Elementor ile Web Sitesi Oluşturmak İçin En İyi 5 Neden

Elementor ile Web Sitesi Oluşturmak İçin En İyi 5 Neden

Bir web sitesi oluşturmanın geliştiriciler, metin yazarları ve ürün yöneticileri arasında karmaşa yarattığı günler geride kaldı. Eskiden web sitesinde temel bir değişikliği uygulamak çok zaman alıyordu. Ancak zaman geçtikçe dağınıklık o kadar da dağınık olmamaya başladı. Artık bir web sitesi açmak için kodlama bilmek gerekmiyor. Şaşırtıcı bir şekilde, bu kadar basit. Elementor gibi web sitesi kurucuları, en iyi tasarım araçlarından bazılarına erişim sağlayarak bir web sitesi yapmayı son derece kolaylaştırdı.

Bu blogda Elementor’un ne olduğunu ve gelecekteki web sitelerinizi oluşturmak için neden onu kullanmanız gerektiğini göreceğiz. Tam açıklama: Elementor’u çok sevdik, kendi web sitemizi oluşturmak için kullandık 🙂

Hemen konuya girelim.

Elementor ekran görüntüsü

Elementor Nedir?

Web sitesi işiyle uğraşıp da WordPress’i duymamış birini bulmak neredeyse imkansızdır. Şunlar için kullanılır internetin yaklaşık %40’ına güç sağlıyor. WordPress’in ne kadar büyük olduğunu anlamak için Wix, Drupal, Squarespace ve Shopify ‘ın (en büyük dört web sitesi oluşturma platformu) toplam pazar payının WordPress’ten daha az olduğunu bilmelisiniz. Ve Elementor’un WordPress’in bu kadar popüler olmasında büyük katkısı olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Elementor bir WordPress için sürükle ve bırak web sitesi oluşturucu . Ücretsiz ve ödeme yapmanız gereken Elementor Pro olmak üzere iki versiyonu vardır. İkincisi çok gelişmiş işlevler sunuyor. Ücretsiz sürümle de düzgün ve iyi yapılandırılmış bir web sitesi oluşturabilmenize rağmen, Pro sürümü işleri bambaşka bir seviyeye taşıyor.

Elementor’un görsel editörünü kullanarak hızlı bir şekilde benzersiz sayfalar ve web siteleri oluşturabilir ve olası tüm değişiklikleri tek bir yerden kontrol edebilirsiniz. Bu oluşturucu ile web sitenizi istediğiniz kadar özelleştirebileceğinizden emin olabilirsiniz marka imajınızla uyumlu hale getirin. Elementor’u kullanarak yüksek dönüşüm sağlayan açılış sayfalarını ve tam teşekküllü web sitelerini etkili bir şekilde oluşturabilirsiniz – her şey ve herkes için çalışır.

Web Sitesi Oluşturmak için Elementor Kullanmak İçin En İyi 5 Neden

Elementor’un en büyük gücü, yukarıda da belirtildiği gibi, WordPress‘te web sitesi oluşturmayı nasıl basitleştirdiğidir. İşte web siteleriniz için Elementor kullanmayı düşünmeniz için en önemli beş nedenin bir listesi.

Sürükle ve Bırak

Elementor’un açılış sayfaları veya bloglar oluşturmak için sağladığı alan sadece temiz ve net değil, aynı zamanda sezgiseldir. İşte böyle görünüyor:

Elementor düzenleyici

Ekranın sol tarafında bir widget paneli vardır. Bu widget paneli 90’dan fazla dinamik widget’tan oluşur ve ayrıca 300’den fazla şablona sahiptir. Size bir servete mal olabilecek hayalinizdeki web sitesini Elementor’un yardımıyla uygun bir bütçeyle ve hatta kendi başınıza oluşturabilirsiniz. Herhangi bir unsuru herhangi bir yere yerleştirebilirsiniz – bu konuda herhangi bir zorunluluk yoktur. Ayrıca küresel yazı tipleri ve renkler de elde edersiniz.

Bir sayfaya öğeler eklemek için sürükle ve bırak işlevini kullanması bakımından WordPress blok düzenleyicisine benzer, ancak onu öne çıkaran birkaç özelliği daha vardır. Ayrıca, blok editöründen daha fazla özelleştirme seçeneği sunarak kullanıcıların sayfalarının her yönüne ince ayar yapmalarına olanak tanır.

Bulut Barındırma

Bir WordPress web sitesi oluşturmak çok adımlı bir iştir. İlk ve belki de en kafa karıştırıcı görev, bir barındırma hizmeti seçmektir. Popüler barındırma hizmetleri tarafından sunulan fiyatlar sabit (ve zaman zaman makul) görünebilir, ancak kullanıcılar genellikle keyfi olarak artırılmış görünen ücretlerle uğraşırlar. Elmentor’un yeni bulut barındırma hizmetini kullanırken tüm bunlar çözüldü.

Yıllık 89$’dan başlayan fiyatlarla bulutta barındırılan bir Elementor web sitesi oluşturabilir ve yayınlayabilirsiniz. Herhangi bir harici hizmet kullanmanız gerekmez.
Elementor’un bulut barındırması
Google Cloud tarafından desteklenmektedir ve CloudFlare tarafından sağlanan güvenli CDN ve 20 GB depolama alanı gibi sınıfının en iyisi özellikleri içerir.

İş Akışı Optimizasyonu

Elementor Pro’nun Global Ayarları, sitenizin tasarım sistemini yönetmenize ve oluşturmanıza olanak tanır. Bu, web sitenizin tamamında tutarlılık sağlamanız gerektiğinde yardımcı olur. Tutarlı bir web sitesi her zaman iş akışını hızlandırır.

Global ayarlar, eklediğiniz tüm yeni tasarımları mevcut tasarımlarınızla uyumlu hale getirmekten sorumludur. Bu, Küresel Ayarlar’da bir şeyi değiştirdiğinizde, tüm web sitenizin bu değişiklikleri devralacağı anlamına gelir.

Bu, web sitenizin tamamında küresel tasarımlara bağlı kalmanız gerektiği anlamına gelmez. Bir şeyi değiştirmek isterseniz, başka hiçbir şeyi etkilemeden sayfa bazında değiştirebilirsiniz. Global Ayar, varsayılan tasarımınızın aynı kalmasını ve geri kalan değişiklikleri verimli bir şekilde yapabilmenizi sağlayarak iş akışınızı optimize eder.

Elementor site ayarı

PageSpeed

Sayfa oluşturucuların web siteleri üzerindeki en olumsuz etkilerinden biri sayfa hızını yavaşlatmasıdır. Çoğu durumda, sayfa oluşturucu kullanılarak yapılan web sitelerinin nispeten daha yüksek sayfa yükleme süreleri. Bunun arkasındaki neden, web sitesi aslında bunları kullanmıyor olsa bile barındırmada aşırı miktarda kaynak bulunmasıdır. Elementor’un öne çıktığı yer burasıdır. Doğru önbellekleme eklentileri ve mekanizmalarıyla birleştirirseniz, Elementor tabanlı bir web sitesinin geleneksel olarak geliştirilen bir web sitesinden bile daha hızlı yüklenebileceğine şüphe yok.

Mobil Uyumlu Siteler

Masaüstü kullanıcılarına kıyasla daha fazla mobil kullanıcının olduğu bir çağdayız. Ve bir web sitesinin mobil uyumluluğunu göz ardı etmek, ziyaretçilerinin yarısından fazlasını uzaklaştıracak bir şeydir. Elementor’da, sitenin farklı yönlerini her cihazda mükemmel görünecek şekilde ayarlamanıza olanak tanıyan özellikler vardır. Değişiklik yapmak için duyarlı modu kullanmanız yeterlidir. A
mobil uyumlu web sitesi
arama motoru sonuç sayfası (SERP) sıralamanıza da yardımcı olacaktır.

Temayı Kontrol Edin

Elementor ile ilgili en iyi şeylerden biri sınırlama olmamasıdır. Kelimenin tam anlamıyla her şeyi ve her şeyi memnun olana kadar değiştirebilirsiniz. görsel görünüm ve performans web sitesinin. Önceden tasarlanmış temalar sayesinde artık yaratıcılığınızı kısıtlamanıza gerek yok. Hayal gücünüze tam olarak uyan tasarımlar yaratabilirsiniz. Bu aynı zamanda web sitenizi istediğiniz kadar değiştirebileceğiniz veya güncelleyebileceğiniz anlamına gelir.

Son Sözler

Eğer WordPress web sitesi oluşturma platformlarının kralı ise, Elementor onun en yakın müttefiki olmalıdır. En iyi sürükle ve bırak oluşturucuyu seçmek için kendinizi strese sokmanıza gerek yok çünkü Elementor her şeyi yapıyor. Hayal gücünüze sadık kalan bir web sitesi oluşturmanızı sağlar. Elementor ile gökyüzü sınırsızdır.

Çevrimiçi çizelgeleme yazılımı

Bookafy ile ekibinize zaman ve para kazandırın!

Çevrimiçi randevu planlama yazılımını kullanarak rezervasyon, hatırlatıcı, takvimlerle senkronizasyon, video toplantı URL’lerini getirme ve çok daha fazlasını otomatikleştirebilirsiniz. Bookafy’yi bugün ücretsiz deneyin!

Daha Fazla Bilgi

Önerilen Makaleler

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder