BOOKAFY BLOG

Top 5 nødvendigheder, som en lille virksomhed har brug for for at blive placeret i Google (eller andre søgemaskiner)?

Rank in google

I DETTE POST

“Små” virksomheder er ikke ensbetydende med “mindre værdige” virksomheder. Dit projekt kan give folk løsninger, der tager fat på problemer i en bestemt region, og ingen global virksomhed vil levere en løsning, der er lige så effektiv som din. I betragtning af potentialet i dit projekt har du alt, hvad du skal bruge for at få dit virksomhedswebsted til at være blandt de tre bedste.

Her er de fem nødvendigheder, der skal til for at sikre, at du snart rangerer godt og fastholder dine bedste placeringer i flere SERP’er!

1. Kontrol af lokal rang

Små virksomheder, der leverer løsninger på lokale udfordringer og fokuserer på spørgsmål i en region, har brug for en
lokal rangliste-tjek
for at se deres præstationer og evaluere deres fremskridt. – Siger Eyal Elazar, Head of Product Marketing hos Riskified.

Desuden kan det være, at du ikke har en hel stat/et helt land som målgruppe, men en by eller endog en lille by; et omfattende værktøj giver dig mulighed for at tjekke kortplaceringerne nøje, så du kan se, hvad du har opnået, og hvilke huller der er at udfylde.

Du kan f.eks. være godt placeret i Louisiana med flere søgeord, men dine gode placeringer i Utah afhænger af billedsprog, mens du har opnået positive resultater i Texas på grund af stærk link-building.

Desuden kan du opdage, at dit virksomhedswebsted rangerer bedre på steder, som du ikke har målrettet dig. En sådan heldig succes er din første chance for at udvide din køberpulje og få flere interesserede kunder. Desuden kan du styrke din succes ved at bidrage til optimering af indholdet for disse regioner. – Nævnte Christa Reed, chef for jobmarkedsundersøgelser hos Job Searcher.

Lad os antage, at du er iværksætter fra Indiana og pludselig bemærker, at dit websted rangerer højt i Nebraska og Illinois, selv om du ikke har annonceret dine tilbud der. Eftersom du allerede har en vis popularitet i disse lande, kan du bidrage mere til reklamer og optimering for at få bedre rækkevidde, flere klik og selvfølgelig flere ordrer!

Et andet heldigt eksempel er, når du kan se, at dine tilbud er populære i Storbritannien eller nogle europæiske lande. At opdage det med en lokal rangliste er en 10/10 mulighed for at blive en efterspurgt produkt/serviceudbyder på verdensplan!

2. Grundigt søgeordsarbejde

Først og fremmest har din lille virksomhed brug for en
søgeordspositionssporing
for at finde ud af, hvilke søgeord der hjælper dit websted med at blive højere placeret. Desuden er et sådant værktøj vigtigt for at opdage, hvilke sætninger der kommer ind og forlader toppen, da det er dit signal til at opdatere dit indhold eller tilføje nye dele, der hjælper optimeringen af dit websted. Men du skal også være opmærksom på følgende komponenter, der får søgemaskinerne til at “værdsætte” dit indhold og placere dig bedre:

Volumen

Søgevolumen er, hvor ofte et søgeord/en nøgleformulering bliver søgt i en bestemt motor. Et søgeord med en volumen på 8.000 i Google kan f.eks. have 13.000 i Bing og 4.000 i DuckDuckGo. Du vil have søgeord med den største mængde af din
software til sporing af nøgleord
kan finde (som skal være relevante for din niche og retning).

Fokuser på søgeord med en volumen på 1 000 og mere. Alligevel er det uklogt at negligere søgeord med lavt volumen, fordi der stadig er 10-900 personer, der skriver denne forespørgsel. Men bemærk, at søgeord med lavt volumen kan give dig følgende udfordringer:

  • Grammatiske fejl. Som regel har søgeord med lavt volumen stavefejl eller andre fejl. Det vil være ubemærket for mange brugere, men nogle kan synes, at dit indhold er uprofessionelt.
  • Hvis du bruger apps, der retter grammatik, kan AI’en ændre dine prioriterede nøgleord for at sikre klarhed og korrekthed, og du skal bruge ekstra tid på at sikre, at du har brugt den rigtige form.

Ikke desto mindre har søgeord med lavt volumen flere fordele!

  • De kan være dine bedste synonyme søgeord, som vil tiltrække nye købere.
  • Nøgleord med lav volumen har tendens til at være lange, og deres specificitet kan hjælpe folk med at finde dine tilbud hurtigere.
  • Du kan undgå søgeordsspam ved at sprede dine søgeord med synonyme former.

KD – Sværhedsgrad af nøgleord

Denne måling forklarer, hvor ofte informationsressourcer bruger søgeordsgrupper, hvilket betyder, at du kan se, hvor konkurrencepræget et søgeord er. Som regel er 50KD og mere udfordrende nok, og du bør kun bruge sådanne søgeord, når de har en volumen på 3K+. Nøgler med lav KD er dine fribilletter til bedre ranger, men du skal være opmærksom på, at der skal være mindst 1K volumen for at få succes med dem.

Med de to forklarede målinger kan du få en formel for det bedste søgeord til at bruge for at opnå en god placering!

Høj volumen + lav KD = din genvej til toppen

Nøgleord Længde

Vi nævnte, at nøgler med lav volumen kan være lange og specifikke. Nøgleordets længde er ca. det. Det viser, hvor specifik din sætning er, og hvordan den indsnævrer søgningen.

Som regel er korte søgeord (f.eks. “bageri”) meget generelle. De placerer dit indhold i en stor kategori, hvor dine tilbud straks går tabt, især når du har brug for mere arbejde med linkbuilding, billedmateriale og andre komponenter. Lange søgeord (f.eks. “French bakery cake shop Oklahoma”) har flere detaljer, som f.eks. formål, specifikt tilbud, placering osv.

Det er nødvendigt at bruge lange søgeord, men det er klogt at kombinere dem med korte søgeord. Prøv at skrive længere salgsfremmende indhold og have en balance mellem korte og lange søgeord for at opnå maksimal regional synlighed.

3. Indhold til mennesker, ikke til SERP’en

Husk, at selv om du stræber efter at opfylde alle SERP’s standarder og krav, så skaber du stadig indhold og tilbud til dine kunder. Derfor skal dit indhold være 100 % læsbart, interessant, systematiseret og relevant for dem, der søger efter løsninger inden for din niche. Desuden er søgemaskinerne ikke dumme og kan se, når du fokuserer på deres behov i stedet for brugernes, og de kan derfor rangere dig ned.

Du vil være perfekt placeret, når du har

  • Relevant materiale til potentielle og faktiske kunder (du kan f.eks. oprette blogindlæg til
    kundeuddannelse
    formål eller blot forklare relevante emner, som dine konkurrenter ignorerer)
  • Gør dine tekster letlæselige og tydelige
  • Tilføj multimedier (billeder,
    videoer til SEO
    , infografikker) for at underbygge dine tilbud og gøre dem mere attraktive
  • Link til anerkendte kilder (f.eks. Wikipedia eller offentlige myndigheder)
  • Undgå spamming af søgeord; diversificer dine søgeord i forhold til deres synonyme former og længde.

Desuden skal du opdatere alt dette systematisk! Husk, at søgemaskinerne opdaterer deres algoritmer konstant, og du skal være opmærksom på uventede ændringer for at bevare gode placeringer og forbedre dine positioner. Derfor skal du ikke glemme at tjekke, om der er nye regler, og sikre, at du har forberedt nyt materiale og indsamlet relevante nøgleord til den næste ændringsrunde.

4. Solid link-building

Linkbuilding er at skabe links fra en webside til en anden, ofte via tredjepartswebsteder. Linkbuilding er afgørende for enhver digital markedsføringsstrategi, ikke kun for små virksomheder, men også for store virksomheder. Det hjælper med at øge et websteds synlighed og autoritet, hvilket fører til højere organisk placering og mere trafik.

Der er nogle få typer links, som du kan bruge, herunder:

  • Do-follow links
  • No-follow links
  • Interne og eksterne links
  • Links fra sociale medier (f.eks. Facebook, Twitter, Google+ og Reddit)
  • Gæsteindlæg på andre websteder inden for din niche eller relevante for din branche
  • Pressemeddelelser og andre former for indholdsdistribution.

Bemærk, at det kan være en udfordring at sende gæsteopslag, hvis du ikke har en solid opsøgende kampagne. Så det er nødvendigt at skabe en god opsøgende kampagne; du kan lære mere om
hvilke fejl i forbindelse med opsøgende arbejde skal undgås
lige nu.

5. Nøjagtig dataindsamling

Du skal foretage systematiske kontroller og revisioner for at se, hvordan dit websted rangerer, og hvilke komponenter der kan hjælpe dig med at stige hurtigere og forblive i toppen. Derfor er det vigtigt at vælge værktøjer til rangkontrol med AI eller en anden bilmekanisme, der giver dig mulighed for at indsamle data og behandle dem øjeblikkeligt.

The
betydningen af datakvalitet
er uomtvistelig, og dine data om ranger skal være

  • Opdateret. På grund af de konstante ændringer i algoritmerne vil du gerne have de nyeste oplysninger om dit websteds ydeevne.
  • Komplet. Fejlagtige data fører til vage konklusioner og inkonsekvente handlinger, som kan få dig til at vælge en retning, der gør din vej til succes mere kompliceret.
  • Systematiseret. Datakaos hjælper aldrig, og du har brug for klare oplysninger om din virksomheds resultater for at kunne identificere alle positive og negative ting.
  • Segmenteret. Generelle data er ikke nok, og du ønsker at finde ud af, hvilke segmenter dit websted præsterer (f.eks. søgeord med bedre eller dårligere placeringer, eller du ønsker at se, hvordan dit websted præsterer forskellige steder).

Sidste ord

Det er vigtigt for enhver onlinevirksomhed at ligge højt på Googles SERP. Som ejer af en lille virksomhed skal du investere tid og kræfter i at beherske det system, der styrer søgerangeringerne. Men med de rigtige strategier, værktøjer og viden kan du helt sikkert nå din ønskede position! Held og lykke!

Online scheduling software

Spar dit team tid og penge med Bookafy!

Ved hjælp af software til online aftaleplanlægning kan du automatisere booking, påmindelser, synkronisering med kalendere, hente URL'er til videomøder og meget mere. Prøv Bookafy gratis i dag!

Anbefalede artikler

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder