Top 5 põhjust, miks ehitada veebilehti Elementoriga

Top 5 põhjust, miks ehitada veebilehti Elementoriga

Möödas on ajad, mil veebilehe loomine tekitas segadust arendajate, copywriteri ja tootejuhtide vahel. Varem kulus palju aega, et viia veebilehel ellu üks põhiline muudatus. Kuid aja möödudes ei muutunud see segadus siiski nii räpaseks. Veebisaidi käivitamiseks ei ole enam vaja osata kodeerimist. Üllataval kombel on see nii lihtne. Veebilehtede ehitajad, nagu Elementor, on teinud veebilehe tegemise äärmiselt lihtsaks, pakkudes juurdepääsu mõnele parimale kujundusvahendile.

Selles blogis näeme, mis on Elementor ja miks te peate seda kasutama oma tulevaste veebisaitide ehitamiseks. Täielik avalikustamine: Meile meeldis Elementor nii väga, et me kasutasime seda oma veebilehe ehitamiseks 🙂

Hüppame kohe asja juurde.

Elementori ekraanipilt

Mis on Elementor?

On peaaegu võimatu leida kedagi, kes tegeleb veebisaitidega ja ei ole kuulnud WordPressist. Seda kasutatakse selleks, et võimsus umbes 40% internetist. Selleks, et mõista, kui suur on WordPress, peaksite teadma, et Wixi, Drupali, Squarespace’i ja Shopify’ i (neli suurimat veebisaitide loomise platvormi) ühine turuosa on väiksem kui WordPressi oma. Ja võib öelda, et Elementor on andnud suure panuse WordPressi populaarsuse suurendamisse.

Elementor on drag-and-drop veebilehe ehitaja WordPressi jaoks. Sellel on kaks versiooni – tasuta ja üks, kus tuleb maksta, st Elementor Pro. Viimane pakub funktsioone, mis on liiga arenenud. Kuigi ka tasuta versiooniga saab luua korraliku ja hästi struktureeritud veebilehe, viib Pro-versioon asjad hoopis teisele tasemele.

Elementori visuaalse redaktori abil saate kiiresti luua unikaalseid lehekülgi ja veebisaite ning kontrollida kõiki võimalikke muudatusi ühes kohas. Selle ehitajaga võite olla kindel, et saate oma veebisaiti kohandada nii palju kui vaja. viia see vastavusse oma brändi kuvandiga. Elementori abil saab tõhusalt luua kõrge konversiooniga maandumislehti ja täisväärtuslikke veebisaite – see töötab kõigi ja kõigi jaoks.

Top 5 põhjust, miks kasutada Elementori veebisaitide ehitamiseks

Elementori suurim tugevus on, nagu ka eespool öeldud, see, kuidas see lihtsustab veebisaidi loomist WordPressis. Siin on nimekiri viiest peamisest põhjusest, miks te peaksite kaaluma Elementori kasutamist oma veebisaitide jaoks.

Lohistage ja laske

Elementori pakutav ruum, mida saab kasutada maandumislehtede või blogide loomiseks, ei ole mitte ainult puhas ja selge, vaid ka intuitiivne. Nii see välja näeb:

Elementor redaktor

Ekraani vasakul küljel on vidinapaneel. See vidinapaneel koosneb rohkem kui 90 dünaamilisest vidinast ja sellel on ka üle 300 malli. Unistuste veebisait, mis oleks võinud teile maksma minna, on Elementori abil võimalik ehitada eelarvega ja isegi omal käel. Võite paigutada mis tahes elemendi ükskõik kuhu – selles osas ei ole mingeid kohustusi. Saate ka globaalsed kirjastiilid ja värvid.

See on sarnane WordPressi plokkredaktoriga, kuna kasutab lehele elementide lisamiseks drag-and-drop-funktsioone, kuid sellel on veel mõned funktsioonid, mis muudavad selle eriliseks. Samuti pakub see rohkem kohandamisvõimalusi kui plokkredaktor, võimaldades kasutajatel oma lehekülgede iga aspekti peenhäälestamist.

Pilvihosting

WordPressi veebisaidi loomine on mitmeastmeline asi. Esimene ja ehk kõige segasem ülesanne on hostinguteenuse valimine. Populaarsete hostinguteenuste pakutavad hinnad võivad tunduda fikseeritud (ja kohati mõistlikud), kasutajad ise tegelevad sageli näiliselt omavoliliselt kõrgendatud tasudega. Kõik see on lahendatud, kui kasutate Elmentori uut pilvehostinguteenust.

Alates 89 dollarist aastas saate ehitada ja avaldada Elementori pilves majutatud veebilehe. Te ei pea kasutama mingeid väliseid teenuseid.
Elementori pilvehosting
kasutab Google Cloudi ja sisaldab parimaid funktsioone, nagu CloudFlare’i turvaline CDN ja 20 GB salvestusruumi.

Töökorralduse optimeerimine

Elementor Pro globaalsed seaded võimaldavad teil hallata ja luua oma saidi kujundussüsteemi. See osutub kasulikuks, kui peate tagama järjepidevuse kogu oma veebisaidil. Järjepidev veebileht kiirendab alati töövoogu.

Globaalsed seaded vastutavad selle eest, et kõik uued lisatavad kujundused sobiksid hästi teie olemasolevate kujundustega. See tähendab, et kui muudate midagi globaalsetes seadetes, võtab kogu teie veebisait need muudatused üle.

See ei tähenda, et peate kogu oma veebisaidil järgima globaalset kujundust. Kui soovite midagi muuta, saate seda siiski lehekülgede kaupa muuta, ilma et see mõjutaks midagi muud. Globaalne seadistus optimeerib teie töövoogu, tagades, et teie vaikimisi kujundus jääb samaks ja et saate ülejäänud muudatused tõhusalt teha.

Elementor saidi seadistus

PageSpeed

Üks kõige negatiivsemaid mõjusid, mida leheküljeehitajad veebisaitidele avaldavad, on lehekülje kiiruse aeglustumine. Enamikul juhtudel on näha, et veebilehed, mis on tehtud leheehitajaga, on suhteliselt suuremad lehekülje laadimisaegade kestus. Selle põhjuseks on ülemäärane ressursside hulk, mis on hostingus olemas, isegi kui veebisait neid tegelikult ei kasuta. Siinkohal paistab Elementor silma. Kui kombineerida seda õigete vahemälupluginate ja -mehhanismidega, ei ole kahtlust, et Elementoril põhinev veebisait võib isegi kiiremini laadida kui traditsiooniliselt väljatöötatud veebisait.

Mobiilisõbralikud saidid

Me oleme ajastul, kus mobiilikasutajaid on rohkem kui lauaarvutikasutajaid. Ja veebilehe mobiilisõbralikkuse eiramine on midagi, mis tõrjub ära rohkem kui pooled külastajad. Elementoril on funktsioone, mis võimaldavad teil kohandada saidi erinevaid aspekte nii, et need ilmuksid igas seadmes ideaalselt. Muudatuste tegemiseks tuleb lihtsalt kasutada reageerivat režiimi. A
mobiilisõbralik veebisait
aitab ka teie otsingumootori tulemuslehe (SERP) pingereas.

Kontrollida teemat

Elementori üks parimaid asju on see, et puuduvad piirangud. Saate sõna otseses mõttes muuta iga ja kõike, kuni olete rahul visuaalne välimus ja jõudlus veebisaidi kohta. Sa ei pea enam oma loovust piirama, sest on olemas eelnevalt kujundatud teemad. Saate luua disainilahendusi, mis vastavad täpselt teie kujutlusvõimele. See tähendab ka seda, et saate oma veebisaiti muuta või uuendada nii mitu korda kui vaja.

Viimased sõnad

Kui WordPress on veebisaitide ehitamise platvormide kuningas, siis Elementor peab olema selle lähim liitlane. Sa ei pea end stressima parima drag-and-drop-ehitaja valimisega, sest Elementor teeb seda kõike. See annab teile võimaluse luua veebileht, mis vastab teie kujutlusvõimele. Elementoriga on taevas piiriks.

Online-ajaplaneerimise tarkvara

Säästke oma meeskonnale aega ja raha Bookafy abil!

Kasutades veebipõhist kohtumiste planeerimise tarkvara, saate automatiseerida broneerimist, meeldetuletusi, kalendritega sünkroniseerimist, videokohtumiste URL-ide otsimist ja palju muud. Proovi Bookafy’t tasuta juba täna!

Lisateave

Soovitatavad artiklid

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder