5 hlavních důvodů, proč vytvářet webové stránky pomocí Elementoru

5 hlavních důvodů, proč vytvářet webové stránky pomocí Elementoru

Pryč jsou doby, kdy tvorba webových stránek představovala zmatek mezi vývojáři, copywritery a produktovými manažery. Provedení základní změny na webových stránkách zabralo spoustu času. Postupem času se však nepořádek nakonec nestal tak chaotickým. Ke spuštění webových stránek už není třeba znát kódování. Je to překvapivě tak jednoduché. Tvůrci webových stránek, jako je Elementor, velmi usnadnili tvorbu webových stránek tím, že poskytují přístup k některým z nejlepších nástrojů pro navrhování.

V tomto blogu se podíváme, co je Elementor a proč ho musíte používat při tvorbě svých budoucích webových stránek. Plné odhalení: Elementor jsme si zamilovali natolik, že jsme ho použili k vytvoření vlastního webu🙂

Přejděme rovnou k věci.

Snímek obrazovky elementoru

Co je Elementor?

Je téměř nemožné najít někoho, kdo se zabývá webovými stránkami a neslyšel o WordPressu. Používá se k pohání přibližně 40 % internetu.. Abyste si uvědomili, jak velký je WordPress, měli byste vědět, že společný podíl Wixu, Drupalu, Squarespace a Shopify (čtyř největších platforem pro tvorbu webových stránek) je menší než podíl WordPressu. A lze říci, že Elementor se významně podílel na popularitě WordPressu.

Elementor je drag-and-drop tvůrce webových stránek pro WordPress. Dodává se ve dvou verzích – bezplatné a placené, tj. Elementor Pro. Ten nabízí příliš pokročilé funkce. Ačkoli můžete vytvořit slušný a dobře strukturovaný web i ve verzi zdarma, verze Pro posouvá věci na zcela jinou úroveň.

Pomocí vizuálního editoru Elementor můžete rychle vytvářet jedinečné stránky a webové stránky a kontrolovat všechny možné změny na jednom místě. S tímto nástrojem si můžete být jisti, že si své webové stránky můžete přizpůsobit, jak potřebujete. sladit ji s image vaší značky. Pomocí Elementoru můžete efektivně vytvářet vysoce konvertibilní vstupní stránky i plnohodnotné webové stránky – funguje pro všechno a pro všechny.

5 hlavních důvodů, proč používat Elementor pro tvorbu webových stránek

Největší předností Elementoru, jak bylo řečeno výše, je to, jak zjednodušuje tvorbu webových stránek ve WordPressu. Zde je seznam pěti hlavních důvodů, proč byste měli zvážit použití Elementoru pro své webové stránky.

Přetahování

Prostor, který Elementor poskytuje pro vytváření vstupních stránek nebo blogů, je nejen čistý a přehledný, ale také intuitivní. Takto to vypadá:

Editor elementor

Na levé straně obrazovky se nachází panel widgetů. Tento panel widgetů se skládá z více než 90 dynamických widgetů a má také více než 300 šablon. Vysněné webové stránky, které vás mohly stát celé jmění, můžete s pomocí Elementoru vytvořit s omezeným rozpočtem a dokonce i sami. Jakýkoli prvek můžete umístit kamkoli – v tomto ohledu neexistují žádné povinnosti. Získáte také globální písma a barvy.

Je podobný editoru bloků ve WordPressu, protože k přidávání prvků na stránku používá funkci drag-and-drop, ale má několik dalších funkcí, kterými vyniká. Nabízí také více možností přizpůsobení než editor bloků, takže uživatelé mohou vyladit každý aspekt svých stránek.

Cloudový hosting

Vytvoření webových stránek WordPress je záležitostí několika kroků. Prvním a možná nejzmatenějším úkolem je výběr hostingové služby. Ceny nabízené populárními hostingovými službami se mohou zdát pevné (a někdy i přiměřené), uživatelé se často sami potýkají se zdánlivě neúmyslně zvýšenými poplatky. To vše je vyřešeno použitím nové cloudové hostingové služby společnosti Elmentor.

Za 89 dolarů ročně můžete vytvořit a publikovat webové stránky Elementor hostované v cloudu. Nebudete muset používat žádné externí služby.
Cloudový hosting Elementoru
je poháněn službou Google Cloud a zahrnuje nejlepší funkce ve své třídě, jako je zabezpečená CDN od CloudFlare a 20 GB úložiště.

Optimalizace pracovních postupů

Globální nastavení aplikace Elementor Pro umožňuje spravovat a vytvářet systém designu webu. To se ukáže jako užitečné, když je třeba zajistit konzistenci celého webu. Konzistentní webové stránky vždy urychlují pracovní postup.

Globální nastavení slouží k úpravě všech nově přidaných návrhů tak, aby dobře ladily s vašimi stávajícími. To znamená, že kdykoli něco změníte v globálním nastavení, zdědí tyto změny celý web.

To neznamená, že se musíte držet globálních designů na celém webu. Pokud si přejete něco změnit, můžete to změnit stránku po stránce, aniž byste ovlivnili cokoli jiného. Globální nastavení optimalizuje pracovní postup tím, že zajistí, aby výchozí návrh zůstal stejný a abyste mohli efektivně provádět ostatní změny.

Nastavení webu elementor

PageSpeed

Jedním z nejnegativnějších dopadů, které mají nástroje pro tvorbu stránek na webové stránky, je zpomalení rychlosti stránek. Ve většině případů je vidět, že webové stránky, které jsou vytvořeny pomocí nástroje pro tvorbu stránek, mají relativně vyšší časy načítání stránek. Důvodem je nadměrné množství prostředků na hostingu, i když je webové stránky ve skutečnosti nevyužívají. V tom Elementor vyniká. Pokud jej zkombinujete se správnými pluginy a mechanismy pro ukládání do mezipaměti, není pochyb o tom, že webové stránky založené na Elementoru se mohou načítat dokonce rychleji než tradičně vytvořené webové stránky.

Stránky vhodné pro mobilní zařízení

Jsme v době, kdy je více uživatelů mobilních zařízení než uživatelů stolních počítačů. Ignorování mobilní přívětivosti webu odradí více než polovinu jeho návštěvníků. Elementor nabízí funkce, které umožňují upravit různé aspekty webu tak, aby se dokonale zobrazovaly na každém zařízení. Pro provedení změn stačí použít responzivní režim. A
webové stránky vhodné pro mobilní zařízení
pomůže také při hodnocení na stránce s výsledky vyhledávání (SERP).

Ovládání tématu

Jednou z nejlepších věcí na Elementoru je, že neexistují žádná omezení. Můžete měnit doslova vše, dokud nebudete spokojeni s výsledkem. vizuální vzhled a výkon webových stránek. Díky předpřipraveným motivům již nemusíte omezovat svou kreativitu. Můžete si vytvořit návrhy, které přesně odpovídají vašim představám. To také znamená, že můžete své webové stránky měnit nebo aktualizovat tolikrát, kolikrát potřebujete.

Závěrečná slova

Pokud je WordPress králem platforem pro tvorbu webových stránek, pak Elementor musí být jeho nejbližším spojencem. Nemusíte se stresovat výběrem nejlepšího drag-and-drop builderu, protože Elementor to všechno zvládne. Umožňuje vám vytvořit webové stránky, které odpovídají vašim představám. S nástrojem Elementor je obloha neomezená.

Online plánovací software

Ušetřete svému týmu čas a peníze s Bookafy!

Pomocí softwaru pro plánování schůzek online můžete automatizovat rezervace, upomínky, synchronizaci s kalendáři, načítání adres URL videokonferencí a mnoho dalšího. Vyzkoušejte Bookafy zdarma ještě dnes!

Dozvědět se více

Doporučené články

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder