques. La longitud de la paraula clau és sobre això. Mostra com d’específica és la teva frase i com redueix la cerca.

Per regla general, les paraules clau curtes (per exemple, “fleca”) són molt generals. Col·loquen el vostre contingut en una àmplia categoria, on les vostres ofertes es perden immediatament, sobretot quan necessiteu més treball en la creació d’enllaços, imatges i altres components. Les paraules clau llargues (per exemple, “Botiga de pastissos de fleca francesa Oklahoma”) tenen més detalls, com ara propòsit, oferta específica, ubicació, etc.

És necessari utilitzar paraules clau llargues; combinar-los amb curts és prudent. Proveu d’escriure contingut promocional més llarg i tenir un equilibri de paraules clau curtes i llargues per obtenir la màxima visibilitat regional.

3. Contingut per a la gent, no la SERP

Recordeu que tot i que us esforceu per complir amb tots els estàndards i demandes de SERP, encara creeu contingut i ofertes per als vostres clients. Per tant, el vostre contingut ha de ser 100% llegible, interessant, sistematitzat i rellevant per a aquells que cerquin solucions al vostre nínxol. A més, els motors de cerca no són tontos i poden veure quan et concentres en les seves necessitats en lloc de les dels usuaris, situant-te cap avall.

Et classificaràs perfectament quan ho tinguis

  • Materials rellevants per a clients potencials i reals (per exemple, podeu crear publicacions de bloc amb finalitats d’educació dels clients o simplement explicar temes rellevants que ignoren els vostres competidors)
  • Feu que els vostres textos siguin llegibles i clars
  • Afegiu multimèdia (imatges, vídeos per a SEO , infografia) per fer una còpia de seguretat de les vostres ofertes i fer-les més atractives
  • Enllaceu a fonts de bona reputació (com ara Viquipèdia o agències governamentals)
  • Eviteu el correu brossa de paraules clau; Diversifiqueu les vostres paraules clau segons les seves formes sinònimes i la seva longitud.

A més, heu d’actualitzar tot això sistemàticament! Recordeu que els motors de cerca actualitzen els seus algorismes constantment i heu d’estar alerta davant de canvis inesperats per mantenir bones classificacions i millorar les vostres posicions. Per tant, no us oblideu de comprovar si hi ha noves regles i assegureu-vos que teniu nous materials preparats i les paraules clau rellevants reunides per a la propera ronda d’alteracions.

4. Construcció d’enllaços sòlids

La creació d’enllaços és crear enllaços d’una pàgina web a una altra, sovint a través de llocs web de tercers. La creació d’enllaços és essencial per a qualsevol estratègia de màrqueting digital, no només per a petites empreses sinó per a grans empreses. Ajuda a augmentar la visibilitat i l’autoritat d’un lloc web, donant lloc a un rànquing orgànic més alt i a més trànsit.

Hi ha alguns tipus d’enllaços que podeu utilitzar, com ara:

  • Segueix els enllaços
  • Enllaços sense seguiment
  • Enllaços interns i externs
  • Enllaços de llocs de xarxes socials (com ara Facebook, Twitter, Google+ i Reddit)
  • Publicació de convidats a altres llocs web del vostre nínxol o rellevants per al vostre sector
  • Notes de premsa i altres formes de distribució de continguts.

Tingueu en compte que la publicació de convidats pot ser un repte quan no teniu una campanya de divulgació sòlida. Per tant, és necessari crear una bona campanya de divulgació; pots aprendre més sobre quins errors de divulgació cal evitar ara mateix.

5. Recollida de dades precisa

Heu de realitzar comprovacions i auditories sistemàticament per veure com es classifica el vostre lloc web i quins components us poden ajudar a ascendir més ràpidament i mantenir-vos al capdavant. És per això que triar eines de verificació de rang amb una IA o un altre mecanisme d’automoció que us permeti recopilar dades i processar-les a l’instant és essencial.

La importància de la qualitat de les dades és innegable, i les vostres dades sobre els rangs ho han de ser

  • Actualitzat. Tenint en compte els canvis constants d’algorisme, voleu la informació més recent sobre el rendiment del vostre lloc web.
  • Completa. Les dades defectuoses condueixen a conclusions vagues i accions inconsistents que us poden fer triar una direcció que complexifiqui el vostre camí cap a l’èxit.
  • Sistematitzat. El caos de dades no ajuda mai i necessiteu informació clara sobre el rendiment del vostre negoci per identificar tots els aspectes positius i negatius.
  • Segmentat. Les dades generals no són suficients i voleu descobrir els segments del rendiment del vostre lloc web (paraules clau amb millor o pitjor rànquing, per exemple, o voleu veure com funciona el vostre lloc web en diferents llocs).

Paraules finals

El posicionament alt a la SERP de Google és essencial per a qualsevol negoci en línia. Com a propietari d’una petita empresa, heu d’invertir temps i esforços per dominar el sistema que controla els rànquings de cerca. Però amb les estratègies, eines i coneixements adequats, segur que podeu assolir la vostra posició desitjada! Bona sort!

Online scheduling software

Estalvieu temps i diners al vostre equip amb Bookafy!

Mitjançant el programari de programació de cites en línia, podeu automatitzar la reserva, els recordatoris, la sincronització amb els calendaris, l'obtenció d'URL de reunions de vídeo i molt més. Prova Bookafy gratuïtament avui!

Articles recomanats

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder