Top 5 motive pentru a construi site-uri web cu Elementor

Top 5 motive pentru a construi site-uri web cu Elementor

Au trecut vremurile în care crearea unui site web era o încurcătură între dezvoltatori, copywriteri și manageri de produs. Înainte era nevoie de mult timp pentru a implementa o schimbare de bază pe site-ul web. Dar, pe măsură ce timpul trecea, mizeria nu mai era atât de dezordonată până la urmă. Nu mai este nevoie de cunoștințe de codare pentru a lansa un site web. Este, în mod surprinzător, atât de simplu. Constructorii de site-uri web, cum ar fi Elementor, au făcut extrem de ușoară crearea unui site web, oferind acces la unele dintre cele mai bune instrumente de proiectare.

În acest blog, vom vedea ce este Elementor și de ce trebuie să îl folosiți pentru a vă construi viitoarele site-uri web. Dezvăluire completă: Am iubit atât de mult Elementor, încât l-am folosit pentru a ne construi propriul site web🙂

Să trecem direct la subiect.

Elementor screenshot

Ce este Elementor?

Este aproape imposibil să găsești pe cineva care se ocupă de site-uri web și care nu a auzit de WordPress. Acesta este utilizat pentru alimentează aproximativ 40% din internet. Pentru a înțelege cât de mare este WordPress, trebuie să știți că cota de piață combinată a Wix, Drupal, Squarespace și Shopify (patru dintre cele mai mari platforme de creare de site-uri web) este mai mică decât cea a WordPress. Și este corect să spunem că Elementor a avut o contribuție masivă la popularizarea WordPress.

Elementor este un constructor de site-uri web drag-and-drop pentru WordPress. Acesta vine în două versiuni – una gratuită și una în care trebuie să plătiți, adică Elementor Pro. Acesta din urmă oferă funcționalități mult prea avansate. Deși puteți crea un site web decent și bine structurat și cu versiunea gratuită, versiunea Pro duce lucrurile la un cu totul alt nivel.

Folosind editorul vizual al Elementor puteți crea rapid pagini și site-uri web unice și puteți controla toate modificările posibile dintr-un singur loc. Cu acest constructor, puteți fi siguri că vă puteți personaliza site-ul dvs. cât de mult doriți. aliniați-o la imaginea de marcă. Puteți construi în mod eficient pagini de destinație cu grad ridicat de conversie și site-uri web cu drepturi depline folosind Elementor – funcționează pentru orice și pentru toată lumea.

Top 5 motive pentru a folosi Elementor pentru construirea de site-uri web

Cel mai mare punct forte al Elementor, așa cum s-a spus și mai sus, este modul în care simplifică crearea de site-uri web pe WordPress. Iată o listă cu primele cinci motive pentru care ar trebui să luați în considerare utilizarea Elementor pentru site-urile dvs. web.

Trageți și aruncați

Spațiul pe care Elementor îl oferă pentru a crea pagini de destinație sau bloguri nu este doar curat și clar, ci și intuitiv. Iată cum arată:

Editor elementor

În partea stângă a ecranului, există un panou de widget-uri. Acest panou de widgeturi este format din peste 90 de widgeturi dinamice și are, de asemenea, peste 300 de șabloane. Site-ul de vis care v-ar fi putut costa o avere, cu ajutorul Elementor, îl puteți construi cu un buget și chiar pe cont propriu. Puteți plasa orice element oriunde – nu există obligații în acest sens. De asemenea, aveți la dispoziție fonturi și culori globale.

Este similar cu editorul de blocuri WordPress, deoarece utilizează funcționalitatea drag-and-drop pentru a adăuga elemente la o pagină, dar are câteva caracteristici suplimentare care îl fac să iasă în evidență. De asemenea, oferă mai multe opțiuni de personalizare decât editorul de blocuri, permițând utilizatorilor să ajusteze fiecare aspect al paginilor lor.

Găzduire în cloud

Crearea unui site web WordPress este o afacere în mai multe etape. Prima sarcină, și poate cea mai derutantă, este alegerea unui serviciu de găzduire. Prețurile oferite de serviciile de găzduire populare pot părea fixe (și, uneori, rezonabile), utilizatorii se confruntă adesea cu taxe crescute aparent în mod arbitrar. Toate acestea se rezolvă atunci când folosiți noul serviciu de găzduire în cloud al Elmentor.

Începând de la 89 de dolari pe an, puteți construi și publica un site web Elementor găzduit în cloud. Nu va trebui să folosiți niciun serviciu extern.
Găzduirea în cloud a lui Elementor
este alimentată de Google Cloud și include cele mai bune caracteristici din clasa sa, cum ar fi CDN securizat de CloudFlare și 20 GB de stocare.

Optimizarea fluxului de lucru

Setările globale din Elementor Pro vă permit să gestionați și să creați sistemul de design al site-ului dvs. Acest lucru se dovedește a fi util atunci când trebuie să asigurați coerența pe întregul site web. Un site web coerent accelerează întotdeauna fluxul de lucru.

Setările globale sunt responsabile de ajustarea tuturor modelelor noi pe care le adăugați pentru a se potrivi bine cu cele existente. Acest lucru înseamnă că, ori de câte ori modificați ceva în setările globale, întregul dvs. site va moșteni aceste modificări.

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă limitați la modelele globale pentru întregul dvs. site web. Dacă doriți să schimbați ceva, puteți să o faceți pagină cu pagină, fără a afecta nimic altceva. Setarea globală vă optimizează fluxul de lucru, asigurând că designul implicit rămâne același și că puteți efectua restul modificărilor în mod eficient.

Setarea site-ului elementor

PageSpeed

Unul dintre cele mai negative efecte pe care le au constructorii de pagini asupra site-urilor web este încetinirea vitezei paginilor. Se observă în cele mai multe cazuri că site-urile care sunt realizate cu ajutorul unui page builder au relativ timpi mai mari de încărcare a paginilor. Motivul din spatele acestei situații este prezența unei cantități excesive de resurse în hosting, chiar și atunci când site-ul web nu le utilizează. Aici Elementor iese în evidență. Dacă îl combinați cu plugin-urile și mecanismele de caching potrivite, nu există nicio îndoială că un site web bazat pe Elementor se poate încărca chiar mai repede decât un site web dezvoltat în mod tradițional.

Site-uri mobile-friendly

Ne aflăm într-o eră în care există mai mulți utilizatori de dispozitive mobile în comparație cu utilizatorii de desktop. Iar ignorarea ușurinței de utilizare a unui site web pe mobil va îndepărta mai mult de jumătate dintre vizitatori. Există funcții în Elementor care vă permit să modificați diferite aspecte ale site-ului pentru a apărea perfect pe fiecare dispozitiv. Trebuie doar să folosiți modul de răspuns pentru a face modificări. A
site web prietenos pentru mobil
va ajuta, de asemenea, la clasificarea în pagina de rezultate a motorului de căutare (SERP).

Controlați tema

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Elementor este că nu există limite. Puteți schimba literalmente fiecare lucru până când sunteți mulțumit de aspect vizual și performanță a site-ului web. Nu mai trebuie să vă limitați creativitatea datorită temelor predefinite. Puteți crea modele care să corespundă exact imaginației dumneavoastră. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că vă puteți modifica sau actualiza site-ul dvs. de câte ori aveți nevoie.

Ultimele cuvinte

Dacă WordPress este regele platformelor de creare de site-uri web, atunci Elementor trebuie să fie cel mai apropiat aliat al său. Nu trebuie să vă stresați cu privire la alegerea celui mai bun constructor drag-and-drop, deoarece Elementor le face pe toate. Acesta vă permite să creați un site web care să fie fidel imaginației dumneavoastră. Cu Elementor- cerul este limita.

Software de programare online

Economisiți timp și bani pentru echipa dumneavoastră cu Bookafy!

Cu ajutorul software-ului de programare a întâlnirilor online, puteți automatiza rezervările, memento-urile, sincronizarea cu calendarele, preluarea URL-urilor de întâlniri video și multe altele. Încercați Bookafy gratuit astăzi!

Aflați mai mult

Articole recomandate

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder