BOOKAFY BLOGI

Top 5 Tarpeet Pienyritys tarvitsee sijoittaa Google (tai muut hakukoneet)?

Rank in google

TÄSSÄ POSTISSA

”Pieni” yritys ei tarkoita ”vähemmän arvokasta” yritystä. Hankkeesi saattaa tarjota ihmisille ratkaisuja, jotka koskevat tietyn alueen ongelmia, eikä mikään maailmanlaajuinen yritys tarjoa yhtä tehokasta ratkaisua kuin sinun hankkeesi. Kun otetaan huomioon hankkeesi potentiaali, sinulla on kaikki edellytykset saada yrityksesi verkkosivusto kolmen parhaan joukkoon.

Tässä on viisi välttämättömyyttä, joilla varmistat, että sijoitut hyvin pian ja säilytät parhaat asemasi useissa SERP:issä!

1. Paikallinen sijoituksen tarkistus

Pienyritykset, jotka tarjoavat ratkaisuja paikallisiin haasteisiin ja keskittyvät yhden alueen kysymyksiin, tarvitsevat tukea.
paikallisen rankingin tarkistaja
nähdäkseen suorituskykynsä ja arvioidakseen edistymistään. Riskifiedin tuotemarkkinointipäällikkö Eyal Elazar sanoo.

Kattava työkalu antaa sinulle mahdollisuuden tarkistaa karttasijoitukset tarkkaan, jotta näet, mitä olet saavuttanut ja mitä puutteita on täytettävänä.

Saatat esimerkiksi sijoittua hyvin Louisianassa useilla avainsanoilla, mutta Utahissa saavuttamasi hyvät sijoitukset ovat riippuvaisia kuvista, kun taas Texasissa olet saavuttanut positiivisia tuloksia vahvan linkinrakentamisen ansiosta.

Lisäksi saatat huomata, että yrityksesi verkkosivusto sijoittuu paremmin sellaisissa paikoissa, joihin et ole kohdistanut sivustoa. Tällainen onnekas menestys on tilaisuutesi numero 1, jolla voit laajentaa ostajakuntaa ja saada lisää kiinnostuneita asiakkaita. Lisäksi voit vahvistaa menestystäsi osallistumalla kyseisten alueiden sisällön optimointiin. – Mainitsi Christa Reed, Job Searcherin työmarkkinatutkimuksen johtaja.

Oletetaan, että olet yrittäjä Indianasta ja huomaat yhtäkkiä, että sivustosi sijoittuu hyvin Nebraskassa ja Illinoisissa, vaikka et ole mainostanut tarjouksiasi siellä. Koska sinulla on jo jonkin verran suosiota näissä valtioissa, voit panostaa enemmän mainontaan ja optimointiin saadaksesi paremman tavoittavuuden, enemmän klikkauksia ja tietenkin enemmän tilauksia!

Toinen onnekas esimerkki on, kun huomaat, että tarjouksesi ovat suosittuja Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai joissakin Euroopan maissa. Tämän selvittäminen paikallisen ranking checkerin avulla on 10/10 mahdollisuus tulla kysytyksi tuotteen/palvelun tarjoajaksi maailmanlaajuisesti!

2. Syvällinen avainsanatyö

Pienyritys tarvitsee ennen kaikkea
avainsanojen sijainnin seurantalaite
määrittää, mitkä avainsanat auttavat verkkosivustoasi pysymään korkeammalla. Lisäksi tällainen työkalu on välttämätön, jotta voit selvittää, mitkä lauseet tulevat ja poistuvat kärjestä, sillä se on merkki siitä, että sinun on päivitettävä sisältösi tai lisättävä uusia osia, jotka auttavat verkkosivustosi optimointia. Sinun on kuitenkin otettava huomioon myös seuraavat osatekijät, jotka saavat hakukoneet ”arvostamaan” sisältöäsi ja sijoittamaan sinut paremmin:

Volume

Hakumäärällä tarkoitetaan sitä, kuinka usein avainsanaa/avainlausetta haetaan tietyssä moottorissa. Esimerkiksi avainsanalla, jonka volyymi Googlessa on 8 000, voi olla 13 000 Bingissä ja 4 000 DuckDuckGossa. Haluat avainsanoja, joilla on suurin volyymi
avainsana tracker ohjelmisto
voi löytää (joiden on oltava merkityksellisiä kapealla alueellasi ja suunnallasi).

Pyri keskittymään avainsanoihin, joiden volyymi on 1 000 ja enemmän. Silti on epäviisasta laiminlyödä vähäliikenteisiä avainsanoja, koska yhä 10-900 ihmistä kirjoittaa kyseistä kyselyä. Huomaa kuitenkin, että vähäliikenteiset avainsanat saattavat aiheuttaa sinulle seuraavia haasteita:

  • Kielioppivirheet. Yleensä vähäisissä avainsanoissa on kirjoitusvirheitä tai muita virheitä. Monet käyttäjät eivät huomaa sitä, mutta jotkut voivat pitää sisältöäsi epäammattimaisena.
  • Jos käytät sovelluksia, jotka korjaavat kielioppia, tekoäly saattaa muuttaa priorisoituja avainsanoja selkeyden ja oikeellisuuden vuoksi, ja sinun on käytettävä ylimääräistä aikaa varmistaaksesi, että olet käyttänyt oikeaa muotoa.

Vähäisillä avainsanoilla on kuitenkin useita etuja!

  • Ne voivat olla parhaita synonyymisiä avainsanoja, jotka houkuttelevat uusia ostajia.
  • Vähän käytetyt avainsanat ovat yleensä pitkiä, ja niiden täsmällisyys voi auttaa ihmisiä löytämään tarjouksesi nopeammin.
  • Voit välttää avainsanaromua monipuolistamalla avainsanojasi synonyymeillä.

KD – Avainsanan vaikeus

Tämä mittari selittää, kuinka usein tietolähteet käyttävät avainsanaryhmiä, eli voit nähdä, kuinka kilpailukykyinen avainsanalauseke on. Pääsääntöisesti 50KD ja enemmän on tarpeeksi haastavaa, ja sinun tulisi käyttää tällaisia avainsanoja vain silloin, kun niiden volyymi on yli 3K. Low-KD-avaimet ovat ilmaislippuja parempiin sijoituksiin, mutta huomaa, että niiden avulla menestyminen edellyttää vähintään 1K-volyymia.

Kun otetaan huomioon nämä kaksi selitettyä mittaria, saat kaavan parhaalle avainsanalle, jota voit käyttää sijoituksen helpottamiseksi!

Korkea äänenvoimakkuus + matala KD = oikotie huipulle

Avainsana Pituus

Mainitsimme, että vähäliikenteiset avaimet voivat olla pitkiä ja erityisiä. Avainsanan pituus on noin. Se osoittaa, kuinka täsmällinen hakusanasi on ja miten se kaventaa hakua.

Yleensä lyhyet avainsanat (esimerkiksi ”leipomo”) ovat hyvin yleisiä. Ne sijoittavat sisältösi laajaan kategoriaan, jossa tarjouksesi katoavat välittömästi, varsinkin kun linkkien rakentaminen, kuvien ja muiden osatekijöiden osalta tarvitaan enemmän työtä. Pitkissä avainsanoissa (esimerkiksi ”ranskalainen leipomo-kakkukauppa Oklahoma”) on enemmän yksityiskohtia, kuten tarkoitus, erityistarjous, sijainti jne.

Pitkien avainsanojen käyttäminen on välttämätöntä; niiden yhdistäminen lyhyisiin avainsanoihin on viisasta. Yritä kirjoittaa pidempää mainossisältöä ja tasapainottaa lyhyitä ja pitkiä avainsanoja maksimaalisen alueellisen näkyvyyden saavuttamiseksi.

3. Sisältöä ihmisille, ei SERP:lle

Muista, että vaikka pyrit täyttämään kaikki SERP:n standardit ja vaatimukset, luot silti sisältöä ja tarjouksia asiakkaillesi. Sisältösi on siis oltava 100-prosenttisesti luettavaa, mielenkiintoista, systemaattista ja merkityksellistä niille, jotka etsivät ratkaisuja omalla alueellasi. Lisäksi hakukoneet eivät ole tyhmiä, ja ne huomaavat, kun keskityt käyttäjien tarpeiden sijasta niiden tarpeisiin, ja sijoittavat sinut alaspäin.

Sijoitut täydellisesti, kun sinulla on

  • Merkitykselliset materiaalit potentiaalisille ja todellisille asiakkaille (voit esimerkiksi luoda blogikirjoituksia, jotka ovat
    asiakaskoulutusta
    tai vain selittää merkityksellisiä aiheita, jotka kilpailijasi eivät huomioi).
  • Tee teksteistäsi luettavia ja selkeitä
  • Lisää multimediaa (kuvia,
    videot SEO:n vuoksi
    , infografiikat) tukemaan tarjouksiasi ja tekemään niistä houkuttelevampia.
  • Linkki hyvämaineisiin lähteisiin (kuten Wikipediaan tai valtion virastoihin).
  • Vältä avainsanojen spämmäämistä; monipuolista avainsanojasi niiden synonyymisten muotojen ja pituuden mukaan.

Lisäksi kaikki tämä on päivitettävä järjestelmällisesti! Muista, että hakukoneet päivittävät algoritmejaan jatkuvasti, ja sinun on pysyttävä valppaana odottamattomien muutosten varalta, jotta voit säilyttää hyvät sijoitukset ja parantaa asemiasi. Älä siis laiminlyö uusien sääntöjen tarkistamista ja varmista, että sinulla on uutta materiaalia valmiina ja asiaankuuluvia avainsanoja kerättynä seuraavaa muutoskierrosta varten.

4. Kiinteä linkkien rakentaminen

Linkkien rakentaminen tarkoittaa linkkien luomista yhdeltä verkkosivulta toiselle, usein kolmansien osapuolten verkkosivustojen kautta. Linkkien rakentaminen on olennainen osa mitä tahansa digitaalista markkinointistrategiaa, ei vain pienille yrityksille vaan myös suurille yrityksille. Se auttaa lisäämään verkkosivuston näkyvyyttä ja auktoriteettia, mikä johtaa korkeampaan orgaaniseen sijoitukseen ja enemmän liikennettä.

Voit käyttää erilaisia linkkejä, kuten:

  • Do-follow-linkit
  • Ei-seuraavat linkit
  • Sisäiset ja ulkoiset linkit
  • Linkit sosiaalisen median sivustoista (kuten Facebook, Twitter, Google+ ja Reddit).
  • Vierailijapostitus muilla sivustoilla omalla kapealla tai toimialasi kannalta merkityksellisillä sivustoilla.
  • Lehdistötiedotteet ja muut sisällön jakelun muodot.

Huomaa, että vieraskirjoitusten lähettäminen voi olla haastavaa, jos sinulla ei ole vankkaa tavoitekampanjaa. Hyvän tavoitekampanjan luominen on siis välttämätöntä; voit oppia lisää aiheesta
mitä virheitä kannattaa välttää
juuri nyt.

5. Tarkka tiedonkeruu

Sinun on tehtävä järjestelmällisesti tarkastuksia ja auditointeja, jotta näet, miten sivustosi sijoittuu ja mitkä osat voivat auttaa sinua nousemaan nopeammin ja pysymään kärjessä. Siksi on tärkeää valita ranking-tarkistustyökalut, joissa on tekoäly tai muu automekanismi, jonka avulla voit kerätä tietoja ja käsitellä niitä välittömästi.

The
tietojen laadun merkitys
on kiistaton, ja sijoituksia koskevien tietojen on oltava

  • Ajan tasalla. Koska algoritmit muuttuvat jatkuvasti, haluat viimeisimmät tiedot verkkosivustosi suorituskyvystä.
  • Täydellinen. Virheelliset tiedot johtavat epämääräisiin johtopäätöksiin ja epäjohdonmukaisiin toimiin, jotka saattavat saada sinut valitsemaan suunnan, joka vaikeuttaa menestyksen saavuttamista.
  • Systematisoitu. Tietokaaos ei koskaan auta, ja tarvitset selkeää tietoa yrityksesi suorituskyvystä, jotta voit määrittää kaikki positiiviset ja negatiiviset asiat.
  • Segmentoitu. Yleiset tiedot eivät riitä, vaan haluat selvittää verkkosivustosi suorituskyvyn segmentit (esimerkiksi avainsanat, joilla on paremmat tai huonommat sijoitukset, tai haluat nähdä, miten verkkosivustosi menestyy eri paikoissa).

Viimeiset sanat

Korkealle sijoittuminen Googlen SERP-listalla on tärkeää kaikille verkkoliiketoiminnoille. Pienen yrityksen omistajana sinun on investoitava aikaa ja vaivaa hallitaksesi järjestelmän, joka ohjaa hakusijoja. Mutta oikeilla strategioilla, työkaluilla ja tietämyksellä pääset varmasti haluamaasi asemaan! Onnea!

Online scheduling software

Säästä tiimisi aikaa ja rahaa Bookafyn avulla!

Käyttämällä online-ajanvarausohjelmistoa voit automatisoida varauksen, muistutukset, synkronoinnin kalentereihin, videokokouksen URL-osoitteiden hakemisen ja paljon muuta. Kokeile Bookafya ilmaiseksi tänään!

Suositellut artikkelit

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder