BOOKAFY BLOGG

Topp 5 nødvendigheter En liten bedrift trenger å rangere i Google (eller andre søkemotorer)?

Rank in google

I DETTE INNLEGGET

«Liten» bedrift betyr ikke «mindre verdig» virksomhet. Prosjektet ditt kan gi folk løsninger som adresserer problemer i en bestemt region, og ingen globale selskaper vil tilby en løsning som er like effektiv som din. Gitt potensialet i prosjektet ditt, har du alt for å gjøre bedriftens nettsted på topp tre.

Her er de fem nødvendighetene for å sikre at du rangerer godt om kort tid og opprettholder dine beste posisjoner i flere SERP-er!

1. Lokal rangeringskontroll

Små bedrifter som tilbyr løsninger på lokale utfordringer og fokuserer på spørsmål i en region, trenger enlokal rangeringskontroll

for å se resultatene og evaluere fremdriften. – Sier Eyal Elazar, leder for produktmarkedsføring i Riskified.

Videre kan du målrette ikke mot en hel stat / et land, men en by eller til og med en liten by; Et omfattende verktøy lar deg sjekke kartrangeringer nøye slik at du ser hva du har oppnådd og hvilke hull det er å fylle.

For eksempel kan du rangere godt i Louisiana med flere søkeord, men dine store Utah-rangeringer avhenger av bilder, mens du har oppnådd positive resultater i Texas på grunn av sterk koblingsbygging.

Videre kan du oppdage at bedriftens nettsted rangerer bedre på steder du ikke har målrettet. En slik heldig suksess er din # 1 sjanse til å utvide kjøpernes basseng og få flere interesserte kunder. Videre kan du styrke suksessen din ved å bidra til innholdsoptimalisering for disse regionene. – Nevnte Christa Reed, leder for arbeidsmarkedsforskning hos Job Searcher.

Anta at du er en gründer fra Indiana og plutselig legger merke til hvordan nettstedet ditt rangerer sterkt i Nebraska og Illinois, selv om du ikke har annonsert tilbudene dine der. Gitt at du allerede har en viss popularitet i disse statene, kan du bidra mer til annonser og optimalisering for å få bedre rekkevidde, flere klikk og selvfølgelig flere bestillinger!

Et annet heldigere eksempel er når du ser at tilbudene dine er populære i Storbritannia eller noen europeiske land. Oppdage at med en lokal rang kontrolløren er en 10/10 mulighet til å bli et etterspurt produkt / tjenesteleverandør over hele verden!

2. Dyptgripende søkeordarbeid

Først og fremst trenger din lille bedrift en
søkeordposisjonssporing
for å finne ut hvilke nøkkelfraser som hjelper nettstedet ditt til å holde seg høyere. Videre er et slikt verktøy viktig for å oppdage hvilke setninger som kommer inn og forlater toppen, da det er signalet ditt for å oppdatere innholdet ditt eller legge til nye brikker som hjelper nettstedets optimalisering. Men du må også være oppmerksom på følgende komponenter som gjør at søkemotorer «setter pris på» innholdet ditt og rangerer deg bedre:

Volum

Søkevolum er hvor ofte et søkeord / nøkkelfrase søkes i en bestemt motor. For eksempel kan et søkeord med et 8K-volum i Google ha 13K i Bing og 4K i DuckDuckGo. Du vil ha søkeord med det høyeste volumet ditt
søkeord tracker programvare
kan finne (som må være relevant for din nisje og retning).

Forsøk å fokusere på søkeord med 1K og mer volum. Likevel er det uklokt å forsømme søkeord med lavt volum fordi det fortsatt er 10-900 personer som skriver den henvendelsen. Vær imidlertid oppmerksom på at nøkkelord med lavt volum kan gi deg følgende utfordringer:

  • Grammatikkfeil. Nøkkelord med lavt volum har som regel staveproblemer eller andre feil. Selv om det vil være umerkelig for mange brukere, kan noen tro at innholdet ditt er uprofesjonelt.
  • Hvis du bruker apper som korrigerer grammatikk, kan AI endre de prioriterte nøkkelordene dine for klarhet og korrekthet, og du må bruke ekstra tid på å sikre at du har brukt riktig skjema.

Likevel har søkeord med lavt volum flere fordeler!

  • De kan være dine beste synonyme søkeord som vil tiltrekke seg nye kjøpere.
  • Søkeord med lavt volum har en tendens til å være lange, og deres spesifisitet kan hjelpe folk med å finne tilbudene dine raskere.
  • Du kan unngå søkeordspam ved å diversifisere søkeordene dine med synonyme former.

KD – Søkeord Vanskelighetsgrad

Denne beregningen forklarer hvor ofte informasjonsressurser bruker søkeordgrupper, noe som betyr at du kan se hvor konkurransedyktig en nøkkelfrase er. Som regel er 50KD og mer utfordrende nok, og du bør bare bruke slike søkeord når de har et 3K + volum. Lav-KD-nøkler er gratisbillettene dine til bedre rangeringer, men merk at det må være minst 1K-volum for å lykkes med dem.

Gitt de to forklarte beregningene, kan du ha en formel for det beste søkeordet å bruke for enkel rangering!

Høyt volum + lav KD = snarveien til toppen

Søkeord Lengde

Vi nevnte at taster med lavt volum kan være lange og spesifikke. Søkeordlengde handler om det. Det viser hvor spesifikk setningen din er og hvordan den begrenser søket.

Som regel er korte søkeord (for eksempel «bakeri») veldig generelle. De setter innholdet ditt i en enorm kategori, der tilbudene dine går tapt umiddelbart, spesielt når du trenger mer arbeid med koblingsbygging, bilder og andre komponenter. Lange søkeord (for eksempel «Fransk bakeri kake butikk Oklahoma») har flere detaljer, som formål, spesifikt tilbud, plassering, etc.

Å bruke lange søkeord er nødvendig; Å kombinere dem med korte er klokt. Prøv å skrive lengre salgsfremmende innhold og ha en likevekt av korte og lange søkeord for maksimal regional synlighet.

3. Innhold for mennesker, ikke SERP

Husk at selv om du streber etter å oppfylle alle SERPs standarder og krav, lager du fortsatt innhold og tilbud til kundene dine. Derfor må innholdet ditt være 100% lesbart, interessant, systematisert og relevant for de som søker etter løsninger i din nisje. Videre er søkemotorer ikke dumme og kan se når du fokuserer på deres behov i stedet for brukernes, og rangerer deg ned.

Du vil rangere perfekt når du har

  • Relevant materiale for potensielle og faktiske kunder (for eksempel kan du lage blogginnlegg for
    kundeopplæringsformål
    eller bare forklare relevante emner konkurrentene dine ignorerer)
  • Gjør tekstene dine lesbare og tydelige
  • Legg til multimedia (bilder, videoer for SEO,

    infografikk) for å sikkerhetskopiere tilbudene dine og gjøre dem mer attraktive

  • Link ut til anerkjente kilder (som Wikipedia eller offentlige etater)
  • Unngå søkeordspamming; diversifiser søkeordene dine i henhold til deres synonyme former og lengde.

Videre må du oppdatere alt dette systematisk! Husk at søkemotorer oppdaterer algoritmene sine hele tiden, og du må være oppmerksom på uventede endringer for å opprettholde gode rangeringer og forbedre posisjonene dine. Unnlat derfor ikke å se etter nye regler og sørg for at dere har nye materialer forberedt og relevante nøkkelord samlet for neste runde med endringer.

4. Solid Link-Building

Linkbygging er å lage lenker fra en nettside til en annen, ofte gjennom tredjeparts nettsteder. Koblingsbygging er avgjørende for enhver digital markedsføringsstrategi, ikke bare for små bedrifter, men for store selskaper. Det bidrar til å øke nettstedets synlighet og autoritet, noe som fører til høyere organisk rangering og mer trafikk.

Det finnes noen typer koblinger du kan bruke, inkludert:

  • Gjør følgende lenker
  • Nei-følg lenker
  • Interne og eksterne lenker
  • Lenker fra sosiale medier (som Facebook, Twitter, Google+ og Reddit)
  • Gjestepostering på andre nettsteder i din nisje eller relevant for din bransje
  • Pressemeldinger og andre former for innholdsdistribusjon.

Vær oppmerksom på at gjestepostering kan være utfordrende når du ikke har en solid oppsøkende kampanje. Så det er nødvendig å skape en god oppsøkende kampanje; du kan lære mer om
hvilke oppsøkende feil å unngå
akkurat nå.

5. Nøyaktig datainnsamling

Du må gjennomføre kontroller og revisjoner systematisk for å se hvordan nettstedet ditt rangeres og hvilke komponenter som kan hjelpe deg med å stige raskere og holde deg på toppen. Derfor er det viktig å velge rangeringskontrollverktøy med en AI eller en annen bilmekanisme som lar deg samle inn data og behandle dem umiddelbart.

Betydningen
av datakvalitet
er ubestridelig, og dataene dine om rekker må være

  • Oppdatert. Gitt konstante algoritmeendringer, vil du ha den nyeste informasjonen om nettstedets ytelse.
  • Fullstendig. Feilaktige data fører til vage konklusjoner og inkonsekvente handlinger som kan få deg til å velge en retning som kompliserer veien til suksess.
  • Systematisert. Datakaos hjelper aldri, og du trenger tydelig informasjon om forretningsresultatene dine for å finne alle positive og negative.
  • Segmentert. Generelle data er ikke nok, og du vil oppdage segmentene av nettstedets ytelse (søkeord med bedre eller dårligere rangeringer, for eksempel, eller du vil se hvordan nettstedet ditt presterer på forskjellige steder).

Avsluttende ord

Rangering høyt på Googles SERP er viktig for enhver online virksomhet. Som småbedriftseier må du investere tid og krefter på å mestre systemet som styrer søkerangeringer. Men med de riktige strategiene, verktøyene og kunnskapen, kan du sikkert nå ønsket posisjon! Lykke til!

Online scheduling software

Spar teamet ditt tid og penger med Bookafy!

Ved hjelp av online avtaleplanleggingsprogramvare kan du automatisere bestilling, påminnelser, synkronisering til kalendere, hente nettadresser til videomøter og mye mer. Prøv Bookafy gratis i dag!

Anbefalte artikler

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder