Top 5 ok, amiért érdemes weboldalakat építeni az Elementorral

Top 5 ok, amiért érdemes weboldalakat építeni az Elementorral

Elmúltak már azok az idők, amikor egy weboldal létrehozása még a fejlesztők, szövegírók és termékmenedzserek között is zűrzavart okozott. Régebben sok időt vett igénybe egy alapvető változtatás végrehajtása a weboldalon. De ahogy telt az idő, a rendetlenség végül nem is lett olyan rendetlen. Egy weboldal elindításához már nem kell kódolási ismeretekkel rendelkezni. Meglepő módon ez ilyen egyszerű. Az olyan weboldalépítők, mint az Elementor, rendkívül megkönnyítették a weboldal készítését, mivel hozzáférést biztosítanak a legjobb tervezőeszközökhöz.

Ebben a blogban megnézzük, mi az Elementor, és miért kell használnod a készülő weboldalaid elkészítéséhez. Teljes nyilvánosságra hozatal: Annyira megszerettük az Elementort, hogy saját weboldalunk építéséhez is használtuk 🙂

Ugorjunk rögtön bele.

Elementor képernyőkép

Mi az Elementor?

Szinte lehetetlen olyan embert találni, aki a weboldalakkal foglalkozik, és még nem hallott a WordPressről. Ezt arra használják, hogy az internet mintegy 40%-a. Ahhoz, hogy megértsük, milyen nagy a WordPress, tudnunk kell, hogy a Wix, a Drupal, a Squarespace és a Shopify (a négy legnagyobb honlapkészítő platform) együttes piaci részesedése kisebb, mint a WordPressé. És joggal mondhatjuk, hogy az Elementor nagyban hozzájárult a WordPress népszerűségéhez.

Az Elementor egy drag-and-drop weboldal-építő a WordPress számára. Két verzióban kapható – egy ingyenes és egy fizetős, azaz Elementor Pro. Ez utóbbi túlságosan fejlett funkciókat kínál. Bár az ingyenes verzióval is létrehozhat egy tisztességes és jól strukturált weboldalt, a Pro verzió egy teljesen más szintre emeli a dolgokat.

Az Elementor vizuális szerkesztőjének segítségével gyorsan létrehozhat egyedi oldalakat és weboldalakat, és egy helyen ellenőrizheti az összes lehetséges változtatást. Ezzel az építővel biztos lehet benne, hogy annyira testre szabhatja weboldalát, amennyire csak szüksége van rá. igazodjon a márkaarculatához. Az Elementor segítségével hatékonyan építhetsz magas konverziót hozó céloldalakat és teljes értékű weboldalakat – mindenre és mindenkire használható.

Top 5 ok, amiért érdemes az Elementor-t használni a weboldalak építéséhez

Az Elementor legnagyobb erőssége, ahogy fentebb is említettük, az, hogy leegyszerűsíti a weboldal készítést a WordPressen. Íme az öt legfontosabb ok, amiért érdemes megfontolnia az Elementor használatát a weboldalaihoz.

Húzás és ejtés

Az Elementor által a landing oldalak vagy blogok létrehozásához biztosított tér nemcsak tiszta és világos, hanem intuitív is. Így néz ki:

Elementor editor

A képernyő bal oldalán található egy widget panel. Ez a widget panel több mint 90 dinamikus widgetet tartalmaz, és több mint 300 sablon is található benne. Az álmai weboldalát, amely egy vagyonba kerülhetett volna, az Elementor segítségével olcsón és akár saját maga is megépítheti. Bármelyik elemet bárhol elhelyezheti – e tekintetben nincsenek kötelezettségek. Globális betűtípusokat és színeket is kap.

Abban hasonlít a WordPress blokkszerkesztőjéhez, hogy drag-and-drop funkciót használ az elemek hozzáadásához az oldalhoz, de van még néhány olyan funkciója, amely kiemeli a többi közül. Emellett több testreszabási lehetőséget kínál, mint a blokkszerkesztő, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy oldaluk minden aspektusát finomhangolják.

Felhő tárhely

Egy WordPress weboldal létrehozása több lépésből áll. Az első és talán legzavaróbb feladat a tárhelyszolgáltatás kiválasztása. A népszerű tárhelyszolgáltatások által kínált árak fixnek (és időnként ésszerűnek) tűnhetnek, a felhasználók gyakran maguk is látszólag önkényesen megnövekedett díjakkal küzdenek. Mindez megoldódik az Elmentor új felhőalapú tárhelyszolgáltatásának használatával.

Évi 89 dollártól kezdve építhet és közzétehet egy felhőben tárolt Elementor-weboldalt. Nem kell külső szolgáltatásokat igénybe vennie.
Elementor felhő tárhelye
a Google Cloud által támogatott, és a kategóriájában legjobb funkciókat tartalmazza, mint például a CloudFlare által biztosított biztonságos CDN és 20 GB tárhely.

Munkafolyamat-optimalizálás

Az Elementor Pro globális beállításai lehetővé teszik, hogy kezelje és létrehozza webhelye dizájnrendszerét. Ez akkor bizonyul hasznosnak, ha a weboldalon belül biztosítani kell az egységességet. Egy egységes weboldal mindig felgyorsítja a munkafolyamatokat.

A globális beállítások felelősek azért, hogy az összes hozzáadott új dizájn jól illeszkedjen a meglévőkhöz. Ez azt jelenti, hogy ha valamit megváltoztat a Globális beállításokban, az egész webhely átveszi ezeket a változtatásokat.

Ez nem jelenti azt, hogy az egész webhelyen ragaszkodnia kell a globális dizájnhoz. Ha valamit meg szeretne változtatni, akkor azt oldalanként is meg tudja változtatni anélkül, hogy bármi mást befolyásolna. A Globális beállítások optimalizálják a munkafolyamatot, mivel biztosítják, hogy az alapértelmezett design változatlan maradjon, és így a többi módosítást hatékonyan végezheti el.

Elementor oldal beállítása

PageSpeed

Az egyik legnegatívabb hatás, amit az oldalépítők a weboldalakra gyakorolnak, az oldal sebességének lassulása. A legtöbb esetben azt látjuk, hogy az oldalépítővel készült weboldalak viszonylag alacsony költségekkel rendelkeznek. magasabb oldal betöltési idő. Ennek oka az, hogy a tárhelyen túl sok erőforrás van jelen, még akkor is, ha a weboldal valójában nem használja azokat. Ez az a pont, ahol az Elementor kiemelkedik. Ha ezt a megfelelő gyorsítótárazási bővítményekkel és mechanizmusokkal kombinálod, kétségtelen, hogy egy Elementor-alapú weboldal akár gyorsabban is betöltődhet, mint egy hagyományos módon fejlesztett weboldal.

Mobilbarát oldalak

Olyan korszakban élünk, amikor több a mobilfelhasználó, mint az asztali felhasználók száma. A weboldal mobilbarát jellegének figyelmen kívül hagyása pedig a látogatók több mint felét elűzi. Az Elementorban vannak olyan funkciók, amelyek lehetővé teszik a webhely különböző aspektusainak finomhangolását, hogy minden eszközön tökéletesen jelenjen meg. A módosításokhoz csak a reszponzív módot kell használnia. A
mobilbarát weboldal
segít a keresőmotorok találati oldalának (SERP) rangsorolásában is.

A téma vezérlése

Az Elementor egyik legjobb tulajdonsága, hogy nincsenek korlátok. A szó szoros értelmében mindent és mindenkit megváltoztathatsz, amíg elégedett nem leszel a vizuális megjelenés és teljesítmény a weboldalon. Az előre megtervezett témák miatt nem kell többé korlátoznia kreativitását. Olyan formaterveket hozhat létre, amelyek pontosan megfelelnek a képzeletének. Ez azt is jelenti, hogy annyiszor módosíthatja vagy frissítheti weboldalát, ahányszor csak szüksége van rá.

Utolsó szavak

Ha a WordPress a honlapkészítő platformok királya, akkor az Elementor a legközelebbi szövetségese. Nem kell stresszelned magad a legjobb drag-and-drop builder kiválasztásán, mert az Elementor mindent megtesz. Lehetővé teszi, hogy olyan weboldalt hozzon létre, amely hűen tükrözi a képzeletét. Az Elementorral a határ a csillagos ég.

Online ütemező szoftver

Spóroljon időt és pénzt csapatának a Bookafy segítségével!

Az online időpontfoglaló szoftver segítségével automatizálhatja a foglalást, az emlékeztetőket, a naptárakkal való szinkronizálást, a videós találkozók URL-címének lekérdezését és még sok mást. Próbálja ki a Bookafy-t ingyenesen még ma!

Tudjon meg többet

Ajánlott cikkek

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder