Què hauria de cercar la vostra empresa de consultoria en una aplicació de reserva de cites

Què hauria de cercar la vostra empresa de consultoria en una aplicació de reserva de cites | bookafy

Què hauria de buscar la vostra empresa de consultoria en una aplicació de reserva de cites?

Dirigir una empresa de consultoria requereix un treball seriós, dedicació i empenta per aconseguir els millors resultats possibles. Es compta amb els implicats en el negoci de consultoria per oferir la solució més eficient, pràctica i fonamentada a qualsevol obstacle empresarial que pugui trobar un client.

Com qualsevol altre professional, és crucial satisfer les necessitats del vostre client, ajudar-los a millorar el seu negoci i assolir els seus objectius d’acudir a vosaltres per demanar ajuda. Però, heu d’assegurar-vos que els clients puguin concertar una cita amb vosaltres per beneficiar-vos dels serveis que proporcioneu. Si el client encara ha de demanar una cita per telèfon, no esteu garantint correctament la satisfacció del vostre client.

La integració d’una aplicació de reserva de cites en línia és una de les eines més crucials que les empreses consultores poden utilitzar per assegurar-se que els clients són conscients que vostè té el seu millor interès. Això us permetrà gestionar de manera eficient la programació de les cites de reserva.

Malauradament, la majoria de les empreses de consultoria no estan familiaritzades amb la importància d’una aplicació de reserva de cites per al seu negoci fins que no comencen a veure una disminució en el nombre de clients. Per a aquest article, repassarem què hauríeu de buscar en una aplicació de reserva de cites.

Què hauria de cercar la vostra empresa de consultoria en una aplicació de reserva de cites | bookafy

Què és una aplicació de reserva de cites?

Les aplicacions de reserva de cites són eines que permeten als clients fer cites, reprogramar i cancel·lar cites mitjançant una interfície web. Quan el client vulgui fer una cita, es dirigirà al vostre lloc web, a la vostra pàgina de xarxes socials o a qualsevol altra ubicació on l’aplicació de reserva sigui compatible i seleccionarà una data i una hora disponibles.

Quan es tracta de la part de fons, introduïu paràmetres sobre quan els individus poden reservar determinats serveis, en funció de l’horari comercial que heu col·locat, així com de les hores i les dates en què el vostre personal o altres estan disponibles.

L’aplicació també evita que els clients facin doble reserva i sobrereserves i us ofereix la possibilitat de bloquejar els moments en què alguns serveis ja no són accessibles.

Voleu començar a utilitzar el màrqueting per correu electrònic per a la vostra empresa de consultoria? Agafa les nostres 3 millors plantilles per començar.

Què hauria de cercar la vostra empresa de consultoria en una aplicació de reserva de cites | bookafy

Quines funcions hauríeu de buscar en una aplicació de reserves?

Quan trieu una aplicació de reserva de cites, invertiu temps i diners. No només és crucial que adquireixis el producte adequat, sinó que trigarà un cert temps a configurar-lo i aprendre a utilitzar-ne les funcions.

És fonamental que el programari faci el que necessiteu i tingui totes les funcions necessàries. Aquí teniu una llista de funcions essencials que poden fer que una aplicació de programació eficaç sigui imprescindible.

Fàcil de configurar

Poder migrar el vostre calendari al programari hauria de ser senzill i net. Algunes aplicacions de reserva tenen eines que automatitzen el procés de transferència d’alguns calendaris, com ara Google o Outlook.

Si encara esteu utilitzant un calendari en paper i heu d’introduir manualment la vostra programació actual a l’aplicació de reserves, voldreu assegurar-vos que el procés sigui fàcil de fer-ho. Assegureu-vos de comprovar també les funcions de configuració i migració per assegurar-vos que compleixi el vostre nivell d’habilitat i requisits.

Flexibilitat

Algunes de les millors aplicacions de reserva de cites al voltant són conscients que diferents tipus d’empreses tenen necessitats diferents quan utilitzen el seu programari. Per tant, us permeten personalitzar com us hauria de funcionar l’aplicació de reserva.

Per exemple, una oferta de servei de neteja d’un especialista hauria de tenir una experiència de reserva diferent de la d’una empresa de mudances que lloga camions per transportar mobles. Tot es redueix a les necessitats del vostre negoci, com ara haurien de poder especificar el motiu de la cita?

Les millors aplicacions de reserva de cites us han de permetre personalitzar el programari i adaptar-los a les vostres necessitats.

Sincronització del calendari

Gairebé totes les aplicacions de reserva de cites us permeten sincronitzar-vos amb un calendari. Alguns d’ells fins i tot us demanaran que ho feu. D’aquesta manera, podràs veure la programació de cites de la teva empresa juntament amb altres dades vitals, com ara quan estaràs tancat per vacances, etc.

L’aplicació de reserva de cites hauria de permetre als vostres clients veure quan esteu disponible en temps real. És fonamental ser capaç de fer canvis a l’horari que els vostres clients puguin veure immediatament.

Les aplicacions de reserva de cites haurien de ser capaços de detectar patrons a la vostra rutina diària. Això us hauria de permetre mostrar la vostra disponibilitat versus la vostra indisponibilitat.

Un cop hàgiu aconseguit carregar el vostre calendari antic al nou sistema, us hauria de permetre fer modificacions sobre la marxa. Hauria d’incloure la creació de cites noves, l’edició de les cites importades i la cancel·lació o la modificació de les cites que els clients hagin reservat.

Què hauria de cercar la vostra empresa de consultoria en una aplicació de reserva de cites | bookafy

Interfície fàcil d'utilitzar

Malauradament, no tothom té l’experiència adequada quan es tracta d’utilitzar la tecnologia. Això és especialment cert per a aquells de la generació més gran que tenen més probabilitats de ser els vostres clients. Per tant, és crucial seleccionar una aplicació de reserva de cites que sigui fàcil d’utilitzar.

A més, també hauria de ser fàcil navegar pel vostre costat, ja que els membres del vostre personal també utilitzaran l’aplicació de reserva de cites. Els clients frustrats seran perjudicials per al vostre negoci en general, i fer-los passar una estona horrible navegant per l’aplicació de reserves i trucant per demanar assistència comportarà una pèrdua de clients potencials. Per tant, és essencial que l’aplicació de cites que seleccioneu sigui sensible, intuïtiva i fàcil d’utilitzar.

Gestió

Un cop hàgiu aconseguit configurar la vostra aplicació de reserva de cites, l’aplicació que trieu ha de facilitar el tractament de les cites entrants. El procés de programació s’ha de dissenyar per a les necessitats de la vostra empresa de consultoria. Per exemple, necessiteu que el client proporcioni informació específica abans de la cita? L’aplicació ha de ser capaç d’automatitzar el procés de recollida d’informació.

A més, hi hauria d’haver una opció disponible per enviar confirmacions i recordatoris automatitzats. Això hauria de permetre als clients incloure la cita al seu sistema de calendari amb només prémer un botó. Una altra cosa important a tenir són les notificacions per estar al corrent de qualsevol canvi o cancel·lació feta pel vostre o pel client.

Automatització de notificacions

Evitar qualsevol error de comunicació és crucial en qualsevol negoci, de manera que és imprescindible tenir una aplicació de reserva de cites capaç d’enviar una notificació automàtica tant al vostre com al client. També hauria d’incloure la confirmació de la cita, recordatoris, canvis fets a la reserva i cancel·lació.

A més, cadascuna d’aquestes notificacions també s’ha d’incloure amb un enllaç perquè el client pugui fer canvis o cancel·lar la cita fàcilment. Això us garantirà que eviteu haver de fer front a les no presentacions i us permetrà una millor gestió del temps. Un client pot cancel·lar la cita sense problemes perquè pugueu utilitzar el temps per a qualsevol altra feina que tingueu en comptes d’esperar perdent temps.

Apte per a mòbils

Actualment, la gent està sempre en moviment i es manté en contacte gràcies als seus telèfons intel·ligents. La majoria dels vostres clients accediran a diverses aplicacions des de plataformes mòbils, de manera que l’aplicació de reserva de cites que hàgiu escollit ha de complir els criteris de compatibilitat amb mòbils.

També hauria d’incloure compatibilitat amb nombroses mides de pantalla per a telèfons intel·ligents, tauletes i ordinadors portàtils. També hauríeu d’assegurar-vos de provar l’aplicació en diversos dispositius diferents per assegurar-vos que la disposició de la plataforma respongui i sigui fàcil de navegar. Amb els dispositius mòbils més nous i millorats que surten cada any, veiem que més persones confien en ells per satisfer les seves necessitats diàries.

Programació per equips

Les funcions que ajuden els equips a treballar en col·laboració s’han tornat cada vegada més populars al llarg dels anys. La majoria de les empreses utilitzen diverses aplicacions i programari per permetre al seu personal treballar en un document o projecte alhora.

Una aplicació ben feta hauria de ser capaç de programar reunions d’equip sense problemes. Escollir una aplicació per configurar cites d’equip o reunions de grup us estalviarà molt de temps i de mala comunicació.

Intentar fer malabars amb l’horari de diverses persones per trobar el millor moment que funcioni per a tothom pot ser una veritable molèstia i una gran pèrdua de temps. Tot i que, si tothom pot veure els horaris i la disponibilitat dels altres, hauria de fer la tasca molt més manejable.

Recordatoris de text i correu electrònic

Per assegurar-vos que l’aplicació de reserva de cites escollida valgui la pena el temps i l’esforç, hauria de ser capaç d’enviar automàticament recordatoris als vostres clients. Permetre que els vostres clients indiquin preferències de text o de correu electrònic augmentarà l’eficiència dels recordatoris. Això conduirà a una disminució dràstica de la quantitat de no presentacions que podríeu experimentar.

Les no presentacions no només són una pèrdua de temps complet, sinó que afectaran la vostra productivitat general. Per assegurar-vos que eviteu que el client faci servir la vostra aplicació de reserva, no se li ha de demanar que faci un compte amb cada informació. Tot i que, encara es considera una opció crucial incloure els clients que reserven de nou i estalviar prou temps en no fer-los entrar una vegada més la seva informació.

Generació d'informes

La recollida de dades s’ha convertit en un component crucial per a qualsevol empresa. La quantitat de dades que recull una aplicació de reserva de cites pot arribar a ser increïblement valuosa per a la vostra empresa de consultoria. Pot incloure una varietat d’informació, com ara dades demogràfiques, percentatges de retenció, no presentacions, cancel·lacions, canvis de reserva i molt més.

Aquests números es poden veure al tauler de control de l’aplicació de reserves però tenen opcions per generar informes automatitzats , que poden suposar un estalvi de temps real.

L’enviament d’aquests informes automatitzats a membres específics del personal, agències de màrqueting o fins i tot al vostre comptable us pot ajudar a fer canvis al vostre negoci. També ofereix l’oportunitat de descobrir qualsevol debilitat o altres àrees que podrien utilitzar millores.

Botó per reservar ara

Poder col·locar un botó de llibre atractiu ara al vostre lloc web és un dels passos més crucials per permetre als clients utilitzar la vostra aplicació de reserva de cites.

El botó s’hauria de notar perquè els vostres clients potencials que visiten el lloc no se’l salten durant la navegació.

Utilitzeu paraules útils com ara “Reserva ara” per captar la seva atenció com a text del botó. La integració i l’ús d’aquest botó és una gran estratègia per captar la participació dels usuaris. També els dóna una indicació clara del que haurien de fer a continuació.

També es poden utilitzar per a més promocions o ofertes que pugui oferir la vostra empresa. Això també pot incloure botons d’acció en altres materials de màrqueting digital, com ara el butlletí electrònic de la vostra empresa.

Conclusió

L’objectiu d’una aplicació de reserva de cites és simplificar les vostres necessitats empresarials. Us permet estalviar temps i diners permetent als vostres clients programar cites, fer canvis i cancel·lar cites en línia a la seva conveniència.

També garanteix l’organització de reunions d’equip o la programació dels seus empleats per als seus torns diaris. Adquirir-ne un satisfarà les vostres necessitats i simplificarà la vostra programació diària a graus òptims.

Tanmateix, heu de tenir en compte que no totes les aplicacions de reserves en línia es fan igual. Hi ha una àmplia varietat de característiques i preus depenent de l’aplicació que decidiu. També és crucial investigar abans de fer qualsevol compra final. Quan feu la investigació, determineu quines característiques no seran negociables per a la vostra empresa de consultoria.

A més, voldràs evitar la possibilitat de confondre’ls amb les aplicacions de programació de reunions. Els programadors de reunions comparteixen algunes similituds amb les aplicacions de reserva, però la gran diferència és que les aplicacions de reunions estan fetes específicament per configurar reunions.

En el cas de les aplicacions de reserva de cites, ofereixen una varietat de tipus de cites que es poden incloure o no al servei, però sempre requereixen algun mètode de pagament al final de tot.

Després de llegir aquest article, espero que entengueu totes les característiques que hauríeu de buscar quan preneu una decisió de compra en una aplicació de reserva de cites. Cada consultoria o servei hauria de tenir una aplicació de reserva de cites per augmentar els seus ingressos, reserves i procés comercial.

Aquí, a Bookafy , oferim totes les característiques i avantatges esmentades anteriorment en aquest article. Si això és el que esteu buscant, feu una prova gratuïta de la nostra prova. T’ajudarem personalment a configurar-te i t’acompanyarem durant tot el camí!

Vols començar a utilitzar el correu electrònic per al teu despatx d'advocats? Agafa les nostres 3 millors plantilles per començar.

Què hauria de cercar la vostra empresa de consultoria en una aplicació de reserva de cites | bookafy

Articles Relacionats

Taula de continguts

Comenceu a reservar cites
amb Bookafy gratis!

Inscriviu-vos avui per obtenir una prova gratuïta de Bookafy Pro!

Bookafy currently serves businesses and organizations around the world including software companies, universities, finance companies, government organizations, non-profits, coaches, consultants, sales people, counselors, churches, wellness, photographers, tax, and many more.

Start your FREE 7 day trial!

Almost there!

Enter your email below to get the checklist sent straight to your inbox

Bookafy


"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder

Bookafy



"See why +25,000 organizations in 180 countries around the world trust Bookafy for their online appointment booking app!

Feature rich, beautiful and simple. Try it free for 7 days"

Casey Sullivan

Founder