Топ-5 причин створювати веб-сайти за допомогою Elementor

Топ-5 причин створювати веб-сайти за допомогою Elementor

Пройшли ті часи, коли створення веб-сайту створювало безлад серед розробників, копірайтерів та продакт-менеджерів. Раніше впровадження базової зміни на сайті займало багато часу. Але з часом безлад став не таким вже й безладним. Більше не потрібно знати кодування, щоб запустити веб-сайт. Це, на диво, так просто. Такі конструктори сайтів, як Elementor, надзвичайно спростили створення веб-сайтів, надавши доступ до одних з найкращих інструментів для проектування.

У цьому блозі ми розглянемо, що таке Elementor і чому ви повинні використовувати його для створення своїх майбутніх веб-сайтів. Повна відвертість: нам так сподобався Elementor, що ми використали його для створення власного веб-сайту🙂

Давайте відразу перейдемо до справи.

Знімок екрана elementor

Що таке Елементор?

Майже неможливо знайти людину, яка займається створенням сайтів і не чула про WordPress. Він використовується для забезпечують близько 40% інтернету. Щоб зрозуміти, наскільки великий WordPress, ви повинні знати, що сукупна ринкова частка Wix, Drupal, Squarespace і Shopify (чотирьох найбільших платформ для створення веб-сайтів) менша, ніж у WordPress. І можна з упевненістю сказати, що Elementor зробив величезний внесок у те, що WordPress став таким популярним.

Elementor – це конструктор сайтів для WordPress з функцією перетягування для WordPress.. Він доступний у двох версіях – безкоштовній та платній, тобто Elementor Pro. Останній пропонує занадто просунутий функціонал. Хоча ви можете створити пристойний і добре структурований веб-сайт і за допомогою безкоштовної версії, Pro-версія виводить все на зовсім інший рівень.

Використовуючи візуальний редактор Elementor, ви можете швидко створювати унікальні сторінки та веб-сайти і контролювати всі можливі зміни в одному місці. За допомогою цього конструктора ви можете бути впевнені, що зможете налаштувати свій веб-сайт настільки, наскільки вам потрібно узгодьте його з іміджем вашого бренду. Ви можете ефективно створювати висококонверсійні цільові сторінки та повноцінні веб-сайти за допомогою Elementor – він працює для всього і для всіх.

Топ-5 причин використовувати Elementor для створення веб-сайтів

Найбільша перевага Elementor, як вже було сказано вище, полягає в тому, що він спрощує створення сайтів на WordPress. Ось список з п’яти основних причин, чому вам варто розглянути можливість використання Elementor для ваших веб-сайтів.

Перетягування

Простір, який Elementor надає для створення цільових сторінок або блогів, не тільки чистий і зрозумілий, але й інтуїтивно зрозумілий. Ось як це виглядає:

Редактор elementor

У лівій частині екрана знаходиться панель віджетів. Ця панель віджетів складається з понад 90 динамічних віджетів, а також має понад 300 шаблонів. За допомогою Elementor ви можете створити сайт своєї мрії, який, можливо, коштував би вам цілий статок, але за допомогою Elementor ви можете зробити його бюджетним і навіть власними силами. Ви можете розмістити будь-який елемент де завгодно – жодних зобов’язань щодо цього немає. Ви також отримаєте глобальні шрифти та кольори.

Він схожий на редактор блоків WordPress, оскільки використовує функцію перетягування для додавання елементів на сторінку, але має ще кілька особливостей, які виділяють його серед інших. Він також пропонує більше можливостей кастомізації, ніж редактор блоків, що дозволяє користувачам точно налаштувати кожен аспект своїх сторінок.

Хмарний хостинг

Створення веб-сайту на WordPress – це багатоетапна справа. Перше і, мабуть, найскладніше завдання – це вибір хостингу. Ціни, пропоновані популярними хостинговими сервісами, можуть здаватися фіксованими (і, часом, обґрунтованими), але користувачі часто самі стикаються з довільно завищеними тарифами. Все це вирішується при використанні нового хмарного хостингу від Elmentor.

Починаючи з 89 доларів на рік, ви можете створити та опублікувати веб-сайт Elementor на хмарному хостингу. Вам не доведеться користуватися жодними зовнішніми послугами.
Хмарний хостинг Elementor
працює на базі Google Cloud і включає найкращі у своєму класі функції, такі як безпечний CDN від CloudFlare та 20 ГБ пам’яті.

Оптимізація робочого процесу

Глобальні налаштування Elementor Pro дозволяють вам керувати і створювати систему дизайну вашого сайту. Це виявляється корисним, коли вам потрібно забезпечити узгодженість на всьому веб-сайті. Послідовний веб-сайт завжди прискорює робочий процес.

Глобальні налаштування відповідають за налаштування всіх нових дизайнів, які ви додаєте, щоб вони добре поєднувалися з вашими існуючими. Це означає, що кожного разу, коли ви змінюєте щось у глобальних налаштуваннях, весь ваш веб-сайт успадковує ці зміни.

Це не означає, що ви повинні дотримуватися глобального дизайну на всьому своєму сайті. Якщо ви бажаєте щось змінити, ви все одно можете змінити це посторінково, не зачіпаючи нічого іншого. Глобальне налаштування оптимізує ваш робочий процес, гарантуючи, що дизайн за замовчуванням залишиться незмінним, а решту змін ви зможете вносити ефективно.

Налаштування сайту elementor

PageSpeed

Одним з найбільш негативних наслідків використання конструктора сторінок на веб-сайтах є уповільнення швидкості сторінки. У більшості випадків видно, що веб-сайти, створені за допомогою конструктора сторінок, мають відносно більший час завантаження сторінок. Причиною цього є надмірна кількість ресурсів на хостингу, навіть якщо веб-сайт фактично не використовує їх. Саме тут Elementor вирізняється з-поміж інших. Якщо ви поєднаєте його з правильними плагінами та механізмами кешування, немає сумнівів, що веб-сайт на основі Elementor може завантажуватися навіть швидше, ніж веб-сайт, розроблений традиційним способом.

Сайти, зручні для мобільних пристроїв

Ми живемо в епоху, коли мобільних користувачів більше, ніж настільних. А ігнорування мобільності сайту – це те, що відштовхне від нього більше половини відвідувачів. В Elementor є функції, які дозволяють налаштовувати різні аспекти сайту, щоб він ідеально відображався на кожному пристрої. Щоб внести зміни, просто скористайтеся адаптивним режимом. A
зручний для мобільних пристроїв веб-сайт
також допоможе вам у ранжуванні на сторінках пошукової видачі (SERP).

Керування темою

Одна з найкращих речей в Elementor – це відсутність кордонів. Ви можете буквально змінювати все і вся, поки не будете задоволені зовнішній вигляд і продуктивність веб-сайту. Вам більше не потрібно обмежувати свою творчість через заздалегідь розроблені теми. Ви можете створювати дизайни, які точно відповідають вашій уяві. Це також означає, що ви можете змінювати або оновлювати свій веб-сайт стільки разів, скільки вам потрібно.

Заключні слова

Якщо WordPress є королем платформ для створення веб-сайтів, то Elementor має бути його найближчим союзником. Вам не потрібно напружуватися, вибираючи найкращий конструктор перетягування, тому що Elementor робить все за вас. Це дає вам можливість створити веб-сайт, який відповідає вашій уяві. З Elementor – небо безмежне.

Програмне забезпечення для онлайн-планування

Заощаджуйте час і гроші вашої команди з Bookafy!

Використовуючи програмне забезпечення для планування зустрічей онлайн, ви можете автоматизувати бронювання, нагадування, синхронізацію з календарями, отримання URL-адрес відеозустрічей та багато іншого. Спробуйте Bookafy безкоштовно вже сьогодні!

Дізнатися більше

Рекомендовані статті

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder