Topp 5 grunner til å bygge nettsteder med Elementor

Topp 5 grunner til å bygge nettsteder med Elementor

Borte er tiden da du opprettet et nettsted som brukes til å skape et rot blant utviklere, tekstforfattere og produktledere. Det pleide å ta mye tid å implementere en grunnleggende endring på nettstedet. Men etter hvert som tiden gikk, ble ikke rotet så rotete likevel. Man trenger ikke å kunne koding for å lansere et nettsted lenger. Så enkelt er det overraskende nok. Nettstedbyggere som Elementor har gjort det ekstremt enkelt å lage et nettsted ved å gi tilgang til noen av de beste designverktøyene.

I denne bloggen skal vi se hva Elementor er og hvorfor du må bruke det til å bygge dine kommende nettsteder. Full avsløring: Vi elsket Elementor så mye, vi brukte det til å bygge vår egen nettside 🙂

La oss hoppe rett inn i det.

Elementor-skjermbilde

Hva er Elementor?

Det er nesten umulig å finne noen som er interessert i nettsidebransjen og ikke har hørt om WordPress. Det er vant til strøm rundt 40 % av internett. For å få konteksten av hvor stor WordPress er, bør du vite at den kombinerte markedsandelen til Wix, Drupal, Squarespace og Shopify (fire av de største plattformene for å lage nettsteder) er mindre enn for WordPress. Og det er rimelig å si at Elementor har gitt et enormt bidrag til å gjøre WordPress så populært.

Elementor er en dra-og-slipp- nettstedbygger for WordPress. Den kommer i to versjoner – en gratis og en der du må betale, dvs. Elementor Pro. Sistnevnte tilbyr funksjonaliteter som er altfor avanserte. Selv om du kan lage et anstendig og godt strukturert nettsted med gratisversjonen også, tar Pro-versjonen ting til et helt annet nivå.

Ved å bruke Elementors visuelle editor kan du raskt lage unike sider og nettsider og kontrollere alle mulige endringer på ett sted. Med denne byggeren kan du være trygg på at du kan tilpasse nettstedet ditt så mye du trenger justere det med merkevarebildet ditt. Du kan effektivt bygge landingssider med høy konvertering og fullverdige nettsteder ved å bruke Elementor – det fungerer for alt og alle.

Topp 5 grunner til å bruke Elementor for å bygge nettsteder

Den største styrken til Elementor, som også nevnt ovenfor, er hvordan det forenkler oppretting av nettsteder på WordPress . Her er en liste over de fem beste grunnene til at du bør vurdere å bruke Elementor for nettstedene dine.

Dra og slipp

Plassen som Elementor gir til å lage landingssider eller blogger er ikke bare ren og oversiktlig, men også intuitiv. Slik ser det ut:

Elementor-redaktør

På venstre side av skjermen er det et widgetpanel. Dette widgetpanelet består av mer enn 90 dynamiske widgets og har også over 300 maler. Drømmenettstedet som kan ha kostet deg en formue, ved hjelp av Elementor kan du bygge det på et budsjett og til og med på egen hånd. Du kan plassere hvilket som helst element hvor som helst – det er ingen forpliktelser i denne forbindelse. Du får også globale fonter og farger.

Den ligner på WordPress-blokkredigereren ved at den bruker dra-og-slipp-funksjonalitet for å legge til elementer på en side, men den har noen flere funksjoner som gjør at den skiller seg ut. Den tilbyr også flere tilpasningsalternativer enn blokkredigeringsprogrammet, slik at brukerne kan finjustere alle aspekter av sidene sine.

Cloud Hosting

Å lage et WordPress-nettsted er en flertrinns affære. Den første, og kanskje mest forvirrende oppgaven, er å velge en vertstjeneste. Prisene som tilbys av populære vertstjenester kan virke faste (og til tider rimelige), brukere har ofte selv å gjøre med tilsynelatende vilkårlig økte kostnader. Alt dette løses ved bruk av Elmentors nye nettskyvertstjeneste.

Fra $89 per år kan du bygge og publisere et Elementor-nettsted som er nettbasert på nett. Du trenger ikke å bruke noen eksterne tjenester. Elementors skyhosting drives av Google Cloud og inkluderer klassens beste funksjoner, for eksempel sikker CDN fra CloudFlare og 20 GB lagringsplass.

Arbeidsflytoptimalisering

De globale innstillingene til Elementor Pro lar deg administrere og lage designsystemet til nettstedet ditt. Dette viser seg å være nyttig når du skal sikre konsistens på hele nettstedet ditt. En konsekvent nettside øker alltid arbeidsflyten.

Globale innstillinger er ansvarlige for å tilpasse alle de nye designene du legger til for å passe godt med dine eksisterende. Dette betyr at hver gang du endrer noe i de globale innstillingene, vil hele nettstedet ditt arve disse endringene.

Dette betyr ikke at du må holde deg til de globale designene på hele nettstedet ditt. Hvis du ønsker å endre noe, kan du fortsatt endre det side for side uten å påvirke noe annet. Global Setting optimerer arbeidsflyten din ved å sikre at standarddesignet forblir det samme, og slik at du kan gjøre resten av endringene effektivt.

Elementor nettstedinnstilling

Page Speed

En av de mest negative effektene sidebyggere har på nettsteder er å senke sidehastigheten. Man ser i de fleste tilfellene at nettsidene som lages ved hjelp av en sidebygger har relativt høyere sideinnlastingstid. Årsaken bak dette er å ha en overflødig mengde ressurser til stede i hostingen, selv når nettstedet faktisk ikke bruker dem. Det er her Elementor skiller seg ut. Hvis du kombinerer det med de riktige caching-pluginene og mekanismene, er det ingen tvil om at et Elementor-basert nettsted til og med kan lastes raskere enn et nettsted utviklet tradisjonelt.

Mobilvennlige nettsteder

Vi er i en tid hvor det er flere mobilbrukere sammenlignet med desktopbrukere. Og å ignorere mobilvennligheten til et nettsted er noe som vil drive bort mer enn halvparten av besøkende. Det er funksjoner i Elementor som lar deg tilpasse forskjellige aspekter av nettstedet for å vises perfekt på hver enhet. Du trenger bare å bruke den responsive modusen for å gjøre endringer. EN mobilvennlig nettsted vil også hjelpe i rangeringen av søkemotorresultatsiden (SERP).

Kontroller temaet

Noe av det beste med Elementor er at det ikke er noen grenser. Du kan bokstavelig talt endre alt til du er fornøyd med visuelt utseende og ytelse av nettstedet. Du trenger ikke lenger å begrense kreativiteten din på grunn av de forhåndsdesignede temaene. Du kan lage design som samsvarer nøyaktig med fantasien din. Dette betyr også at du kan endre eller oppdatere nettsiden din så mange ganger du trenger.

Siste ord

Hvis WordPress er kongen av nettstedsbyggingsplattformene, må Elementor være dens nærmeste allierte. Du trenger ikke stresse deg selv med å plukke opp den beste dra-og-slipp-byggeren fordi Elementor gjør alt. Det gir deg mulighet til å lage en nettside som holder fantasien din. Med Elementor – himmelen er grensen.

Online planleggingsprogramvare

Spar teamet ditt tid og penger med Bookafy!

Ved å bruke online avtaleplanleggingsprogramvare kan du automatisere bestilling, påminnelser, synkronisering til kalendere, hente nettadresser for videomøter og mye mer. Prøv Bookafy gratis i dag!

Få mer informasjon

Anbefalte artikler

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder