Top 5 syytä rakentaa verkkosivustoja Elementorilla

Top 5 syytä rakentaa verkkosivustoja Elementorilla

Takana ovat ne ajat, jolloin verkkosivuston luominen aiheutti sotkua kehittäjien, copywritereiden ja tuotepäälliköiden kesken. Ennen kesti paljon aikaa toteuttaa perusmuutos verkkosivustolla. Mutta ajan myötä sotku ei ollutkaan niin sotkuinen. Enää ei tarvitse osata koodausta käynnistääkseen verkkosivuston. Se on yllättävän yksinkertaista. Elementorin kaltaiset verkkosivujen rakentajat ovat tehneet verkkosivujen tekemisestä erittäin helppoa tarjoamalla käyttöön joitakin parhaita suunnittelutyökaluja.

Tässä blogissa selvitämme, mikä Elementor on ja miksi sinun on käytettävä sitä tulevien verkkosivustojen rakentamiseen. Täydellinen paljastus: Rakastimme Elementoria niin paljon, että rakensimme sillä oman verkkosivustomme🙂

Hyppäämme suoraan asiaan.

Elementor kuvakaappaus

Mikä on Elementor?

On lähes mahdotonta löytää ketään, joka on mukana verkkosivustoalalla ja joka ei olisi kuullut WordPressistä. Sitä käytetään noin 40 prosenttia internetistä. Jotta saisit käsityksen siitä, kuinka suuri WordPress on, sinun tulisi tietää, että Wixin, Drupalin, Squarespacen ja Shopifyn (neljä suurinta verkkosivustojen luomiseen tarkoitettua alustaa) yhteenlaskettu markkinaosuus on pienempi kuin WordPressin. Onkin reilua sanoa, että Elementor on vaikuttanut merkittävästi siihen, että WordPress on niin suosittu.

Elementor on vedä-ja-pudota -sivustonrakentaja WordPressille. Siitä on kaksi versiota – ilmainen ja maksullinen, eli Elementor Pro. Jälkimmäinen tarjoaa aivan liian kehittyneitä toimintoja. Vaikka voit luoda kunnollisen ja hyvin jäsennellyn verkkosivuston myös ilmaisella versiolla, Pro-versio vie asiat aivan toiselle tasolle.

Elementorin visuaalisen editorin avulla voit luoda nopeasti ainutlaatuisia sivuja ja verkkosivustoja ja hallita kaikkia mahdollisia muutoksia yhdessä paikassa. Tämän rakentajan avulla voit olla varma, että voit muokata verkkosivustoasi niin paljon kuin haluat. sovittaa se yhteen brändikuvasi kanssa. Elementorin avulla voit rakentaa tehokkaasti korkean konvertoivan laskeutumissivuja ja täysimittaisia verkkosivustoja – se toimii kaikkeen ja kaikille.

Top 5 syytä käyttää Elementoria verkkosivustojen rakentamiseen

Elementorin suurin vahvuus, kuten edellä todettiin, on se, miten se yksinkertaistaa verkkosivustojen luomista WordPressillä. Tässä on luettelo viidestä tärkeimmästä syystä, miksi sinun kannattaa harkita Elementorin käyttöä verkkosivustoillesi.

Vedä ja pudota

Elementorin tarjoama tila laskeutumissivujen tai blogien luomiseen ei ole vain puhdas ja selkeä vaan myös intuitiivinen. Tältä se näyttää:

Elementor editor

Näytön vasemmalla puolella on widget-paneeli. Tämä widget-paneeli sisältää yli 90 dynaamista widgettiä ja yli 300 mallia. Unelmiesi verkkosivusto, joka olisi saattanut maksaa sinulle omaisuuden, voit rakentaa Elementorin avulla edullisesti ja jopa itse. Voit sijoittaa minkä tahansa elementin minne tahansa – tässä suhteessa ei ole mitään velvoitteita. Saat myös globaalit fontit ja värit.

Se on samankaltainen kuin WordPressin lohkoeditori siinä mielessä, että se käyttää vedä ja pudota -toimintoa elementtien lisäämiseksi sivulle, mutta siinä on muutama lisäominaisuus, jotka tekevät siitä erottuvan. Se tarjoaa myös enemmän muokkausvaihtoehtoja kuin lohkoeditori, joten käyttäjät voivat hienosäätää sivujensa jokaista osa-aluetta.

Pilvi hosting

WordPress-sivuston luominen on monivaiheinen asia. Ensimmäinen ja ehkä hämmentävin tehtävä on hosting-palvelun valinta. Suosittujen hosting-palveluiden tarjoamat hinnat saattavat vaikuttaa kiinteiltä (ja toisinaan kohtuullisilta), mutta käyttäjät joutuvat usein itse maksamaan näennäisesti mielivaltaisesti korotettuja maksuja. Kaikki tämä ratkeaa, kun käytät Elmentorin uutta pilvihosting-palvelua.

Alkaen 89 dollarista vuodessa voit rakentaa ja julkaista pilvipalveluna toimivan Elementor-sivuston. Sinun ei tarvitse käyttää mitään ulkoisia palveluja.
Elementorin pilvi hosting
toimii Google Cloud -palvelun avulla, ja se sisältää luokkansa parhaat ominaisuudet, kuten CloudFlaren turvallisen CDN:n ja 20 Gt tallennustilaa.

Työnkulun optimointi

Elementor Pron globaalien asetusten avulla voit hallita ja luoda sivustosi suunnittelujärjestelmän. Tästä on hyötyä, kun sinun on varmistettava johdonmukaisuus koko verkkosivustollasi. Yhtenäinen verkkosivusto nopeuttaa aina työnkulkua.

Globaalit asetukset ovat vastuussa siitä, että kaikki uudet lisätyt mallit sopivat hyvin yhteen olemassa olevien kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että kun muutat jotakin globaaleissa asetuksissa, koko verkkosivustosi perii nämä muutokset.

Tämä ei tarkoita sitä, että sinun on noudatettava maailmanlaajuisia malleja koko verkkosivustollasi. Jos haluat muuttaa jotakin, voit silti muuttaa sitä sivukohtaisesti vaikuttamatta mihinkään muuhun. Global Setting optimoi työnkulun varmistamalla, että oletussuunnittelu pysyy samana ja että voit tehdä muut muutokset tehokkaasti.

Elementor-sivuston asetus

PageSpeed

Yksi kielteisimmistä vaikutuksista, joita sivunrakentajilla on verkkosivustoihin, on sivun nopeuden hidastuminen. Useimmissa tapauksissa on nähtävissä, että sivurakentajan avulla tehdyillä verkkosivustoilla on suhteellisen paljon tilaa. nopeammat sivujen latausajat. Syynä tähän on se, että isännöinnissä on liikaa resursseja, vaikka verkkosivusto ei itse asiassa käytä niitä. Tässä Elementor erottuu edukseen. Jos siihen yhdistetään oikeat välimuistitallennusliitännäiset ja -mekanismit, Elementor-pohjainen verkkosivusto voi epäilemättä latautua jopa nopeammin kuin perinteisesti kehitetty verkkosivusto.

Mobiiliystävälliset sivustot

Elämme aikakautta, jolloin mobiilikäyttäjiä on enemmän kuin pöytäkoneiden käyttäjiä. Verkkosivuston mobiiliystävällisyyden huomiotta jättäminen karkottaa yli puolet sen kävijöistä. Elementorissa on ominaisuuksia, joiden avulla voit säätää sivuston eri osia niin, että ne näkyvät täydellisesti kullakin laitteella. Sinun on vain tehtävä muutoksia responsiivisessa tilassa. A
mobiiliystävällinen verkkosivusto
auttaa myös hakukoneen tulossivun (SERP) sijoituksessa.

Hallitse teemaa

Yksi Elementorin parhaista puolista on se, että siinä ei ole rajoituksia. Voit kirjaimellisesti muuttaa kaikkea, kunnes olet tyytyväinen lopputulokseen. visuaalinen ulkonäkö ja suorituskyky verkkosivuston. Sinun ei enää tarvitse rajoittaa luovuuttasi valmiiksi suunniteltujen teemojen ansiosta. Voit luoda malleja, jotka vastaavat täysin mielikuvitustasi. Tämä tarkoittaa myös sitä, että voit muuttaa tai päivittää verkkosivustoasi niin monta kertaa kuin haluat.

Viimeiset sanat

Jos WordPress on verkkosivustojen rakennusalustojen kuningas, Elementorin on oltava sen lähin liittolainen. Sinun ei tarvitse stressaantua parhaan vedä ja pudota -rakentajan valitsemisesta, koska Elementor tekee kaiken. Sen avulla voit luoda verkkosivuston, joka vastaa mielikuvitustasi. Elementor-ohjelmalla taivas on rajana.

Online-aikatauluohjelmisto

Säästä tiimisi aikaa ja rahaa Bookafyn avulla!

Käyttämällä online-ajanvarausohjelmistoa voit automatisoida varauksen, muistutukset, synkronoinnin kalentereihin, videokokouksen URL-osoitteiden hakemisen ja paljon muuta. Kokeile Bookafya ilmaiseksi tänään!

Lue lisää

Suositellut artikkelit

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder