BOOKAFY BLOGI

Top 5 Vajalik väikeettevõte vajab Google’is (või muudes otsingumootorites)?

Rank in google

KÄESOLEVAGA POSTITATAKSE

“Väike” ettevõte ei tähenda “vähem väärtuslikku” ettevõtet. Teie projekt võib anda inimestele lahendusi, mis käsitlevad konkreetse piirkonna probleeme, ja ükski ülemaailmne ettevõte ei paku sama tõhusat lahendust kui teie oma. Arvestades teie projekti potentsiaali, on teil kõik selleks, et teie ettevõtte veebisait oleks kolme parima hulgas.

Siin on viis vajalikku asja, et tagada, et sa varsti hästi reastud ja säilitad oma parimad positsioonid mitmes SERPis!

1. Kohalike kohtade kontrollimine

Väikeettevõtted, mis pakuvad lahendusi kohalikele probleemidele ja keskenduvad ühe piirkonna küsimustele, vajavad
kohalik pingerea kontrollija
et näha oma tulemuslikkust ja hinnata oma edusamme. – Ütleb Eyal Elazar, Riskifiedi tooteturunduse juht.

Peale selle võite sihtmärgiks võtta mitte terve riigi/riigi, vaid linna või isegi väikelinna; terviklik vahend võimaldab teil kaardil tihedalt kontrollida, mida olete saavutanud ja milliseid lünki on vaja täita.

Näiteks võite Louisianas mitmete märksõnadega hästi paikneda, kuid teie suurepärased Utah’i kohad sõltuvad kujutlusvõimest, samas kui Texases olete saavutanud positiivseid tulemusi tänu tugevale lingiehitusele.

Lisaks võite avastada, et teie ettevõtte veebisait on paremates kohtades, mida te ei ole sihikule võtnud. Selline õnnelik õnnestumine on teie 1. võimalus laiendada oma ostjate ringi ja saada rohkem huvitatud kliente. Lisaks saate oma edu kindlustada, aidates kaasa nende piirkondade sisu optimeerimisele. – Mainis Christa Reed, Job Searcheri tööturu uuringute juht.

Oletame, et olete ettevõtja Indianast ja märkate äkki, et teie veebisait on Nebraskas ja Illinoisi osariikides väga kõrge, kuigi te ei ole seal oma pakkumisi reklaaminud. Arvestades, et teil on nendes riikides juba mõningane populaarsus, võite panustada rohkem reklaami ja optimeerimisse, et saada paremat haaret, rohkem klikke ja muidugi rohkem tellimusi!

Teine õnnelikum näide on see, kui näete, et teie pakkumised on populaarsed Ühendkuningriigis või mõnes Euroopa riigis. Selle avastamine kohaliku pingerea kontrollijaga on 10/10 võimalus saada nõutud toote/teenuse pakkujaks kogu maailmas!

2. Põhjalik märksõna töö

Kõigepealt vajab teie väikeettevõte
võtmesõna positsiooni jälgimine
määrata kindlaks, millised märksõnad aitavad teie veebisaidil kõrgemal püsida. Lisaks on selline tööriist oluline, et avastada, millised fraasid sisenevad ja lahkuvad tippu, sest see on teie signaal, et uuendada oma sisu või lisada uusi tükke, mis aitavad teie veebisaidi optimeerimist. Kuid te peate olema tähelepanelik ka järgmiste komponentide suhtes, mis panevad otsingumootorid teie sisu “hindama” ja teid paremale kohale paigutama:

Köide

Otsingumaht on see, kui sageli otsitakse võtmesõna/võtmeväljendit konkreetses mootoris. Näiteks märksõna, mille maht Google’is on 8K, võib Bingis olla 13K ja DuckDuckGos 4K. Sa tahad märksõnu suurima mahuga oma
märksõna tracker tarkvara
võib leida (mis peab olema teie niši ja suuna jaoks asjakohane).

Püüdke keskenduda märksõnadele, mille maht on 1K ja rohkem. Siiski ei ole mõistlik hooletusse jätta madala mahuga märksõnu, sest seda päringut sisestavad ikka veel 10-900 inimest. Kuid pange tähele, et väikese mahuga märksõnad võivad tekitada teile järgmisi probleeme:

  • Grammatilised vead. Reeglina on väheste märksõnadega seotud õigekirjaprobleemid või muud vead. Kuigi paljud kasutajad ei märka seda, võivad mõned arvata, et teie sisu on ebaprofessionaalne.
  • Kui kasutate mingeid rakendusi, mis parandavad grammatikat, võib tehisintellekt muuta teie eelistatud märksõnu selguse ja korrektsuse huvides ning te peate kulutama lisaaega, et veenduda, et olete kasutanud õiget vormi.

Sellest hoolimata on väikese mahuga märksõnadel mitmeid eeliseid!

  • Need võivad olla teie parimad sünonüümsed märksõnad, mis meelitavad uusi ostjaid.
  • Väikese mahuga märksõnad on tavaliselt pikad ja nende spetsiifilisus aitab inimestel teie pakkumisi kiiremini leida.
  • Saate vältida märksõnade rämpsposti, mitmekesistades oma märksõnu sünonüümiliste vormidega.

KD – märksõna raskusaste

See mõõdik selgitab, kui sageli kasutavad informatiivsed ressursid märksõnagruppe, mis tähendab, et näete, kui konkurentsivõimeline on märksõna. Reeglina on 50KD ja rohkem piisavalt keeruline ja selliseid märksõnu peaksite kasutama ainult siis, kui neil on 3K+ maht. Low-KD võtmed on teie tasuta piletid parematele auastmetele, kuid pange tähele, et nende abil edu saavutamiseks peab olema vähemalt 1K maht.

Arvestades kahte seletatud mõõdikut, saate valemiga parima märksõna, mida kasutada lihtsaks järjestamiseks!

Kõrge maht + madal KD = Sinu otsetee tippu

Võtmesõna Pikkus

Me mainisime, et väikese mahuga võtmed võivad olla pikad ja spetsiifilised. Võtmesõna pikkus on umbes selline. See näitab, kui spetsiifiline on teie fraas ja kuidas see kitsendab otsingut.

Reeglina on lühikesed märksõnad (näiteks “pagariäri”) väga üldised. Nad paigutavad teie sisu suurde kategooriasse, kus teie pakkumised lähevad kohe kaduma, eriti kui te vajate rohkem tööd linkide loomise, pildimaterjali ja muude komponentide kallal. Pikad märksõnad (näiteks “Prantsuse pagariäri kondiitriäri Oklahoma”) sisaldavad rohkem üksikasju, nagu eesmärk, konkreetne pakkumine, asukoht jne.

Pikkade märksõnade kasutamine on vajalik; nende kombineerimine lühikeste märksõnadega on mõistlik. Proovige kirjutada pikemat reklaamsisu ja tasakaalustada lühikesi ja pikki märksõnu, et saavutada maksimaalne piirkondlik nähtavus.

3. Sisu inimestele, mitte SERP-le

Pidage meeles, et kuigi te püüate täita kõiki SERPi standardeid ja nõudeid, loote ikkagi sisu ja pakkumisi oma klientidele. Seega peab teie sisu olema 100% loetav, huvitav, süstematiseeritud ja asjakohane nende jaoks, kes otsivad lahendusi teie niššis. Lisaks sellele ei ole otsingumootorid rumalad ja näevad, kui keskendute kasutajate asemel nende vajadustele, ning seavad teid madalamale positsioonile.

Sa paigutad end ideaalselt, kui sul on

  • Asjakohased materjalid potentsiaalsetele ja tegelikele klientidele (näiteks võite luua blogipostitusi
    kliendiharidus
    või lihtsalt selgitada asjakohaseid teemasid, mida teie konkurendid ignoreerivad)
  • Tehke oma tekstid loetavaks ja selgeks
  • Lisage multimeedia (pildid,
    videod SEO jaoks
    , infograafiad), et toetada oma pakkumisi ja muuta need atraktiivsemaks.
  • Viide usaldusväärsetele allikatele (nagu Vikipeedia või valitsusasutused).
  • Vältige märksõnade spämmimist; mitmekesistage oma märksõnu vastavalt nende sünonüümsetele vormidele ja pikkusele.

Lisaks peate seda kõike süstemaatiliselt uuendama! Pidage meeles, et otsingumootorid uuendavad oma algoritme pidevalt ja te peate ootamatute muudatustega arvestama, et säilitada head kohad ja parandada oma positsioone. Seega ärge unustage uute reeglite kontrollimist ja veenduge, et teil on uued materjalid valmis ja asjakohased märksõnad kogutud järgmise muutmisvooru jaoks.

4. Soliidne linkide loomine

Linkide loomine on linkide loomine ühelt veebilehelt teisele, sageli kolmandate osapoolte veebisaitide kaudu. Linkide loomine on oluline iga digitaalse turundusstrateegia jaoks, mitte ainult väikeettevõtete, vaid ka suurettevõtete jaoks. See aitab suurendada veebisaidi nähtavust ja autoriteeti, mis toob kaasa kõrgema orgaanilise järjestuse ja suurema külastatavuse.

Võimalik on kasutada mitut tüüpi linke, sealhulgas:

  • Do-follow lingid
  • No-follow lingid
  • Sisemised ja välised lingid
  • lingid sotsiaalmeedia saitidelt (nagu Facebook, Twitter, Google+ ja Reddit).
  • Külalispostitus teistel veebisaitidel teie niššis või teie tööstusharuga seotud veebisaitidel
  • Pressiteated ja muud sisu levitamise vormid.

Pange tähele, et külaliste postitamine võib olla keeruline, kui teil ei ole kindlat teavituskampaaniat. Seega on vaja luua hea teavituskampaania; rohkem teavet saate
milliseid teavitamisvigu tuleb vältida
kohe.

5. Täpne andmete kogumine

Te peate süstemaatiliselt läbi viima kontrolle ja auditeid, et näha, kuidas teie veebisait on järjestatud ja millised komponendid võivad aidata teil kiiremini tõusta ja püsida tipus. Seepärast on oluline valida pingerea kontrollivad tööriistad koos tehisintellekti või muu automehhanismiga, mis võimaldab teil andmeid koguda ja neid koheselt töödelda.

The
andmete kvaliteedi tähtsus
on vaieldamatu ja teie andmed auastmete kohta peavad olema

  • Ajakohastatud. Arvestades pidevaid algoritmide muutusi, soovite kõige värskemat teavet oma veebisaidi tulemuslikkuse kohta.
  • Täielik. Vigased andmed viivad ebamääraste järeldusteni ja vastuoluliste tegevusteni, mis võivad panna teid valima suuna, mis muudab teie tee edule keeruliseks.
  • Süstematiseeritud. Andmekaos ei ole kunagi abiks ja teil on vaja selget teavet oma äritegevuse kohta, et määrata kindlaks kõik positiivsed ja negatiivsed küljed.
  • Segmenteeritud. Üldistest andmetest ei piisa ja te soovite avastada oma veebisaidi tulemuslikkuse segmente (näiteks märksõnad, millel on paremad või halvemad kohad, või soovite näha, kuidas teie veebisait erinevates kohtades toimib).

Viimased sõnad

Google’i SERP-is kõrgetel kohtadel paiknemine on iga online-ettevõtte jaoks oluline. Väikeettevõtjana peate investeerima aega ja vaeva, et omandada süsteem, mis kontrollib otsinguridu. Kuid õigete strateegiate, tööriistade ja teadmistega saad kindlasti jõuda soovitud positsioonile! Palju õnne!

Online scheduling software

Säästke oma meeskonnale aega ja raha Bookafy abil!

Kasutades veebipõhist kohtumiste planeerimise tarkvara, saate automatiseerida broneerimist, meeldetuletusi, kalendritega sünkroniseerimist, videokohtumiste URL-ide otsimist ja palju muud. Proovi Bookafy't tasuta juba täna!

Soovitatavad artiklid

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder